Eki Görüntüle 1122648 Eki Görüntüle 1122649 Eki Görüntüle 1122656
canım ekledim aldıklarım bunlar...
bebek şeklinde olanlar sabun :)
Nazar boncuğu takı yastığı :)
Kızlar 75 gr. şeker yükleme sonucu değerim 128 çıktı. Nasıl sizce?
Benimde öyle ayaklarım çok değilde dün ellerimi acamııyordum sislikten. Bu aylarda normal bide burası çok sıcak iki günden beri 29 derece sıcaklarda etkiliyo daha cok. Sicakta eklemler su tutuyor.İki gündür ayaklarım feci halde şişiyor bir numara büyük ayakkabı giyiyorum bu sebeple, siz de şişme var mı anneler?
Tuzlu falan da tüketmiyorum öyle, tartıda 2 kilo fazla çıktım akşam ödem mi tutmaya başladım nedir:S
İki gündür ayaklarım feci halde şişiyor bir numara büyük ayakkabı giyiyorum bu sebeple, siz de şişme var mı anneler?
Tuzlu falan da tüketmiyorum öyle, tartıda 2 kilo fazla çıktım akşam ödem mi tutmaya başladım nedir:S
kIZLAR süt içmemiz gerekiyor.
hani şu çeşitli markalrın pastorize sütleri var.mecbur onardan içiyorum..
faydalı mıki? bilmiyorum.. yoksa boşa mı içiyorum..
Mesela tavuk cccooooooook nadir yiyorum.Çunku artık tavukların hepsi hormonlu ve cok zararlı...
arada bir kapıdaya gelen adamdan süt alıyorum... birde o sütü içiyorum.. ama emin değilimm faydalımı diye?
Kızlar eltim doğum yaptı yine geldik Ankara'ya. Millet dalga geçiyo artık benimle Angaralı diye :)) Hava soğukmuş be dondum.
Zübeyde hn hastanesine bebek mıncıklamaya gitcez ohh mis :)
Bilmiyorum hastanede takı takılır mı, hediye verilir mi ama fazla kalamama ihtimalimizi düşünerek böyle yapmak zorundayız. Sizce ?
takılıt canım nıye takılmasın
takı ystıgı bıle koyuyorlar besıkıne hastane odasında
allah analı babalı buyutsun
darısıhepımızın basına ınsallah
pastorıze sutler yararlı canım benım
uht ıcmeyeceksın
hanı satılan gunluk sutler varya onlar ıyı ıste
marketlerde bulabılırsın gunluk sut yazar ustunde
ben sutcuden alıyorum onu ıcıyorum
tavuk bende yemıyorum canım hıc yararı yok gıbı gelıyor banada sogudumtavuktan canım
inşallah canım , inşallah içim rahatlamış olarak geri gelicem
İnşallah söylediğin gibi olur canım kafası kesik tavuk gibi olmayalımda ilk tecrübemizde :)
Açlık mı , tokluk mu bu canım. Değeler aralıklarını çok iyi bilmem ama iyi görünüyor sonuçların çok şükür.
130 yada 140 tan yüksek çıkarsa sorun oluyordu galiba. Bide bunlar 50 gr.da. Seninki normal çıkıcak canım bence hadi geçmiş olsun inşallah.
Açlık mı , tokluk mu bu canım. Değeler aralıklarını çok iyi bilmem ama iyi görünüyor sonuçların çok şükür.
Cok iyi canim sonucun hadi gözün aydin
tokluk cnaım, 1 . saat değeri yapılıyor ya ilk önce o. Normlade herkese 50 ile yapılırken bana doktorum 75 lik yapılmasını istedi sadece farkı o.
bana doktorum özellikle pastorize olmayan süt içmeyeceksin dedi. toxoplazma ve brucella virüslerinden dolayı. kaynatınca bişey olmaz demeyin, vitamini ölüyor. tereyağı ve peyniri bile pastorize almaya çalışıyorum bu sebeple.
tavuğa gelince.. evde yapılan tavuktan hiçbir zarar gelmez, hormon da yok içlerinde. tavukların beslenmesiyle ilgili büyük firmalara danışmanlık hizmeti veren bir yakınım kesinlikle hormon olmadığını kendi çocuklarına her gün mutlaka yedirdiğini ısrarla söylüyor. ancak çok hızlı bakteri ürettiğinden dolayı piştikten sonra oda ısısında soğumuş ve tekrar ısıtılmış olan tavuğu hamilelik döneminde yememem gerektiğini doktorum söyledi.
kuzucan nerelerdesin muayneye gittinmi naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?