2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bebeklerle ilgili tek doğru yok, herkesin doğrusu kendinedir.
Burayı tartışma ortamına çevirip okuyanları da germek yersiz diye düşünüyorum...

çok erken bizimkide hergün yapmıyor arasıra iki ay sonra anlarız bence
bugün işe gelirken gel dedim:) kaçtı:)
oyun sanıyor herşeyi:)
sabahta yolda dedesi ile karşılaştık dedesi gel dedi, yüzünü çevirdi hemen:)
bu bebekler çok komikler:))

canım görüştünmü doktorla ne dedi bir de kaç aylık şimdi ben daha geçmedi yumurtaya
Yok canım ya görüşmedik bi türlü bikaç saatte geçti kızarıklıklar kahvaltıyı çıkardım şimdilik 1 ay sonra tekrar başlarım herhalde bakalım Dr ne diyecek. Biz 6 ay 8 günlüğüz.yumurta olayıbiraz riskli acele etme başlamakta bence.

Çok geçmiş olsun canım umarım atlatırsın Biran önce

Uzmanlar ne diyo "anneler içgüdülerinize güvenin "bebişler mutluysa sorun yok ister kendi kendine uyusun ister sallanıp uyusun ne olacakki. Her bebek farklı sonuçta kimi rutini seviyo, kimi kafasına göre takılmayıEminim hepiniz bebişiniz için en iyisini yapıyosunuzdur.

Bu arada kızıma bebe bisküvisi yaptım tatsız tuzsuz bişey oldu ama yoğurduna kattım birazda pekmezle tatlandırdım yedi birazcık. Bide peynir mayaladım bakalım o nasıl olacak

Geçmiş olsun, bebeğini oyalanacağı bir şeyin içine koyup yapsan kendine birşeyler?
Yada bir komşun ya da bir tanıdığından rica etsen?
Yaa çok ağlayan bi bebek benimki kayınvalidem bile dedi geçen gün ben böyle çocuk görmedim diye bide ağlayınca katılıyor bazen katılmasını diye ağlatmamaya çalışıyorum düşün yani sıcak bir çay yapıp içtirmiyor bu aralar. Yakınımda insan çok da faydası yok bana maalesef

S
Sağol canım yatıp dinlenmeye ihtiyacı varken insanın bütün gün çocuk oyalamak zorunda olması zor hakikaten ama ne yapalım büyüyecekler bir şekilde onlara geçmesinde hastalıklarımız bundan korkuyorum en çok

Sağol canım bende alternatif tedavi yaptım bakalım ayva+elma+ıhlamur+adaçayı+ karanfil+ kuşburnu kaynatıp içtim.Sende toparlanırsın inşallah biran önce .Annen baban yanında olduğu için ne kadar şanslısın :)

canım evet haklısın kilosu iyi o yüzden ilaç da vermedi doktor geçecek sabır dedi ama zor işte, dediğin gibi oturma odası full kusmuk insanlar korkusundan alıp sevemiyor valla bizimki bazen fışkırarak bazen pütürlü kusuyo ama yediğini boşaltıyo maşallah. bende dik tutmayı denedim ama pek farketmedi yatırdığım an yine aynı zaten bazen dik tutmaya kalmıyor mememden çektiğim an boşaltıyor hepsini daha ben göğsümü kapamadan

bugün işe gelirken gel dedim:) kaçtı:)
oyun sanıyor herşeyi:)
sabahta yolda dedesi ile karşılaştık dedesi gel dedi, yüzünü çevirdi hemen:)
bu bebekler çok komikler:))
aynen bugün bana değilbakıcısına atıldı oyun yapıyorlar işte :)

iyi de ben size ağlatıyorsunuz gaddarsınız demedimki belki sizinki ağlamıyordur direk uyuyordur ben sizle bunun muhabbetini bile yapmadım, siz benim bir başkasına yazdığım bir yazıdan alıntılayıp resmen daldınız mevzuya, ben sizin bebeğin huyunu suyunu bilmem beni de ilgilendirmez ama benim bebeğim uyumaz ağlar ortalığı yıkar bende buna dayanamam ve değmez bu benim düşüncem bu da sizi ilgilendirmez, ben düşüncemi söylüyorum diye neden sizi yargılamış olayım ki herkesin düşüncesi kendine , ben böyle algıladım diyorsunuz sizin yazınıza yorum bile yapmamış başka biriyle konuşan birini yanlış algılamanızda ilginç yani, neyse uzatmaya gerek yok herkesin çocuğunun huyu değişik fikride değişik olabilir size iyi sağlıklı mutlu günler ve eğitimler

kızlar bebekleriniz sesler çıkarıyor mu?
çıkardığı sesler neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…