2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
İki gündür ayaklarım feci halde şişiyor bir numara büyük ayakkabı giyiyorum bu sebeple, siz de şişme var mı anneler?
Tuzlu falan da tüketmiyorum öyle, tartıda 2 kilo fazla çıktım akşam ödem mi tutmaya başladım nedir:S

Benimde öyle ayaklarım çok değilde dün ellerimi acamııyordum sislikten. Bu aylarda normal bide burası çok sıcak iki günden beri 29 derece sıcaklarda etkiliyo daha cok. Sicakta eklemler su tutuyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de aynı durumdayım. dün akşam eve gidince ayaklarımı uzatınca farkettim. aman allahım dedim, kimin bu ayaklar!! biraz havada kalınca kendilerine geldiler. ama hamilelik öncesi gibi değil kesinlikle.

pastorıze sutler yararlı canım benım
uht ıcmeyeceksın

hanı satılan gunluk sutler varya onlar ıyı ıste
marketlerde bulabılırsın gunluk sut yazar ustunde

ben sutcuden alıyorum onu ıcıyorum

tavuk bende yemıyorum canım hıc yararı yok gıbı gelıyor banada sogudumtavuktan canım

takılıt canım nıye takılmasın
takı ystıgı bıle koyuyorlar besıkıne hastane odasında

allah analı babalı buyutsun
darısıhepımızın basına ınsallah

takılıt canım nıye takılmasın
takı ystıgı bıle koyuyorlar besıkıne hastane odasında

allah analı babalı buyutsun
darısıhepımızın basına ınsallah

Yani bence de takılır gibime geliyor neticede şehirler arası bi yerden geliyoruz ve fazla kalma şansımız yok.

Amin canım çok sağ ol. Darısı hepimizin başına inş.

bana doktorum özellikle pastorize olmayan süt içmeyeceksin dedi. toxoplazma ve brucella virüslerinden dolayı. kaynatınca bişey olmaz demeyin, vitamini ölüyor. tereyağı ve peyniri bile pastorize almaya çalışıyorum bu sebeple.

tavuğa gelince.. evde yapılan tavuktan hiçbir zarar gelmez, hormon da yok içlerinde. tavukların beslenmesiyle ilgili büyük firmalara danışmanlık hizmeti veren bir yakınım kesinlikle hormon olmadığını kendi çocuklarına her gün mutlaka yedirdiğini ısrarla söylüyor. ancak çok hızlı bakteri ürettiğinden dolayı piştikten sonra oda ısısında soğumuş ve tekrar ısıtılmış olan tavuğu hamilelik döneminde yememem gerektiğini doktorum söyledi.

Açlık mı , tokluk mu bu canım. Değeler aralıklarını çok iyi bilmem ama iyi görünüyor sonuçların çok şükür.

tokluk cnaım, 1 . saat değeri yapılıyor ya ilk önce o. Normlade herkese 50 ile yapılırken bana doktorum 75 lik yapılmasını istedi sadece farkı o.

130 yada 140 tan yüksek çıkarsa sorun oluyordu galiba. Bide bunlar 50 gr.da. Seninki normal çıkıcak canım bence hadi geçmiş olsun inşallah.

Oh çok şükür ben de normal gibi geldi. Evet dedğin gibi benmki 75 lik daha bile yüksek çıkabilirdi.

4:30 da doktorumdan da güzel haberleri alayım değmeyin benim keyfime

PASTORIZE SUT konusunda haklısın evde kaynatılan sutte vıtamın oldugunu bende bılıyorum ama
eskıden berı sut boyle tuketılırdı dogalını almak varken markete gıtmek hosuma gıtmıyor

tavuk konusuna gelınce cıftlık sahıbı tanıdıgımız bır tavugun kac gınde nasıl yetsıtıgını ıyı bıldıgını su an pıyasada olan tavukların 40 gunde cıvcıv halınden tavuk halıne ulastıklarını zaten bır donem sonra keslımezse tavukların kendılıgınden oldugunu soyledı

hangı soze ınanalım bılmıyorum ama nedense tavuktan sogudum ben

zaten nereye elımızı atsak bıseye cıkıyor
bundanda bunaldım
yok o hormonlu yok o kansrojen
yasamalıyım valla bu ne boyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…