2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bir kadeh kırmızı şarabın zararı varmı? Yok diye okudum ama bilen varsa cevap bekliyorum szden:)

Bir kadeh kırmızı şarabın zararı varmı? Yok diye okudum ama bilen varsa cevap bekliyorum szden:)

Benim her okuduğun yazıda alkol ve sigarayı sıfırlayın, çay kahveyi çok az için diyordu. Çok canın çekmediyse içmeni önermem. :26:

canım ya bişi sorucam kanaman oldumu hiç bebek düştüğü zaman ?

Evet canım oldu dün kanamam olmuştu doktor vajinal baktı bi parça daha var onuda yarın atarsın dedi bugünde sancıyla beraber onuda attım rabbim kimseye yaşatmasın yazınca bile bi tuhaf oluyorum

Evet canım oldu dün kanamam olmuştu doktor vajinal baktı bi parça daha var onuda yarın atarsın dedi bugünde sancıyla beraber onuda attım rabbim kimseye yaşatmasın yazınca bile bi tuhaf oluyorum

amin canım allah sabır versin inşşalah tez vakitte birdaha hamile kalırsın ve sağlıklı bir hamileliğin olur. ben de geçen sefer bebeğimi kaybettiğim için devamlı bi paranoya halindeyim her sancı girdiğinde düştü mü acaba diyorum ondan sordum

slm arkadaşlar bende 7.haftadayım ve izmirdeyim. bende dr. tahir özgüderi tavsiye edebilirim çınarlı doğum hastanesinde yapılıyor tetkikler.

hoşgeldin pnrhlm ve hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. önerin için çok teşekkür ederim yeri nerede peki ve muayene ücreti nasıl?

bende şarabı severim ama artık içmiyorum alkolün bebeğin yüzüne karakteristik ifade veriyormuş örn:ince dudak vb gibiymiş eğer bulabilirsem o videoyu yazarım sana

Ben 7. haftanın içindeyim. Hala hiç bulantım yok. Bir ara hafif hafif reflü oluyordu ama bugünlerde o da yok. Ama biraz sık acıkıyorum hamilelik öncesine göre.

benim bulantım var ,olmaması iyi, kişiden kişiye değişiyormuş gönlünü ferah tut canım:) iştahsızlık çekiyorum bir de az yiyorum, azıcık bi şey yedikten sonra yemek görmek istemiyorumSizde de böyle olan var mı kızlar?

Arkadaslar da once yazmistim bende eylul annesi olucam ins..
Dun keseyi gorduk doktor alttan bakti ama rahminde sekil bozuklugu var kalp seklinde gorunuyor bebek dusebilir dedi ben daha once rahim filmi filan fa cekildim böyle bisey cikmamisti bu konu hakkinda bilgisi olan varmi acaba

Gittin mi canim doktoraa

Günaydın cnm evet gittim :) vee çok şükür gördüm bebişimi gayet iyiydi o minicik kalbide pıtı pıtı atıyordu Allah ima şükür .bnde uyku hali sık idrara çıkma mide bulantısı var ama olsun bebişimiz sağlıklı olsunda.bu mübarek günde hepinizin kandili kutlar bol bol dua ederim inşallah her birimiz sağlıkla hayırla alırız kucağımıza bebişlerimizi..herkese sevgiler ..

Merhaba canım. Moralini bozma. Erken olabilir. 5 haftada duyulmaz. Belki yumurtlaman geç olmuştur. İnşallah haftaya duyarsın kalp atışlarını.

çok teşekkür ederim kızlar endişe duydum çünkü oğlumda 5+3 de kalbini duyduk şimdi bunda 7 haftalık olmamız gerekirken 5 +0 çıktı dr da öyle söyleyince ümitsizliğe kapıldım ama yinede herşeyin hayırlısı olsun haftaya gitmeye korkuyorum yani. HEPİNİZ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ İNŞALLAH

don kontrolümüz vardı ve keseleri gördük ikizler geliyor çok sevindik

:))) ayyy ne güzel.. benim eşim de ikiz istiyor ama ben olacağını düşünmüyorum :) hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi.. değerleriniz ne şekilde arttı ikizlerde. yani kaç kat yükseliyordu?

Günaydın güzel anneler. Mutlu bir Pazar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…