Selam güzel annişler :) Bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda. yalnız aklıma birşey takıldı servikal uzunlık 28 mm olarak ölçülmüş şimdi bu kısamı iyimi netten baktım 25 in altı biraz riskliymiş ama 25 ile 28 arasında çok da bi fark yok heralde bu birden düşermi yani bana kısa geldi sizlerin kaçtı kızlar çok merak ediyorum netten araştırdım kimi doktor 25 mm riskli diyo kimi doktor 30 mm altı riskli diyor her sitede farklı yazıyor çözemedik ulrtasonu yapan doktor kendi doktorum değildi suratsız bi doktordu soramadım kendi doktorumada 2 haziranda gidicem geç olmasın nolur bi fikir verin bana çok öptüm sizi :)
canım kaçıncı haftandasın ?
ben 24 te gittim en son doktorum artık çıkmaz dedi.
Canım İnş iyi çıkar sonucun... Şekerli suyu içince kaç kere kan alıyorlar bi de merak ettiğim koldan mı alıyolar kanı? Geçen ay ablam yaptırdı parmakdan almışlar
Canım bi defa aldılar kolumdan aldılar.genel kan sayımımda tekrarlandı bu hafta.3 tüp kan verdim
Canım benım 16. Haftamda plesentan aşağıda demişti. Şuan 24+0 dayım.
afiyet olsun canım
Ya benımkı lımonluydu çok kötü değildi. Güzelde değildi ama içtik bi şekilde))
Oyyy en çok buna sevindim canım ya çok şükür
oooooo super valla
ne guzel cok sevındım
hele hele tatıle gıtmene cok sevındım
ah sımdı tatılde denız kenarında olmak vardı
benı yerımede tatıl yap guzelım ya
Sorunlar tek tek çözülmüş bugün işteeee
Kızınla güzel bi deniz tatili yapın fazla özletmeden dönün artık:)
Geçmiş olsun tatlım
Benimki de 3.1 cikti canim doktrm bir sey demedi ama bu gittigimde sorcm 2, 5 altinda olunca riskli lldugunu duydum ben de.kafana takiliyorsa doktora git benceSelam güzel annişler :) Bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda. yalnız aklıma birşey takıldı servikal uzunlık 28 mm olarak ölçülmüş şimdi bu kısamı iyimi netten baktım 25 in altı biraz riskliymiş ama 25 ile 28 arasında çok da bi fark yok heralde bu birden düşermi yani bana kısa geldi sizlerin kaçtı kızlar çok merak ediyorum netten araştırdım kimi doktor 25 mm riskli diyo kimi doktor 30 mm altı riskli diyor her sitede farklı yazıyor çözemedik ulrtasonu yapan doktor kendi doktorum değildi suratsız bi doktordu soramadım kendi doktorumada 2 haziranda gidicem geç olmasın nolur bi fikir verin bana çok öptüm sizi :)
Plasentam da yukarı çıkmış çok şükür
valla en iyisi dediğin gibi aslında birşeyi çok bilmekde iyi değil elimin altında internet o öylemi bu böylemi herşeyi araştırıyom benim daha çok merak ettiğim şu aslında uzun mu kısamı dğilde bu rahim ağzı kaçgünde milim milim düşer yani bugün 28mm olan bişey yarın birden 25 e yada daha altına düşermi bununda belli aralıkları mı var. yani rahim büyüdükçe yavaş yavaşmı düşüyo en azından 30. haftayı tamamlarmıyım off kafamda deli sorular kendi doktoruma bir gitsem rahatlayacam inş. :)Canım bilen bir arkadaşımız vardır belki ama bana anormallik var denmediği sürece hiçbirşeyi kendim araştırmıyorum o yüzden bende ne çıkmıştı normali nedir hiç bilemedim. Doktor bir sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum ama. Sadece bütün arkadaşlara tavsiyem imkanınız varsa detaylıda perinatoloğa gidilmesi.
İnşallah canımmm çok saol. Darısı sana
noldu nolu sonuç varmı?
Benimki de 3.1 cikti canim doktrm bir sey demedi ama bu gittigimde sorcm 2, 5 altinda olunca riskli lldugunu duydum ben de.kafana takiliyorsa doktora git bence
doktoruma randevum 2 haziran ama pazartesi devlette ki doktoruma gidicem oda çok ilgili bakalım ne diyecek 3.1 gayet iyi bence 27 ve üstü için bir site de risk yoktur 25 altı risk diyor da işte bu nasıl birden mi düşüyo yani nasıl bir yapıdır tamam anladım rahim büyüdükçe yaptığı ağırlıkla rahim ağzı kısalıyo ama bunun sınırı nedir yani kaç günde milim milim düşüyo ayyyyyy kendimden sıkıldım resmen :)
Canım benimde ellerim çok şişiyo sabahları.
İlk 5 ayda 3 kılo aldım. Bu 5 haftada 5 kılo aldım.8 oldu. Bende şekerli fln pek tuketmem. Tuzu tuketıyordum. O aldırdı sanırım.
valla en iyisi dediğin gibi aslında birşeyi çok bilmekde iyi değil elimin altında internet o öylemi bu böylemi herşeyi araştırıyom benim daha çok merak ettiğim şu aslında uzun mu kısamı dğilde bu rahim ağzı kaçgünde milim milim düşer yani bugün 28mm olan bişey yarın birden 25 e yada daha altına düşermi bununda belli aralıkları mı var. yani rahim büyüdükçe yavaş yavaşmı düşüyo en azından 30. haftayı tamamlarmıyım off kafamda deli sorular kendi doktoruma bir gitsem rahatlayacam inş. :)
Kilo alma hızım böyle giderse 20 kiloyu bulurum heralde ya gerçi şeker tansiyon problemi yaşamayalım da kiloyu dert etmiyorum doğumdan sonra veririz... Ama benim dr çok takıntılı baya moralimi bozdu yani
Bende 10 kilo aldım şimdiye kadar 20 garanti gözüyle bakıyorum :)
sağol canım, evet haşimoto benimki. ilaç dozunu arttırdılar hamilelikte %20 ihtiyaç artışı olurmuş, eskiden tsh 4.9 altını normal görürken şimdi 2.5 altında olmalı diyorlar.Evet tatlım tiroid hastalıkları öyle malesef. Seninki ya haşimato ya hipotiroidiydi muhtemelen. Durup dururken kilo falanda alırsın kötüdür:)
Hamileliktede hepimiz hafif bir hipotiroidiye giriyoruz biliyor musun? Yani normal referans aralığı değişiyor hamilelikte. O yüzden hafif depresiflik, ağlamalar, durup dururken kilo alma,kolesterol alt üstlüğü hepsini yaşayabiliyoruz bence hamilelikte.
Çok geçmiş olsun iyi ki bulmuşlar çözmüşlerbizler içinde hayırlısı
Maşallah kızına1 kiloya yaklaşıyolar artık :) şişlik benimde ellerimde oluyor yorulunca hiç tuzlu da yemem normalde... Kilo konusuna gelince kaç kilo almışsın ben ilk 4 ay hiç almadım son 2 buçuk ayda 9 kilo aldım bi anda aslında iştahımda normal fazla bişeyde yemiyorum ama dr çok buldu kilomu gerçi netten bakıyorum bu haftalarda toplamda 7-10 kilo arası normaldir diyo bizim dr lar mı biraz abartıyor acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?