2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim o ince seyler dedigin hani usursunde vucudun mor kirmizi damarli damarli olur ole bisey mi bende de onlardan var ama hic catlak diye yormamistim

kızlar ya benimde göğüsümde kırmızı morumsu yüzeye yakın damar tarzı çizgiler var bende çatlak mı olcak die korkuorum ama göğüslerimde pek büyümedi..

buradakı ozel hastaneye gıdıyorum cnm
bu doktoru cok methettıler dıye gıttım amannn bılmıyorum cnm

bence almina güzel...

Merhaba canim yazismalarindan hatirladigim kadariyla sakaryaliydin dimi bende sakaryaliyim hemseriyiz ben altinova senol safaga gidiyordum aynen dedigin gibi sira beklememek para veriyoruz resmen bendende ne bi idrar tahlili ne bir kan tahlili hic bisey istemedi elim ayagim cok sisiyor dedigimde olur boyle hersey normal dedi durdu bak simdi preeklemsi cikti hipertansiyon cikti bende.son gittigimde tansiyon 15/11lerdeydi ogleden sonra hemen bebegi alırım dedi sonrada isterseniz bide arastirmaya gidin dedi belki yatirip tedavi altina alirlar dedi madem tedavisi var kendisi niye yapmadi ben risk alamam deyip atti resmen basindan.32.haftada ortada kaldim resmen simdi arastirmaya devam ediyorum cok zor oluyo kalabalık ama cok ilgililer gercekten her gidisimde idrar kan tahlili yaptiriyorum nstye giriyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağimiza aliriz hepimiz yavrularımizi kusura bakma kafani sisirdim sen yazinca bende dayanamadim

Bole soleyerek kizin moralini bozmayalim. Adam profesormus. Belki bizim doktorun ultrasonla elde ettigi bilgiden daha fazlasini elde ediyordur tecrubesi sayesinde. Bircok tecrubesiz doktor ultrasonla muayene ettigi halde, gorduklerini yorumlayamadigindan onemli problemleri gozden kacirabiliyor. Doktoruna guveniyorsa problem yok bence. Ben tipta her turlu yenilige acigim.

Son düzenleme:

bende sakaryalım bende altınova filiz dursuna gidiorum benden 2-3 kez kan ve idrar tahlili istemişti boşver seninki hayırlısı olmuş bende araştırmaya gidiim dedim beni kovmaktan beter etti ordaki doktor riskli gebeliklere bakıolarmış sadece bide 8. haftadan beri takiplerini yaptıkları hastalara benide gereksiz biçimde özelde sezeryana alırlar die korkuorum şimdilik normal dio ama bakalım görcez.. senin doktorunda ne fenaymış hemen sezeryanla alıcak ufacık bebeği araştırmada tedavi ederler bence canım içini ferak tut gelişmelerden haberdar et bizi..

Herkese günaydınnn
GüZel bir hafta olsun inş.
Bebişlerimiz iyi olsun
Eki Görüntüle 1207977 Eki Görüntüle 1207978

Ellerime bakın nasıl şiş.
Tabi ekleyebildiysem resmi..

Ya benim de şişiyor ama o kadar değil sneinki baya şişmiş. Egzersiz yapıyor musun?

Doktor bana ayın 20sine sezeryan günü verdi ama kesin günü yarın sonuçlara bakınca söyleyecek. Ben 22 si olsun istiyorum bari aynı gün doğmuş oluruz kızımla.
Ama gönlümden geçen sezeryan olmamasıydı. Doktor muayene etti. Tahmin ettiğim gibi zor olmadı çatı muayenesi, en azından o demir gibi şeyi sokmadı, yine de acıdı tabi.
Bebeğim 2,500 küsür kilo olmuş, ama hala makat gelişli duruyor. NTS de kayda değer bir sancım çıkmadı.
Umarım değerlerim düşmüştür ve enfeksiyonum geçmiştir. Sonyçlar için yarın yine gideceğim.

İnsanlardan nefret ettim bugün. Bu kadar vurdumduymaz, bu kadar şerefsiz insanla aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum. Karnım burnumda, zaten çarpıntım da var çarpanlar mı dersin, kuyruk beklerken onca yer varken benim önümden geçenler mi dersin, yoksa gözünün içine bakıp k.çını yayıp oturarak yer vermeyen d.ngalaklar mı dersin hepsi var.
Hamilelerin önceliği varken adaletsizlik olmasın diye sıraya girip bekliyorum enayi gibi.

Kadın olmak zor evet, ama kadını anlamayan bir başka kadınsa daha da zor. Bu insanları ne kadar eğitirsen eğit ne yazık ki işe yaramıyor.

Karnı burnunda hamile kadına çarpan, durumunu iyice zorlaştıran herkesin allah cezasını versin. Kimb ilir daha zor durumda olanlar neler yaşıyorlar.

Öyle işte bir de sinirlendim bu sıcakta.

Sizlerden ne haber

Egzersiz olarak nefes alıp veriyorum sadece yaşayabiliyorum.
Oturup kalkmak bile lüks bana.
Dizden aşağım protez gibi zaten merdiven bile çıkamıyırum.
Ki aktif olarak spor yapardım ben hamile kalana kadar.
Pilates, spinnig, bungy jumpping ama şimdi yerimden kalkamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aa bi hemserim daha varmis evet öyle diyolar banada bakmicaklar diye odum koptu ama benim ilk zamanlarda gitmisligim vardi dosyam vardı orda ama yinede sordular şimdiye kadar niye gelmedin diye.filiz hanimda normal dogum yapan arkadasim var doguma geliyomus ama ek ücret aliyomus hakkimizda hayirlisi olsun.

bak buna sevindim işte parasında diilm beni gereksiz yere kesmesin yeter...

cnm çatı muayenesinden ben çok tırsıyorum ay sonu bakıcak bana da.
nasıl geçicek bilmiyorum

Senin doktor, Çağın gereksinimlerinin çook gerısınde kalmıs.
Benım doktorum, artık ultrason ve nst bizim için çok önemli hale geldi. Çünkü anormal bir durum varmı ancak boyle anlayabılırız. Suyun azalması, bebeğin gelısımınde bi anormallik, erken doğum riski hep böyle takıp ediliyor dedi bana.
Allah sana sans versın ve yardım etsın. Ama ben yerınde olsam, başka bir doktora daha giderdım. Seni telaşlandırmak istemiyorum ama bak bu sitede kac anne adayıyız. Herkes, nst ve ultrason ölçümlerinden bahsediyor. Bizim doktorların yöntemi anormal ise bu kadar kalabalık olmamalıyız. Bir arkadasım doguma kadar 2 doktora gitti. Kötü bi ilk gebelık tecrubesınden sonra. Sende git, ne farkeder ki? Ssk anlasmalı bi yer olsun. Yeter ki ultrason ve nst ye soksunlar.
Yine de karar senın.
Ama ben olsam öyle yapardım.

kızlar ya benimde göğüsümde kırmızı morumsu yüzeye yakın damar tarzı çizgiler var bende çatlak mı olcak die korkuorum ama göğüslerimde pek büyümedi..

Canim inan ben de tam anlamadim ama o damarsi seylerden benim karnimin iki yaninda var ve ustelik benimde karnimin pek sismedigini soyluyolar.6 aylik mi diye soruyolar 8 veya son ays girdik diyince sasiriyorlar

Bu arada su son zamanlar cok gunese ciktigim icin krem kullandigim halde sadece 2 kere unutmusum hemen yanaklarimda gebelik maskesi olusmaya basladi kizlar!! Gunes kremlerinizi hic ihmal etmeyin benden soylemesi..yuzu lekenenlerde evde bepanthiol merhem kullanabilir o da hemen acti lekelerimi..

Canım benim çok haklısın dinlenmek iyi geliyo gerçekten öğlene kadar uyuyorum normalde çok işkolik biriyim ama inan hiç iş aklıma bile gelmiyor :) sen nasılsın varmı bi sıkıntın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım eh işte saatim saatimi tutmuyor pek kasılmalar devam tabi artık arası baya kısaldı bir gün bile geçse seviniyorum cmts kontrolüm var bakalım o zamana kadar tutmayı becerebilecek miyim :) sen nasılsın yolunda di mi herşey?

Herkese günaydınnn
GüZel bir hafta olsun inş.
Bebişlerimiz iyi olsun
Eki Görüntüle 1207977 Eki Görüntüle 1207978

Ellerime bakın nasıl şiş.
Tabi ekleyebildiysem resmi..

Ay denizcim kıyamam ben sana ya benimde şişiyor ana bu kadat değil bugünlerde yüzüm çok şişiyor sabah kalktığımda botoxlu gibi oluyor eşim noldu sana diyor :) az kaldı geçicek hepsi inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım artık haftalar ilerliyor eskisi gücümüz kalmıyor yorgunluktan olmuştur dinlenmeyle geçtiyse zaten sıkıntı olmaz hatta kasıkta değilse belki de bebeğin duruşuyla alakalı olmuştur bana bi ara çok oluyodu dr um öyle yorumlamıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…