2014 Kasım Anneleri

amın canım sende en yakın zamanda aramıza katılırsın ınsallah

idrar tetsı yap bencede dra gitmene gerek yok

ohhh içim rahatladı biraz inşallah bişey olmaz minakıma
zor buldum 6 yılda
hayırlısı olsun canım bende 2 .ye hamıleyım ıkısınede 2 ser senede kavuştuk bızde

benımde dr küçük kese dedi haftaya gel tekrar dıye bende tedırgınım kese olup öyle sonlanabılen gebelıkler oluyomuş aama böyle şeyler düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun canım

Benim dr.da kese küçük diye korkutmuştu beni
ama bi hafta sonra kalp atışını dinledik,, bencede iyi düşün iyi olsun

Cnm tahlillerim temiz cıktı.cuma günü kalp atışını görmeye gidyoruz eşimle.inşallahh... 160.000 lerde olucak ogun betahcg çıkar inşallah kalp atışı.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın :))
Buarada 160000 lere odaklanma canım,, benim 20000lerde olmam gerektiği gün 6200 le kalp atışını dinledik

haklısın iyi düşünelim iyi olsun

maşallah canım darısı artık bize
amin canım

dr arayabiliyorsan sabah ara sor halini allah yardımcın olsun zor yaaa yatmak mümkün değil senin annen var yıne bende oda yok
sordum tatlım yanındayken doktorun yapcak bişeyin yok eşin annen bakcaklar bırak oğlunu kucaklamayı wc hafici kalkmıcaksın bile defi çok şükür annem ilk doğum yaPtığımda 2 ay kaldı apantistim patladı bir ay kaldı allah razı olsun anacıpımdan seninde rabbim yardımcın olsun canım

ayyy benim bulantılarım başladı yaa oğlumdaki gibi olursa hepinizi oturukça halaya davet ediyorum
ayyy bulantın mı başladı çok zor ya ben halaya gelmiuim

oyy maşallahhh benimki gibi minnakkkk kız olmasın bunlarrr
ayyyyy inşallahhh kızdır senin ki kaç cmdi canım koysana resmini

kizlar bicogunuz keselerinizin fotosunu koymussunuz buda benim minigimin kesesi
Eki Görüntüle 1025520
maşallah çok güzel bi kese içindekide güzel olur bunun

Kızlar Buda benim bebiş,doktorum kesenin içindeki bebek dedi,lekelenmemde bitti şükür cuma günü ordunda kalp atışlarını görelim inşallah🙏🙏🙏

evet canim doktor ona bebek de olusmus dedi. Bu haftada kalp icin gidicez. Hem heyecanliyim hem korkuyorum
Yaaaaa bebişte oluşmuş korkma artıkk,,
Sen korkuyu bırakta,, o kalp atışlarını dinlerken tansiyonun fırlayacak varya

Son düzenleme:
Oh Ohhh sefanız olsun kızlar ) bebisler keseler görülmüş :)sıra ben de ozaman
Yarın saat 3 e randevu aldım. Baya sancım var o yüzden çarşambaya bekleyemicem
Eşimi kampa yolcu ettim.baya buruk bir gün benim icingiremedim hiç foruma

iyi akşamlar hanımlar bugün azıcık kanamam oldu hemen acile gittim kesemi gördü kanama muhtemelen yerleşme kanaması dedi sonra açık renk akıntıya döndü şükür... rabbim kimseye göstermesin progestan iğne verdi .kullanan varmı kızlar

Hoşgeldin hayatım,, geçmiş olsun öncelikle..
Bende çok hastayım yaa (( öksürüyorum çok kötü,, napsamki ne keser acaba gece

Yaaaaa bebişte oluşmuş korkma artıkk,,
Sen korkuyu bırakta,, o kalp atışlarını dinlerken tansiyonun fırlayacak varya
bende ayni seyi dusunuyorum. Aglamazsam cok iyi zaten herseye aglar hala geldim. İnan su anda o seslerden daha cok duymak istedigim hicbisey yok.

Hoşgeldin hayatım,, geçmiş olsun öncelikle..
Bende çok hastayım yaa (( öksürüyorum çok kötü,, napsamki ne keser acaba gece

canım ayağının altına viks sür şıp diye kesiyor. pekmezle karabiberde çok iyi gelir geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…