2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım benim kız zayıf ondan olabilir :) ana kucağında döndü bugün ve kendini kaydıra kaydıra halıya indi ana kucağından. çok hareketli yaa gözümü ayıramıyorum üstünden iki gündür

ben oğlumun kendi yastığına yatırıp yaptırıhorum ama hafif yan duruyo yine de devirmiyor kendini. Bazen de yan yatırıyorum yine de popo üstü geri yatıyor. dediğini denerim. Teşekkürler

canım benim kız zayıf ondan olabilir :) ana kucağında döndü bugün ve kendini kaydıra kaydıra halıya indi ana kucağından. çok hareketli yaa gözümü ayıramıyorum üstünden iki gündür
pusetinden kaydırıyor kendini evet bizimki de.. alayım diye bi de kollarını kaldırıyor bana doğru.. komikler

ben oğlumun kendi yastığına yatırıp yaptırıhorum ama hafif yan duruyo yine de devirmiyor kendini. Bazen de yan yatırıyorum yine de popo üstü geri yatıyor. dediğini denerim. Teşekkürler
yastık kabarık ya daha güzel destek alıp yaylanıyo:) yastığı o devrilene kadar kaldır canım

oyy maşallah kuzuya doktora bak sen deli mi ne :) ayy ben pazartesiyi iple çekiyorum. yedi kilo bile olmamıştır benimki yaa geçen ay 6150 idi. boyu 67-68 olmuştur diye tahmin ediyorum dur bakalım
Nursencim geçen ay benimkide 6150 idi. Dun gittik doktora 500 gr almış 6650 olmuş. Boyu da 67 cm.

yastık kabarık ya daha güzel destek alıp yaylanıyo:) yastığı o devrilene kadar kaldır canım
yarın deneyelim bakalım tombul kuş devrilecek mi. Bu arada tatilde annemdeydik. Bizimki iyice insan delisi olmuş. Şimdi hiç yalnız kalmak istemiyor.odada biri olcak konuşacak onla hep. Sırf çene..

yarın deneyelim bakalım tombul kuş devrilecek mi. Bu arada tatilde annemdeydik. Bizimki iyice insan delisi olmuş. Şimdi hiç yalnız kalmak istemiyor.odada biri olcak konuşacak onla hep. Sırf çene..
ay ben de eve dönüşten korkuyorum sırf bu yüzden.

amin cnm. herkese nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…