2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar dualariniza ihtiyacim var kac saatir sanci cekiyorum 5 cm tek acilma var artik guucm.kalmadi zor bu msj yaziyrm cok yavas ilerliyor bol dua edin lutfen cok kotuyum.piskoljk olark
canım çok az kaldı az daha dayan pes etme tüm gücünü kullan bebişine odaklan. yüz binlerce yıldır nasıl üredi insanlar kaç milyar oldu nufüs? yapabilirsin..

Kizlar dualariniza ihtiyacim var kac saatir sanci cekiyorum 5 cm tek acilma var artik guucm.kalmadi zor bu msj yaziyrm cok yavas ilerliyor bol dua edin lutfen cok kotuyum.piskoljk olark

canm az daha sabir sancilarin geldikçe bebeğinin sana biraz daha yaklaştiğini düşün kisa bir zaman sonra kucağinda olacak inş.dualarimiz seninle sende dua et bizler ićin Rabbim kolaylik versin

Canm ben denedim ve gayet rahat değdiriyorum daha çok mu var oyyy oyyy herkes doğuracak bebeklerine 40 mevlütü yapicak ben hala burda doğumu bekliyo olucam galiba

Allah yardımcın olsun. Az kaldı büyük kavuşmaya bebeğini düşün. Güzel haberlerini bekliyoruz. ..

Kizlar ben de doktorda geldim. Anne sutum yetmiuor diye mama vermeye de baslamistim. Doktor yine kesinlikle karsi cikti asla verme mama dedi. Anne sutu cabuk sindirilir mama ise midesinde uzun sure kalir o nedenle daha uzun uyurlar dedi. Kilo alimi iyi cikti ama dedigim
Gibi hep ek gida takviyesi yaptim kendi kendime.

Simdi bu gece zorlu gececek hic mama vermeden nasil uyucak o uyumayinca ben nasil uyucam allah kerim

Ben çözemiyorum bu işi yaa mama vermeyelim iyi hoş bende istemiyorum ama memenin üstüne veriyorum yiyo e demek ki çocuk tam doymuyor ve de dediğin gibi mama yemezse uyumuyor doğru düzgün demek ki açlıktan uyumuyor diye düşünüyorum o zamanda... Benim doktorum da sağlık ocağı da karşı değil aksine memeden sonra hala aranıyorsa mamanın gerekli olduğunu söylüyorlar hatta hastanedeyken hemşire şey demişti iki memeyi de 20 şer dk emdiyse ve hala aranıyorsa mama vermek gerekirmiş... Ne doğru ne yanlış kafam gerçekten çok karışık ne kadar zamanda ne kadar kilo almış bebeğin? bi de ilk doğduğunda ne kadar kilo kaybetmişti?

Canım banada öyle dediler 2 doktora gittim.
Perişan oldum çocuk aç.
Psikolojim bitik sürekli ağlıyorum.
Sanki ben istemiyorum emzirmek.
Bundan böyle ben kafama göre beslenme programı yapıcam. Annesi olarak en iyidini ben bikirim.
Sütüm az gene sağmaya ve emzirmeye devam edicem eksik kalan cc yi mamayla tamamlıcam.
Bu nedir ya. Canımdan mı olayım. 3 gündür kusuyorum.

Merhaba kızlar doğum yapanlar bebişlerinizi güle güle büyütün.yapacaklarında Allah yardımcısı olsun.doğum yapanlara bi sorum olusak benim göğüs uçlarım yara işinde bi çok farklı krem kullandım rahatlatıyo ama geçirmiyo tam aynı dertten muzdarip olan var mı.yada etkili bi çözüm bilen...

Degiremiyorum:)

Csnim bebrgim 2980 gr dogdu hastaneden cikarken 2800 idi 3. Gunde.

Simdi 3190 olmus hergun 30 gr civari almis. Normali 20-30 gr almadidir dedi doktorumuz

Arkadaşlar kan sulandirici iğne kullananlar iğneyi ne zaman biraktiniz ya da birakacaksiniz? Benim doktor 24 saat önce kessek yeter diyor ama bana geç gibi geliyor

bugün arkadaşım dan duydum bildiğimiz tahinin üstündeki yağı iyi geliyormuş. bide karbonatli su. zeytinyağıni dene bide

Arkadaşlar kan sulandirici iğne kullananlar iğneyi ne zaman biraktiniz ya da birakacaksiniz? Benim doktor 24 saat önce kessek yeter diyor ama bana geç gibi geliyor
Banada doktorum 1gün önce bırak dedi. Ben normal doğumu bekliyorum oyüzden sancı hissettiginde igneyi yapma dedi...

Ya bende 2 doktora gittim vermeyin diyo.
Ben kafama göre vericem artık.
Çocuk aç.
Günlük kaç cc ye izin verdi doktorun mama için...

canım bende dr. BRowns aldım emziği 1.aşama aldım bu iyimidir seninki nasıl bişey emziğn tek delilki mi olması önemli olan ya da başka ne özelliği olmalı memeden vazgeçmemesi için???
Canım emzik konusunda bilgim yok.
Biberon benim ki.
Benimde emzik almam gerek.

Canım ya bilmiyorum inan ki umudum yok.
Hayırlısı dediğin gibi olsun inş.
Gücüm kalmadı.,,

Canm, kaclik kullaniyorsun ? Aslinda simdiye biraktirmasi lazimdi doktorun. Ben oglumda doguma iki gun kala biraktim.Kızımda da igne yerine sadece coraspin kullandim. Doktor 30.haftada birak dedi. Ben de dayanamadim 32.hafta biraktim. Sen bu igne isini doktorunla yyine konus canm. Sanirim normal dusunuon kndini riske atma igneyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…