İnşallah. Ben de bu süreçte o kadar yoruldum ki. Diş etlerim uzadı, neredeyse dişlerimi kapattı, aşırı kanıyo.doktor sakın fırçalama gargara yap dedi. Bi kısmı parçalandı. Kist gibi beyaz parçalar uzadı. Bu yetmez gibi vertigo başladı. Kafamı çevirsem başım dönüyo ama insallah ben de sizin gibi kavuşurum bebeğime
Çok yıpratıcı bi süreç ama inanın doğduktan sonra hepsi unutuluyomuş gerçekten şimdi bakıyorum da sanki hiç hsmilelik yaşamamışım gibi o kadar sıkıntıyı çeken ben değilmişim gibi :) Allah hayırlı vakitte kucağınıza almayı nasip etsin onun sevgisi bütün çektiğim sıkıntılara değermiş diyeceksiniz
Benim sütüm çok az.
Bebeğim doymuyı.
Süt diye diye psikolojim bozuldu.
Mecbur mamayla gideceğim.
Ankarada bana destekk olacak bi çocuk doktoru önerecek biri var mı?"
Tüm doktorlar emzir emzir ben istemiyormuyum yok işte olmuyo olmuyo.
Benim sütüm çok az.
Bebeğim doymuyı.
Süt diye diye psikolojim bozuldu.
Mecbur mamayla gideceğim.
Ankarada bana destekk olacak bi çocuk doktoru önerecek biri var mı?"
Tüm doktorlar emzir emzir ben istemiyormuyum yok işte olmuyo olmuyo.
Selam canim vazgeceme inan benimde senin gibi sutum hic olmadi bebek acti dogdgu gun iki gun sut icmedi sutum akmadi bi arkadasim gelip emzirdi ondan sonrada olmadi hep agladi mama veriyordum arada sonra mamayi biraktim cok bol yedim sana yeminle abartmadan pilav pirinc corbsi hergun yedim vesurekli emzirdim sonra sutum oyle bi geldiki iki yil boyunca emzirdim zorla sutten kestim yani sende daha yeni pes etme arda mamads ver bazen sut kanallari gec calisiyor ona gore
meme verince sakinleşiyo mu peki? aynı durum bizde de vardı.güzelce emzirip yatırıyordum uyuyor gibi oluyordu yataga koyunca başlıyordu ağlamaya kucağıma alıyordum gazı var heralde diye dediğin gibi ağız açık meme arayıp duruyordu. bu döngü hep böyle devam etti. geceleri özellikle 3saat 4 saat ayakta geçiriyorduk.sonra ben bunu yatağımda emzirmeye başladım. iyice uykuya daldığından emin olup öyle koyuyorum beşiğine şükür uykuya dalıyor.heralda tam doymuyormuş meleğim ya da meme istediğinden ağlıyormuş. ne bileyim ben gazı var sanıyordum. sizde de aynı problem olabilir mi acaba??
Meme verince sakinleşmiyor işte hem hırsla emmek istiyor hem de böyle yüzünü buruşturarak başlıyo ağlamaya belli gazı olduğu ayaklarını çeke çeke ağlıyo yüz ifadesinden bile belli oluyo dr a da anlattım o da gazdan öyle yapıyo diyince emin oldum canım... Memede uyumak istiyor onun için de aç tok fark etmiyo uyanık olduğu müddetçe emmek istiyor... Siz aşmışsınız ne güzel darısı başımıza :)
Hastaneye gittim dogum baslamis su akiyor hafif siizinti seklinde suanda sancilarim var gittikce siklasiyor ve daha sidettli oluyor daha uyumamisim daha hastanedeyken acilma yoktu dr dedi iki saat sonra gelin diye ben gitmiycem sancilar 5 dkda bir gelmeden gitmiycem bakalim tehlikeli bisey olmasa sancilar geliyor arada hafif kanli bi akinti geliyor
Hastaneye gittim dogum baslamis su akiyor hafif siizinti seklinde suanda sancilarim var gittikce siklasiyor ve daha sidettli oluyor daha uyumamisim daha hastanedeyken acilma yoktu dr dedi iki saat sonra gelin diye ben gitmiycem sancilar 5 dkda bir gelmeden gitmiycem bakalim tehlikeli bisey olmasa sancilar geliyor arada hafif kanli bi akinti geliyor
gunaydin herkese okuyan lutfen bana cevap yassin dundendir psikolojim bozuldu dun kontrole gittim bebek gayet iyi nst aldilar sonra alttan muane edildi 2santim acikligin var dedi yatis dediler biraz islerim var deyip eve geldim saat 4ikindi vakti esim tutturdu yatisini yap gittik doktor git eve sancini bekle sancingelirse gel dedi gecd 12ye kadar bisi yoktu korktuk vetekrar hastaneye gittik ebe bakti sancin varmo yok dedim neye ozaman geldin bu saatte suni veremem yani basindan def etti muane etti hala 2santim acik bi degisiklik yok git gunduz gel suni sanciyla dogurtalim dedi suni sanci istemiyom ama ne yapacam bana bi akil verin cook korkuyooom
Sancıların sıklastı mı canım son zamanda hareket etmen zor olur cokta bekleme bence tuvalete gitme ihtiyacın çoğalırsa hemen git.insallah bi ıkınmada dogurursun bebegini allahin izniyle .
Başın saolsun canım..çok üzüldüm genetik test olayını atlama derim. Doktorun istemese bile sen özelde yaptır. Bizim bebeğimiz tüp ve babamızda genetik bozukluk var. Çok tesadüf öğrendik, yaptırmasaydık belki ben hamile kalabilmek için hala uğraşıyor olacaktım. Adam başı 90 lira veriyorsun ve 10 güne sonucun çıkıyor. Yine de sen bilirsin tabi. Allah hepimize güç ve sabır versin..
ben hamileliğimin 22. haftasında 2 pofesöre görünmüştüm ikiside aynı teşhisi koydu ve söyledikleri oluştu. ikiside erken doğum olacak bebekte sorun olacak dedi . 30. haftamda doğum oldu sezeryan sıvı seviyem 3 e düşmüştü. ALLAH sabır versin bence araştırma hastanesine git.
gunaydin herkese okuyan lutfen bana cevap yassin dundendir psikolojim bozuldu dun kontrole gittim bebek gayet iyi nst aldilar sonra alttan muane edildi 2santim acikligin var dedi yatis dediler biraz islerim var deyip eve geldim saat 4ikindi vakti esim tutturdu yatisini yap gittik doktor git eve sancini bekle sancingelirse gel dedi gecd 12ye kadar bisi yoktu korktuk vetekrar hastaneye gittik ebe bakti sancin varmo yok dedim neye ozaman geldin bu saatte suni veremem yani basindan def etti muane etti hala 2santim acik bi degisiklik yok git gunduz gel suni sanciyla dogurtalim dedi suni sanci istemiyom ama ne yapacam bana bi akil verin cook korkuyooom
Bi gün daha bekleyebilirsin suni sancı için bebek iyiyse olmazsa suni sancı denerler sezeryan istemiyorsan bende suni sanciyla dogurdum canim cok acilmam olmayinca Doktor epidural yapti cok korkuxorsan epidural da olabilirsin sancin baalsyinca.kendini ve bebegi Stresse sokma korkarak.allah yardımcın olsun.
Gunaydinlar anneler nasilsiniz bugun bende hummali bir temizlik var bugun dogum öncesi temizligi bu aksamda ogluslarimin odalarini susleyecegiz yataklarini yapacagiz kuzularimin ablamda yolda bugun o da geliyor bugun doguran arkadaslarim allah kolay ve hayirli dogumlar versin insallah hayirli haberlerinizi merakla bekliyorum