2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Aynrn oyle canim. Mememde tutarsam huzurla uyur yoksa kivranir benim kizim. Bakalim bugun doktora gidiyoruz kilo alimi nasil cok merak ediyorum bana hic buyumuyomus gibi geliuor hep bir endise hali bakalim

Canim hicbir bilimselligi yok ama evet öyle derler mide yanman cok olursa bebek sacli olurmus benim ilk oglumdada midem cok yaniyordu hakikaten kapkara saclari vardi ama simdi sapsari bundada cok yaniyor
Hic mide yanmasi yasamadim ve bol kara sacli bir kizim var. Hurafe bunlar inanmayin

Kızlar şuan benim evde de temizlik var. Sagolsunlar annem ve kayınvalıdem temızlık yapıyorlar. Ohhh yedıgım önümde yemediğim arkamda ..... Iyımmm yanı . Birde hayırlısına oğlum gelse.....

Kızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs. Ben pazar gunü bu hareketi çok kolay yaparken suan , yapamıyorum. Sag ayağım sol ayağıma yanaşmıyor ..... Benım doğum yaklaştı sanırım...... Denmeyin bakalım.....
Ha bu arada kızlar kocam rüya görmüş, baba ben geliyorum artık demiş oğlum:)

Günaydin kizlar nasilsiniz bakalim dün hiç ilgilenemedim burayla herkes igodir inş..dün hummali bir çalişma sonucu kizimin kapi süsünüde bitirdim teyzeleri bi tek bulutla güneş yapişacak silikonum bitti gece yapiştiramadm çok yoruldum ama değdi başka ne yapsam ki boş oturup beklemek istemiyorum bişeylerle uğraşinca iyi oluyo

Eklentiler

• 20140910_023814.webp
    123,8 KB · Görüntüleme: 82

Hala yataktayim kalkamadim üşeniyorum ilginçmiş kalkinca denicem hemen

hadi gozun aydin cnm allah kolaylik versin

Kızlar şuan benim evde de temizlik var. Sagolsunlar annem ve kayınvalıdem temızlık yapıyorlar. Ohhh yedıgım önümde yemediğim arkamda ..... Iyımmm yanı . Birde hayırlısına oğlum gelse.....

Ohhh masallah keyfini cikar

Ellerine sağlık insan becerikli olunca neler yapiyor

Hastanedeyim ilk nst ye girdim 2. İstedi doktor bişeyler yedim dua edin lütfen heyecanlıyım

Fsuzel

Canım umarım mesajımı görürsün
Sütün gelene kadar mamayı neyle verdin?
Biberon mu enjektör mü
Ve biberondan sonra meme alıyor mu bebekler?

Fsuzel

Canım umarım mesajımı görürsün
Sütün gelene kadar mamayı neyle verdin?
Biberon mu enjektör mü
Ve biberondan sonra meme alıyor mu bebekler?

Fsuzel doğum yaptı mı forumda görmüyorum hiç aynı gün doğuracaktık :)

Canım bende mamaya başladım aslında kilo almaya başlamış bebeğim ama tam sınırda dedi dr isterseniz mama takviyesi yapabilirsiniz dedi bende emzirdikten sonra vermeye başladım günde üç kere falan veriyorum çünkü emse bile 60 cc mamayı bitirebiliyor demek ki iştahı yerinde diyorum... Ben ilk başlarda kaşıkla yedirdim ama çok zor oluyo dökülüyo o yüzden biberona geçtim şu an için bi sıkıntı yok memeyi alıyo avent in biberonunu aldım anne göğsüne en yakın olanı... Enjektörde korkuttu beni çünkü büyümeye başladıkçA boğazına kaçırıyo özellikle 15 günden sonra en iyisi biberon geldi bana... Sen ne kadar mama takviyesi yapıyosun günde?

Hnmlr dün çok belim ağrıdı kaslarıma doğru. Aşağıda sürekli baskı var gece sürekli idrara çıktım. Ve bugünde hiç oturamiyorum sol tarafa sürekli uzanik haldeyim.

İnan perişan oldum. Kendimi elsik hissediyorum. İyicevstressbyaptım yemeden içmeden kesildim. 2 gündür çevremdeki herkes ağlamalarıma tanık oluyo delirmişim gibi bakıyo. Su bile içmeden uyudum 2 gün. Uykusuzlukta vurdu. Birde annm bu hafta sonu gidiyo tek kalma stressi de sardı bi yandan. Hayırlısı.

Güzel haberlerini bekliyoruz canm

hastaneden geldim arkadaşlar.
bebişimin kilosu iyi çok şükür 3300 olmuş 3500 gibi doğar dedi doktor. nst ye girdim sancı çıktım hareketleri yavaş çıktı düz çizgiydi doktorum bişeyler ye meyvesuyu iç tekrar gir nst ye dedi. o sırada moralim bozuldu biraz korktum.
2.nst de çok hareketli çıktı çok şükür.

vee çatı muayenesi oldum, tahmin ettiğim gibi kensimi kastım canım acıdı açıkcası. 1 cm açıklık varmış. normal doğum yapabilirmişim. keşke kasmasaydım

doğum konusunu konuştuk doktor bana bıraktı doğum şeklini sen karar ver düşün ama ben normal doğum taraftarıyım dedi.
7 cm açıklık olduktan sonra serum vericem dedi bebeğin başı çıktıktan sonra seni bayıltıcam dedi çok kolay olucak diyor. doktorum hiç panikletmiyor allaha şükür.

sancı çeken arkadaşlara sorum var sancılara dayanılmıcak gib mi oluyor.
benim canım biraz tatlı çünkü. ama normal istiyorum . çatı da kasmam doğmda da kasmam anlamına mı gelir.
kafam karışık.
tek rahat olduğum konu doktoruma güvenmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…