bugün işe gelirken gel dedim:) kaçtı:)çok erken bizimkide hergün yapmıyor arasıra iki ay sonra anlarız bence
Yok canım ya görüşmedik bi türlü bikaç saatte geçti kızarıklıklar kahvaltıyı çıkardım şimdilik 1 ay sonra tekrar başlarım herhalde bakalım Dr ne diyecek. Biz 6 ay 8 günlüğüz.yumurta olayıbiraz riskli acele etme başlamakta bence.canım görüştünmü doktorla ne dedi bir de kaç aylık şimdi ben daha geçmedi yumurtaya
Çok geçmiş olsun canım umarım atlatırsın Biran önceGünaydın kızlar bugün çok fena hastayım yalnızsanız ve çocuğunuzu tek başınıza büyütüyorsanız hasta olmak bir kat daha zormuşSıcak bir şey bile içmeye fırsat vermedi bana şimdi ayağımda sallıyorum keşke sallamaya başlamadan yapsaydım bir fincan sıcak çay içerdim şumdi en çok da kızıma geçecek diye korkuyorum emzurdiğim için ilaç da alamıyorum dua edin benim içinde hemen toparlanayim
Yaa çok ağlayan bi bebek benimki kayınvalidem bile dedi geçen gün ben böyle çocuk görmedim diye bide ağlayınca katılıyor bazen katılmasını diye ağlatmamaya çalışıyorum düşün yani sıcak bir çay yapıp içtirmiyor bu aralar. Yakınımda insan çok da faydası yok bana maalesefGeçmiş olsun, bebeğini oyalanacağı bir şeyin içine koyup yapsan kendine birşeyler?
Yada bir komşun ya da bir tanıdığından rica etsen?
Geçmiş olsun canım öksürükde varmıydı ?Valla ben de çok direndi ama baktım geçecek gibi değil doktora gittim faranjit olmuşum antibiyotik verdi mecburen içtim, ben de senin gibiyim tek başıma bakıyorum ve güçlü olmak zorundayim
Bebeğine geçtimi?Valla ben de çok direndi ama baktım geçecek gibi değil doktora gittim faranjit olmuşum antibiyotik verdi mecburen içtim, ben de senin gibiyim tek başıma bakıyorum ve güçlü olmak zorundayim
Sağol canım yatıp dinlenmeye ihtiyacı varken insanın bütün gün çocuk oyalamak zorunda olması zor hakikaten ama ne yapalım büyüyecekler bir şekilde onlara geçmesinde hastalıklarımız bundan korkuyorum en çokcanım çok geçmiş olsun 25 günlükken öyle olmuştum bende gurbetteyim bilirim o durumu gazdan bebeğim çığırırken başım inleye inleye avuttum kuzumu, inşallah atlatırsın, ama benimki bebeğe geçmemişti inşallah seninkide geçmez,şimdi grip oldu kuzum ilk defa burnu tıkalı malesef ama anne sütü koruyor hafif atlatıyor
Sağol canım bende alternatif tedavi yaptım bakalım ayva+elma+ıhlamur+adaçayı+ karanfil+ kuşburnu kaynatıp içtim.Sende toparlanırsın inşallah biran önce .Annen baban yanında olduğu için ne kadar şanslısın :)Çoook geçmiş olsun. Ben de şuan hastayım. İlaç kullanmıyorum. Alternatif tedavişansıma annem babam burda şuan. Bal limon kış çayı ıhlamur idare ediyoruz. Bebeğimi emzirirken maske takıyorum ben.
Dilerim bebişe bulaşmadan en kısa sürede iyileşirsin. Tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım inşallah :)Çok geçmiş olsun canım umarım atlatırsın Biran önce
Canım adaçayı tüketme sütü azaltıyor diye biliyorumSağol canım bende alternatif tedavi yaptım bakalım ayva+elma+ıhlamur+adaçayı+ karanfil+ kuşburnu kaynatıp içtim.Sende toparlanırsın inşallah biran önce .Annen baban yanında olduğu için ne kadar şanslısın :)
canım evet haklısın kilosu iyi o yüzden ilaç da vermedi doktor geçecek sabır dedi ama zor işte, dediğin gibi oturma odası full kusmuk insanlar korkusundan alıp sevemiyor valla bizimki bazen fışkırarak bazen pütürlü kusuyo ama yediğini boşaltıyo maşallah. bende dik tutmayı denedim ama pek farketmedi yatırdığım an yine aynı zaten bazen dik tutmaya kalmıyor mememden çektiğim an boşaltıyor hepsini daha ben göğsümü kapamadanSenin bebegin kilosu yerinde masallah hatirladigim kadariyla.zamanla toparlar. Kimisinin 2 yil suruyor kimi 6 ay kimi 1 yil. Cocugun yapisina bagli. ben de 5 kez ust degistrdigimi bilirim. Hele oturma odasndaki hali sirf kusmuk.sile sile mafoldm. Yikanacak. Fişkirarak kustugu icin her yere siçriyor.
koltiklar da kusmuk. Ortu orttum artik.
gelisim geriligi olmasin saglikli olsunda gecici bu kusmalar.
Bir de benimki emince duz yatirmiyorum hemen. Az dik tutuyoruz.
aynen bugün bana değilbakıcısına atıldı oyun yapıyorlar işte :)bugün işe gelirken gel dedim:) kaçtı:)
oyun sanıyor herşeyi:)
sabahta yolda dedesi ile karşılaştık dedesi gel dedi, yüzünü çevirdi hemen:)
bu bebekler çok komikler:))
iyi de ben size ağlatıyorsunuz gaddarsınız demedimki belki sizinki ağlamıyordur direk uyuyordur ben sizle bunun muhabbetini bile yapmadım, siz benim bir başkasına yazdığım bir yazıdan alıntılayıp resmen daldınız mevzuya, ben sizin bebeğin huyunu suyunu bilmem beni de ilgilendirmez ama benim bebeğim uyumaz ağlar ortalığı yıkar bende buna dayanamam ve değmez bu benim düşüncem bu da sizi ilgilendirmez, ben düşüncemi söylüyorum diye neden sizi yargılamış olayım ki herkesin düşüncesi kendine , ben böyle algıladım diyorsunuz sizin yazınıza yorum bile yapmamış başka biriyle konuşan birini yanlış algılamanızda ilginç yani, neyse uzatmaya gerek yok herkesin çocuğunun huyu değişik fikride değişik olabilir size iyi sağlıklı mutlu günler ve eğitimlerIlgi bekledigim icin mi yazdim buraya uyku egitimi verdigimi sizce?Ben buraya birine yardimim dokunur mu acaba diye yazdim cunku bazen bebekle ilgili bir sorun oldugunda kadinlar kulubunden arayip buluyorum Allah Razi olsun diyorum yazana.Simdi bakin zaten uyku egitimi vermek zor bir surec bir de burda -acik acik yazilmasa da- ben soyle kiyamam boyle aglamatam demek ne demek ben yapamam ama sen yapiyosun yani? Bu beni yargilamak oluyor acikcasi ben boyle algiladim.Tabiki calisacaksiniz benim buna bir lafim yok olamazda ama mesela yarin ise basliyacam sutu ne kadar sagayim filan gibi bir soru sorsaniz ben de altina calismayin ne gerek var bebeginizi birakmayin ben de calisan anneyim anma ucretsiz izne ayrildim filan yazsam bu normal bir tavir mi bu tartismaya acik bir konu mu sizce?
her türlü sesi çıkarıyor canım çığlık agu bugu ne ararsankızlar bebekleriniz sesler çıkarıyor mu?
çıkardığı sesler neler?
ben de bugu duymadım ama buuu duydum:)her türlü sesi çıkarıyor canım çığlık agu bugu ne ararsan
konuşuyo bildiğin bazen auuu uuuuu wuuuu aguuuuu ve çığlığı basıyo sonra :)))ben de bugu duymadım ama buuu duydum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?