tokluk cnaım, 1 . saat değeri yapılıyor ya ilk önce o. Normlade herkese 50 ile yapılırken bana doktorum 75 lik yapılmasını istedi sadece farkı o.
kuzucan nerelerdesin muayneye gittinmi naptın?
Canım şimdi geldim şekerli suyumu içtim. Bi saat bekleyeceğim şimdi
PASTORIZE SUT konusunda haklısın evde kaynatılan sutte vıtamın oldugunu bende bılıyorum ama
eskıden berı sut boyle tuketılırdı dogalını almak varken markete gıtmek hosuma gıtmıyor
tavuk konusuna gelınce cıftlık sahıbı tanıdıgımız bır tavugun kac gınde nasıl yetsıtıgını ıyı bıldıgını su an pıyasada olan tavukların 40 gunde cıvcıv halınden tavuk halıne ulastıklarını zaten bır donem sonra keslımezse tavukların kendılıgınden oldugunu soyledı
hangı soze ınanalım bılmıyorum ama nedense tavuktan sogudum ben
zaten nereye elımızı atsak bıseye cıkıyor
bundanda bunaldım
yok o hormonlu yok o kansrojen
yasamalıyım valla bu ne boyle canım
Aynı durumdayım, sabah 8den akşam 4e kadar okuldayım. Ayaklarınızı uzatın yukarda tutun dıyorlar da mumkun degıl. Nasıl yapayım işteyken.İki gündür ayaklarım feci halde şişiyor bir numara büyük ayakkabı giyiyorum bu sebeple, siz de şişme var mı anneler?
Tuzlu falan da tüketmiyorum öyle, tartıda 2 kilo fazla çıktım akşam ödem mi tutmaya başladım nedir:S
afiyet olsun canım
naptın canım aldınmı sonucunu?
O zaman geçmiş olsun canım, tüm korkularına veda et çok şükür iyi haber bu. Çok sevindim, darısı başımıza.
Canım İnş iyi çıkar sonucun... Şekerli suyu içince kaç kere kan alıyorlar bi de merak ettiğim koldan mı alıyolar kanı? Geçen ay ablam yaptırdı parmakdan almışlar
Arkadaşlar; kan aldırmama daha 20 dk var. Bu arada doktorumun yanına girdim.
Minik kızım 636 gr olmuş
Hersey yolunda dedi doktorum. Çok güzel pozlar yakaladık
Tatile izin verdi. Güneşlenme dedi. Mayonu hemen değiştir dedi.
Bodrum uzak dedi.8 saatten uzun yolculukları sevmeyiz biz dedi. Her 2 saatte bir duracaksın. İdrarını boşaltıp yürüyeceksin dedi.
Kuma basabilir miyim dedim toksoplazma için topraktan uzak dur demişti bana.sıkıntı yok tabiki bas dedi. Derine gitmek yok kramp girer dedi.
Şişlikler için normal dedi. Tuzu sıfıra indiriyorum çok kılo almışsın tuzu ve sekeri kes dedi.daha 16 haftan var dedi.
Akıntım içinde kültür aldı. Sonuç çıkınca arayacaklar. Mantar fln var mı bi kontrol edelim dedi.
Bu kadar şimdi kan aldırmayı beklıyorum.
amin hayatım, eminim senin de iyi çıkacak. Haftaya da güzel haberleri senden alıcaz inşallah :)
pastorıze sutler yararlı canım benım
uht ıcmeyeceksın
hanı satılan gunluk sutler varya onlar ıyı ıste
marketlerde bulabılırsın gunluk sut yazar ustunde
ben sutcuden alıyorum onu ıcıyorum
tavuk bende yemıyorum canım hıc yararı yok gıbı gelıyor banada sogudumtavuktan canım
Hadi canım hayırlı haberlerle gel inş.
Plasentam da yukarı çıkmış çok şükür
Arkadaşlar; kan aldırmama daha 20 dk var. Bu arada doktorumun yanına girdim.
Minik kızım 636 gr olmuş
Hersey yolunda dedi doktorum. Çok güzel pozlar yakaladık
Tatile izin verdi. Güneşlenme dedi. Mayonu hemen değiştir dedi.
Bodrum uzak dedi.8 saatten uzun yolculukları sevmeyiz biz dedi. Her 2 saatte bir duracaksın. İdrarını boşaltıp yürüyeceksin dedi.
Kuma basabilir miyim dedim toksoplazma için topraktan uzak dur demişti bana.sıkıntı yok tabiki bas dedi. Derine gitmek yok kramp girer dedi.
Şişlikler için normal dedi. Tuzu sıfıra indiriyorum çok kılo almışsın tuzu ve sekeri kes dedi.daha 16 haftan var dedi.
Akıntım içinde kültür aldı. Sonuç çıkınca arayacaklar. Mantar fln var mı bi kontrol edelim dedi.
Bu kadar şimdi kan aldırmayı beklıyorum.
Maşallah kızına1 kiloya yaklaşıyolar artık :) şişlik benimde ellerimde oluyor yorulunca hiç tuzlu da yemem normalde... Kilo konusuna gelince kaç kilo almışsın ben ilk 4 ay hiç almadım son 2 buçuk ayda 9 kilo aldım bi anda aslında iştahımda normal fazla bişeyde yemiyorum ama dr çok buldu kilomu gerçi netten bakıyorum bu haftalarda toplamda 7-10 kilo arası normaldir diyo bizim dr lar mı biraz abartıyor acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?