Evet amwayi ben de dusundum ama burda alacak yerbulamadim sirkeli suyla sildik bizde amway olmayinca iyi bari dogru yapmisiz cok sag ol canmCanım amway loc ile temizledik biz sonra da duru su ve çok az sirke koyduk bi de öyle sildik...
:)) ben son gittiğimde 2.5 kilo almıştım. Acaba yediklerim sadece bana mı kilo yaptı yoksa gerçekten bebeğe de yaradı mı diye merak ediyorum. Sende de birden bire bebek gelişiminde fark olduysa doğru yoldayız diye teyid edecektim :))) Inşallah ikiniz de çok iyisinizdir. Haberdar et mutlaka
Canım yeni okudum ya geçmiş olsun neyse ki korkulacak bişey yokmuş benimde çok dönüyo oğluş şu dikkatimi çekti döndüğü zaman ertesi gün falan bi müddet hareketleri azalıyor sanki ama yorulmanın büyük etkisi var herşeyden etkileniyor miniklerimiz
kızlar selam dün doktordaydım bebegim dönmüş bası asagıda artıkk2900 olmus doktor artık hareketlerine dikkat et her an gelebilir de dedi normal dogurma şansın var dedi ama sezeryanda olabilir iri bebek dedi heyecan bastı bugun gittim tüm eksiklerimi tamamladım tetikte bekliorum
maşallah kg su haftasına göre çok iyi , benimde sat a göre seninle aynı sayılır, acaba neye göre her an gelebilir tetikte ol dedi :44: 2 hafta sonra benim kontrolüm bak şimdi bende bi heyecan yaptım yaa
dönmüş cnm bebek karnım asagı indi dogum kanalına sokmus basını:d ozaman her an gelebilirmiş ama 40 haftaya kadarda bekleyebilirmiş bilemioruz dedi doktorum acılma yok su an haftaya gitcem gene bakalım nts olayı filan olcakkk
kızlar selam hepinize..
aranızda kalp çarpıntısı yaşayan varmı?
benım ara ara oluyor. bugun yıne oldu ve tek yaptıgım 4 basamak merdıven cıkmaktı.
sınırlerım bozuldu, oturdum agladım.
tek basıma hıc bırsey yapamıyorum ben dıye :)
sızde oluyor mu boyle?
[ı]ben hiç bir iş yapmadan nefes alamıyorum gibi oluyor. Baskıdan ötürü ciğerlerim sıkışıyor sanki.
şu sıcak yok mu şu sıcak tükendim, ne klima var ne vantilatör. Eşime bugun birşey al gel dedım duramıyorum.[/ı]
kızlar selam hepinize..
aranızda kalp çarpıntısı yaşayan varmı?
benım ara ara oluyor. bugun yıne oldu ve tek yaptıgım 4 basamak merdıven cıkmaktı.
sınırlerım bozuldu, oturdum agladım.
tek basıma hıc bırsey yapamıyorum ben dıye :)
sızde oluyor mu boyle?
Canim bende spiral vardi 5 yil kullandim oglum iki aylikti taktirdim ben cunku ben radyoloji teknikeriyim yani radyasyon ortaminda calisiyorum cok dikkat etmem calisirken hamile kalmamam lazim onun icin en saglami spiral (ria)gelmisti memnunda kaldim simdi dogumdan hemen sonra yine taktiracagim tavsiye ederim.
Benım bebegım 28.haftadan beri dönuk zaten canım. karnım top gibi. bir de zayıfım içerde yer yok, sığışamıyor sanırımbebek döndügü an nefes darlıgın sona erecekkk az kalmıs sabır benim döndü cok rahatladım sanki hamile diilim gibi:d
Ben hiç bir iş yapmadan nefes alamıyorum gibi oluyor. Baskıdan ötürü ciğerlerim sıkışıyor sanki.
Şu sıcak yok mu şu sıcak tükendim, ne klima var ne vantilatör. Eşime bugun birşey al gel dedım duramıyorum.
Benım bebegım 28.haftadan beri dönuk zaten canım. karnım top gibi. bir de zayıfım içerde yer yok, sığışamıyor sanırımSığamadıkça da bastırıyor ciğerlerimi..
Sanırım yalancı doğum sancıları, hazırlık sancıları başladı hepimizde
çalışabilir raporu aldıktan sonra 657'de yıllık izin alamayacağımı söylediler, peki hamilelikle alakalı olmayan bir rapor alsam hastaneden olur mu? bu konu daha önce konuşuldu mu?
tatlım bende devlet memuruyum ve neyazıkki burda personel işlerinden istediğim cevapları alamıorum burda bazı arkadaşlar yıllık izin olur yazdı bazıları kadın doğum hariç bi doktordan rapor alınabilir yazdı ama benm araştırmalarıma göre ikiside olmuo yani o gün yıllık izin yada rapor alırsın ama doğum sonrana aktarılmaz çünkü 657 sayılı kanun 104 a bendinde fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası izne aktarılır yazıo ayrıca kamu personeli tebliği seri no:2 de aynı şey yazıo ve kanuni izinler bile sayılmaz die bi ibare var o tebliğe bakarsan yinede kurumuna bir sor istersen ama kanuna ve tebliğe göre olmuo yıllık izin yada rapor kullanmak istiosan bence şöyle yap 37 den önce nezamn bırakmak istiyosan çalışamaz raporu al doğumdan sonra yıllık izin yada rapor alırsın ben öle yapıcam
Anladım, yazdıkların hamile için lehine bir durum değil yazık bize(, evet çalışabilir raporu aldım diye niye alamıyorsam rapor ya da izin D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?