2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ya bende öyle düşündüm aslında ama bir aydaki kilodan ziyade başından beri bile olsaydı yinede çok fazla dedi bilemedim yani işin enteresanı aynı şeyleri yiyorum normalde pko var bende ve genelde diyetisyen kontrolünde olan bi insandım yani neyin ne kadar kilo aldırdığını da çok iyi biliyorum bilinçsizce beslenmiyorum ama bunu doktoruma anlatamıyorum pilav makarna beyaz ekmekden uzak dur diyo zaten hiç birini yemiyorum öyle kiloluda hamile kalmadım ama bilmiyorum işte

Bende seninle aynı durumdayım hamur işi kızartma tatlı yok normal herzamanki gibi yiyorum ama 9 kg aldım 24 hftadayım

Bende seninle aynı durumdayım hamur işi kızartma tatlı yok normal herzamanki gibi yiyorum ama 9 kg aldım 24 hftadayım

Niye böyle olduk acaba her sabah tartılıyorum bi önceki günden fazlayım sabah sabah pijamalar üstümdeyken tartılıyorum bakıyorum fazla sonra başlıyorum tek tek çıkarmaya 200-300 gr da olsa eksik çıkınca bi mutluluk oluyor durum fena yani :) ama halimi gören kilo almamışsın diyo onu da anlamıyorum

bende de pko varmış ozaman doğumdan sonra öğrenmiştim. son 3 aydada 6şar kilo alıp 20 kilonun üstünde alarak gitmiştim doğuma, belki pkodur bununda sorumlusu. forumda pkolu iki kişi daha vardı hızlı kilo alan, sevigiyle, bademella galiba.

Aslında banada öyle gibi geliyor normalde de adet olamayınca en az 2-3 kilo alırdım anında devamlı diyet modundaydım şimdi de pko etki ediyor olabilir gebelikte adet olmayınca vücut direk yağ mı bağlıyo acaba

kızlar valla ben de toplamda 8 kilo aldım yani ayda 1 kilo olarak gitsem iyiydi de ben baya hızlı gittim napcas biz

aynen yaa maşallah ii gidiyosun diyolar yahu 9 kg nun adı var çok aldım diyorum kimseyi inandıramıyorum bi ben aynaya bakınca bide tartı farkediyo bu 9 kg yu , bu gidişle ben 20 yi geçmekten tırsıyorum

aynen yaa maşallah ii gidiyosun diyolar yahu 9 kg nun adı var çok aldım diyorum kimseyi inandıramıyorum bi ben aynaya bakınca bide tartı farkediyo bu 9 kg yu , bu gidişle ben 20 yi geçmekten tırsıyorum

Ayy evet kimse inanmıyo ama tartı her sabah acı gerçeği bağırıyor bana valla derler ya korkunun ecele faydası yok diye bende kesin geçerim diyorum 20 yi sağlıklı olalım da veririz ya napalım :)

kızlar valla ben de toplamda 8 kilo aldım yani ayda 1 kilo olarak gitsem iyiydi de ben baya hızlı gittim napcas biz

Valla bu kilolar yiyerek alınsa gam yemiycem rejimde yapmayın diyolar vücutlarımız müsait demek ki kuzenim hamileyken 35 kilo almıştı çok kızmıştım nasıl aldın diye ahh ahh başa gelmeden anlamıyor insan :) o kadar olmasada bi 20 garanti gibi duruyor bende ... Anneme benzeseymişim keşke kadın 3 çocuk doğurmuş ilk ikisinde 10 ar kilo en son bende 9 kilo almış başlarda almayınca benzediğimi düşünmüştüm ama alakam yokmuş meğersem :)

ben de pko.luyum. 5 ayda 5 kg aldım. kılolu degılım normalde. suan 54 kıloyum. Sırf pko yuzunden bebegımız olmadı ve tüp bebek ile hamıle kaldım. Tedavısız bebek sahıbı olduysan ne mutlu sana, çok şanslısın

kızlar bebek odası için halı ayan kimdi? trendyolda çoook cici halılar var, bayıldım yaa. benimde kızımında mite allerjisi var halı kullanamıyoruz baktım baktım içim gitti(

bende olduğundan haberim yoktu, belirtilerinin hiç birisi de yoktu bende 21-25 günde düzenli adet görüyordum hatta, bi kaza ile hamile kaldım, doktor doğumdan sonra söyledi, emzirmem bitincede 6ay kadar glukofaj kullandım,biraz kilo verdim geçti, 7-8 sene oldu bi dahada tekrarlamadı, sanırım başka bi şeyin tetiklediği geçici bi durumdu benimki. sonradan okuyup forumlarda insanların yaşadığı zorlukları görünce çok şükrettim halime, bende de var pko demeye utanıyorum bazen..

Peki ben napiim:) ne pko'm ne insülin direncim ne hipoglisemi ile ilgili bir problemim var bildiğim. Hergün 1 saat spor yapıyorum, arada kaçamaklar dışında gayet dikkatli besleniyorum. 51 kilo ile başladım veee şuan 61 kiloyum ilk aylarda birer şimdi şimdi ikişer ikişer alıyorum kiloları ve bundan fazla kasamicam valla hamileliğimde elimden bu geliyo :)

Seninkide iyiymiş :) hepimizin kaderi oldu sanırım bu kilo durumu valla bizde suçu pko ya yüklüyoruz ama sebebi o mu bilmiyoruz :) tartıyla kavga ediyorum resmen hayır ben bu kadar kilolu değilim diyip duruyorum her sabah arada bi kaçamak hepimizin hakkı bence ... Son aylarda daha çok alınıyor diyo herkes bakalım sonumuz ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…