2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar beşiğin içinr dizilen nevressiimin adı neyyyy !

Biz öğretmenler sanssisiz 32 haftada ayrilmak zorundayiz 5 haftayı sonraya atamiyoruz tatilde oldugumuz icinn doğumdan 8 hafta sonra baslamak zorundayiz

Biz öğretmenler sanssisiz 32 haftada ayrilmak zorundayiz 5 haftayı sonraya atamiyoruz tatilde oldugumuz icinn doğumdan 8 hafta sonra baslamak zorundayiz

memurlarda böyle bir ayrım hiç duymadım sgk kanunundada yazmıyor. neye göre bu okul idaresi kurallarına göremi? bana çok saçma geldi.

allah şifa versin deee... böyle haberler paylaşmasak, herkes zaten her konuda paranoyak olmuş durumda. bir de doğum korkusu sarmasa bizleri burda?

süt izni çocuk 1 yaşına gelinceye kadar günde 2,5 saattir.

pardon yanlış oldu çocuk 1 yaşına gelinceye kadar süt izni 1,5 saattir.

allah şifa versin deee... böyle haberler paylaşmasak, herkes zaten her konuda paranoyak olmuş durumda. bir de doğum korkusu sarmasa bizleri burda?

ilk doğumumda doğum korkum yoktu ama bunda o kadar çok korkuyorumki nasıl anlatsam bilemiyorum. dizlerimin bağı çözülüyor korkudan. normal doğum olsa sorun ama ilkini ben normal doğuramayınca çocuk gelmediği için sezeryan olunca mecburen 2. kez sezeryan olucam. o yüzden çok korkuyorum çoookkk :18::18::18::18:

sezeryandan sonra normal doğum yapılabiliyor özel bir durumun yoksa. araştır istersen ..

evet canım bendim dur paylaşayım

bunlar benim aldıklarım, somon renkli olanın krem renkli olarak pijama takımını ve somon renkli olarak geceliğini aldım. Diğeri sadece gecelik olarak alındı. Bir sabahlık yeter diye düşündüm.

Bunlar asla almayacakların (ortadaki cok begenerek alıp geri yolladığım strech gibi olan sütüme o yuzdne kalcan genis ise sakın sakın alma) yoksa kuması deseni cok güzel

buda modellerinden anlayarak rahatlıkla alabileceklerin

bu arada ben alırken olmayan bir sürü güzel model de gelmiş, sana verdiğim bu model tuyolarından istediğin gibi alabilirsin. Ben hepsini XL aldım haberin olsun

Son düzenleme:
Kızlaaarr çalışan kızlar doum izni falan süt izni parası bunun için ayrı bi sayfa açsanız diğer konularımız kaynayıp gidio gözükmüo lütfen yanlş anlamayın k.bakmaın :)

tatlım okonuyu ben doktoruma sordum iyice. İlk sezeryan olan kadın 2 sene sonra normal doum yapar fakat tehlike arz etmekte dedi . Riskli hal alıo dedi . Fakat sezaryandn 5sene gecerse üstünden tehlikrsiz risksiz gayet raht normal doum yapıo muş... ama sana sunu diim 2 hafta boyunca ağrı çekiceğine ee bunun emzirmesi uykusuz kalması var bence bi anlık sancyla çıkar gitsin o acıda orda kalacak zaten ama tbi tercih senin canm rabbm yardımcımız olsun :)

kiraz ye ben hap şeklindekini kullanıyorum bağırsakta eriyene başladım ama hergün kiraz yediğim için kabızlık yaşamadım şuana kadar

onu da denedim zaten severim koskoca bi tabak yiyorum ama çok çare bulamadım kaderime katlanma modundayım artık

Ay yoksa bu delikanlı Cim Bom'lu mu ? :) Yerim onu ben yerim

ahh canım sorma teyzesi babamız koyu GS li öyle olunca bizim paşada daha gelmeden GS li oldu aslında ben fenerliyim ama erkek çocuğu işte kesin babanın takımını tutar diye şimdiden razı geldim kıyafetlerini montunu hırkasını battaniyesini görmen lazım GS store u zengin ettik valla yatağına özel diktirdik uyku setini vs aynen bu aslan var üstünde bi de doğuştan kral yazdırdı babamız hatta ve hatta bu aslan figürleri ressama özel çizdirildi diyorum bu kadar üstüne düşüyosun ters tepmesin bi bakmışssın başka takımı tutar :)

canım bu bilgiler internetteki bilgiler türkiyede maalesef sezeryan sonrası vajinal doğum yapılmıyor.

canım bu pıjamaları doğumdan sonra gıymek ıcın alıosunuz demı
yoksa sımdımı gıymek ıcın
su sebepten soruorum lohusa takımlarımızın karın kısımları hamıle kıyafetlerı gıbı genısmı dıkılıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…