çok tatlı oluyorlar ya:))konuşuyo bildiğin bazen auuu uuuuu wuuuu aguuuuu ve çığlığı basıyo sonra :)))
evet bi de bazen biz onu taklit edince oda aynı sesi tekrar çıkarıyo ne anlıyosa artıkçok tatlı oluyorlar ya:))
kendi seslerini keşfediyorlar:)
6,5 aylık canmaminnn canım darısı başıma kaç aylık şimdi tam seninki benim 5 ay 10 günlük
Bu arada bebisime kucakta çok tutarsa da çok kusuyor haberin olsun6,5 aylık canm
Ben de öksürük yoktu ama boğazın yanıyor. Bebeğim geçmedi ondan bana geçmiş olabilir çünkü ben hasta olmadan önce Ateşlenen burun hiriltisi ve akintisi vardiGeçmiş olsun canım öksürükde varmıydı ?
Ababababakızlar bebekleriniz sesler çıkarıyor mu?
çıkardığı sesler neler?
kusmayan çocuk hayal gibi geliyor bana6,5 aylık canm
Geçecek elbet Allah yardımcın olsun ya zor bi durum.bu arada doktorumuzda konuştuk yumurtayı iyice pişir kayısı kıvamıda reaksiyon verir dedi.bide çeyrek çok 6/1 başla dedi.bikaçgün sonra tek ver gözlemle yine aynısı olursa alerjisi car demektir verme dedi bakalım bi hafta sonra tekrar deniycemkusmayan çocuk hayal gibi geliyor bana
hımmm anladım canım geçmiş olsun inşallah alerjisi çıkmaz yararlı bişey sonuçta onunda gıdasını alsın kuzucukGeçecek elbet Allah yardımcın olsun ya zor bi durum.bu arada doktorumuzda konuştuk yumurtayı iyice pişir kayısı kıvamıda reaksiyon verir dedi.bide çeyrek çok 6/1 başla dedi.bikaçgün sonra tek ver gözlemle yine aynısı olursa alerjisi car demektir verme dedi bakalım bi hafta sonra tekrar deniycem
Hadi yaa bilmiyordum canım tamam onu eklemeyeyim o zaman sağolasınCanım adaçayı tüketme sütü azaltıyor diye biliyorum
Evet bizimkide akşam babası gelince ayrı bi cilveleniyor :)selammmmmmm kizlar bebeleri hasta olanlar kendi hasta olan annelr gecmis olsun bende tasinmak uzereimm cooookkkk is varr . bebegimde iyi cok sukur . bebelerimiz cok tatlilar hersei anliorlar. hele aksam babasi geldimi cocuk nerdeyse sevicten amuda kalkicak . bebegim 6 aylik 10 gunluk
Canım değişik değişik bir sürü ses çıkarıyor çığlık atıyor sanki seslenir gibi ses çıkarıyor bide hece gibi sanki ba-ba de-de der gibi geliyor bazen :)kızlar bebekleriniz sesler çıkarıyor mu?
çıkardığı sesler neler?
Boğaz yanması bende de vardı da bugün azaldı sanki sağol canımBen de öksürük yoktu ama boğazın yanıyor. Bebeğim geçmedi ondan bana geçmiş olabilir çünkü ben hasta olmadan önce Ateşlenen burun hiriltisi ve akintisi vardi
Aynen canım bizimkide bayağı bi azaltmıştı bugün bi ara coştu gene :)kusmayan çocuk hayal gibi geliyor bana
Bizimki geçenlerde bayagi bayağı bırakmıştı ama pazartesi gününden beri tekrar başladı sabahleyin özellikle bi bakıyorum oturduğu yerde ayağına kusmus eline kusmus soktuğu şeye kusmus... ama hep diyorlar cokelik kusuyorsa iyidir, yalnız kusmasi balgamli hasta olduğu için galibaAynen canım bizimkide bayağı bi azaltmıştı bugün bi ara coştu gene :)
Yumurta başlayalı bir haftayı gecti galiba. Bizim Dr çeyrek başlattı şimdilik sevdi sanırım. Devamı da gelir insallahhımmm anladım canım geçmiş olsun inşallah alerjisi çıkmaz yararlı bişey sonuçta onunda gıdasını alsın kuzucuk
Geçmiş olsun, bu sıralar hep anne ve bebekleri hasta, mevsim geçisinden sanırımoğlumda bende çok hastayız ondan mı bana benden mi ona geçti bilmiyorum ama öksürük burun tıkanıklığı felaket ben nolursam olayımda oğlum iyileşsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?