canım sen ikinci hamileliğinde çalışmayı kaçıncı haftanda bıraktın? bende de 22. haftamda teşhis konulmuştu , sıvın eksik denmişti bir doktor çalışma yatacan dedi araştırmadaki profesör çalışacaksın kontrollere geleceksin demişti.bende rapor aldım evdeydim ama 30. haftaya kadar gelebildik .vefattan sonra araştırmadaki doktora gittim şaşırdı 30. haftaya gelmeme .
ben öğretmenim canım haziranın sonuna kadar çalıştım ve 28. haftam o zaman dolmuştu sonra yaz tatiline girdik ve 2 ay evdeydim zaten. 36 da doğum yaptım yani ağustosun sonunda. ama normal çalışan olsaydım da bu durum baş gösterene kadar çalışırdım heralde çünkü gittiğim hiç bir dr kısıtlama getirmemişti bana yatacaksın dinleneceksin falan diye.normal gidiyordu herşey..son anda ortaya çıktı
Günaydin kizlar umarim bi gün gece sancim geldi hastaneye gittim bebişim kucağimda dediğim günleride görürüm ama ben hala daha kontrole gidiyorum dua edin herşey yolunda olsun..
cnm seninle tarihlerimiz çok yakın telaşyapma bana doktor 18 19 u gibi olabilir dedi yani 1 hafta 10 günümüz daha var.
son günlerin tadını çıkaralım bol bol yatalım bence:)
Kizlar dualariniza ihtiyacim var kac saatir sanci cekiyorum 5 cm tek acilma var artik guucm.kalmadi zor bu msj yaziyrm cok yavas ilerliyor bol dua edin lutfen cok kotuyum.piskoljk olark
Kırk haftam doluyo ve uc gundur kuru sancım var yarım saatte bir geliyo bazen kayboluyo az once koyu sarı bir akıntım oldu nişan boyle biseymiki artik yoruldum bebegimi kucagima almak istiyorum :-(
Kizlarrrrrr kizim geliyor doğum yoluna girmiş bi iki güne gelir dedi doktorumuz ama kan akişisinda ritim bozukluğu ve sivida azalma varmiş dopper istedi sonuçlar çok iç açici değil acil sezeryana alacaklar dua edin bana bol bol kizim sağlikla doğsun normal doğum beklenirse doğum esnasinda beyine zarar verebilir miş..
Kizlarrrrrr kizim geliyor doğum yoluna girmiş bi iki güne gelir dedi doktorumuz ama kan akişisinda ritim bozukluğu ve sivida azalma varmiş dopper istedi sonuçlar çok iç açici değil acil sezeryana alacaklar dua edin bana bol bol kizim sağlikla doğsun normal doğum beklenirse doğum esnasinda beyine zarar verebilir miş..
içini ferah tut canım bol bol dua et ve iyi olmaya çalışki meleğinde iyi olsun.bebeğin için hayırlı doğum hangisiyse o olsun sezeryandı normaldi önemli değil.inş. hayırlısıyla sağlıklı olarak alırsın kucağına bebeğini...
slm kızlar uzun zamndr bebek hazrlıklarından foruma giremedim umarım herkes iyidir kızlar sabah pembe akıntım geldi sanırım nişan şuan ağrım yok ama arada adet olucak gibide hissediorum acaba doğum yaklaştımı... nişan geldikten nekdr snra sancı başlar yada doğum olurkii..
Bebişlerine kavuşanlar gözünüz aydın. Bekleyenler de inşallah sağlıkla kavuşurlar bebişlerine.
Ben günde 6 tane adalat içiyordum.yine de sancım olurdu. Dün gece adalatı bıraktım. Heyecanla bekliyorum ama şimdi de sancı yok... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Rabbim hayırlısı ile kucağımiza almak nasip etsin. Uc gündür sancım var. Nst de hep 70 90arası. Iki gündür rutin kontrol için hastaneye gidiyorum doktorum hep ameliyatta. Birazdan yine gideceğim bakalim ne diyecek
kızlar 1 eylül saat 12de sezaryen oldum(gece 1 den sancım başlamış suyum gelmişti ama normal doğum gerçekleşmedi ) yeni yeni toplayabildim, bebeğim çok ağlıyo giremiyorum onun için. Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun, rabbim bebeklerine sağlık sıhhat versin.Doğum yapacaklara Allah kolaylık versin bir sesle kurtarsın...
Hayirlisi olsun cnm onemli.olan sizin sagliginiz bugün mu sezeryanin bi anda nasil degisiyor dimi hadi bakalim sende anneler kervanina katilacaksin inşallah canini sikma bunlar herkesde oluyor hbrlerini paylas bizimle
slm kızlar uzun zamndr bebek hazrlıklarından foruma giremedim umarım herkes iyidir kızlar sabah pembe akıntım geldi sanırım nişan şuan ağrım yok ama arada adet olucak gibide hissediorum acaba doğum yaklaştımı... nişan geldikten nekdr snra sancı başlar yada doğum olurkii..
Hayirlisi olsun cnm onemli.olan sizin sagliginiz bugün mu sezeryanin bi anda nasil degisiyor dimi hadi bakalim sende anneler kervanina katilacaksin inşallah canini sikma bunlar herkesde oluyor hbrlerini paylas bizimle
Canım içini ferah tut hiç bişey olmayacak Allah'ın izniyle çok az kalmış kızına kavuşmana doğum şekli önemli değil önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi bende sezeryan oldum toparlıyo insan merak etme
kızlar lansinoh göğüs ucu kremi n zamn kullanılmaya başlanılmalı doğumdan kaç gün önce yada emzirmeden önce mi ve günde kaç kere? bide sadece ucamı sürülüyo etrafınada mı sürülür???
canım kan akışında ritim bozukluğunu nerden anladı doktor ultrasonda mı?
sağlıklı olan bebek için sezeryansa hiç bekleme
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım
kızlar lansinoh göğüs ucu kremi n zamn kullanılmaya başlanılmalı doğumdan kaç gün önce yada emzirmeden önce mi ve günde kaç kere? bide sadece ucamı sürülüyo etrafınada mı sürülür???
kızlar sağlık ocağından geldim içim çok rahatladı bebeğin kavraması çok iyi dedi ve o başarır sütü artırır dedi..sadece 100 gram kaybetmiş iyi dedi...sarılık riski artık az dedi ......midesi çok küçük zaten bebişin şu an bi kaç damla yani damla damla geldi dün sütüm ...bebek 2 - 3 günlük zaten bu da yetiyor sanırım sizce de öylemi?? bol bol emzir dedi silikon göğüs ucu al dedi göğüs ucum pek yok çünkü..çok uyuman lazım dedi çok beslenmese bile bebeğin gazı olur sürekli gaz çıkar dedi göbek pansumanını anlattı çok iyiydi ya tüm aşıklarını yapacaklarmış sağlık ocağından destek alın kızlar insan çok çaresiz kalıyor telefon et dedi sürekli çok şükür yani rahatladım:)))