bende varım kös kös oturuorum ohhhh sefam yerinde
Kızlar beşiğin içinr dizilen nevressiimin adı neyyyy !
Yok cnm daha ilk cocugusenin arkadaşın haberlere çıkan bayanmı daha şimdi gördüm daha öncede 9 aylık bebeğini kaybetmş ama o hastanenin doktorun hatası .
Biz öğretmenler sanssisiz 32 haftada ayrilmak zorundayiz 5 haftayı sonraya atamiyoruz tatilde oldugumuz icinn doğumdan 8 hafta sonra baslamak zorundayiz
Kizlar normal doğumdan korkmaya basladim ben arkadaşım 16 gun once normal dogum yapti. Cocuk rahimde fazla kaldigi icin oksijensiz kalmış dktr Sezaryen de yapmamis hastanede kuvez yok 6 saat ambulansla baska hasteneye gön derdiler zaten zar zor hamile kaldi. Simdi oglu 16 gündür yasam savasi veriyor yasasa dahi ozurlu olur demis dktr. Ne olur sizde dua edin
kızlar benım ısyerımde nısan ayında dogum yapan dogum ıznınde olna bır arkadasım var
onunla konusur bazı detayları ogrenebılırsem yazarım sıze
ama sunu bıldıgım kesın 32.haftadan sonra ızne cıkabılıyorsun
ama beklemek ıstersen en fazla 37. haftaya calısabılıyorsun
o37.haftada artık ızne ayrılmak zorundasın
ve toplamda 16 hafta ızın kullanıyorsun dogum ıznı olarak yanı dogum kacıncı haftada gerceklesırse gerceklessın 37.haftadan sonra 16 haftalık ıznın var
erken doguran sanslı olur tabııkıde
maas kesıntısı konusunda arastırma yapayım ama kesılmemesı lazım cunku yasal bır hakkını kullanıyorsun
sut ıznını dogum ıznın bıtıp ıse basladıgın tarıhten ıtıbaren 6 ay boyunca gundee 3,5 saat dıye duydum bu konuda kesın bısey bılen var mı
kızlar benım ısyerımde nısan ayında dogum yapan dogum ıznınde olna bır arkadasım var
onunla konusur bazı detayları ogrenebılırsem yazarım sıze
ama sunu bıldıgım kesın 32.haftadan sonra ızne cıkabılıyorsun
ama beklemek ıstersen en fazla 37. haftaya calısabılıyorsun
o37.haftada artık ızne ayrılmak zorundasın
ve toplamda 16 hafta ızın kullanıyorsun dogum ıznı olarak yanı dogum kacıncı haftada gerceklesırse gerceklessın 37.haftadan sonra 16 haftalık ıznın var
erken doguran sanslı olur tabııkıde
maas kesıntısı konusunda arastırma yapayım ama kesılmemesı lazım cunku yasal bır hakkını kullanıyorsun
sut ıznını dogum ıznın bıtıp ıse basladıgın tarıhten ıtıbaren 6 ay boyunca gundee 3,5 saat dıye duydum bu konuda kesın bısey bılen var mı
allah şifa versin deee... böyle haberler paylaşmasak, herkes zaten her konuda paranoyak olmuş durumda. bir de doğum korkusu sarmasa bizleri burda?
ilk doğumumda doğum korkum yoktu ama bunda o kadar çok korkuyorumki nasıl anlatsam bilemiyorum. dizlerimin bağı çözülüyor korkudan. normal doğum olsa sorun ama ilkini ben normal doğuramayınca çocuk gelmediği için sezeryan olunca mecburen 2. kez sezeryan olucam. o yüzden çok korkuyorum çoookkk :18::18::18::18:
sevgikelebeği
canım sendın dımı pijama dünyasından almıştın pijamaları ,yanlış hatırlamıyorum :44:
aldığın pijama ve geceliğin görsellerini paylaşırmısın bende alıcam cok begendım o sıtenın urunlerını
bıde hanı dar oldu değişim yaptım dedıklerın vardı ,onlar hangılerıydi,
eşim tutturdu internetten alma bakmadan etmeden dıyor, şimdi bıde alırım dar gelır ,çenesi ilie uğraşırım
tatlım okonuyu ben doktoruma sordum iyice. İlk sezeryan olan kadın 2 sene sonra normal doum yapar fakat tehlike arz etmekte dedi . Riskli hal alıo dedi . Fakat sezaryandn 5sene gecerse üstünden tehlikrsiz risksiz gayet raht normal doum yapıo muş... ama sana sunu diim 2 hafta boyunca ağrı çekiceğine ee bunun emzirmesi uykusuz kalması var bence bi anlık sancyla çıkar gitsin o acıda orda kalacak zaten ama tbi tercih senin canm rabbm yardımcımız olsun :)
kiraz ye ben hap şeklindekini kullanıyorum bağırsakta eriyene başladım ama hergün kiraz yediğim için kabızlık yaşamadım şuana kadar
Ay yoksa bu delikanlı Cim Bom'lu mu ? :) Yerim onu ben yerim
Hamileliğim başından beri kullanıyorum omega 3 hiçte kilo almadım sadece 5 kilo aldım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sezeryandan sonra normal doğum yapılabiliyor özel bir durumun yoksa. araştır istersen ..
tatlım okonuyu ben doktoruma sordum iyice. İlk sezeryan olan kadın 2 sene sonra normal doum yapar fakat tehlike arz etmekte dedi . Riskli hal alıo dedi . Fakat sezaryandn 5sene gecerse üstünden tehlikrsiz risksiz gayet raht normal doum yapıo muş... ama sana sunu diim 2 hafta boyunca ağrı çekiceğine ee bunun emzirmesi uykusuz kalması var bence bi anlık sancyla çıkar gitsin o acıda orda kalacak zaten ama tbi tercih senin canm rabbm yardımcımız olsun :)
evet canım bendim dur paylaşayım
bunlar benim aldıklarım, somon renkli olanın krem renkli olarak pijama takımını ve somon renkli olarak geceliğini aldım. Diğeri sadece gecelik olarak alındı. Bir sabahlık yeter diye düşündüm.
Eki Görüntüle 1162126 Eki Görüntüle 1162127
Bunlar asla almayacakların (ortadaki cok begenerek alıp geri yolladığım strech gibi olan sütüme o yuzdne kalcan genis ise sakın sakın alma) yoksa kuması deseni cok güzel
Eki Görüntüle 1162137 Eki Görüntüle 1162138 Eki Görüntüle 1162140
buda modellerinden anlayarak rahatlıkla alabileceklerin
Eki Görüntüle 1162146 Eki Görüntüle 1162148 Eki Görüntüle 1162153 Eki Görüntüle 1162154
bu arada ben alırken olmayan bir sürü güzel model de gelmiş, sana verdiğim bu model tuyolarından istediğin gibi alabilirsin. Ben hepsini XL aldım haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?