2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Fsuzel

Canım umarım mesajımı görürsün
Sütün gelene kadar mamayı neyle verdin?
Biberon mu enjektör mü
Ve biberondan sonra meme alıyor mu bebekler?
Canım ben başından beri biberonla veriyorum. Enjektörü beceremedim.
Dr. Browns natural flow biberonunu kullanıyorum. Memeyide emiyo. Zateb bu biberonda anne memesi gibi emiliyo.

kayınvaliden de yani öyle şey denir mi çirkin olabilir diye. tövbe yarabbim. bütün bebekler güzel olur anneye öyle şey söylenmez.saçmalamış biraz sanki. reflu konusunu hiç bilimyorum canım

Merhaba kızlar bizde kurtuldumk oglumuzla darisi size. kisaca yazayim sonra hikayede detaylı anlatırım inşallah. nisanim geldi suni sanci aldım dayanamadim kestim o sırada ayni siddette kendi sancimda vardi ama 6 saat boyunca hiçbir aciklik olmadığı için dayanamadim sezaryen istedim. tek kelimeyle şunu soyleyim 'anne olmak gerçekten zormuş'. ama kokusu inanin dunyalara degermis. darısı sizlerin başına.

Merhaba kızlar bizde kurtuldumk oglumuzla darisi size. kisaca yazayim sonra hikayede detaylı anlatırım inşallah. nisanim geldi suni sanci aldım dayanamadim kestim o sırada ayni siddette kendi sancimda vardi ama 6 saat boyunca hiçbir aciklik olmadığı için dayanamadim sezaryen istedim. tek kelimeyle şunu soyleyim 'anne olmak gerçekten zormuş'. ama kokusu inanin dunyalara degermis. darısı sizlerin başına.

ben denedim değdirebiliyorum. doktor 18 19 gibi olbilir dedi zaten henüz vaktim varmış :)

çok güzel olmuş canım eline sağlık

canım gözün aydın. allah bağışlasın bebeğini.
inş. güzel bi doğum yaşamışsındır. darısı bizlere

çok sevindim adına, tebrikler. darısı bizim başımıza. fırsatın olunca detayları da yazarsan biz normal bekleyenleri biraz aydınlatırsan seviniriz

gözün aydın canım. allah bağışlasın. kurtuldun ne güzel.
doğumun nasıl geçti müsait olunca yazar mısın ? normal doğum deneyimlerini merak ediyorum.

Canm maşallah bebişin sağlikli olsun gerisi önemli değil bak doktorunda çok rahatlatici konuşmuş stres yapma güzel düşüNelim güzel olsun herşey..
Hiçbirşey çok kolay olmayacak elbette ama durumu çok güzel özetlemişsin annelik çok zor ama kokusu herşeye değer..sağlikla büyüt inş Canm
gözün aydin canm sağlikla büyüt Inş darisi biz bekleyenlerin başina inş..firsat bulunca doğum hikayenide paylaş bizimle moral olsun :)

Merhaba hamile degilim ama vajinam cok kasiniyor hatta yaniyor ne kullaniyorsam olmuyo sebamet yikiyorum temizleme jeli kullaniyorum gecmiyo is yerinde eziyet cekiyorum bana çare bulum

kızlar bende doğurdum eve geldik bugün:)))) bebişimi 3 kilo tahmin ediyorduk 2.500 olarak doğdu malum 37. haftada almak zorunda kaldık ama yinede 3 kilo olacak diye sevinmiştim...olsun maşallah deyin küveze falan girmedi güzelce eve geldik,:))) darısı başınıza inşallah....
beni sorarsanız sezeryanda öyle çok kolay değilmiş baş ağrısı ya da gaz sancısı hiç olmadı ama ameliyat yeri kesik ağrısı oldu tabi...yatarken iyide kalk yürü dediklrinde iki gündür kambur kambur yürüdüm acıdı bugün biraz daha iyiyim...eğer yanınızda gerçekten destek olacak birisi varsa sezeryan olun derim çünkü kendinizle bile ilgelenemeyeceksiniz bir süre bebekle hiç ilgilenilmiyor zaten...
kızlar bide süt yok hiç bakalım ne yapacağım doğuran arkadaşlar yardım edin sizde durumlar nasıl nasıl geldi süt kaç günde geldi???? bebek boş boş emiyor içim acıyor ona ya(( hastanede ara ara mama verdiler doktor evde sadece 2 kere ver dedi ne yapacağım bilmiyorum minik bebeklerde sık sık beslenmesi lazım bense bayağı aç bırakmış olacağım çocuğu( ağlayacak içim parçalanacak(
birde doktor bir damla yazdı mamma milkmaker diye süt artırıcı damlaymış bunu kullanacağım...

Canım ben başından beri biberonla veriyorum. Enjektörü beceremedim.
Dr. Browns natural flow biberonunu kullanıyorum. Memeyide emiyo. Zateb bu biberonda anne memesi gibi emiliyo.
canım bende dr. BRowns aldım emziği 1.aşama aldım bu iyimidir seninki nasıl bişey emziğn tek delilki mi olması önemli olan ya da başka ne özelliği olmalı memeden vazgeçmemesi için???

canım gözün aydın.allah bağışlasın bebeğini.
sütü de takma kafana zamanla geliyor diyorlar süt arttırıcı şeyler yemeye bak.

Doğuran herkesin gözü aydın sağlık sıhhatle rabbim büyütmeyi nasip etsin size darısı biz getirmeyenlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…