Lökosit idrar yolu enfeksiyonu olabilir bununla alakalı değil önemli olan protein kaçağı ama bence 24 saatlik toplama yaptır ki derecesi belirlensin pek şakaya gelecek bi durum değil çünkü loş ortamda dinlenmeye bak dedi dr um bana ellerde ayaklarda ya da yüzünde şişlikler var mı? Diğer tetkikleri de yaptır bence neden tansiyonunun yükselmesini bekliyor ki?
Herkese günaydınnn
GüZel bir hafta olsun inş.
Bebişlerimiz iyi olsun
Eki Görüntüle 1207977 Eki Görüntüle 1207978
Ellerime bakın nasıl şiş.
Tabi ekleyebildiysem resmi..
Herhangi bi belirti var miydi sende?? Diger arkadas sadece ellerimde hafif sisme oluyo diyodu.
Ayyy inanmıorum o 200ler 300ler alıodur ayıptr ya okdar ilğileye nasıl okdar parayı içi rahat alıo hey allahım ben 40 lira veriorum. ntsye 20 veriorum. Bakalım hayrlısı rbbm yardım eder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar günaydın,
Hamileliğin başından beri türlü aksilikler oldu,şimdi de cmtesi günü kontrole gittiğimde kordonun bebeğin kafasının üstünde toplandıgını söyledi dr .Kordonun şu sıra hareketli oldugunu,yer degiştirebilecegini, haftaya kontrol edecegini ,eğer hala basının üstündeyse 37. haftada bebeği almak zorunda oldugunu söyledi.Böyle bir şeyi tecrübe eden oldu mu aranızda?
Gayet iyi kendisi,foruma girmiyor sadece
Zeynep Kamilin egitiminde ebeler;
çift başlıklı,elektrikli,pilli,basınc ayarlı makinalardan almamızı onerdiler...Benim de kuzenim bir süre süt sağma makinalarıyla ilgili calıstıgı için o da aynı sekilde önerdi.Tek baslıklıların çekme gucu az oldugu icin bir işe yaramıyor dedi..
evet amedayı da duydum canım, ikilisinden mi aldın, daha hızlı oldugunu duydum ama cok can yakıyor dediler ondan almadım aıkçası
Bende varim benim 32.haftada normal kontrolde tansiyonum 14/9 cikti ve yukselmeye devam etti ayni gun idrarda protein +1 cikti 4gun hastanede yattim 24 saatlik idrar toplama yaptim tansiyonumu ilacla kontrol altinda tutuyorum surekli tansiyon takibi yapiyorum tuzsuz yiyorum 3gunde bir doktora gidiyorum her gidisimde idrar ve kan tahlili yaptiriyorum nst ye giriyorum önceki gün idrarda protein +2cikti ilerlemeye devam ediyor simdi 35.haftaya girmek uzereyim bi dahaki hafta yatiririz ilerleyn gunlerdede duruma göre bebegi aliriz dedi doktor.insallah cok minik olmaz bebeğim dayanabildigim kadar dayanicam.
Sende dikkatli ol cok sinsi bir hastalik bu birden başlıyor anneyi ve bebegi cok etkiliyor tuzsuz ye biliyorum cok zor ama bebegin icin yemelisin bol su ic tansiyonunu devamli takip et gecmis olsun
Ay denizcim kıyamam ben sana ya benimde şişiyor ana bu kadat değil bugünlerde yüzüm çok şişiyor sabah kalktığımda botoxlu gibi oluyor eşim noldu sana diyor :) az kaldı geçicek hepsi inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim çok haklısın dinlenmek iyi geliyo gerçekten öğlene kadar uyuyorum normalde çok işkolik biriyim ama inan hiç iş aklıma bile gelmiyor :) sen nasılsın varmı bi sıkıntın :)
Canım en çok ellerim.Ah canım yaa nasıl şişmiş en iyi ben anlarım seni :) en çok sabah kalktığımda şişiyor benim sonra azalıyor başka yerinde var mı şişlik yüzünde dudaklarda ya da bacaklarda?
Canımm çok saol.Ay denizcim kıyamam ben sana ya benimde şişiyor ana bu kadat değil bugünlerde yüzüm çok şişiyor sabah kalktığımda botoxlu gibi oluyor eşim noldu sana diyor :) az kaldı geçicek hepsi inş
Geceleri uyuyamamak dışında pek yok canım sıkıntı.
Sefan olsun hamileliğimizinde son dönemi tadını çıkar
Bu hafta kontrolüm var ilk defa nst bağlanıcak falan. İnşallah senin gibi güzel haberlerle gelirim bende.
Ikilisinden aldım evet. Yaa çok can yakıyo mu dediler
Inşallah olmaz öyle bir sorun bende
Kızlar günaydın,
Hamileliğin başından beri türlü aksilikler oldu,şimdi de cmtesi günü kontrole gittiğimde kordonun bebeğin kafasının üstünde toplandıgını söyledi dr .Kordonun şu sıra hareketli oldugunu,yer degiştirebilecegini, haftaya kontrol edecegini ,eğer hala basının üstündeyse 37. haftada bebeği almak zorunda oldugunu söyledi.Böyle bir şeyi tecrübe eden calıstıgı için o da aynı sekilde önerdi.Tek baslıklıların çekme gucu az oldugu icin bir işe yaramıyor dedi..
Benimde uykum çok fena.
Uyumuyorum doğru düzgün.
Uyuyuncada ıslak uyanıyorum. Ay diyorum pis pis bişi kokuyo)
Meğer kendim ter içindeyim.
Duş al falan derken dinlenmek nerde.
Birde iş var tabiii.
Benimde persembe kontrolüm bkalım ne dicek doktorumuz.
haklısın cnm bende bu cuma randevu aldım.daha detaylı bu konuyu konuşmak için.inşallah gerekli tetkikleride ozaman yaptıracagım.benim elim ve yüzümde aşırı şişme yok tabiki gebelikten yüzük falan olmuyor.asıl ayaklarda şişim çok olmaya başladı.daha öncesindede bende bir aksiliklerin olduğunun farkına varmıştım.idrarımı yaparken az yapıyordum istesemde tam idrar yapamıyordum vede rengi koyulaşmıştı.bunları farkettim..
ya hayatım ne bileyim ben de her kafadan o kadar cok ses cıkıyor ki biri başka şey sölüyor biri başka
ama acı ile ilgili bişey dıuydgum için vazgeçtim yoksa ben de 2li oldugundna ve calısan biri oldugumdan ilk basta gözüme onu kestirmiştim.
Canım en çok ellerim.
Oda sağ el.
Ama 2 saate inmeye başlıyo sabah ilk kalktığımda böyle anormal.
Burnum ve dudaklarım şişiyo
Ayaklarımda şiş tabi ama öyle çok değil.
Canımm çok saol.
Kız mahvetti benigüzel kızım benim
Nasılsa geçecek onlar sağlıklı olsunda...
Perşembe doktora gidicez teyzesi..
400 canım muayene
Merhaba canim yazismalarindan hatirladigim kadariyla sakaryaliydin dimi bende sakaryaliyim hemseriyiz ben altinova senol safaga gidiyordum aynen dedigin gibi sira beklememek para veriyoruz resmen bendende ne bi idrar tahlili ne bir kan tahlili hic bisey istemedi elim ayagim cok sisiyor dedigimde olur boyle hersey normal dedi durdu bak simdi preeklemsi cikti hipertansiyon cikti bende.son gittigimde tansiyon 15/11lerdeydi ogleden sonra hemen bebegi alırım dedi sonrada isterseniz bide arastirmaya gidin dedi belki yatirip tedavi altina alirlar dedi madem tedavisi var kendisi niye yapmadi ben risk alamam deyip atti resmen basindan.32.haftada ortada kaldim resmen simdi arastirmaya devam ediyorum cok zor oluyo kalabalık ama cok ilgililer gercekten her gidisimde idrar kan tahlili yaptiriyorum nstye giriyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağimiza aliriz hepimiz yavrularımizi kusura bakma kafani sisirdim sen yazinca bende dayanamadim
400 canım muayene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?