Canım ben başından beri biberonla veriyorum. Enjektörü beceremedim.Fsuzel
Canım umarım mesajımı görürsün
Sütün gelene kadar mamayı neyle verdin?
Biberon mu enjektör mü
Ve biberondan sonra meme alıyor mu bebekler?
Ya kızlar bırsey sorcam. Arada reflum tutuyor . Kv tutturdu gör bak bu saçlı olcak dıye... Kara kara saçlı olcak..... Canım sıkıldı ya....
Bu kanıtlanmış bırsey mi???
Reflu olunca mıde yanması olunca saçlı mı oluyor?
Ve bırsey daha dedı kv guzellerın cocukların çirkin oluyor dedı. Sende oğlumda güzelsınız.... Bu çirkin olabılır dedı... Ama olsun bıle güzel gelır dedı.....
Kizlar okuyan olursa ben hastaneye gidiyirum suyum gelmeye basladi duaa etiin
Kızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs. Ben pazar gunü bu hareketi çok kolay yaparken suan , yapamıyorum. Sag ayağım sol ayağıma yanaşmıyor ..... Benım doğum yaklaştı sanırım...... Denmeyin bakalım.....
Ha bu arada kızlar kocam rüya görmüş, baba ben geliyorum artık demiş oğlum:)
Günaydin kizlar nasilsiniz bakalim dün hiç ilgilenemedim burayla herkes igodir inş..dün hummali bir çalişma sonucu kizimin kapi süsünüde bitirdim teyzeleri bi tek bulutla güneş yapişacak silikonum bitti gece yapiştiramadm çok yoruldum ama değdi başka ne yapsam ki boş oturup beklemek istemiyorum bişeylerle uğraşinca iyi oluyo
Merhaba kızlar bizde kurtuldumk oglumuzla darisi size. kisaca yazayim sonra hikayede detaylı anlatırım inşallah. nisanim geldi suni sanci aldım dayanamadim kestim o sırada ayni siddette kendi sancimda vardi ama 6 saat boyunca hiçbir aciklik olmadığı için dayanamadim sezaryen istedim. tek kelimeyle şunu soyleyim 'anne olmak gerçekten zormuş'. ama kokusu inanin dunyalara degermis. darısı sizlerin başına.
Merhaba arkadaşlar salı günü öğlen normal doğum yaptım gece yazmıştım sancım var diye sabah suyum geldi Öğlen e dogum yaptım destek olan herkese teşekkür ederim bekleyenlerin sağ salim kavuşması dilegiyle. ..
Merhaba arkadaşlar salı günü öğlen normal doğum yaptım gece yazmıştım sancım var diye sabah suyum geldi Öğlen e dogum yaptım destek olan herkese teşekkür ederim bekleyenlerin sağ salim kavuşması dilegiyle. ..
Canm maşallah bebişin sağlikli olsun gerisi önemli değil bak doktorunda çok rahatlatici konuşmuş stres yapma güzel düşüNelim güzel olsun herşey..hastaneden geldim arkadaşlar.
bebişimin kilosu iyi çok 3300 olmuş 3500 gibi doğar dedi doktor. nst ye girdim sancı çıktım hareketleri yavaş çıktı düz çizgiydi doktorum bişeyler ye meyvesuyu iç tekrar gir nst ye dedi. o sırada moralim bozulbiraz korktum.
2.nst de çok hareketli çıktı çok şükür.
vee çatı muayenesi oldum, tahmin ettiğim gibi kensimi kastım canım acıdı açıkcası. 1 cm açıklık varmış. normal doğum yapabilirmişim. keşke kasmasaydım
doğum konusunu konuştuk doktor bana bıraktı doğum şeklini sen karar ver düşün ama ben normal doğum taraftarıyım dedi.
7 cm açıklık olduktan sonra serum vericem dedi bebeğin başı çıktıktan sonra seni bayıltıcam dedi çok kolay olucak diyor. doktorum hiç panikletmiyor allaha şükür.
sancı çeken arkadaşlara sorum var sancılara dayanılmıcak gib mi oluyor.
benim canım biraz tatlı çünkü. ama normal istiyorum . çatı da kasmam doğmda da kasmam anlamına mı gelir.
kafam karışık.
tek rahat olduğum konu doktoruma güvenmem.
Hiçbirşey çok kolay olmayacak elbette ama durumu çok güzel özetlemişsin annelik çok zor ama kokusu herşeye değer..sağlikla büyüt inş CanmMerhaba kızlar bizde kurtuldumk oglumuzla darisi size. kisaca yazayim sonra hikayede detaylı anlatırım inşallah. nisanim geldi suni sanci aldım dayanamadim kestim o sırada ayni siddette kendi sancimda vardi ama 6 saat boyunca hiçbir aciklik olmadığı için dayanamadim sezaryen istedim. tek kelimeyle şunu soyleyim 'anne olmak gerçekten zormuş'. ama kokusu inanin dunyalara degermis. darısı sizlerin başına.
gözün aydin canm sağlikla büyüt Inş darisi biz bekleyenlerin başina inş..firsat bulunca doğum hikayenide paylaş bizimle moral olsun :)Merhaba arkadaşlar salı günü öğlen normal doğum yaptım gece yazmıştım sancım var diye sabah suyum geldi Öğlen e dogum yaptım destek olan herkese teşekkür ederim bekleyenlerin sağ salim kavuşması dilegiyle. ..
canım bende dr. BRowns aldım emziği 1.aşama aldım bu iyimidir seninki nasıl bişey emziğn tek delilki mi olması önemli olan ya da başka ne özelliği olmalı memeden vazgeçmemesi için???Canım ben başından beri biberonla veriyorum. Enjektörü beceremedim.
Dr. Browns natural flow biberonunu kullanıyorum. Memeyide emiyo. Zateb bu biberonda anne memesi gibi emiliyo.
kızlar bende doğurdum eve geldik bugün:)))) bebişimi 3 kilo tahmin ediyorduk 2.500 olarak doğdu malum 37. haftada almak zorunda kaldık ama yinede 3 kilo olacak diye sevinmiştim...olsun maşallah deyin küveze falan girmedi güzelce eve geldik,:))) darısı başınıza inşallah....
beni sorarsanız sezeryanda öyle çok kolay değilmiş baş ağrısı ya da gaz sancısı hiç olmadı ama ameliyat yeri kesik ağrısı oldu tabi...yatarken iyide kalk yürü dediklrinde iki gündür kambur kambur yürüdüm acıdı bugün biraz daha iyiyim...eğer yanınızda gerçekten destek olacak birisi varsa sezeryan olun derim çünkü kendinizle bile ilgelenemeyeceksiniz bir süre bebekle hiç ilgilenilmiyor zaten...
kızlar bide süt yok hiç bakalım ne yapacağım doğuran arkadaşlar yardım edin sizde durumlar nasıl nasıl geldi süt kaç günde geldi???? bebek boş boş emiyor içim acıyor ona ya(( hastanede ara ara mama verdiler doktor evde sadece 2 kere ver dedi ne yapacağım bilmiyorum minik bebeklerde sık sık beslenmesi lazım bense bayağı aç bırakmış olacağım çocuğu ( ağlayacak içim parçalanacak (
birde doktor bir damla yazdı mamma milkmaker diye süt artırıcı damlaymış bunu kullanacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?