2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Evet cnm aynen öyle.
Bu yüzden sürünerek gidiyorum hala işe ((

Geri alırlar canım.
İyice sıkıyormusun aleti.
Böyle bunaltacak kadar sıkıyorlar ölçerken çünkü.

bende gece terleyerek uyanıyorum :)

kızlar nasıl besleniyorsunuz anlatsanıza

ya neden heran gelebilir dedi?? kilosu çok diye hemen erken doğum riskini mi söylemedi 4 -5 kilolar bile hemen gelmiyor anlamadım???

Canım ben 657lıyım suan yıllık ızındeyım ayın14 üne kadar . Ve calısabılır raporumda Ağustos 29 kadar . Yani çalısabılır raporu aldı . Ve sonrasında 2 hafta yıllık ıznımı aldım. Sorun yok

Benim hemşire bir arkadaşım var o da hazır mama koy çantana, ben de koydum dedim, başka bir arkadaşım ne olursa olsun sütünün gelmesini bekle gelir zaten o dedi. Ne yapacağımı bilemedim. İlk çocuk ya bir de, yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Ama bu pompa işi bana da mantıklı geldi, Bir zararı olur mu bebek pompadan sonra beni emer mi, diye sorular belirdi. Bir de bu pompa nasıl bir şey söyleyebilir misin bana, ne diye satılıyor yani

Reklam içerikli mesaj !

Eklentiler

• $926445_444177049046726_41789994_n.webp
    6 KB · Görüntüleme: 57
  • $925241_622522174483517_987251584_a.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $10387911_243597425847622_1572039459_a.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:

Canım niye gelebilir dedi acaba haftan erken sonuçta benimle aynı sayılır ben hiçbir hareketime dikkat etmiyorumda o yüzden sordum?
Acaba erken doğum için şüphelenmesini gerektirecek bir durumun varmı nst, rahim ağzı kısalığı vs?

kızlar nasılsınız? benim de dr kontrollerime göre bebişim erken gelecek gibi görünüyor. herşeyimi hazırladım beklıyorum küçük hanımı:)
Bu arada doğumu da düşünmeden de yapamıyorum damarlarım cok ince ilk seferde hiçbir zaman kan veremedim . epidural doğumlarda belden iğne yapılıyor ya bunun çok dikkatli olması lazım 1 mm bile yana kaysa allah korusun felç kalma ihtimali varmıs nasıl oluyo bu bilenler anlatabilir mi damardan falan mı yapılıyor ya omurilik diye biliyorum ama cok endiseliyimmm

Vala canm ben pompayla ilğili bi bilğim yok sanırım 1ucunu göğüs ucuna takıp diğer ucundada pompası nı basıosun memeden sütü sağıyo. Ama bebek pompadan daha güzel çekiomş ağzıyla . Ben almıcam ölede bölede çekecek mecbur çağre yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar aklıma çok fena bişi takıldı şimdi ben sezeryan olucam yani doumdan önce ki tarih olacak sütüm gelirmi . Erken aldılar die gelmemezlik olurmu ki :-!

Epidural belden omirilikten yapılıyor iğneyi batırmadan önce kalemle işaretliyorlar ve öyle iğne yapıyorlar hic kımıldamaman lazım canım.ben ilk kizimda epidural olmustum ikincidede istedim yapacaklardı ama acilmam cok hizli olduğu icin gerek kalmadı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

korkma sakın benimki 1 ay önce doğdu sütüm 4. gün geldi gelmiyecekmi diye tasalanma bolbol su iç

Canim senin 3.bebekmi geliyor

korkma sakın benimki 1 ay önce doğdu sütüm 4. gün geldi gelmiyecekmi diye tasalanma bolbol su iç

4cü güne kdar ne yediki canm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…