2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
cok saol cnaım neyseki kazasız belasız atlattık. Hangi doktor oldugunu tahmin etmek senn için zor olmasa gerek :))))))))

Tamer Hoca saolsun valla kend doktorumdan daha cok iş ediniyor beni

bende göztepe devlet hastanesinde tamer hoca var ona gitmeye calışıyorum çok harika bir doktor acaba omu diye merak ettim sanırım soyadı günay idi...

belimden vuruyor adet sancısı gibi saniyelik bişey gelip gidiyor. yatamıyorumda işyerindeyim. rahatsız edici bir ağrı ya. ağrıda değil böyle burulma gibi bişey. bebekte çok hareketli maşallah acaba omu rahatsız ediyorki?

arkadaşlar uyuyamadım valla dün gece su ne kadar azalmış onu da bilnmiyorum her hafta muayene kontrol altında olacağım sadece böyle ne kadar gidecek onu da bilmiyorum buraya bi kimler var benim gibi yazarmısınız

geçmiş olsun arkadaşım geçen bi tv programında izledim ibrahim saraçoğlu açıkladı yeni bulmuş amniyo sıvısı azaldığında bir bardak taze sıkılmış havuç suyu içince sıvıda artış oluyomuş izin allahtan dene istersen ilaç değil kimyasal değil zararlı bişey değil faydası olur inşallah canım bir dene derim

Amin amin valla ya ne bünye varmış bende şaşırıyorum kendime

Sağol canım

arkadaşlar bi sorum olucak rapor aldıktan sonra izne 37. haftaya girdiğimiz de mi yoksa bitirdiğimizde mi çıkıyoruz

Canım ben aktarma raporumu 32haftam 25temmuzda aldım. 29agustısta 37+0 I'm ve doktora gıdıcem ve bü seferde artık bu yarıhten ıtıbaren ızınlıdır. Dogum iNine çıkmıştır. Çalısması sakınmalıdır gribi bır ya verecek ve bende kuruma verecegım. Ben 657 memurum. Emeklı sandığına baglıyım

CAnm gözün aydin yokmus bir seyy benim kizda iki gun hareketliyse iki gun cok durgun oluyor dun bende korktum ama aksama düzeldi hareketleri

evet canım çok şükür benim kızım da hareketlendi şu saatlerde. Ama eminimki gerçekten benim yorugnluğumla alakası var. 10 gün boyunca evde tatil dönemi dinmlenirken kızım cok hareketliydi dun işteydim tüm gün, akşamda başka bir yere ugramamız gerekti, akşam eve geç geldik eminim kızım bu yuzdne yoruldu baya

Belinden vuruyor kasıklarında ağrıyorsa bence bi doktora git canım dogum sancısı belden kasıklara vuran bi agrı ama hemen endiselenme yalancı sancıda olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bende o yüzden endişelendim. ama şimdilik geçti. dedimya düzensiz düzensiz geliyor. sanırım yoruluyorum artık işyerinde

arkadaşlar sabahtan beri ağrılarım var düzenli değil ama hiç bu kadarda çok sık olmamıştı. sizdede böyle durumlar varmı acaba? endişeleniyorum

Bende vardi canim pazar gunu cok yorulmustum yolculukta yapmistim ama yakin mesafe aksam sancilandim kanter icinde kaldim klima altinda ödum koptu doguracam diye dinlenince gect cok sukur bide ben uzun sure oturunca oluyo

Bende vardi canim pazar gunu cok yorulmustum yolculukta yapmistim ama yakin mesafe aksam sancilandim kanter icinde kaldim klima altinda ödum koptu doguracam diye dinlenince gect cok sukur bide ben uzun sure oturunca oluyo

bende çok korktum sabahtan beri. şükür şimdi geçti. ne oturmaya geliyor ne çok gezmeye. napıcamızı şaşırdık artık. güzelce şu 2 3 haftayıda atlatalımda gerisi allah kerim

sağol cnm, hesaplayayım ozaman kafam karışıyor bu tarihlerde.
şuan 33+0 ım bu durumda 36+0 yani 26 ağustosta mı izne çıkmam gerek. eğer bilgin varsa yardımcı olabilir misin kafayı yicem bu konularda

37+0 da canım. Benim hastanemde öyle dedi.
21 nde izne ayrılıyorum ben.

sağol canım bilgi için.

hastane bana o şekilde verdi ama tarih yazmasaydı ben zaten belirtmelerini isticektim çünkü kurumum muhakkak tarih belirtsinler dedi

bende belirtmemişti ama sisteme girdikleri tarihmiş. benim hesaplarıma göre 37+0 2 eylül oluyor ama ik dan da bilgi bekliyorum hangi tarih diye sağolsunlar çok geç cvp veriyorlar

37+0 da canım. Benim hastanemde öyle dedi.
21 nde izne ayrılıyorum ben.

anladım cnm. 37+0 2 eylüle denk geliyor benimde.

Canım geçen banada aynısı oldu nst ye bağladılar doğum sancısıymış ama düzensiz dedi dr yani devam ederse 2 güne de doğum olabilir daha uzun da sürebilir dedi bi daha olursa ihmal etme o an git ki nst de çıksın hazırlık ağrıları genelde dinlenmeyle geçiyor ben yattığım halde çok rahat edememiştim...

Canım yeni okudum ya geçmiş olsun neyse ki korkulacak bişey yokmuş benimde çok dönüyo oğluş şu dikkatimi çekti döndüğü zaman ertesi gün falan bi müddet hareketleri azalıyor sanki ama yorulmanın büyük etkisi var herşeyden etkileniyor miniklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…