2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Çok geçmiş olsun cnm sanada inşallah saglıkla kucagına alırsın bebişini yapıcak bişey yok verende allah alanda demek hayırlısı böyleymiş bizim için

Hayırlı olsun çok sevindim.

don kontrolümüz vardı ve keseleri gördük ikizler geliyor çok sevindik
Ayyy maşallah hayırlı olsun sayfamızın ilk ikiz haberi

Kandilimiz mübarek olsun bugün bol bol dua edelim. hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah

bende de bulantı başladı hatta çıkarıyorum sabahları iştahım da azaldı şimdi keşfetmeye çalışıyorum süt içiyordum sabahları çayı çok sevsem de vazgeçmiştim, galiba süt midemde gaz yapıyor, süt içemiycem gibi. bulantı için neler yapıyorsunuz kızlar?

Çok geçmiş olsun cnm sanada inşallah saglıkla kucagına alırsın bebişini yapıcak bişey yok verende allah alanda demek hayırlısı böyleymiş bizim için

Canım geçmiş olsun. Seni ne kadar teselli eder bilemiyorum ama doktorumun dediği bir söz aklıma geldi. Diyor ki doğa anne rahmine seçme hakkı vermiştir ve rahim genetik olarak mükemmel olmayan bebeği tutmaz. Yani hep dua ederiz ya Allahım sağlıklı ve hayırlısını versin diye. Benim görümcem de 2 kere kalp atışı oluşmadığı için kürtaj oldu ama şimdi 2 yaşında dünyalar tatlısı bir yeğenimiz var. Mutlaka sen de yakın zamanda hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.

Ben de sut icemiyorum canim midemi mahvediyor ama icmemizde gerek ne yapicam bilemedim

Mrb kizlar bende ins eylul annesi olcam ama kesenin ustunde kan pihtisi war pzt kanama oldu dr ye gittim beta hcg duzenli yukselior keseyide gorduk ama dr bana ne istirahat et dedi ne progestan werdi prs tekrar kontrole gitcem ew isi yapmaktan dusmez dedi dusersede yapacak bisey yok dedi
Burda okuyorm
Bnm gibi olanlara hep progestanla istirahat werilmis ne yapiyim prs kadar bekleyimmi arayimmi endiseleniorm bisey olur die

İnşallah canım benim saol güzel dileklerin için doktorumda sağlıksızmışki düşmüş dedi onu düşünerek teselli oluyorum inşallah sizde saglıklı bi hamilelik geçirip saglıkla kucagınıza alırsınız bebişinizi

Ben de sut icemiyorum canim midemi mahvediyor ama icmemizde gerek ne yapicam bilemedim

kızlar midenizin bulanması bebegiğiizi sağlıklı oldugunun kanıtı bende hiçbir belirti yok yarın gidicem doktora inş kötü birşey çıkmaz..sütübirşeyler ilr karıştırp içmeye calısın muz.pekmez onlardada aynısı oluyorsa aksam yatmadan önce için..bu arada mide bulantılarını en iyi ekşi birşeyler geçiriyr..son olarak her anneye lazım die bir kitap var mutlaka herkeste olmalı siddetle tavsiye ediyrm çok yararlı bi kitap

Cnm alakasi yok benim de midem bulanmio ama bebegim gayet saglikli

Süt içemeyen arkadaşlar, eğer yoğurt yiyebiliyorsanız hiç dert etmeyin. Yoğurt sütten daha bile iyidir. Ayran da içebilirsiniz.

Tavsiyen icin teşekkür ederim canim o kitaba da bir bakym almak istiyorum çünkü mide bulantim gece oluyor arada ama sürekli mide agrisi var

Cnm alakasi yok benim de midem bulanmio ama bebegim gayet saglikli

inş öyledr cnm melegimi kaybettm 3 aylıkken simdi herseyden korkar oldum inş Rabbim nasip ederde sağlıklı bi şekilde kucagıma alırım miniğimi dualarımızdan eksk etmylm birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…