sende benim dediğimimi yazmışsın yani 32. hafta çalışabilir raporu aldın sonra gittin başım ağrıyor bana 2 gün rapor yaz dedin doktor diyormuş ki çalışamaz raporunu al izne ayrıl o zaman sende mi böyle duydun
kızlar ya bende braun tansiyon aleti var benim kollar çok zayıf ondanmıdır bilmiyrum benim tansiyonumu ölçmüyor bi türlü eşiminkini ölçüyor ama bende hep hata veriyor anlamadım gitti kolumu tam saramıyormu ne baya bi zaman bekliyor aslında kolumuda baya bi sarıyor ama...tansiyonla ilgilenenler bi araştırsın bu arada doğru tansiyon ölçmek için bir sürü kriter var onlara göre ölçsünler birde HAMİLELİKTE TANSİYON ÖLÇÜMÜ DOĞRU SONUÇLAR VERMEZ YAZIYOR açıklamalsarda anlamadım bende siz bi araştırın ben bu aleti alıp bi eczaneye gideyim bari bana ölçsünler sorun varsa geri alırlarmı ki??
Çok normal canm okdar kilo . Benm kalbim boğazımda atıo ve gece boğulmyla kalkıorum . Çok tuaf değişik haller gibi gelio ama hamilelikte herşey mübah gibi göxüküo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım muayenemizi dün olduk :) bebiş büyümüş haftasıyla uyumlu olmuş. yüzünü göremedik elleri kapamış. karga tulumba sıkış tıkış oturuyor içeride :) yediklerimiz hem bize hem onlara yaramış demek ki :) ben bu arada iyice tontiş oldum. eylülün 5inden sonra normal doğumu beklemeye başlayacağız. o zamana kadar iyice tontiş olacağım demek ki. napalım bebişler iyi olsun da artık. günde 1 lt süt tüketmeye çalışıyorum canım kalsiyum için.
kızlar selam dün doktordaydım bebegim dönmüş bası asagıda artıkk2900 olmus doktor artık hareketlerine dikkat et her an gelebilir de dedi normal dogurma şansın var dedi ama sezeryanda olabilir iri bebek dedi heyecan bastı bugun gittim tüm eksiklerimi tamamladım tetikte bekliorum
Sanırım yalancı doğum sancıları, hazırlık sancıları başladı hepimizde
çalışabilir raporu aldıktan sonra 657'de yıllık izin alamayacağımı söylediler, peki hamilelikle alakalı olmayan bir rapor alsam hastaneden olur mu? bu konu daha önce konuşuldu mu?
Canım mama konusuna bu kadar kolay 2.avantaj olarak bakma sakın . Pompa koy . Ama bebeğin daha iyi çektiği söylenio memeyi . İllede süt illede süt he zor olacak ewet dğru . Mutlka sütün olur sadece sabır ve uğraşmak gerekicek. Rbbm bütün anneleri sütlü yapıo kimininki zor inio işte malsef .
kızlar selam dün doktordaydım bebegim dönmüş bası asagıda artıkk2900 olmus doktor artık hareketlerine dikkat et her an gelebilir de dedi normal dogurma şansın var dedi ama sezeryanda olabilir iri bebek dedi heyecan bastı bugun gittim tüm eksiklerimi tamamladım tetikte bekliorum
Benim hemşire bir arkadaşım var o da hazır mama koy çantana, ben de koydum dedim, başka bir arkadaşım ne olursa olsun sütünün gelmesini bekle gelir zaten o dedi. Ne yapacağımı bilemedim. İlk çocuk ya bir de, yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Ama bu pompa işi bana da mantıklı geldi, Bir zararı olur mu bebek pompadan sonra beni emer mi, diye sorular belirdi. Bir de bu pompa nasıl bir şey söyleyebilir misin bana, ne diye satılıyor yani
kızlar nasılsınız? benim de dr kontrollerime göre bebişim erken gelecek gibi görünüyor. herşeyimi hazırladım beklıyorum küçük hanımı:)
Bu arada doğumu da düşünmeden de yapamıyorum damarlarım cok ince ilk seferde hiçbir zaman kan veremedim . epidural doğumlarda belden iğne yapılıyor ya bunun çok dikkatli olması lazım 1 mm bile yana kaysa allah korusun felç kalma ihtimali varmıs nasıl oluyo bu bilenler anlatabilir mi damardan falan mı yapılıyor ya omurilik diye biliyorum ama cok endiseliyimmm
Kızlar aklıma çok fena bişi takıldı şimdi ben sezeryan olucam yani doumdan önce ki tarih olacak sütüm gelirmi . Erken aldılar die gelmemezlik olurmu ki :-!
O nasıl bişi canm daha açıklarmısın
Epidural belden omirilikten yapılıyor iğneyi batırmadan önce kalemle işaretliyorlar ve öyle iğne yapıyorlar hic kımıldamaman lazım canım.ben ilk kizimda epidural olmustum ikincidede istedim yapacaklardı ama acilmam cok hizli olduğu icin gerek kalmadı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim senin 3.bebekmi geliyor
korkma sakın benimki 1 ay önce doğdu sütüm 4. gün geldi gelmiyecekmi diye tasalanma bolbol su iç
hangisini açıklayım anlamadım:44:
Humana ney süt yapıo yazmşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?