2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım bilen bir arkadaşımız vardır belki ama bana anormallik var denmediği sürece hiçbirşeyi kendim araştırmıyorum o yüzden bende ne çıkmıştı normali nedir hiç bilemedim. Doktor bir sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum ama. Sadece bütün arkadaşlara tavsiyem imkanınız varsa detaylıda perinatoloğa gidilmesi.

Benimki de 3.1 cikti canim doktrm bir sey demedi ama bu gittigimde sorcm 2, 5 altinda olunca riskli lldugunu duydum ben de.kafana takiliyorsa doktora git bence
Plasentam da yukarı çıkmış çok şükür

Canm ne güzel bi haberrr darısı bana inşallah pazartesi ranndevum cok heyecanliyim

valla en iyisi dediğin gibi aslında birşeyi çok bilmekde iyi değil elimin altında internet o öylemi bu böylemi herşeyi araştırıyom benim daha çok merak ettiğim şu aslında uzun mu kısamı dğilde bu rahim ağzı kaçgünde milim milim düşer yani bugün 28mm olan bişey yarın birden 25 e yada daha altına düşermi bununda belli aralıkları mı var. yani rahim büyüdükçe yavaş yavaşmı düşüyo en azından 30. haftayı tamamlarmıyım off kafamda deli sorular kendi doktoruma bir gitsem rahatlayacam inş. :)

Canım benimde ellerim çok şişiyo sabahları.
İlk 5 ayda 3 kılo aldım. Bu 5 haftada 5 kılo aldım.8 oldu. Bende şekerli fln pek tuketmem. Tuzu tuketıyordum. O aldırdı sanırım.

Kilo alma hızım böyle giderse 20 kiloyu bulurum heralde ya gerçi şeker tansiyon problemi yaşamayalım da kiloyu dert etmiyorum doğumdan sonra veririz... Ama benim dr çok takıntılı baya moralimi bozdu yani

Bence hiçbir problem yook çünkü detaylı ultrasonda sorun olan durumları sonuna şu şu şu tespit edilmiştir falan diye özetliyorlar. Ama içim hiç rahat etmez kafaya taktım bi kere diyosan ara senin doktoru sor en fazla bi deli hasta daha der herkes neler soruyo :) için rahat eder.

Kilo alma hızım böyle giderse 20 kiloyu bulurum heralde ya gerçi şeker tansiyon problemi yaşamayalım da kiloyu dert etmiyorum doğumdan sonra veririz... Ama benim dr çok takıntılı baya moralimi bozdu yani

Bende 10 kilo aldım şimdiye kadar 20 garanti gözüyle bakıyorum :)

sağol canım, evet haşimoto benimki. ilaç dozunu arttırdılar hamilelikte %20 ihtiyaç artışı olurmuş, eskiden tsh 4.9 altını normal görürken şimdi 2.5 altında olmalı diyorlar.

sanırım istikrarlı kilo artışı istiyorlar, 1 ayda alınan miktarı daha fazla önemsiyorlar. ben ilk hamileliğimde 5 ayda 1 kilo almıştım diyetmi yapıyosun diye kızmıştı sonraki ay 3 kilo aldım bu seferde çok aldın diye kızmıştı:)) aslında 6 ayda 4 kilo çok değildi.. şimdi aynı doktor ayda 1 kilo alınca aferin harikasın:)) diyo aslında yine 5 ayda 4 kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…