Bende anlamadım zaten gelişimi güzel hiçbi sorun yok acaba sizlerede verdilermi diye merak ettimNeden igne verdiler ki canim anlamadim zaten 37 haftaliksin
Bende de aynısi var dun acil gittim sancı var açılma yok.Arkadaşlar 10 dakikada bir sancım var nişan su yok nişan gelincemi şiddeti artacak bilen varmı
Doğum 19 unda haftaya cuma yani 38+ 4 oluyo yani bende gereksiz buldum iğneyi ama şimdi dryle iddalaşmak istemedimİgneyi neden verdiki ? Artik sona yaklastik. Bana doktorum oyle birsey demedi. Bu arada dogum ne zamn ?
Insallah cok guzel haberlerle geleceksin canim bizede yaz gelince olurmu
Başın saolsun canım..çok üzüldümALLAH analı babalı sağlıcakla büyütsün yavrunu.benim ki 1030 gramdı 30 mayıs 2014 te kaybettim. akciğerleri gelişmemişti 3 gün yaşadı. çok ünlü bir özel bir hastanede doğum yaptım ve o hastanenin çocuk yoğun bakımı yeterli değilmiş 2 gün sonra araştırma hastanesine sevk ettiler. açıkçası özelde doğum yaptığıma pişmanım. Allah ın takdiri tabiki. bana da doktorum iğneyle karnına su bile bassak olmaz sonuç alamayız demişti. benim bebeğim 30. haftada yaşıyordu ama suyum 3 e düşmüştü. telaş yaptık araştırmaya gitmedik. doktorum bebeğin kalbi durur anlayamazsın demişti. Takdiri ilahi . şimdi tekrar hamilelik için 6 ay bekle dediler, araştırmaya gidiyorum birtakım testler yaptılar bakalım, genetik testte varmış gerek yok dedi doktorumuz , pıhtılaşma ile ilgili testler yapıldı, aspirin kullanacakmışım, folik asite başlattı öyle gidiyoruz bakalım. sanada aspirin , kan sulandırıcı iğne felan verildi mi? test yaptırmış mıydın?
aynen bende öyle düşünüyorum bazen acaba yanlışmı düşünüyorum ama endişelenmekten kendimi alamıyorum ,eşimde ayın 15 olsa iyi olurdu yok 40 haftayı tamamlasa diyip duruyo sinir oluyorumAynen oyle hatta dun dr a giderken icimden ne gecti biliyormusun keske hemen alalim dese yatirsa alsa bebegi dedim o kadar yani
Yok canim bana vermedi dr umBende anlamadım zaten gelişimi güzel hiçbi sorun yok acaba sizlerede verdilermi diye merak ettim
hayırlısıyla bebeğine kavuş canım darısı bizlerin başına inşallah, rabbim hepimizin bebeğini sağ salim bizlere kavuştursun büyütmeyi nasip etsin inşallahSelam kızlar. Bugün son kontrolumuz vardı, herşey yolunda cok şükür. Yarın kavusacagiz kızımıza inşallah. Benim icin de dua edin olur mu?
Benim ayin 15 I seninki sezeryan mi yoksa normalimi bekliyorsunaynen bende öyle düşünüyorum bazen acaba yanlışmı düşünüyorum ama endişelenmekten kendimi alamıyorum ,eşimde ayın 15 olsa iyi olurdu yok 40 haftayı tamamlasa diyip duruyo sinir oluyorum
hayırlısı canım dediğin gibi herkeste aynı şeyler olcak diye kaide kural yok tabiki hazırlık yapcan mutluluğunu sevincini yaşıyacaksın bu arada başın sağolsun daha önce yazmayı unutmuşum.Saol canm bizde hala etkisinden kurtulamadik bebeğin herşeyi hazirdi şimdi çevremdekiler kiziyor bana çok hazirlik yapma eksik bişeyleri kalsi normal doğumu bekleme die ama dedim ya herşey nasip kismet olacak bişey varsa biz önüne geçemeyiz benimde tüp bebek tedavisiyle oldu belki bi daha olmayacak bütün heycanini yaşamak hazirliklarini yapmak ve normal doğumu bekleyerek doğduğu ani hissetmek istiyorum..hayirlisiii
Dualarimiz seninle canim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinSelam kızlar. Bugün son kontrolumuz vardı, herşey yolunda cok şükür. Yarın kavusacagiz kızımıza inşallah. Benim icin de dua edin olur mu?
haklısın canım ameliyat doğum hamilelik hepsi bi arada ben daha çok ilk çocuğumu düşünüyorum oda duygusallaştırıyo bazen'' anne beni bırakma'' dedimi bende göz yaşları sel oluyoAllah korusun yaa düşünme öyle şeyler..allah yardım edicek hepimize.ameliyet psikolojisi sanırım bazen ben de düşünüyorum ama hassasiyetimizle alakalı..bebeişleri düşünelim o an nası hissedeceğimizi filan bu iyi geliyor..hatta ben gidip dolabını açıyorum giysilerini kokluoyrum umutsuzluğa düştüğümde :)
12 eylül sezeryan canımBenim ayin 15 I seninki sezeryan mi yoksa normalimi bekliyorsun
Hayirlisiyla doguralim hepimiz insallah12 eylül sezeryan canım
oh ne güzel yapmişsin bizim doktor fotoğrafçi almiyor içeri benim profosyonel makinam var onunla kendisi çekim yapicak doğum sonrasini biz kendimiz hallederiz zaten aman ne teferruatli iş herşeyi tam olsun istiyorsun ama en önemlisi sağlikla gelsin alalim kucağimiza..
hiç korkma canm dua et bol bol Rabbim evlatlarini sana seni evlatlaeina bağişlasin..bundan 6 sene önce kuzenimi kaybettim trafik kazasinda normak doğumu bekliyodu son kontrolüydü doktor sezeryanla alalim demiş oda iki gün daha beklemek istemiş gündüz vakti alkollü bi sürücünün ters şerite geçip onun olduğu taraftan çarpmasiyla olay yrinde vefat etmiş bebeğide kurtaramadilar daha 28 yaşindaydi..
benimde üzerimde onun baskisi var herkes heran bişi olacakmiş fibi gözüme bakiyor bebiş için çok hazirlik yaptim yapma diyorlar herkeste bi tedirginlik var anlayacağin ama ben rahatim nasip kismet bazi şeylerin biz önüne geçemeyiz Rabbim herşeyin hayirlisini versin
Ya benimde süt sorunum var. Mecbur mama veriyırum. Aç kalıyo çocuğum.
Sağınca 60 cc çıkıyo ams her zaman değil.bende cay fln aldım. Bilmiyorum nolcak.
Resmen bu süt olayı beni doğum depresyonuna soktu.sürekli aglama krizlerine giriyorum.deli muamelesi görmeye başladım. Uykuda yok kızım çok gazlı doktora götüreceğim bugün. Gece hiç uyumadıkx
Kızlar bugün Dr a gıttım. Bebeğim ıyıce kafayı aşağı ındırmıs.
Nst de hıc sancı çıkmadı . Suan ufukta doğum gözükmüyor . Cuma 40. Haftam bıtıyor.
Bebgım3,5 kg 50cm .
Çok şükür sağlıklı . Rabbım hayırla kucağımıza almayı nasıp etsın. Bır nefeste kurtulalım.. Hayırlı kolay normal doğum yapalım (normal isteyenler için) :) ınsallah .
Benı artık stres bastı. Sancı fılanda olmayınca bu mınık çok mu bekleyecek dıyorum...
Kızlar kızıma bi türlü icime sinen bi isim bulamadım siz yardımcı olsanıza yoksa isimsiz kalacak kizim dogunca
Selam kızlar. Bugün son kontrolumuz vardı, herşey yolunda cok şükür. Yarın kavusacagiz kızımıza inşallah. Benim icin de dua edin olur mu?
Doğum 19 unda haftaya cuma yani 38+ 4 oluyo yani bende gereksiz buldum iğneyi ama şimdi dryle iddalaşmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?