canım çok az kaldı az daha dayan pes etme tüm gücünü kullan bebişine odaklan. yüz binlerce yıldır nasıl üredi insanlar kaç milyar oldu nufüs? yapabilirsin..Kizlar dualariniza ihtiyacim var kac saatir sanci cekiyorum 5 cm tek acilma var artik guucm.kalmadi zor bu msj yaziyrm cok yavas ilerliyor bol dua edin lutfen cok kotuyum.piskoljk olark
Kizlar dualariniza ihtiyacim var kac saatir sanci cekiyorum 5 cm tek acilma var artik guucm.kalmadi zor bu msj yaziyrm cok yavas ilerliyor bol dua edin lutfen cok kotuyum.piskoljk olark
Kızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs. Ben pazar gunü bu hareketi çok kolay yaparken suan , yapamıyorum. Sag ayağım sol ayağıma yanaşmıyor ..... Benım doğum yaklaştı sanırım...... Denmeyin bakalım.....
Ha bu arada kızlar kocam rüya görmüş, baba ben geliyorum artık demiş oğlum:)
Allah yardımcın olsun. Az kaldı büyük kavuşmaya bebeğini düşün. Güzel haberlerini bekliyoruz. ..Kizlar dualariniza ihtiyacim var kac saatir sanci cekiyorum 5 cm tek acilma var artik guucm.kalmadi zor bu msj yaziyrm cok yavas ilerliyor bol dua edin lutfen cok kotuyum.piskoljk olark
Kizlar ben de doktorda geldim. Anne sutum yetmiuor diye mama vermeye de baslamistim. Doktor yine kesinlikle karsi cikti asla verme mama dedi. Anne sutu cabuk sindirilir mama ise midesinde uzun sure kalir o nedenle daha uzun uyurlar dedi. Kilo alimi iyi cikti ama dedigimFsuzel doğum yaptı mı forumda görmüyorum hiç aynı gün doğuracaktık :)
Canım bende mamaya başladım aslında kilo almaya başlamış bebeğim ama tam sınırda dedi dr isterseniz mama takviyesi yapabilirsiniz dedi bende emzirdikten sonra vermeye başladım günde üç kere falan veriyorum çünkü emse bile 60 cc mamayı bitirebiliyor demek ki iştahı yerinde diyorum... Ben ilk başlarda kaşıkla yedirdim ama çok zor oluyo dökülüyo o yüzden biberona geçtim şu an için bi sıkıntı yok memeyi alıyo avent in biberonunu aldım anne göğsüne en yakın olanı... Enjektörde korkuttu beni çünkü büyümeye başladıkçA boğazına kaçırıyo özellikle 15 günden sonra en iyisi biberon geldi bana... Sen ne kadar mama takviyesi yapıyosun günde?
Kizlar ben de doktorda geldim. Anne sutum yetmiuor diye mama vermeye de baslamistim. Doktor yine kesinlikle karsi cikti asla verme mama dedi. Anne sutu cabuk sindirilir mama ise midesinde uzun sure kalir o nedenle daha uzun uyurlar dedi. Kilo alimi iyi cikti ama dedigim
Gibi hep ek gida takviyesi yaptim kendi kendime.
Simdi bu gece zorlu gececek hic mama vermeden nasil uyucak o uyumayinca ben nasil uyucam allah kerim
Canım banada öyle dediler 2 doktora gittim.Kizlar ben de doktorda geldim. Anne sutum yetmiuor diye mama vermeye de baslamistim. Doktor yine kesinlikle karsi cikti asla verme mama dedi. Anne sutu cabuk sindirilir mama ise midesinde uzun sure kalir o nedenle daha uzun uyurlar dedi. Kilo alimi iyi cikti ama dedigim
Gibi hep ek gida takviyesi yaptim kendi kendime.
Simdi bu gece zorlu gececek hic mama vermeden nasil uyucak o uyumayinca ben nasil uyucam allah kerim
Kızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs. Ben pazar gunü bu hareketi çok kolay yaparken suan , yapamıyorum. Sag ayağım sol ayağıma yanaşmıyor ..... Benım doğum yaklaştı sanırım...... Denmeyin bakalım.....
Ha bu arada kızlar kocam rüya görmüş, baba ben geliyorum artık demiş oğlum:)
Csnim bebrgim 2980 gr dogdu hastaneden cikarken 2800 idi 3. Gunde.Ben çözemiyorum bu işi yaa mama vermeyelim iyi hoş bende istemiyorum ama memenin üstüne veriyorum yiyo e demek ki çocuk tam doymuyor ve de dediğin gibi mama yemezse uyumuyor doğru düzgün demek ki açlıktan uyumuyor diye düşünüyorum o zamanda... Benim doktorum da sağlık ocağı da karşı değil aksine memeden sonra hala aranıyorsa mamanın gerekli olduğunu söylüyorlar hatta hastanedeyken hemşire şey demişti iki memeyi de 20 şer dk emdiyse ve hala aranıyorsa mama vermek gerekirmiş... Ne doğru ne yanlış kafam gerçekten çok karışıkne kadar zamanda ne kadar kilo almış bebeğin? bi de ilk doğduğunda ne kadar kilo kaybetmişti?
Ama canım sen daha 38.haftandasın...bıraz bekle... Ben 40.dayım hala gelmedıCanm ben denedim ve gayet rahat değdiriyorumdaha çok mu var oyyy oyyy herkes doğuracak bebeklerine 40 mevlütü yapicak ben hala burda doğumu bekliyo olucam galiba
Merhaba kızlar doğum yapanlar bebişlerinizi güle güle büyütün.yapacaklarında Allah yardımcısı olsun.doğum yapanlara bi sorum olusak benim göğüs uçlarım yara işinde bi çok farklı krem kullandım rahatlatıyo ama geçirmiyo tam aynı dertten muzdarip olan var mı.yada etkili bi çözüm bilen...
Banada doktorum 1gün önce bırak dedi. Ben normal doğumu bekliyorum oyüzden sancı hissettiginde igneyi yapma dedi...Arkadaşlar kan sulandirici iğne kullananlar iğneyi ne zaman biraktiniz ya da birakacaksiniz? Benim doktor 24 saat önce kessek yeter diyor ama bana geç gibi geliyor
Ya bende 2 doktora gittim vermeyin diyo.Ben çözemiyorum bu işi yaa mama vermeyelim iyi hoş bende istemiyorum ama memenin üstüne veriyorum yiyo e demek ki çocuk tam doymuyor ve de dediğin gibi mama yemezse uyumuyor doğru düzgün demek ki açlıktan uyumuyor diye düşünüyorum o zamanda... Benim doktorum da sağlık ocağı da karşı değil aksine memeden sonra hala aranıyorsa mamanın gerekli olduğunu söylüyorlar hatta hastanedeyken hemşire şey demişti iki memeyi de 20 şer dk emdiyse ve hala aranıyorsa mama vermek gerekirmiş... Ne doğru ne yanlış kafam gerçekten çok karışıkne kadar zamanda ne kadar kilo almış bebeğin? bi de ilk doğduğunda ne kadar kilo kaybetmişti?
Canım emzik konusunda bilgim yok.canım bende dr. BRowns aldım emziği 1.aşama aldım bu iyimidir seninki nasıl bişey emziğn tek delilki mi olması önemli olan ya da başka ne özelliği olmalı memeden vazgeçmemesi için???
Canım ya bilmiyorum inan ki umudum yok.Selam canim vazgeceme inan benimde senin gibi sutum hic olmadi bebek acti dogdgu gun iki gun sut icmedi sutum akmadi bi arkadasim gelip emzirdi ondan sonrada olmadi hep agladi mama veriyordum arada sonra mamayi biraktim cok bol yedim sana yeminle abartmadan pilav pirinc corbsi hergun yedim vesurekli emzirdim sonra sutum oyle bi geldiki iki yil boyunca emzirdim zorla sutten kestim yani sende daha yeni pes etme arda mamads ver bazen sut kanallari gec calisiyor ona gore
Arkadaşlar kan sulandirici iğne kullananlar iğneyi ne zaman biraktiniz ya da birakacaksiniz? Benim doktor 24 saat önce kessek yeter diyor ama bana geç gibi geliyor
Kizlar dualariniza ihtiyacim var kac saatir sanci cekiyorum 5 cm tek acilma var artik guucm.kalmadi zor bu msj yaziyrm cok yavas ilerliyor bol dua edin lutfen cok kotuyum.piskoljk olark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?