2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Selam herkese nasilsiniz kizlar? Size bir sorum var. simdi ben normade doktora baska bir ile ozel hastaneye gidip geliyorm. yasadigim ilce kucuk bi yer ve tek doktoru oldugu icin. neyse acil durum olursa diye de hamileligimin basindan beri devlet hastanesindeki doktora da gittim beni tanisin ve acil durumlarda kendi hastasi oldugum icin basindan savmasin diye. Neyse iste bu hafta hem kendi doktorumun hem de devletteki doktorumun randevusu cakisti. bugun ilcedekine carsamba ozeline gidecegim. bu kadar sik usg girmek zarali midir yaa kafam ona takildi. hele yukarlarda yazilanlari okuyunca sevgikelebegi arkadasimizin doktoru mesela gereksiz yerr sokmuyormus ya usg ye.. amann ole iste iste ne dersiniz.

Canım bebeğin kız mı ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar karnım inanılmaz kaşınıyorrrrrrrrrr ....... Napıcam bılmıyorum.... Kremde sürüyorum ama çatlıcak mı

Bilmiyorum canım çatlar mı ama bana arkadaşlarım hep çatlamadım diye havaya girme zaten çatlak son birkaç haftada oluyo dediler o yüzden olabilir diye düşünüyorum :):)

Gercekten böyleyim ama
Nefes almaktan bile yoruluyorum.
3 tane fındık yedim nefesim daraldı boğuluyordum
İnsan 3 fındık yerken yorulur mu ya.
Eşim sürekli ölecek gibi nefes alıyorsun, garip garip sesler çıkarma diyo
Oda panik şuan.hık diye yattığım yerde kalırım sanıyo.

Hahahahahahahhaha ay deniz alemsin yaa :):) hamilelikte tıs lanırmış o tarz bişey heralde seninkide
Ben daha tıslamıyorum ama heran başlayabilirim uykusuz kalmaya devam edersem seri katil bile olabilirim

Bilmiyorum canım çatlar mı ama bana arkadaşlarım hep çatlamadım diye havaya girme zaten çatlak son birkaç haftada oluyo dediler o yüzden olabilir diye düşünüyorum :):)

Çok yakın bi arkadaşım hamileliği boyunca hiç çatlamadım.
Doğuma 3 hafta kala bir gecede çatladı.
Tatlı tatlı kaşındım gece, sabah bi uyandım her yanım çatlak der hep...
Olsun oda minik bi hatıra olsun diyelim

Hahahahahahahhaha ay deniz alemsin yaa :):) hamilelikte tıs lanırmış o tarz bişey heralde seninkide
Ben daha tıslamıyorum ama heran başlayabilirim uykusuz kalmaya devam edersem seri katil bile olabilirim

O potansiyel bende de var
Düşmanım dünya ya

Su gibi terliyorum.
Sürekli maraton koşmuş gibi nefessizim.
El şeklinde büyük balonlar varya ellerim o şekilde
Tıslıyorum
Uyuyamıyorum.
Sağa sola dönemiyorum, her hamle için eşime elimi uzatıyorum.
Allah korusun düşsem akşam elim gelene kadar düştüğüm yerde kalırım
Dizlerim çok fena, taşımıyorlar beni.
Bence çıkacaklar yerlerinden
Yaşlı gibiyim dizlerimi ovuyorum sürekli.
Ayyyyy ne fenayımmmm

Doğum yakın olunca çikolatalarımızı hazırladık süslerde yolda bakalım inat ettim onlar gelmeden doğurmayacağım diye ama karnımda ağrımıyor değil yani bakalım.....

Benim dinlediğim hikayelerde hep bu tatta hatta gün kala çatır çatır çatlayan arkadaşım var:))
Benim daha yok bişey ama olsada umrumda bile diil açıkçası :)

Cok tesekkur ederim canim yok valla artik yola falan gitmem aksamki korku bana yeter ama gercekten ikinci bebek farkli oluyormus ben oglanda 37 haftalikken sehir dislarinda fink fink geziyordum bunda yok artik.

Evet canım kız

Tahmin ettim burnum şişti diince genel kız çocuklarda yüz el şişmeleri olur bidw yüz lekelenmeleri . Genel olarak kız bebekler de olur

Tıslamak ta ney yaw kaç kilo aldnki canm dizlern taşımıo

Hahahahahahahahhahaha en çok eşim gelene kadar düştüğüm yerde kalırıma güldüm
Kız bebek hamileliği daha zor derler arkadaşım sabredelim az kaldı gerçi sonrası çooook daha zor olucak gibi geliyo bana ama artık Allah büyük

Hahahahhaah tıslayınca piskopatmı olunuo :-D

BENİMDE 5AYDAN SONRA BAŞLADI ARKADAŞ BENDEDE TAŞ SERT Bİ DERİ VAR . TRİLYONLARDA VERSEN DE ÇÖZÜMÜ YOĞ :-\ :'(

Ay canım ne biliim sanki bana sen daha doğurmicaksın gibi geliyo:)
Hani heyecan yükseldi yükseldi bişey olmadı ya maşallah sanki bu böylede daha gidicek gibi hissediyorum :)
Hayırlı günü neyse o zaman doğar inşallah oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…