2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kusmayan çocuk hayal gibi geliyor bana
Geçecek elbet Allah yardımcın olsun ya zor bi durum.bu arada doktorumuzda konuştuk yumurtayı iyice pişir kayısı kıvamıda reaksiyon verir dedi.bide çeyrek çok 6/1 başla dedi.bikaçgün sonra tek ver gözlemle yine aynısı olursa alerjisi car demektir verme dedi bakalım bi hafta sonra tekrar deniycem

hımmm anladım canım geçmiş olsun inşallah alerjisi çıkmaz yararlı bişey sonuçta onunda gıdasını alsın kuzucuk

selammmmmmm kizlar bebeleri hasta olanlar kendi hasta olan annelr gecmis olsun bende tasinmak uzereimm cooookkkk is varr . bebegimde iyi cok sukur . bebelerimiz cok tatlilar hersei anliorlar. hele aksam babasi geldimi cocuk nerdeyse sevicten amuda kalkicak . bebegim 6 aylik 10 gunluk

Evet bizimkide akşam babası gelince ayrı bi cilveleniyor :)

Aynen canım bizimkide bayağı bi azaltmıştı bugün bi ara coştu gene :)
Bizimki geçenlerde bayagi bayağı bırakmıştı ama pazartesi gününden beri tekrar başladı sabahleyin özellikle bi bakıyorum oturduğu yerde ayağına kusmus eline kusmus soktuğu şeye kusmus... ama hep diyorlar cokelik kusuyorsa iyidir, yalnız kusmasi balgamli hasta olduğu için galiba

kızlar ben boba 4g kanguru aldım bugün geldi.
yarın dışarı çıkıp deneyimlicem,size de bildiririm

oğlumda bende çok hastayız ondan mı bana benden mi ona geçti bilmiyorum ama öksürük burun tıkanıklığı felaket ben nolursam olayımda oğlum iyileşsin ya

oğlumda bende çok hastayız ondan mı bana benden mi ona geçti bilmiyorum ama öksürük burun tıkanıklığı felaket ben nolursam olayımda oğlum iyileşsin ya
Geçmiş olsun, bu sıralar hep anne ve bebekleri hasta, mevsim geçisinden sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…