Günaydın güzel anneler. Mutlu bir Pazar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun.
amin canım allah sabır versin inşşalah tez vakitte birdaha hamile kalırsın ve sağlıklı bir hamileliğin olur. ben de geçen sefer bebeğimi kaybettiğim için devamlı bi paranoya halindeyim her sancı girdiğinde düştü mü acaba diyorumondan sordum
Amin inşallah kandilimiz mübarek olsun.. Bebeğin de hayırlı olsun
Günaydın cnm evet gittim :) vee çok şükür gördüm bebişimi gayet iyiydi o minicik kalbide pıtı pıtı atıyordu Allah ima şükür .bnde uyku hali sık idrara çıkma mide bulantısı var ama olsun bebişimiz sağlıklı olsunda.bu mübarek günde hepinizin kandili kutlar bol bol dua ederim inşallah her birimiz sağlıkla hayırla alırız kucağımıza bebişlerimizi..herkese sevgiler ..
Ayyy maşallahdon kontrolümüz vardı ve keseleri gördük ikizler geliyor çok sevindik
benim bulantım var ,olmaması iyi, kişiden kişiye değişiyormuş gönlünü ferah tut canım:) iştahsızlık çekiyorum bir de az yiyorum, azıcık bi şey yedikten sonra yemek görmek istemiyorumSizde de böyle olan var mı kızlar?
Çok geçmiş olsun cnm sanada inşallah saglıkla kucagına alırsın bebişini yapıcak bişey yok verende allah alanda demek hayırlısı böyleymiş bizim için
don kontrolümüz vardı ve keseleri gördük ikizler geliyor çok sevindik
Günaydın cnm evet gittim :) vee çok şükür gördüm bebişimi gayet iyiydi o minicik kalbide pıtı pıtı atıyordu Allah ima şükür .bnde uyku hali sık idrara çıkma mide bulantısı var ama olsun bebişimiz sağlıklı olsunda.bu mübarek günde hepinizin kandili kutlar bol bol dua ederim inşallah her birimiz sağlıkla hayırla alırız kucağımıza bebişlerimizi..herkese sevgiler ..[/QUOTE
Cook sevindim canimm ben de istiyorumm darisi benim basima insalah ben de kandilini kutluyorum cnm
Arkadaslar da once yazmistim bende eylul annesi olucam ins..
Dun keseyi gorduk doktor alttan bakti ama rahminde sekil bozuklugu var kalp seklinde gorunuyor bebek dusebilir dedi ben daha once rahim filmi filan fa cekildim böyle bisey cikmamisti bu konu hakkinda bilgisi olan varmi acaba
Canim normalde rahim filminde belli olur o nasil anladi ki ultrasonda bir de baska doktora git rahim filmi sonucunu da götür ne dicek bakalim
bende de bulantı başladı hatta çıkarıyorum sabahlarıiştahım da azaldı şimdi keşfetmeye çalışıyorum süt içiyordum sabahları çayı çok sevsem de vazgeçmiştim, galiba süt midemde gaz yapıyor, süt içemiycem gibi. bulantı için neler yapıyorsunuz kızlar?
Canım geçmiş olsun. Seni ne kadar teselli eder bilemiyorum ama doktorumun dediği bir söz aklıma geldi. Diyor ki doğa anne rahmine seçme hakkı vermiştir ve rahim genetik olarak mükemmel olmayan bebeği tutmaz. Yani hep dua ederiz ya Allahım sağlıklı ve hayırlısını versin diye. Benim görümcem de 2 kere kalp atışı oluşmadığı için kürtaj oldu ama şimdi 2 yaşında dünyalar tatlısı bir yeğenimiz var. Mutlaka sen de yakın zamanda hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.
Ben de sut icemiyorum canim midemi mahvediyor ama icmemizde gerek ne yapicam bilemedim
kızlar 5 bucuk haftadayım ama bende hiç belirti yok normalmi sizce
kızlar midenizin bulanması bebegiğiizi sağlıklı oldugunun kanıtı bende hiçbir belirti yok yarın gidicem doktora inş kötü birşey çıkmaz..sütübirşeyler ilr karıştırp içmeye calısın muz.pekmez onlardada aynısı oluyorsa aksam yatmadan önce için..bu arada mide bulantılarını en iyi ekşi birşeyler geçiriyr..son olarak her anneye lazım die bir kitap var mutlaka herkeste olmalı siddetle tavsiye ediyrm çok yararlı bi kitap
kızlar midenizin bulanması bebegiğiizi sağlıklı oldugunun kanıtı bende hiçbir belirti yok yarın gidicem doktora inş kötü birşey çıkmaz..sütübirşeyler ilr karıştırp içmeye calısın muz.pekmez onlardada aynısı oluyorsa aksam yatmadan önce için..bu arada mide bulantılarını en iyi ekşi birşeyler geçiriyr..son olarak her anneye lazım die bir kitap var mutlaka herkeste olmalı siddetle tavsiye ediyrm çok yararlı bi kitap
Cnm alakasi yok benim de midem bulanmio ama bebegim gayet saglikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?