Evet canım oldu dün kanamam olmuştu doktor vajinal baktı bi parça daha var onuda yarın atarsın dedi bugünde sancıyla beraber onuda attım rabbim kimseye yaşatmasın yazınca bile bi tuhaf oluyorum
Evet canım oldu dün kanamam olmuştu doktor vajinal baktı bi parça daha var onuda yarın atarsın dedi bugünde sancıyla beraber onuda attım rabbim kimseye yaşatmasın yazınca bile bi tuhaf oluyorum
amin canım allah sabır versin inşşalah tez vakitte birdaha hamile kalırsın ve sağlıklı bir hamileliğin olur. ben de geçen sefer bebeğimi kaybettiğim için devamlı bi paranoya halindeyim her sancı girdiğinde düştü mü acaba diyorum ondan sordum
hoşgeldin pnrhlm ve hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. önerin için çok teşekkür ederim yeri nerede peki ve muayene ücreti nasıl?
bende şarabı severim ama artık içmiyorum alkolün bebeğin yüzüne karakteristik ifade veriyormuş örn:ince dudak vb gibiymiş eğer bulabilirsem o videoyu yazarım sana
Ben 7. haftanın içindeyim. Hala hiç bulantım yok. Bir ara hafif hafif reflü oluyordu ama bugünlerde o da yok. Ama biraz sık acıkıyorum hamilelik öncesine göre.
benim bulantım var ,olmaması iyi, kişiden kişiye değişiyormuş gönlünü ferah tut canım:) iştahsızlık çekiyorum bir de az yiyorum, azıcık bi şey yedikten sonra yemek görmek istemiyorumSizde de böyle olan var mı kızlar?
Arkadaslar da once yazmistim bende eylul annesi olucam ins..
Dun keseyi gorduk doktor alttan bakti ama rahminde sekil bozuklugu var kalp seklinde gorunuyor bebek dusebilir dedi ben daha once rahim filmi filan fa cekildim böyle bisey cikmamisti bu konu hakkinda bilgisi olan varmi acaba
Günaydın cnm evet gittim :) vee çok şükür gördüm bebişimi gayet iyiydi o minicik kalbide pıtı pıtı atıyordu Allah ima şükür .bnde uyku hali sık idrara çıkma mide bulantısı var ama olsun bebişimiz sağlıklı olsunda.bu mübarek günde hepinizin kandili kutlar bol bol dua ederim inşallah her birimiz sağlıkla hayırla alırız kucağımıza bebişlerimizi..herkese sevgiler ..
Moralinizi bozmayın sizin de geç döllenme olabilir. ilk haftalar böyle olabiliyor. Benim oğlum da geç görünmüştü kalp atışını 7+6 da görmüştük şimdi 8 yaşında herşeyin hayırlısı boş da olabilir ama geç de görünebilir bunu unutmayın çok takarsanız hcg takibi yapın 2 gün arayla en rahatlatıcı şey bence o
merhaba arkadaşım ben de aynı tarihte adet olmuşum seninle ilk kan testini göstermeye gittiğimde 10 gün önce alttan muayeyle belki görünür çok küçüktür 13 ocakta bakalım karından demişti ve beklemedeyim ben de pazartesi sabah gitcem.. Moralini bozma doktorlar her şeye hazırlıklı olmak için bu şekilde konuşuyorlar bence sabırlı ol haftaya hayırlı ve güzel haberleri alırsın inşallah
çok teşekkür ederim kızlar endişe duydum çünkü oğlumda 5+3 de kalbini duyduk şimdi bunda 7 haftalık olmamız gerekirken 5 +0 çıktı dr da öyle söyleyince ümitsizliğe kapıldım ama yinede herşeyin hayırlısı olsun haftaya gitmeye korkuyorum yani. HEPİNİZ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ İNŞALLAH
:))) ayyy ne güzel.. benim eşim de ikiz istiyor ama ben olacağını düşünmüyorum :) hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi.. değerleriniz ne şekilde arttı ikizlerde. yani kaç kat yükseliyordu?