2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

:) aynı soruyu bahsettiğim gıda mühendisine ben de sordum. insanlarda olduğu gibi hayvanlarda da obezite diye birşey olduğunu ve buna yatkınlığı olanları etinden faydalanmak üzere yetiştirdiklerini söyledi. 40 günlük oldukları konusu evet doğru ama genetiğiyle oynandığından değil zaten genetikleri öyle olduğundan bahsetti.

süt konusundaysa, eskiden bebeklere de inek sütü verirlermiş mesela, muhtemelen ben de içmişimdir bebekken ama şuan kesinlikle onaylanan birşey değil. önlemi alınabildiği sürece alınmalı bence. önceki bebeğimi kaybettiğimde toxoplazmadan şüphelenmişti doktorum. belki de o yüzden bu kadar evham yapıyorum ben süt konusunda..

Aynı durumdayım, sabah 8den akşam 4e kadar okuldayım. Ayaklarınızı uzatın yukarda tutun dıyorlar da mumkun degıl. Nasıl yapayım işteyken.
Gun sonunda ayaklarım ayakkabıya sıkı sıkı oturuyor. Normal bır durum hep öyle yazıyor okudugum kadarıyla..

naptın canım aldınmı sonucunu?

aldım cnaım aldım 128 çıktı. Sanırım iyi bir değer bu. Ama yine de 4:30 da doktor randevum var o da sorun yok diyene kadar yine heyecanla beklicem :)

Allah benm nasıl pimpirikli oldugumu biliyor demekki rast geldi yoksa benim randevum cumartesi idi, arayıp bugun gelebilir misiniz dediler, ben de hemen evet dedim tabiii :)))

Arkadaşlar; kan aldırmama daha 20 dk var. Bu arada doktorumun yanına girdim.
Minik kızım 636 gr olmuş
Hersey yolunda dedi doktorum. Çok güzel pozlar yakaladık
Tatile izin verdi. Güneşlenme dedi. Mayonu hemen değiştir dedi.
Bodrum uzak dedi.8 saatten uzun yolculukları sevmeyiz biz dedi. Her 2 saatte bir duracaksın. İdrarını boşaltıp yürüyeceksin dedi.
Kuma basabilir miyim dedim toksoplazma için topraktan uzak dur demişti bana.sıkıntı yok tabiki bas dedi. Derine gitmek yok kramp girer dedi.
Şişlikler için normal dedi. Tuzu sıfıra indiriyorum çok kılo almışsın tuzu ve sekeri kes dedi.daha 16 haftan var dedi.
Akıntım içinde kültür aldı. Sonuç çıkınca arayacaklar. Mantar fln var mı bi kontrol edelim dedi.
Bu kadar şimdi kan aldırmayı beklıyorum.

Son düzenleme:

Maşallah kızına 1 kiloya yaklaşıyolar artık :) şişlik benimde ellerimde oluyor yorulunca hiç tuzlu da yemem normalde... Kilo konusuna gelince kaç kilo almışsın ben ilk 4 ay hiç almadım son 2 buçuk ayda 9 kilo aldım bi anda aslında iştahımda normal fazla bişeyde yemiyorum ama dr çok buldu kilomu gerçi netten bakıyorum bu haftalarda toplamda 7-10 kilo arası normaldir diyo bizim dr lar mı biraz abartıyor acaba :)

canım yemek istese de tavuktan ben de o kadar sogudum ki..doktorlar artık tavuklar icin yemeyin o yaratıkları diyomuş..ben de paneye batırıp kızartıp yemek istiyom sonra amaaan salla zararlıdır bu deyip yemiyorum...sütle hiç aram yok yogurt peynir yiyerek kalsiyum ihtiyacımı gidermeye calısıyorum..kalsiyum degerlerim de normal cıkıyo hastane testlerinde umrarım gerek yoktur fazla almaya

oooooo super valla
ne guzel cok sevındım
hele hele tatıle gıtmene cok sevındım
ah sımdı tatılde denız kenarında olmak vardı
benı yerımede tatıl yap guzelım ya

Selam güzel annişler :) Bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda. yalnız aklıma birşey takıldı servikal uzunlık 28 mm olarak ölçülmüş şimdi bu kısamı iyimi netten baktım 25 in altı biraz riskliymiş ama 25 ile 28 arasında çok da bi fark yok heralde bu birden düşermi yani bana kısa geldi sizlerin kaçtı kızlar çok merak ediyorum netten araştırdım kimi doktor 25 mm riskli diyo kimi doktor 30 mm altı riskli diyor her sitede farklı yazıyor çözemedik ulrtasonu yapan doktor kendi doktorum değildi suratsız bi doktordu soramadım kendi doktorumada 2 haziranda gidicem geç olmasın nolur bi fikir verin bana çok öptüm sizi :)

Canım benimde ellerim çok şişiyo sabahları.
İlk 5 ayda 3 kılo aldım. Bu 5 haftada 5 kılo aldım.8 oldu. Bende şekerli fln pek tuketmem. Tuzu tuketıyordum. O aldırdı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…