2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

haklısın cnm bende bu cuma randevu aldım.daha detaylı bu konuyu konuşmak için.inşallah gerekli tetkikleride ozaman yaptıracagım.benim elim ve yüzümde aşırı şişme yok tabiki gebelikten yüzük falan olmuyor.asıl ayaklarda şişim çok olmaya başladı.daha öncesindede bende bir aksiliklerin olduğunun farkına varmıştım.idrarımı yaparken az yapıyordum istesemde tam idrar yapamıyordum vede rengi koyulaşmıştı.bunları farkettim..

400 canım muayene

Canım benim başıma gelmedi de bi keresinde kontrole gittiğimde anlatmıştı dr benden önce giren kadının bebeğinin başına kordon dolanmış kadın çok panikliydi ama dr çok sakindi normalde zaten her 10 bebekten 4 tanesi bu şekilde dünyaya gelir sadece doğduklarında biraz yorgun olurlar demişti ama o kadıncağız da çok panik yapmış her gün gelip kontrol ettiriyomuş hatta hastaneye yatırtmış kendini falan psikolojisi bozulduğu için de dr 35. Haftada alıcaktı bebeği ama aslında bana kalsa almam diyordu ama tabi dr un ne diyorsa ona göre hareket et bence 37. Hafta çok iyi bi hafta zaten korkma bence....

Çok geçmiş olsun cnm ya inşallah sağlıcakla zamanında bebeklerimizi kucağımıza alırız.bende pek tetkik yapılmadı.göztepe devlet hastanesine gittim .tansiyonun çıkarsa 14.9 olursa ve üstünde acile gel dedi.tansiyonum aralıklarla öçltürüyorum.12.8 gibi.bir arkadaşta tansiyonun yükselmesini neden bekliyorki doktor dedi.benimde bu kafama takıldı.bu cuma randevu aldım.bende 24 saatlik idrar toplama tetkiki falan yaptırmak istediğimi belirteceğim.protein kaçağının seviyesi sanırım anlaşılıyor ozaman azmı çokmu diye.birde bu bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyormu acaba.çünkü bebeğe giden kan damarlarından birinden bir kaçak oluyor sanırım buda bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyor diye duydum doğrumu acaba.:44:

Ya canım çok saol.
Sabahları böyle oluyorum. Neyseki 2 saate açılıyo.
Bardak bile tutamıyorum sbları.
Benimde burnum şişiyo ))

Persembe doktor kontrolümüz var bakalım teyzesi ne alemdeyiz
Nasılsa gececek sıkıntılarımız, evlatlarımız iyi olsunda

Geceleri uyuyamamak dışında pek yok canım sıkıntı.
Sefan olsun hamileliğimizinde son dönemi tadını çıkar
Bu hafta kontrolüm var ilk defa nst bağlanıcak falan. İnşallah senin gibi güzel haberlerle gelirim bende.

Ah canım yaa nasıl şişmiş en iyi ben anlarım seni :) en çok sabah kalktığımda şişiyor benim sonra azalıyor başka yerinde var mı şişlik yüzünde dudaklarda ya da bacaklarda?
Canım en çok ellerim.
Oda sağ el.
Ama 2 saate inmeye başlıyo sabah ilk kalktığımda böyle anormal.
Burnum ve dudaklarım şişiyo
Ayaklarımda şiş tabi ama öyle çok değil.

Canımm çok saol.
Kız mahvetti beni güzel kızım benim
Nasılsa geçecek onlar sağlıklı olsunda...
Perşembe doktora gidicez teyzesi..

Benimde uykum çok fena.
Uyumuyorum doğru düzgün.

Uyuyuncada ıslak uyanıyorum. Ay diyorum pis pis bişi kokuyo )
Meğer kendim ter içindeyim.
Duş al falan derken dinlenmek nerde.
Birde iş var tabiii.

Benimde persembe kontrolüm bkalım ne dicek doktorumuz.

Ikilisinden aldım evet. Yaa çok can yakıyo mu dediler
Inşallah olmaz öyle bir sorun bende

ya hayatım ne bileyim ben de her kafadan o kadar cok ses cıkıyor ki biri başka şey sölüyor biri başka

ama acı ile ilgili bişey dıuydgum için vazgeçtim yoksa ben de 2li oldugundna ve calısan biri oldugumdan ilk basta gözüme onu kestirmiştim.

Canım benim tecrübe eden tanıdığım biri yok ama olabilen bir durum hatta bebeğe iki üç kere dolanıp geri açılabilebiliyor kendiliğinden.
Doktorumla sohbet ettiğimizde anlatmıştı böyle durumlar olabildiğini.
37 zaten miyad biliyorsun alınsada o gün doğacağı varmış minişimizin deriz bence sorun yok :)

Ben uykuya daldığım an göğsümün üst kısmı ve ensem bi anda üstüme su boşaltılmış gibi ıslanıyo:)
Havadan bağımsız ve sanki serin olsada bu şekilde terlicem gibi geliyo. Sanırım artmış östrojen hormonumuz bu terin sorumlusu.
Hayır lohusa teri diye birşeyden bahsedilir. Biz daha doğurmadan böyle terliyosak doğurunca ne olucak onu merak ediyorum:)
Ben çalışıyo olsam kesin gidememeye başlamıştım bu uykusuzluk durumlarından gerçekten helal olsun size demek istiyorum
Bu hafta kontrollerimiz güzel geçsin mutlu ayrılalım doktorlarımızdan inşallah arkadaşım

Aa buarada bu hafta oda gelicek bizim artık bi zahmet inşallah

Benimde yüzümde çok yok sabah kalkınca oluyor sonra geçiyor idrarda koyulaşma bende de oldu çok koyu değil aslında ama o kadar su içmeme rağmen biraz farklı en çok ayaklarım etkilendi şişliklerden sarkıtırsam davul gibi oluyo tansiyon takibi yapıyor muydun? İnş iyi haberlerle gelirsin canım

Benide en iyisi o falan diye gaza getirdiler bakalım inşallah acıtmaz ama.
Birde sterilizatör aldım ne kadar gerekli bilmiyorum ama aldım onada bakıcaz.

Bozdu bi hamişlik bizi insanın doğası şaşıyormuş valla:) neyse bebişler iyi olsun geçicek bu günler gülerek hatırlayacağız inş hatta bol bol resmimi çekiyorum göbişi falan ilerde bakıp bakıp ayy ne hale gelmişim diye güleceğim diyorum gerçi bu kadar şişliğe en az şişen yerim de göbişim 9. Aya girdim ama öyle kocaman değil aşağıda taşıdığım için heralde üstten kamufle ediyor kendini

ne demek canım kafa sısırmek olur mu ne guzel derdıme ortakcı var ıste
valla ben sakaryalı degılım memurıyetten burdayım hıc alısamadım buraya

aynen guzelım altınovaya gıdıyorum bende ama hıc memnun degılım ne olacak halımız bılmıyorum arastırmada benı yoruyor ya cok kalabalık daralıyorum orda
ertan celık beyhekıme gecmıs acaba ona ı devam etsem bılemedım
senın baska onerın varmı
adatıpta sadık bey vardı oda bılgeye gecmıs ama bılge hastanesınıde hıc ıyı demıyorlar
ıyıce sınır oldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…