Canim o ince seyler dedigin hani usursunde vucudun mor kirmizi damarli damarli olur ole bisey mibende de onlardan var ama hic catlak diye yormamistim
Paranla.rezil oluon desene canım bidahakine araştrırsın artık napcan allah dounda o adamla sana yardım etsim hele normalse öle birine güvenmek zor . İşte işini iş için yapan doktorlardan buda. Sigortalı özel mi sadce özelmi csnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese günaydın arkadaşlar herkesin ayrı ayrı sıkıntısı var Allah iyiliğinizi versin. İsim konusunda aslında ben karar vermiştim ama malum dış etkenler yüzünden vazgeçmek zorunda kalmıştım ve hala bişeye karar veremedim eşim esila yada almina diyo ama tam karar veremedim sizce nasıl bu isimler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben ıyıyım allahıma sukur ama nefes alamıyorum yanıyorum sıcaktan karnım ıyıce sıstı beklmedeyız haftalar
allahım daha ıyıetsın ınsallah saglıkla huzurla kucagına alacagın gunler gelsın cnm
aynen ya ne takıcam ne yapalım verırız veremezsekde canımız sagolsun
kesın yordun kendını canım ondandır benımde aynen oyle oluyor cunku dınlenıce gecer ama yorma kendını bı daha bu kadar fazla artık son zamanlarımız daha dıkkatlı olmakta fayda var
ahhh canım nerde oyle doktor bızde ben resmen devlet doktoruna gıdıyor gıbıyım sadece sıra beklememek ıcın para oduyorum onun dısında muamale aynı devlette gıbı hıc memnun degılım ama alternafım olmayınca boyle oluyor ıste
bızde ne nst var ne bısey daha bu zamana kadar bı tahlıl ıstemedı kılomu sormadı ben saglık ocagında yaptırıyorumda goturuyorum onada bı zahmet bakıyor ultrason cıhazımız cok eskı hıcbısey gozukmuyor cok dertlıyım de son zamandada degıstırmek ıstemıyorum doktorumu ne bıleyım
bız koyduk kızımızın ısmını bu aradaERİN
GUNAYDIN CNM
kıyamam nasıl sısmıs ellerın sıcaktandır cnm ıner bence hemen
Paranla.rezil oluon desene canım bidahakine araştrırsın artık napcan allah dounda o adamla sana yardım etsim hele normalse öle birine güvenmek zor . İşte işini iş için yapan doktorlardan buda. Sigortalı özel mi sadce özelmi csnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canim yazismalarindan hatirladigim kadariyla sakaryaliydin dimi bende sakaryaliyim hemseriyiz ben altinova senol safaga gidiyordum aynen dedigin gibi sira beklememek para veriyoruz resmen bendende ne bi idrar tahlili ne bir kan tahlili hic bisey istemedi elim ayagim cok sisiyor dedigimde olur boyle hersey normal dedi durdu bak simdi preeklemsi cikti hipertansiyon cikti bende.son gittigimde tansiyon 15/11lerdeydi ogleden sonra hemen bebegi alırım dedi sonrada isterseniz bide arastirmaya gidin dedi belki yatirip tedavi altina alirlar dedi madem tedavisi var kendisi niye yapmadi ben risk alamam deyip atti resmen basindan.32.haftada ortada kaldim resmen simdi arastirmaya devam ediyorum cok zor oluyo kalabalık ama cok ilgililer gercekten her gidisimde idrar kan tahlili yaptiriyorum nstye giriyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağimiza aliriz hepimiz yavrularımizi kusura bakma kafani sisirdim sen yazinca bende dayanamadim
Herkese günaydınnn
GüZel bir hafta olsun inş.
Bebişlerimiz iyi olsun
Eki Görüntüle 1207977 Eki Görüntüle 1207978
Ellerime bakın nasıl şiş.
Tabi ekleyebildiysem resmi..
gunaydın kızlar nasılsınız
ayu sen nasıl oldun daha ıyısındır umarım
denızsb sen nasılsın canım ne alemdesın allahım hayırlı zamanda kucagına alamyı nasıp etsın bebegını ınsallah sakın uzulme
bademela bugun sezeryan tarıhın bellı olacak dedın hbr ver bızede
dıdem ada senden ne hbr guzel hbrlerının okudum allahım hayırlısını hepımıze nasıp etsın
fsuzel ne guzel bebeısın kılo almıs rahatlamısındır bıraz
hepınızı tek tek okudum unuttugum varsa kusura bakmasın
guzel bır hafta olsun hepımız ıcın kızlar
Ya benim de şişiyor ama o kadar değil sneinki baya şişmiş. Egzersiz yapıyor musun?
Doktor bana ayın 20sine sezeryan günü verdi ama kesin günü yarın sonuçlara bakınca söyleyecek. Ben 22 si olsun istiyorum bari aynı gün doğmuş oluruz kızımla.
Ama gönlümden geçen sezeryan olmamasıydı. Doktor muayene etti. Tahmin ettiğim gibi zor olmadı çatı muayenesi, en azından o demir gibi şeyi sokmadı, yine de acıdı tabi.
Bebeğim 2,500 küsür kilo olmuş, ama hala makat gelişli duruyor. NTS de kayda değer bir sancım çıkmadı.
Umarım değerlerim düşmüştür ve enfeksiyonum geçmiştir. Sonyçlar için yarın yine gideceğim.
İnsanlardan nefret ettim bugün. Bu kadar vurdumduymaz, bu kadar şerefsiz insanla aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum. Karnım burnumda, zaten çarpıntım da var çarpanlar mı dersin, kuyruk beklerken onca yer varken benim önümden geçenler mi dersin, yoksa gözünün içine bakıp k.çını yayıp oturarak yer vermeyen d.ngalaklar mı dersin hepsi var.
Hamilelerin önceliği varken adaletsizlik olmasın diye sıraya girip bekliyorum enayi gibi.
Kadın olmak zor evet, ama kadını anlamayan bir başka kadınsa daha da zor. Bu insanları ne kadar eğitirsen eğit ne yazık ki işe yaramıyor.
Karnı burnunda hamile kadına çarpan, durumunu iyice zorlaştıran herkesin allah cezasını versin. Kimb ilir daha zor durumda olanlar neler yaşıyorlar.
Öyle işte bir de sinirlendim bu sıcakta.
Sizlerden ne haber
bende sakaryalım bende altınova filiz dursuna gidiorum benden 2-3 kez kan ve idrar tahlili istemişti boşver seninki hayırlısı olmuş bende araştırmaya gidiim dedim beni kovmaktan beter etti ordaki doktor riskli gebeliklere bakıolarmış sadece bide 8. haftadan beri takiplerini yaptıkları hastalara benide gereksiz biçimde özelde sezeryana alırlar die korkuorum şimdilik normal dio ama bakalım görcez.. senin doktorunda ne fenaymış hemen sezeryanla alıcak ufacık bebeği araştırmada tedavi ederler bence canım içini ferak tut gelişmelerden haberdar et bizi..
Aa bi hemserim daha varmis evet öyle diyolar banada bakmicaklar diye odum koptu ama benim ilk zamanlarda gitmisligim vardi dosyam vardı orda ama yinede sordular şimdiye kadar niye gelmedin diye.filiz hanimda normal dogum yapan arkadasim var doguma geliyomus ama ek ücret aliyomus hakkimizda hayirlisi olsun.
Ya benim de şişiyor ama o kadar değil sneinki baya şişmiş. Egzersiz yapıyor musun?
Doktor bana ayın 20sine sezeryan günü verdi ama kesin günü yarın sonuçlara bakınca söyleyecek. Ben 22 si olsun istiyorum bari aynı gün doğmuş oluruz kızımla.
Ama gönlümden geçen sezeryan olmamasıydı. Doktor muayene etti. Tahmin ettiğim gibi zor olmadı çatı muayenesi, en azından o demir gibi şeyi sokmadı, yine de acıdı tabi.
Bebeğim 2,500 küsür kilo olmuş, ama hala makat gelişli duruyor. NTS de kayda değer bir sancım çıkmadı.
Umarım değerlerim düşmüştür ve enfeksiyonum geçmiştir. Sonyçlar için yarın yine gideceğim.
İnsanlardan nefret ettim bugün. Bu kadar vurdumduymaz, bu kadar şerefsiz insanla aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum. Karnım burnumda, zaten çarpıntım da var çarpanlar mı dersin, kuyruk beklerken onca yer varken benim önümden geçenler mi dersin, yoksa gözünün içine bakıp k.çını yayıp oturarak yer vermeyen d.ngalaklar mı dersin hepsi var.
Hamilelerin önceliği varken adaletsizlik olmasın diye sıraya girip bekliyorum enayi gibi.
Kadın olmak zor evet, ama kadını anlamayan bir başka kadınsa daha da zor. Bu insanları ne kadar eğitirsen eğit ne yazık ki işe yaramıyor.
Karnı burnunda hamile kadına çarpan, durumunu iyice zorlaştıran herkesin allah cezasını versin. Kimb ilir daha zor durumda olanlar neler yaşıyorlar.
Öyle işte bir de sinirlendim bu sıcakta.
Sizlerden ne haber
benim doktorumun kendine has tarzı var kızlar. inanın ben de çok zor kabullendim ama en sonunda kendimi emanet ettim. Hamileliğim boyuna hep arada başka doktorlara kaçamak yaptım şimdi son günlerde o stresi yaşamamak için gitmiyorum belki de asıl şimdi gitmem lazım bilmiyorum.
En son 32. haftada ultrasona giridm bir daha girmicez dedi, ayrıca hiç NST'ye de girmedim ona da riskli bir durum olmadıkça girmicez dedi. Sadece rutin tansiyon kilo kontrolü elle muayene ve ölçümler yapıyor
kalp atışlarını da başka bir alet yardımı ile takip ediyor.
kızlar ya benimde göğüsümde kırmızı morumsu yüzeye yakın damar tarzı çizgiler var bende çatlak mı olcak die korkuorum ama göğüslerimde pek büyümedi..
Kızlar karnım inanılmaz kaşınıyorrrrrrrrrr ....... Napıcam bılmıyorum.... Kremde sürüyorum ama çatlıcak mı
Canım geçmiş olsunn çok sevindim haberlere 3 kilo bekliyorum diyorsa o civarda doğar senin öncekindende tecrüben vardır genelde karnına bakıp falanda söylüyor doktorlar sanırım.
Sen dinlendikte seninkide dinleniyo içerde heralde annesi uyuyup büyüyo:) şaka bir yana sen stresliydin hayatım çalışırken stres herşeyin düşmanı bu dönemde bu ev istirahati çok iyi oldu sana.
Herkese günaydınn!!! :)
gunaydın kızlar nasılsınız
ayu sen nasıl oldun daha ıyısındır umarım
denızsb sen nasılsın canım ne alemdesın allahım hayırlı zamanda kucagına alamyı nasıp etsın bebegını ınsallah sakın uzulme
bademela bugun sezeryan tarıhın bellı olacak dedın hbr ver bızede
dıdem ada senden ne hbr guzel hbrlerının okudum allahım hayırlısını hepımıze nasıp etsın
fsuzel ne guzel bebeısın kılo almıs rahatlamısındır bıraz
hepınızı tek tek okudum unuttugum varsa kusura bakmasın
guzel bır hafta olsun hepımız ıcın kızlar
Herkese günaydınnn
GüZel bir hafta olsun inş.
Bebişlerimiz iyi olsun
Eki Görüntüle 1207977 Eki Görüntüle 1207978
Ellerime bakın nasıl şiş.
Tabi ekleyebildiysem resmi..
Gunaydin kizlar 30 gunluk bir izinin ardindab yine ise baslamis bulunuyorum ise basladin deditsen aslinda pek öyle bir isimde yok acikcasi kizlar ben aksam hic uyuyamadim dun arkadasimin dugunu vardi hemde alisveris yapayim bebege diye adanaya gittim aksam sancilandim böyle ince ince bir sanciydi karnimin sol tarafinda ama kasikta degil simdi daha onceki gebeligimde hic sanci falan görmedim ben simdi neydi bu yoruldum diye mi acaba yoksa(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?