kızlar sizinde başınıza geliyo mu ben geçenlerde annemde kaldım orda bi tanıdık(ufak bebeği olan) mama vermemi ek gıdaya geçmemi söylüyor yok bebek açmış rtık süt yetmzemiş doymazmış sinir oluyorum ben sadece anne sütü vermek istiyorum oğlumda yüzümü falan yemeye çalışıyor aç diyorlar falan. ben sık sık emziriyorum zaten verelim desem annemde hemen ek gıda vs. vericek ama benden çekiniyor.
çok kızıyorum oğluma aç muamelesi yapmalarına ben onu besliyorum çok şükür
Canım benim kızımda ağzına ne gelirse emmeye çalışıyor o açlıktan değil dişleri sürüyor onu kaşımak içinmiş emin ol aç olsa ağlamasını durduramazsın çevreye kulaklarını tıka banada söyleyen oluyor şükür kayinvalidem hemen kestiriyor sözlerini daha var ek gıdaya annesi anlar aç olsa herkesden daha iyi bilir anne kendisi der çokta hoşuma gider :)
Yok hastanede yatırmadılar hem testis ameliyatı hem sünnet aynı anda oldu ameliyattan sonra hemen yolladılar eve ağrısı pek olmadı genel olarak mızmızdı çünkü 1.5 yaşındaydı sürekli hareket etmek emeklemek istiyordu sonda takmışlardı sondayı çekmek istiyordu başetmek çok zor oldu yoksa ameliyatta bir şey yok genel anestezi yaptılar zaten sen rica et senin kucağında yapsınlar anesteziyi ne olduğunu oda anlamaz hem seninki küçük daha kolay olur sıkma canını
Kızlar bebekleriniz kaç Kilo. Biz dört ay üç haftalığız, 18 eylül doğumlu yani,
6500 Kilo az dedi doktor ama mama felan istemiyor günde iki kez üç kez emiyor
biz en son 5 aya 3 gün kala gitmiştik yani 4 ay 27 günlük felandı, 6850 idi doktorumuz normal dedi, ondan 20 gün önce de sağlık ocağında 6500 çıkmıştı onlar da normal demişti. ben takmıyorum kafama çünkü bebeğim sağlıklı, fındık gibi bebek diyor gören yani sağlıksız olsa kilosu az olsa belli ederdi diye düşünüyorum. bizimki iki saatte bir emiyor bu ay meyve püresi ve yoğurda da başladık yiyebildiği kadarını veriyorum birkaç çorba kaşığı miktarında, zaten doyunca ağzını açmıyor ııhh yapıyor bırakıyorum
Kizlaaarr sol gogsum cok fena agriyor. Benim minnos bu iki haftadir emmeleri oyuna cevirdi tam emmiyor sut kaliyor haliyle. 3 gundur cok canm aciyor. Manuel bi pompami alsam kararsizim. Oglumda bu kadar goguslerimden cekmedim. Ama kizimda her ay bir agri yasarim. Sizde durumlar nasil ?
ben bu duruma alıştım artıj. Haftada bir iki kez yaşıyorum. Pompanın da faydasını gördük. En azından bir kaç damarı açıyor. Ama her seferinde tam açılmayı oğlum yapıyor. Hadi anneciğine yardım et diyorum başlıyoruz emmeye. ama epey emiyor o gün. Haliyle de kusuyor. Bıktım artık bunla uğraşnaktan ama yapcak bişy yok.
ben bu duruma alıştım artıj. Haftada bir iki kez yaşıyorum. Pompanın da faydasını gördük. En azından bir kaç damarı açıyor. Ama her seferinde tam açılmayı oğlum yapıyor. Hadi anneciğine yardım et diyorum başlıyoruz emmeye. ama epey emiyor o gün. Haliyle de kusuyor. Bıktım artık bunla uğraşnaktan ama yapcak bişy yok.
bizim kızçe 4 aylık kontrolünde kıyafetleriyle 8300 gr gelmişti .herhangi bir gıda vermiyorum. evde kıyafetleriyle dolu bezini tarttım 500gr geldi. biraz obez adayı ama olsun işe başlayınca bu kadar ilgilenemeyeciğim için yesin danam.işe başlayınca da işe yakın bir kreşe vericem. en azından öğle arasında ilgileneyim istiyorum .
Benim oğlum bazen tokken bile kucağıma aldığımda aşağılara doğru kafayı indiriyor, memeyi açıyorum karşısına geçiyorum gülüyor, o zaman anlıyorum ki meme istiyor, hoop emziriyorum
valla benimki o kadar kusuyorki hergün en az on defa kıyafet değiştiriyoruz hemde her kusmada bi çay bardağı boşaltıyor malesef hiç de azalma olmadı aynen kusmaya devam
Ben kusmayı kastetmemiştm. Göğüs tıkanması olan arkadsşa cevaben yazmışTm. Neyse farketmez.. kusma problemi pek yaşamadım çözüm yollarım yok bukonuyla ilgili. Hep yastıklı yattı oğlum bir de her emmeden sonra on dk yatırdım kaldırmadan. Eminim denemişinizdir zaten.bizim sorunmuz da gece bir saatte uyanması.emiyor ıyuyor ama saat bsşı kalkıyor. Bu da yeni huy. yoruldum ek gıda yok. Emiyor sadece. Ama açlığına uyanmıyor vence.ne değişik bünyeleri var allahım. Baxen sağdığım sütü içeyim belki ben de o kadar enerjik olurum diyorum
Dum pompa aldim dayanamadm artik. Emdigini emior. Geri kalanini sagiom bibironlada iciriom biraz gerisini dolaba. Hala gogsum gecmedi yaa.. Su di kasintisi yuznden duzenimiz bozuldu.
Ben bezi sıcak suyla ıslatıp sürekli göpsüme basıp yumuşatıyordum. Sonra sağıyor ya da emzirşyorum. Bu kanalları açıyor. Bazen on saat uğraştığımı biliyorum. Bir gece 5te baktım şişmiş. 7buçuğa kadar sıcak pansuman sağma ve en sonunda enzirmeyle çözdüm işi.zor bşr durum. Kolay gelsin. Çok çektim hala da oluyor sık sık.