2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

güzel haberlerle gel canım yarında benim kontrolüm var

Evet tatlım tiroid hastalıkları öyle malesef. Seninki ya haşimato ya hipotiroidiydi muhtemelen. Durup dururken kilo falanda alırsın kötüdür:)
Hamileliktede hepimiz hafif bir hipotiroidiye giriyoruz biliyor musun? Yani normal referans aralığı değişiyor hamilelikte. O yüzden hafif depresiflik, ağlamalar, durup dururken kilo alma,kolesterol alt üstlüğü hepsini yaşayabiliyoruz bence hamilelikte.
Çok geçmiş olsun iyi ki bulmuşlar çözmüşler bizler içinde hayırlısı

kIZLAR süt içmemiz gerekiyor.
hani şu çeşitli markalrın pastorize sütleri var.mecbur onardan içiyorum..
faydalı mıki? bilmiyorum.. yoksa boşa mı içiyorum..
Mesela tavuk cccooooooook nadir yiyorum.Çunku artık tavukların hepsi hormonlu ve cok zararlı...
arada bir kapıdaya gelen adamdan süt alıyorum... birde o sütü içiyorum.. ama emin değilimm faydalımı diye?

Ne zaman yaptıracaksın canım bende pzt yaptırıcam ve bende korkuyorum annem babamda olmadığı için düşük gr verirler hergalde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sabah gittim yaptırdım. Benim doktorum 50 gr lık değil 75 gr lık verdi bana neden bilmiyorum ama sabah kahvaltıdan sonra onu büyükçe bir bardak suda çözündürüp içtim, 1 saat sonrada şekerimi ölçtürdüm. 12 gibi çıkacak sonucum inşallah iyi çıkar.

Ben kiloluyum üstelik insülin direncim var diye doktorum 75 lik yüklemiş olabilir.

Hayatım ben de insülin direnci hastasıyım, gebelikten önce 2 yıl boyunca diaformine kullandım hep hamilelikle birlikte bıraktım. Çok da güzel beslenmiyorum maşallah tatlıya pek bir düşkünüm :)

Görücez ak-kara belli olacak, verdim bekliyorum

kızlar dun aksam herkese dua etmeye calıstım ama kendımı gulmekten alamadım

rapıdo senay 81 fsuzel jang bogo ve dıger arkasdasların nıcklerını duada soylemek komık oldı

allahım kabul eder ınsallah

Saol canim dualarin ıcin.neyseki benim nickim gercek adım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

moralim çok bozuk arkadaşlarım yaa hiç planda yokken taynimiz istanbula çıktı, bilmediğimiz kocaman bir şehir napcaz orda, anadolu yakası bahçelievler tarafında önerebileceğiniz hastane doktor var mı

Selam canım, hakkınızda hayırlısı olsun dilerim. Bahçelievler avrupa yakasında, siz anadolu yakasına mı geçiyosunuz avrupaya mı ?

Bahçelievlere yakın olarak medicana yı önericem ama yerini keesinleştirmemiz lazım :)

bak sen ya buyumusde neler diyor Tatli kizin masaallah ama ne yapim calismam lazim benimde ara veremem zaten bunada zor karar verdim kaynana baskisiyla incir kuruyle derken 3 ayda falan kaldim tekrar ugrasamam is hayatim beklemez

Bende tombişim, benim de insülin direncim var,bana da 75'lik verdi doktorum ama haftaya
Senden hayırlı haberler bekliyoruz, bana da referans ve bilgi olur hem :)

lavman sadece normal doğumda değil sezeryandada varki. ben sezeryan oldum ister istemez bağırsaklarda oynama olduğundan onların yoluna girmesi için dışkı yapman şart bu yüzden banada yapmışlardı.

en iyisi doguma tek girmek kocayi sokmak olmuyor karar verdim yada icin disin temizlensin öyle girsin yani

Bugün çok gergin bi gün geçirdim. Hatta hormonlarım tavan yaptı. Epeyce ağladım. Sinirlerim çok bozuktu. Şimdi şimdi sakinleştim.
Bebeğimde hissetti halimi. Çok az oynadı kızım ((

noldu canım yaa ne sıktı senin canını lütfen izin verme dış etkenlerin moralini bozmasına lütfen

aynen ya adamin saygisi falan azalir ne bilim genelde aldatmalar isteksizlik hem dogumdan sonra oluyor ya bende sokmuycam odaya yada icim disim temizlensin öyle girer belki

onemli bişey olmadığına çok sevindim canım çok şükür. Sıkma canını.

Benim de doktorumun yardımcısı aradı az önce, randevumu bugune cektiler, çok mutluyum :))) Kızımı bugün görücem inşallah, sağlıkla :)

Kızlar eltim doğum yaptı yine geldik Ankara'ya. Millet dalga geçiyo artık benimle Angaralı diye :)) Hava soğukmuş be dondum.

Zübeyde hn hastanesine bebek mıncıklamaya gitcez ohh mis :)

Bilmiyorum hastanede takı takılır mı, hediye verilir mi ama fazla kalamama ihtimalimizi düşünerek böyle yapmak zorundayız. Sizce ?

Canım çok teşekkür ederim, evet yanlış yazmışım avrupa yakası, yenibosna tarafında eşimin akrabaları var o yüzden o tarafı düşünüyoruz ama kesinleşmedi daha . inşallah oralardan düzgün bir ev bulabilirsek daha net yazarım.

Tamam canım şimdi oldu. O mıntıkada bildiğim iki hastane var, ben siyasi ve dünya görüşü olarak o hastanelere gitmeyi tercih etmiyorum ama sana özel mesaj yazar söylerim ararştırırsın sende belki sana uyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…