2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
valla bana doğumdan bir ay önce dediler de ben çok kullanmadım. Sana tavsiyem doğumdan iki hafta önce.Doğumdan sonra çok yararlandım. Benim de çatlaklarım oldu başlarda ama her emzirmeden sonra meme ucuna sürdüm geçti.Hala kullanıyorum.

Benim de sütüm sezeryan olduğu için 3. günü geldi. Üstelik göğüs ucum yoktu. Küçük bir pompayla üç gün boyunca göğüs ucunu çıkarttık çok şükür. Şimdi bu konularda sıkıntımız yok. Bebeğim sarılık da oldu ama fototerapi almadan onu da atlattık çok şükür. Şimdi kusmasıyla uğraşıyoruz emdikten sonra muhakkak kusuyor az önce doktordan geldik bir hastalık durumu yok dedi. Ama üst baş kalmıyor. iki güne bir çamaşır yıkıyorum

Kızlar benim bacağıma yine kramp girmeye başladı. Hamilelikte de girmişti.Süt içemiyorum bebeğe gaz olur diye acaba doktorum hamilelikte verdiği kalsiyum -magnorm, calci-net-içsem iyi gelir mi, bebeğe zararı olur mu

erken başlamanın faydası oluyo yani ... benim çarşamba doğum olacak nasipse günde 1kere yeterli midir

Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen, etrafımdaki herkes normal doğurursun diyor, ama gittiğim iki doktor da biri yaşım 35 olduğu diğeri de boyum kısa (1.45) olduğu için açılma olmayabilir ve bebek sıkışıp kalabilir riskli düşüncesiyle sezaryen öneriyor. Yaşımı öne süren doktorum zaten doğum yaptırmayan biri ve özelde. Diğeri de devlette. Ama ben ne karar vereyim, bebeğimi düşününce tereddütsüz sezaryen diyorum ama normalin de daha sağlıklı olacağını ve mümkün olabileceği ihtimali de kafamı karıştırıyor.

Canim ikiniz icinde hayirlisi hangisi ise o olsun

canım haklısın normal sağlıklı evet ama bebeğini düşünmen gerek bence.ben senin yerinde olsam tereddütsüz sezryan derdim %1 bile olsa bebeğimin sağlığı için o riski almaz sezeryan olurdum.bak sende diyosun biri özel diğeri devlet dr. riske atma meleğini...tabiki senin kararın inş. hayırlı kararı verirsin

Evet canım ben de o %1 ihtimalden bile korkuyorum ama işte çevrenin baskısı insanı tereddüt içinde bırakıyor. Çok teşekkür ederim

Doktordan geldik 2 hafta once 3300 olan kizim 3400 olmus ancak h7c kilo almamis nerdeyse daha kanala girmemis karnin cok buyuk dedi doktor bebegi iri bekliyorum dedi ama bi.olctu 3400 dedi oda sairdi cati muayenesi yapti catin cok dar kemigin inde dedi burdan cocuk basi cikmaz kesinlikle sezeryan dedi ve pzt ye gun verdi acaba baska doktorada gitsem mi sizce o kadar net konustu ki doktor bende hep nirmale alismistim

Bende de Avent in yeni doğan biberon u var onu kullanıyorum da bugün ilk defa biraz miskin emiyo gibi geldi korktum. Doktorun söylediği banada 60 canım

Bence kesinlikle başka doktora git canım anlamıyorum Türkiye'deki doktorları ne kadar meraklılar sezaryan yapmaya.hep oradaki kadınlarda mı problem çıkıyor burda 100 doğumdan 90 ı normal oluyo orda 10 tane normal.

başka doktora da görün canım. türkiyedeki kadınların yüzde 80inin çatısı dar nedense! hiç inandırıcı değil.

kızlar sabahten beri düzensiz 30-40 saniyelik ağrılarım var.sanki biri yumurtalıklarımı tutup sıkıyo,parçalıyo gibi..sancılar böyle bi şi mi.fikri olan var mı

Canım za
Canımm sağ salim doğumunu yapmana çok sevindim:)
1 hafta mama verirken bi yandan sürekli emzirdin mi sağdın mı ne yaptın peki canım?
Canum zaten hastanede sürekli öama verdiler küvezde olduğu için bende sütümü sürekşi sağdım ilk 2 gün sütüm kırmızı idi hep göğüslerim kanamış dütün rengini bozmuş vermediler sağdım döktüm 3. Gün rengi krem gibi oldu verdilet o gündem sonra 3 gün daha krem rengiydi ana heo sağdım ve küvözden çıkmadına 2 gün kala savah akşam emzştdim şusndada emziriyorum ne kadar acı çeksemde dsyanıyorum sen naotın sütün geldimi

Selam kızlar nasılasınız?
Benım yarın 40.haftam bıtıyor...
Bende de hiiiiiiiiiiç belirti yok. Bakalım yarın Dr a gıdıcem. Ne dıycek? Beklemek stres yapıyor....

Bende de Avent in yeni doğan biberon u var onu kullanıyorum da bugün ilk defa biraz miskin emiyo gibi geldi korktum. Doktorun söylediği banada 60 canım

Yok yok korkma zaten biberonun deliği de çok ufak sallayınca bile gelmiyo emmesi lazım gelmesi için... Ben mamadan önce de sonra da yine meme veriyorum

İçebilirsin canım hatta dr um bana emzirme döneminde de iç dedi her gün olmasa bile içiyorum magnorm kullanıyorum ben... Hemen geçmiyo şikayetler zaten benimde hala kalçam ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…