2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Selam kızlar. Bugün son kontrolumuz vardı, herşey yolunda cok şükür. Yarın kavusacagiz kızımıza inşallah. Benim icin de dua edin olur mu?

Başın saolsun canım..çok üzüldüm genetik test olayını atlama derim. Doktorun istemese bile sen özelde yaptır. Bizim bebeğimiz tüp ve babamızda genetik bozukluk var. Çok tesadüf öğrendik, yaptırmasaydık belki ben hamile kalabilmek için hala uğraşıyor olacaktım. Adam başı 90 lira veriyorsun ve 10 güne sonucun çıkıyor. Yine de sen bilirsin tabi. Allah hepimize güç ve sabır versin..

Aynen oyle hatta dun dr a giderken icimden ne gecti biliyormusun keske hemen alalim dese yatirsa alsa bebegi dedim o kadar yani
aynen bende öyle düşünüyorum bazen acaba yanlışmı düşünüyorum ama endişelenmekten kendimi alamıyorum ,eşimde ayın 15 olsa iyi olurdu yok 40 haftayı tamamlasa diyip duruyo sinir oluyorum

Selam kızlar. Bugün son kontrolumuz vardı, herşey yolunda cok şükür. Yarın kavusacagiz kızımıza inşallah. Benim icin de dua edin olur mu?
hayırlısıyla bebeğine kavuş canım darısı bizlerin başına inşallah, rabbim hepimizin bebeğini sağ salim bizlere kavuştursun büyütmeyi nasip etsin inşallah

aynen bende öyle düşünüyorum bazen acaba yanlışmı düşünüyorum ama endişelenmekten kendimi alamıyorum ,eşimde ayın 15 olsa iyi olurdu yok 40 haftayı tamamlasa diyip duruyo sinir oluyorum
Benim ayin 15 I seninki sezeryan mi yoksa normalimi bekliyorsun

hayırlısı canım dediğin gibi herkeste aynı şeyler olcak diye kaide kural yok tabiki hazırlık yapcan mutluluğunu sevincini yaşıyacaksın bu arada başın sağolsun daha önce yazmayı unutmuşum.

haklısın canım ameliyat doğum hamilelik hepsi bi arada ben daha çok ilk çocuğumu düşünüyorum oda duygusallaştırıyo bazen'' anne beni bırakma'' dedimi bende göz yaşları sel oluyo

slm kızlar benimde gün belli oldu 17eylül sabahtan gel dedi...başta epidural dedi simdi spinal dedi...arasında n fark var ki??????????

ah canim basiniz sagolsun cok cok.buyuk.bir aci allah geride kalanlara kolaylik versin allahim bizi ve sevdiklerimizi korusun bende 22 ay once kardesimi kaybettim simdi doğum yaklastikca yegenini hic göremeyecek dayi bile olamadi diye yiyorum kendimi hayatta hersey bizim icin rabbim guzel yazilar yazsin bizlere ailelerimize ve yavrularimiza

Hamilelik guzel bi donem anladigim.kadariyla dogurduktan sonra asil dertler başlıyor desene tez zamanda duzene gurersiniz inşallah canim

benimde persembe 39 haftam bitecek bizdede tik yok bebislerimiz yerinden memnun sanirim gelmeye niyetleri yok tadini cikar bosver dogduktan sonra dertleri basliyor asil

Kızlar kızıma bi türlü icime sinen bi isim bulamadım siz yardımcı olsanıza yoksa isimsiz kalacak kizim dogunca

Hala bulamadin mi isim harbiden isimsiz kalicak ben kizima derin ismini koydum esimin çalıştığı geminin adiydi bide oyle icime sinen bisey bulamadik derin olsun dedik oldu
Önem ismi var bu aralar yeni duydum begendim ben ilkim tilbe de dusunmustum esim istemedi belki siz beğenirsiniz

Hadi bakalım allahim.hayirlisi ile sonuclandirsin

Doğum 19 unda haftaya cuma yani 38+ 4 oluyo yani bende gereksiz buldum iğneyi ama şimdi dryle iddalaşmak istemedim

Doktoruna guveniyorsan iddalasmamakta iyi yapmissin canm. Bu arada bende ayin 19 u istiyorum. Cuma kontrolum var. Doktorum sanci feln cikmazsa ona gore ayin 19unu beklerim dedi. Hayirlisi olsun.. D ayni gun doguma gidebiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…