2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ya bende 2 doktora gittim vermeyin diyo.
Ben kafama göre vericem artık.
Çocuk aç.
Günlük kaç cc ye izin verdi doktorun mama için...

Bana da sağlık ocağı aynısını söyledi ve sinirimi bozdu. Sanki şarıl şarıl süt geliyor da biz ekstradan mama veriyormuşuz gibi çok bilmişcesine konuşuyorlar.
Ben de anne sütü artı mamayla büyüdüm, gayet sağlıklıyım, zekiyim:
İnsanın sinirini bozmaktan başka birşey değil.

Size de tavsiyem umursamayın. Anne sütü baskısı yüzünden sütünüz kesilmesin.

Ya bende 2 doktora gittim vermeyin diyo.
Ben kafama göre vericem artık.
Çocuk aç.
Günlük kaç cc ye izin verdi doktorun mama için...

Gerekli gördüğün sürece bir öğünde 60 cc verebilirsin dedi hastanede 3 ayrı dr la konuştum hepsinin görüşü de aynı... Tabi ki gönlüm sadece anne sütünden yana ama bazen memede bir saat duruyo emiyo gerçi süt de geliyo boş emmiyo ama doymayabiliyo göz göre göre aç bırakmak çok mantıksız bence bazen 30 cc veriyorum bazen 60 cc mama yiyince daha güzel uyuyo yoksa saat başı ayaktayız dinleme o dr ları bence

Ne guzel bi kac arkadasimiz normal dogurmus sormaya korkuyorum aslında deneyimlerini bide normal bekleyip sanciyi cekip sezeryanla doguran bi arkadas var ondanda korkuyorum
Allahim saglikla guzel gunler nasip etsin bebeklerinize ve size

Anne olupta sorun yasaysn emziremeyenler var allahim onlarada bol.bol sut versin

Csnim bebrgim 2980 gr dogdu hastaneden cikarken 2800 idi 3. Gunde.

Simdi 3190 olmus hergun 30 gr civari almis. Normali 20-30 gr almadidir dedi doktorumuz

Benim oğlum 3450 doğdu hastaneden çıkarken 3170 di sonra sarılık oldu 4. Günde 3000 e düştü geçen hafta 3240 olmuş kilo almaya başlamış ama sınırda kalmış dedi dr onun için mama takviyesi yapıyorum şu an bakalım önümüzdeki kontrolde nasıl olacak kilosu

kızlar yaa bugün bi şi duydum..soğuk su içmek bebeğin beyni için zararlıymış.doktorum böyle bi şi demedi hiç.bi kadın söledi ben tam dolaptan su çıkarıp içerken..saçma geldi bana ama size de sorayım dedim..o zaman dondurma yemek de zararlıdır herhalde.yaz günü zaten yanmışım ılık su içmedim hiç..üff yaa söylemeseler böyle saçma şeyler !!

Hayirli olsun canim saglikla ve sihhatle buyut bebegini insallah

Hayirli olsun canim bebegin darisi da biz bekliyenlerin basina

Hayirli olsun canim hic merak etme moralini bozupta strese girme beslenmene uykuna ve sivi alimima dikkat et emzirdikce gelir sutun

ne güzel hep internete girdigimde hep müjdeli haberler alıyorum,tebessümle okuyorum msjları...KK68
allahım benim gibi bekleyen arkadaşlarımıda,dogum yaptım bende bebeişde
çok iyi demeyi nasip eder inş.

Günaydin kizlar umarim bi gün gece sancim geldi hastaneye gittim bebişim kucağimda dediğim günleride görürüm ama ben hala daha kontrole gidiyorum dua edin herşey yolunda olsun..

Oyle bisey yok canim bakma sen millete ama cok soguk su icme ılıstır biraz ki sen dogum üzeri hasta olma bogazin falan agrimasin üsütme ben öyle yapiyorum

Günaydin kizlar umarim bi gün gece sancim geldi hastaneye gittim bebişim kucağimda dediğim günleride görürüm ama ben hala daha kontrole gidiyorum dua edin herşey yolunda olsun..
Olsun canim gec olsunda güc olmasin hayirli haberlerle gelirsin insallah gelincede yaz bize

canım sen ikinci hamileliğinde çalışmayı kaçıncı haftanda bıraktın? bende de 22. haftamda teşhis konulmuştu , sıvın eksik denmişti bir doktor çalışma yatacan dedi araştırmadaki profesör çalışacaksın kontrollere geleceksin demişti.bende rapor aldım evdeydim ama 30. haftaya kadar gelebildik .vefattan sonra araştırmadaki doktora gittim şaşırdı 30. haftaya gelmeme .

Kizlar dualariniza ihtiyacim var kac saatir sanci cekiyorum 5 cm tek acilma var artik guucm.kalmadi zor bu msj yaziyrm cok yavas ilerliyor bol dua edin lutfen cok kotuyum.piskoljk olark
Ruava ne yaptın canım doğum gerçekleşti mi Allah yardımcın olsun sağlıkla doğur inşaAllah

Ruava ve ne durumdasin? Allah yardimcin olsun , bu duayi oku vnm lutfen surekli
Summes sebîle yesserah(yesserahu).

Sonra yolu ona kolaylaştırdı.

1.summe: sonra
2.es sebîle: yol
3.yessera-hu: ona kolaylaştırdı

Gunaydin kızlar
Nasilsiniz sutleriniz gelmeye basladi mi bebekler nasıl
Yeni doguranlar sagliklariniz nasil
Bugun kontrolüm var cati muayeneside olucam
Dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…