Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agir abi:))) çok şükür canim bizde de hersey yolunda vee tatli kudurttu bizimkini giderken eşim dışardan hissediyordu tekmeleriçok güzel birsey onu hissetmek tüm tekmelere ragmen..
valla mantıken zorunlu olmalı da, değil işte...
Kızlaaarrrrrrrr az önce yan masama başka birimden bi erkek arkadaş oturdu, ekranıma baktı ve şöyle dedi;
-AAAaa kadınlar klübümü o, bende üyeyim sık sık bakıyorum çok iyi dedi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne arıyon len sen kadınlar klübünde dedim, nie ki benim çocuk için okuyom ediyom bişiyler dedi, aramızda ise selam vereyim şurdan dolaylı olarak ahahah
Bu durumdan çıkarılacak ders: Aramızda casuslar olabilir..![]()
kızlar ben aşıyı bir defa olacaz sanıyordum dahası varmı ya???:44:
Kızlaaarrrrrrrr az önce yan masama başka birimden bi erkek arkadaş oturdu, ekranıma baktı ve şöyle dedi;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne arıyon len sen kadınlar klübünde dedim, nie ki benim çocuk için okuyom ediyom bişiyler dedi, aramızda ise selam vereyim şurdan dolaylı olarak ahahah
İveet 1 ay sonra bitanecik daha olacaksın.. istersen devam edip 5 doza tamamlatabilirsin ömür boyu bi daha olmana gerek kalmaz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5 doz olursak aralıklar nasıl canım? 2. doz 1 ay sonra , diğerleri de hep 1 ay arayla mı? sanki önceden yaptıranlar vardı süreç uzundu ama hatırlayamadım:26:
sağol canım bende öyle düşünüyorum işte hani kalite olarak çok fark eder mi onu bilemedim...
Durum vahim... kesin küçükken annesiyle kaçak köçek kadınlar hamamına giriyordur bu tipler büyüyünce de alıskalıktan buralardalar demek ki...cıx cıx cıxvalla mantıken zorunlu olmalı da, değil işte...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu durumdyan çıkarılacak ders: Aramızda casuslar olabilir..![]()
kesinlikle o casuslardan var canım..delimidir nedirler yaaagenelde bir derdim vara geyik konular açıyorlar ama anında yakalanıyorlar bizim gibi kadınlar yermi onları oyununu
![]()
kalite olarak da varsa da fazla yoktur canım hiç ama hiç zannetmiyorum markaya para ödemiş oluyorsun başka birşeye değil,özellikle park yatak konusunda diyorum
hepsi burada da 169 tlye düşmüş..
bakalım bunu beğendim ben..
aynen canım gitti namısssEyvaaa ben burda yeri geliyo kocamı kaynanamı çekiştiriyom yeri geliyo ayıp şeyler diyom
eyvaaaa
gitti namıs![]()
hastanemizdeki aile hekimime gittim aşımı vurundum geldimm..hiç acımadı ama ağrı olabilirmişş![]()
Durum vahim... kesin küçükken annesiyle kaçak köçek kadınlar hamamına giriyordur bu tipler büyüyünce de alıskalıktan buralardalar demek ki...cıx cıx cıx
hastanemizdeki aile hekimime gittim aşımı vurundum geldimm..hiç acımadı ama ağrı olabilirmişş![]()