2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım ben hamileliğim başından beri yaşıyorum bu sorunu ki öncesinde hiç böyle bişey yaşamamıştım... Dr um kardiyolojiye yönlendirmişti beni kalple alakalı bi sıkıntı değilmiş kansızlık ya da tiroidim de yok hamileliğe bağladı dr ama ilaç verdi bana çünkü nabzım hep yüksek azıcık yürüsem nefes nefeseydim tuvalete gitsem yoruluyordum dr unla paylaşmanı tavsiye ederim

:) maşallah canım bebişine..çok sevindim demek ki yarıyor evet. Ben geceleri süt içmeye devam ediyorum Ama bana da yariyo ben iki kilo daha almışım hafta bitmeden hem de. Ani kilo alınca tansiyonumda çıkmaya basladi. Sağlık ocağında takip ettiriyorum. Perşembe kontrolum var dr.a sorcam. Cok da merak ediyorum son gelişmeler nasıl diye. Ben de gidince haberdar ederim.

Sen çatı muayenesi oldun galiba normal doğum beklediğine göre. Ben bu gidisimde olcak mıyım bilmiyorum korkuyorum da bi yandan. Hayırlısı bakalım..

Evet. Tesekkür ederim. Bu cumartesi nst var, soyleyeyım.

Canım son 3-4 gündür bende de oluyordu. Aile hekimi kontrolune denk geldi, soyledigimde tansiyondan şüphe etti dr. Dünden beri tansiyon takibi yapıyorum yüksek çıkıyor. Perşembe dr kontrolum var. Takip edelim doktoruna muhakkak bildir dedi. Sınır 14-9 muş benim ki 13.5-7.5/ 14-7.5 civarı çıkıyor. Sen de ihmal etme bi olctur istersen.

veririz kiloları canım dert etme. bence bi kısmı da sıcaklardan dolayı artışta olan ödemlerimizden kaynaklanıyordur. alacağımız kilolar sütten olsun, oturup baklava börek yemiyoruz zaten çok da kalıcı kilo olmaz gibi geliyor bana :) açlık hissetmeden hemen bişeyler atıştırmakta fayda var elinin altında hep ceviz badem hurma vs gibi şeyler koy. hergün üç tane iki tane tüketmeye çalış onlardan fayda görebileceğimizi düşünüyorum tabi bi de maden suyu :)

çatı muayenesi bi dahaki kontrolde olucam canım ama sonunda doktor doktor gezdim normal doğum yanlısı bir doktor buldum. sezeryan bi aksilik çıkarsa olursun diyor. şimdilik herşey yolunda görünüyor diye normali konuşuyoruz çok şükür. önümüzdeki kontrolde çatı muayenesi ve nst var :) artık işin heyecanlı kısımlarına doğru yaklaşıyoruz :) doktorumla doğumu konuşmaktan çok mutlu oluyorum. erken olsa bile doktorumun doğuma bakış açısını bilmek istiyorum. az müdahaleli olmasını istediğimi söylüyorum hep. elimden geleni yapacağım diyor.

inşallah hayırlı doğumlar nasip olur hepimize. gelişmelerden haberdar et canım :)

Canim hic korkmana gerek yok adetinin 2-3 gunu gel diyorlar rahim agzi acikken ama ben dogumdan sonra 8 ay adet olmadim sut korumasina da asla guvenmem 2 aylikken gidip taktirdim hic oyle agri falan olmuyor sadece takildiktan sonra 3-4 gun hafif hafif sancin oluyor o kadar .

Doğum şekline karar verdn mi canım benmkide 3bucuğu geçick ve kemik olarakta iri . Sezeryan istiorum bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende 657 yim ne alaka ki oyle ben 32 haftalik raporumu izindeyken yazdirdim simdi iki hafta calisip aile hekimimden iki hafta daha rapor alacagim 1 eylulde de 37 hafta raporumu alacagim ben ogluma hamileykende 32 hafta raporumu alip 1 hafta sonra izine ayrilmistim.

canım bende ara ara kalp çarpıntısı yaşıyorum.
ama doktora sormadım hiç

Çok normal canm okdar kilo . Benm kalbim boğazımda atıo ve gece boğulmyla kalkıorum . Çok tuaf değişik haller gibi gelio ama hamilelikte herşey mübah gibi göxüküo

Ölçtürdüm bugün. Benımde aklıma geldi. 10-7 cıktı. Doktoruma 2 hafta önce soylemıstım. Normal demıstı ma bayılal gibi olmak ta benı baya bi zorluyor

merhabalar, size bir sorum olacaktı. hastane çantasının içine hazır mama koydunuz mu sütümüzün gelmemesi problemine karşılık? koyduysanız hangi mamayı koydunuz?

Canım mama konusuna bu kadar kolay 2.avantaj olarak bakma sakın . Pompa koy . Ama bebeğin daha iyi çektiği söylenio memeyi . İllede süt illede süt he zor olacak ewet dğru . Mutlka sütün olur sadece sabır ve uğraşmak gerekicek. Rbbm bütün anneleri sütlü yapıo kimininki zor inio işte malsef .

BEBEK ASAGI DÖNÜNCE CİGERE BASKI AZALIO AMA RAHATLAMAN LAZIM DİİLMİ :s
bilmiyorum kı, bu cuma doktordayız. bakalım o ne diyecek :44:

vucuttakı kan oranı da artıyor ya, kalp yoruluyor mu ne acaba

Insallah benimde oyledir yarin doktora gidecegim sorarim sen kac haftaliksin canim oyle ooldugunda harketlerinde bi azalma oldumu

kızlar bende öğretmenim çalışabilir raporu aldık 32.hafta için sonra arada başka birşey için rapor yazdıralım dedik adamlar diyorlarmış ki yok öyle kötüysen çalışamaz raporunu al izne çık diyorlarmış sonuçta bu hakkkını kullan benden rapor isteme diyorlarmış rapor yazan doktor bulabilirmiyiz bu arada bilmiyorum ama doktorlarda böyle düşünüyor sonuçta ben okuldaki arkadaşlarıma sordum yok öyle dediler ve bunları anlattılar bana.

kızlar sütüm 4. günümde gelmeye başladı hatta bebeğim ilk sütünü içti bile bol bol su hummana süt arttırıcı çay ve incir suyu içiriyorum aklınızda bulunsun

kızlar sütüm 4. günümde gelmeye başladı hatta bebeğim ilk sütünü içti bile bol bol su hummana süt arttırıcı çay ve incir suyu içiriyorum aklınızda bulunsun

Masallah masallah nazar degmesin sutune daha erken gelirdi de erkenci oldu ya senin bicirik ondan 4.gunu buldu.

O nasıl bişi canm daha açıklarmısın

Canım bende özel sektörde çalışıyorum. Bir arkadaşımda başka bir şirketin insan kaynaklarında çalışıyo.
Raporlarla fln ilgileniyo anlayacağın.
Bana dedi ki " 32 de çalışabilir raporu alırsan başka hiç bir kurumdan, bölümden çalışamaz raporu alamazsın, mantıklı düşün hem çalışır hem çalışamaz raporu nasıl aynı anda alınır" dedi.
Banada mantıklı geldi.
İzinler için konuşmuyorum ama.

sende benim dediğimimi yazmışsın yani 32. hafta çalışabilir raporu aldın sonra gittin başım ağrıyor bana 2 gün rapor yaz dedin doktor diyormuş ki çalışamaz raporunu al izne ayrıl o zaman sende mi böyle duydun

kızlar ya bende braun tansiyon aleti var benim kollar çok zayıf ondanmıdır bilmiyrum benim tansiyonumu ölçmüyor bi türlü eşiminkini ölçüyor ama bende hep hata veriyor anlamadım gitti kolumu tam saramıyormu ne baya bi zaman bekliyor aslında kolumuda baya bi sarıyor ama...tansiyonla ilgilenenler bi araştırsın bu arada doğru tansiyon ölçmek için bir sürü kriter var onlara göre ölçsünler birde HAMİLELİKTE TANSİYON ÖLÇÜMÜ DOĞRU SONUÇLAR VERMEZ YAZIYOR açıklamalsarda anlamadım bende siz bi araştırın ben bu aleti alıp bi eczaneye gideyim bari bana ölçsünler sorun varsa geri alırlarmı ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…