canımmm
günaydınnnnn
dediğin gibi bende o krizden sonra herşeyi unuttum zaten
anlık birşeydi.
şuan çok iyiyim çok saol.
gerçekten benim için hayatta en önemli şey şuan bebeğim.
zamanı gelince kavuşayım yeter ona.
bugün doktora gideceğim.
gelince yazarım sonuçları
yok canım ben çok kaşındım ondan yaptılar:)) ben ısrarla babamın diabet doktoruna gidip bende bi sorun var dedim durdum. önce normal açlık şekeri 3 aylık şeker vs.. yaptırdı hepsi normal çıktı, sen şeker olmazsın beslenmene dikkat ediyosun, sporunu yapıyosun vs.. deyip yolladı beni. bi süre sonra tekrar gittim tekrar bildiğim şeker belirtilerini sıraladım dinledi dinledi yok bunlardan şeker çıkmaz başka bişii çıkacak dedi:)) ben en son, yiyorum yiyorum doymuyorum, kusacak kadar çok yemişken bile açlık hissediyorum ama aşırı düşük karbonhidratlı beslenirsem hatta ketosise girersem hiç açlık hissetmiyorum, karatay, dukan yada paleo beslenmeyi denediğimde açlık hissetmiyorum ama aşırı halsiz kalıyorum deyince iş değişti. ozaman istediği bir sürü tahlile şeker yüklemeyi de ekledi. bu tahlilleri ilk gittiğimde de istemişti ozaman normaldi ama bu sefer nerdeyse hiç bişii iyi çıkmadı, birde troid çıktı. önce troidi düzelticez sonra diğerleride düzelir zaten dedi. gerçektende troid düzelince bu açlık sorunlarımdan tutta kolestrolüme kadar herşey düzeldi. yani aslında herşeyin sebebi troidmiş okadar ısrar etmesemde doktora güvenseymişim zaten şeker yükleme yapmasada, sadece troidi tespit edip derdimi çözecekmiş:)) şuan hipoglisemiye bağlı hiç bir şikayetim yok, ilaçta kullanmıyorum, tabii beslenmeme de dikkat ediyorum etmesem belki şikayetlerim olurdu.
Ne zaman yaptıracaksın canım bende pzt yaptırıcam ve bende korkuyorum annem babamda olmadığı için düşük gr verirler hergalde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladım canım, kimisi o suyu içip fenalaşmaktan ya da bebişin zarar görmesinden korkuyor. O tür bişey sandım.
Bende kilolu hamile kaldım ve şimdiye kadar 7 kilo falan almışımdır, üstelik ben 1,5 senedir insülin direnci hastasıyım bi de beni düşün. Ben yusufla beraber gidicem şeker yüklemesine
Yemene içmene dikkat ettiyse korkma canım, biraz yükselmiş olsa da geçici bi durumdur. Habelerini bekliyoruz hayırlısı ile :)
kızlar dun aksam herkese dua etmeye calıstım ama kendımı gulmekten alamadım
rapıdo senay 81 fsuzel jang bogo ve dıger arkasdasların nıcklerını duada soylemek komık oldı
allahım kabul eder ınsallah
moralim çok bozuk arkadaşlarım yaa hiç planda yokken taynimiz istanbula çıktı, bilmediğimiz kocaman bir şehir napcaz orda, anadolu yakası bahçelievler tarafında önerebileceğiniz hastane doktor var mı
okadar kilo ödemde olsa yağda olsa kasda olsa göze görünür.. doktorun ne diyo bu duruma cnm. şeker yükleme yaptırdın mı?
:))) herkesin kardeşi var benim niye yok, bana bi kardeş bile yapmıyosun, isyan etti benim kız. her fırsatta anne beni seviyo musun, benim için herşeyi yaparmısın diye cümleye başlayıp kardeşe bağladı:)) birde üstüne annem, siz göçüp gidince bu çocuk hayatta tek mi kalacak, bak ben hastayım bir şey olsa kardeşinle sen birbirinize desteksiniz gözüm arkada kalmaz vs.. damardan girince yaptım bende:))
şimdide cadı kızım, anne arkadaşımın annesi hamileymiş onun 2. kardeşi olacak benim bi tenemi olacak diyor:))) bi teneyi bulduğuna şükret eşek sıpası, kardeş fabrikası mıyım ben dedim:)))
sabah gittim yaptırdım. Benim doktorum 50 gr lık değil 75 gr lık verdi bana neden bilmiyorum ama sabah kahvaltıdan sonra onu büyükçe bir bardak suda çözündürüp içtim, 1 saat sonrada şekerimi ölçtürdüm. 12 gibi çıkacak sonucum inşallah iyi çıkar.
Ben kiloluyum üstelik insülin direncim var diye doktorum 75 lik yüklemiş olabilir.
lavman sadece normal doğumda değil sezeryandada varki. ben sezeryan oldum ister istemez bağırsaklarda oynama olduğundan onların yoluna girmesi için dışkı yapman şart bu yüzden banada yapmışlardı.
Bugün çok gergin bi gün geçirdim. Hatta hormonlarım tavan yaptı. Epeyce ağladım. Sinirlerim çok bozuktu. Şimdi şimdi sakinleştim.
Bebeğimde hissetti halimi. Çok az oynadı kızım((
Normal doğum olursa gününü saatinide bilemezsin işin kötüsü. Bizde eşimde giricek diye planlamıştık ama tekrar bi gözden geçirmek gerek heralde
Doktorumdan bile utanırım ya ben bırak eşimi off bu ne ya
canımmmm arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim sorduğunuz için. Ben hala toplu alıntı yapamıyorum bari toplu msj yazayım dedim...
Ne oldu derseniz; aslında hiç bişiii.
Herzaman yoğun çalışıyordum. Şimdi bu yoğunluğu kaldıramıyorum galiba. Alınganda oldum biraz.
İki gündür de yorgundum, uykusuzdum biraz. Sabah mutsuz kalktım zaten.
Yemeğimi yerken müdürüm çağırınca öğlen, benim ipler koptu ağla ağla ağla.
Dayanamıyorum diye helak oldum))
Şuan iyiyim çok şükür. Sakinim...
Bir patlamaydı geçti.
Bebeğimi de üZdüm durduk yere.
Yarın doktora gideyim inş güzel haberlerle dönerim.
Hepinizi kucaklıyorum
kızlar dun aksam herkese dua etmeye calıstım ama kendımı gulmekten alamadım
rapıdo senay 81 fsuzel jang bogo ve dıger arkasdasların nıcklerını duada soylemek komık oldı
allahım kabul eder ınsallah
Bende tombişim, benim de insülin direncim var,bana da 75'lik verdi doktorum ama haftaya
Senden hayırlı haberler bekliyoruz, bana da referans ve bilgi olur hem :)
Selam canım, hakkınızda hayırlısı olsun dilerim. Bahçelievler avrupa yakasında, siz anadolu yakasına mı geçiyosunuz avrupaya mı ?
Bahçelievlere yakın olarak medicana yı önericem ama yerini keesinleştirmemiz lazım :)
Canım çok teşekkür ederim, evet yanlış yazmışım avrupa yakası, yenibosna tarafında eşimin akrabaları var o yüzden o tarafı düşünüyoruz ama kesinleşmedi daha . inşallah oralardan düzgün bir ev bulabilirsek daha net yazarım.
Tamam canım şimdi oldu. O mıntıkada bildiğim iki hastane var, ben siyasi ve dünya görüşü olarak o hastanelere gitmeyi tercih etmiyorum ama sana özel mesaj yazar söylerim ararştırırsın sende belki sana uyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?