off cok zor arkadasım.
ben allahtan klımayı hıc kapatmadan oturuyorum evde ne gece ne gunduz de.
bu sıcakla pek alakalı değil.
ayaga kalkıyorum kalbım çarpıyor, yuruyorum kalbım çarpıyor. bayılacak gıbı oluyorum.
umarım bebegım strese gırmıyordur
canım muayenemizi dün olduk :) bebiş büyümüş haftasıyla uyumlu olmuş. yüzünü göremedik elleri kapamış. karga tulumba sıkış tıkış oturuyor içeride başladı yediklerimiz hem bize hem onlara yaramış demek ki :) ben bu arada iyice tontiş oldum. eylülün 5inden sonra normal doğumu beklemeye başlayacağız. o zamana kadar iyice tontiş olacağım demek ki. napalım bebişler iyi olsun da artık. günde 1 lt süt tüketmeye çalışıyorum canım kalsiyum için.
Canım ben hamileliğim başından beri yaşıyorum bu sorunu ki öncesinde hiç böyle bişey yaşamamıştım... Dr um kardiyolojiye yönlendirmişti beni kalple alakalı bi sıkıntı değilmiş kansızlık ya da tiroidim de yok hamileliğe bağladı dr ama ilaç verdi bana çünkü nabzım hep yüksek azıcık yürüsem nefes nefeseydim tuvalete gitsem yoruluyordum dr unla paylaşmanı tavsiye ederim
kızlar selam hepinize..
aranızda kalp çarpıntısı yaşayan varmı?
benım ara ara oluyor. bugun yıne oldu ve tek yaptıgım 4 basamak merdıven cıkmaktı.
sınırlerım bozuldu, oturdum agladım.
tek basıma hıc bırsey yapamıyorum ben dıye :)
sızde oluyor mu boyle?
:) maşallah canım bebişine..çok sevindim demek ki yarıyor evet. Ben geceleri süt içmeye devam ediyorum Ama bana da yariyo ben iki kilo daha almışım hafta bitmeden hem de. Ani kilo alınca tansiyonumda çıkmaya basladi. Sağlık ocağında takip ettiriyorum. Perşembe kontrolum var dr.a sorcam. Cok da merak ediyorum son gelişmeler nasıl diye. Ben de gidince haberdar ederim.
Sen çatı muayenesi oldun galiba normal doğum beklediğine göre. Ben bu gidisimde olcak mıyım bilmiyorum korkuyorum da bi yandan. Hayırlısı bakalım..
Canım bende korunurken hamile kaldığımdan hem sağlıklı hemde sağlam bir yolla korunmak istiyorım şuanda o yüzden arkadaşlarımın tavsiyesiyle bu yönteme karar verdim ama ağrı yaparmı takılırken acırmı kısacası bu soruşardan dolayı ödüm kopuyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar selam dün doktordaydım bebegim dönmüş bası asagıda artıkk2900 olmus doktor artık hareketlerine dikkat et her an gelebilir de dedi normal dogurma şansın var dedi ama sezeryanda olabilir iri bebek dedi heyecan bastı bugun gittim tüm eksiklerimi tamamladım tetikte bekliorum
Sanırım yalancı doğum sancıları, hazırlık sancıları başladı hepimizde
çalışabilir raporu aldıktan sonra 657'de yıllık izin alamayacağımı söylediler, peki hamilelikle alakalı olmayan bir rapor alsam hastaneden olur mu? bu konu daha önce konuşuldu mu?
canım bende ara ara kalp çarpıntısı yaşıyorum.
ama doktora sormadım hiç
Canım son 3-4 gündür bende de oluyordu. Aile hekimi kontrolune denk geldi, soyledigimde tansiyondan şüphe etti dr. Dünden beri tansiyon takibi yapıyorum yüksek çıkıyor. Perşembe dr kontrolum var. Takip edelim doktoruna muhakkak bildir dedi. Sınır 14-9 muş benim ki 13.5-7.5/ 14-7.5 civarı çıkıyor. Sen de ihmal etme bi olctur istersen.
merhabalar, size bir sorum olacaktı. hastane çantasının içine hazır mama koydunuz mu sütümüzün gelmemesi problemine karşılık? koyduysanız hangi mamayı koydunuz?
bilmiyorum kı, bu cuma doktordayız. bakalım o ne diyecek :44:BEBEK ASAGI DÖNÜNCE CİGERE BASKI AZALIO AMA RAHATLAMAN LAZIM DİİLMİ :s
off cok zor arkadasım.
ben allahtan klımayı hıc kapatmadan oturuyorum evde ne gece ne gunduz de.
bu sıcakla pek alakalı değil.
ayaga kalkıyorum kalbım çarpıyor, yuruyorum kalbım çarpıyor. bayılacak gıbı oluyorum.
umarım bebegım strese gırmıyordur
Bende deoluyo. Ben onun icin gittim doktora . Hazirlik kasilmalari onlar dedi. Normalmis.internetten arastir istersen hazirlik kasilmalari diye. Ama agrili olmasi beni de endiselendiriyo, bu hafta tekrar sorcam bakalim doktoruma. Eger kafana takiliyosa sen de git doktoruna ama dedigim gibo hazirlik kasilmalaridir onlar.
Canim bende 657 yim ne alaka ki oyle ben 32 haftalik raporumu izindeyken yazdirdim simdi iki hafta calisip aile hekimimden iki hafta daha rapor alacagim 1 eylulde de 37 hafta raporumu alacagim ben ogluma hamileykende 32 hafta raporumu alip 1 hafta sonra izine ayrilmistim.
kızlar sütüm 4. günümde gelmeye başladı hatta bebeğim ilk sütünü içti bile bol bol su hummana süt arttırıcı çay ve incir suyu içiriyorum aklınızda bulunsun
kızlar sütüm 4. günümde gelmeye başladı hatta bebeğim ilk sütünü içti bile bol bol su hummana süt arttırıcı çay ve incir suyu içiriyorum aklınızda bulunsun
kızlar bende öğretmenim çalışabilir raporu aldık 32.hafta için sonra arada başka birşey için rapor yazdıralım dedik adamlar diyorlarmış ki yok öyle kötüysen çalışamaz raporunu al izne çık diyorlarmış sonuçta bu hakkkını kullan benden rapor isteme diyorlarmış rapor yazan doktor bulabilirmiyiz bu arada bilmiyorum ama doktorlarda böyle düşünüyor sonuçta ben okuldaki arkadaşlarıma sordum yok öyle dediler ve bunları anlattılar bana.
Canım bende özel sektörde çalışıyorum. Bir arkadaşımda başka bir şirketin insan kaynaklarında çalışıyo.
Raporlarla fln ilgileniyo anlayacağın.
Bana dedi ki " 32 de çalışabilir raporu alırsan başka hiç bir kurumdan, bölümden çalışamaz raporu alamazsın, mantıklı düşün hem çalışır hem çalışamaz raporu nasıl aynı anda alınır" dedi.
Banada mantıklı geldi.
İzinler için konuşmuyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?