Son bi saat içinde bir lt su içtim kızlar :))
1 lt.lik şişeye ılık su yaptık, öksüresim geldikçe yudumluyorum,, böyle dvm edersem günlük 5 lt. içerim heraldee
Oooo maşallah darısı başımıza :) Ama siz epey rahatsızsınız galibaÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin...
Evet canim duyunca direk senin soyledigin aklima geldi esime de dedim forumda bole soylendi diye iyikide soylmedin bosver simdi yasadim uzuldum gecti gitti dilerim saglikli bi bebegim olur benimde cok dua ediyodum saglikli hayirli uslu bi yavrum olsun diyodum dilerim boyle olur hepimizin allah gonlune gore hayirlisini versin insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar ben adet günümde yanı ayın 12 de kan testı yaptırdım 1.8 çıktı bu gün 4 gün gectı hale adet olmadım belırtımde yok sızce ne yapmalıyım..pazartesı doktora gıtsemmı ne dersınız ..bekleyımmı bıraz daha
hayırlısı olsun canım bende 2 .ye hamıleyım ıkısınede 2 ser senede kavuştuk bızdeohhh içim rahatladı biraz inşallah bişey olmaz minakıma
zor buldum 6 yılda
benımde dr küçük kese dedi haftaya gel tekrar dıye bende tedırgınım kese olup öyle sonlanabılen gebelıkler oluyomuş aama böyle şeyler düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun canımgeçen hafta keseyi gördük, ama çok küçüktü, 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktorum. şimdi bi hafta kaldı ama niyeyse içim içimi yiyor bazen, şu boş gebelik meselesi korkutuyor, Acaba görülme sıklığı nedir? Bu konuda bir bilgisi olan var mı. Bir görsem ve kalp atışlarını bir duyabilsek..
Valla bı öksürük içiriyo, normalde max. 2 lt. içerim..Oooo maşallah darısı başımıza :) Ama siz epey rahatsızsınız galibaÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin...
Bugün mecburiyetten başladım ılık suya bebişe zarar vermesin diye öksürmelerim.
Rahat olmaya ve iyi düşünmeye çalışıyorum,, çünkü biliyorumki o iyiilk başta bi tutuldum ama ne yalan söyleyeyim..
Annem ve eşim ilgileniyo, yatıyorum,,
Ağrı sancı yok, leke de yok,, ama öksürük çoook
Teşekkür ederim ederim. İyi dileklerin için,, nooolur kendinizw dikkat edin soğuk almayın
Benim dr.da kese küçük diye korkutmuştu beniamın canım sende en yakın zamanda aramıza katılırsın ınsallah
benımde dr küçük kese dedi haftaya gel tekrar dıye bende tedırgınım kese olup öyle sonlanabılen gebelıkler oluyomuş aama böyle şeyler düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun canım
Hemen ümidi kesmeyin ne olurhem bak dr. geç döllenme olabilir demiş, üzme bebeğini.. Bana boş gebelik diyecekti nerdeyse bak bebeğimin atan kalbini dinledik... Bende tam ümidi kesmişken hemde,, şimdi kendin böyle üzersen bak pişman olursun bebeğime yaptım dersin benim gibi
Gözün aydın :))Cnm tahlillerim temiz cıktı.cuma günü kalp atışını görmeye gidyoruz eşimle.inşallahh... 160.000 lerde olucak ogun betahcg çıkar inşallah kalp atışı.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amın canım sende en yakın zamanda aramıza katılırsın ınsallah
idrar tetsı yap bencede dra gitmene gerek yok
hayırlısı olsun canım bende 2 .ye hamıleyım ıkısınede 2 ser senede kavuştuk bızde
benımde dr küçük kese dedi haftaya gel tekrar dıye bende tedırgınım kese olup öyle sonlanabılen gebelıkler oluyomuş aama böyle şeyler düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun canım
amin canım
maşallah canım darısı artık bize
sordum tatlım yanındayken doktorun yapcak bişeyin yok eşin annen bakcaklar bırak oğlunu kucaklamayı wc hafici kalkmıcaksın bile defi çok şükür annem ilk doğum yaPtığımda 2 ay kaldı apantistim patladı bir ay kaldı allah razı olsun anacıpımdan seninde rabbim yardımcın olsun canımdr arayabiliyorsan sabah ara sor halini allah yardımcın olsun zor yaaa yatmak mümkün değil senin annen var yıne bende oda yok
ayyy bulantın mı başladı çok zor ya ben halaya gelmiuimayyy benim bulantılarım başladı yaa oğlumdaki gibi olursa hepinizi oturukça halaya davet ediyorum
ayyyyy inşallahhh kızdır senin ki kaç cmdi canım koysana resmini
oyy maşallahhh benimki gibi minnakkkk kız olmasın bunlarrr
maşallah çok güzel bi kese içindekide güzel olur bununkizlar bicogunuz keselerinizin fotosunu koymussunuzbuda benim minigimin kesesi
Eki Görüntüle 1025520
içinde ki nokta kadar şeymi bebişşş yerim ben onu maşallahEki Görüntüle 1025741 Eki Görüntüle 1025741
Kızlar Buda benim bebiş,doktorum kesenin içindeki bebek dedi,lekelenmemde bitti şükür cuma günü ordunda kalp atışlarını görelim inşallah🙏🙏🙏
Gözün aydın canım,, keseni görmüşsünkesenin içindeki beyaz şey neymiş peki? Bebiş miii
maşallah çok güzel bi kese içindekide güzel olur bunun
Yaaaaaevet canim doktor ona bebek de olusmus dedi. Bu haftada kalp icin gidicez. Hem heyecanliyim hem korkuyorum
Oh Ohhh sefanız olsun kızlar) bebisler keseler görülmüş :)sıra ben de ozaman
Yarın saat 3 e randevu aldım. Baya sancım var o yüzden çarşambaya bekleyemicem
Eşimi kampa yolcu ettim.baya buruk bir gün benim icingiremedim hiç foruma
bende ayni seyi dusunuyorum. Aglamazsam cok iyi zaten herseye aglar hala geldim. İnan su anda o seslerden daha cok duymak istedigim hicbisey yok.Yaaaaabebişte oluşmuş korkma artıkk,,
Sen korkuyu bırakta,, o kalp atışlarını dinlerken tansiyonun fırlayacak varya
Hoşgeldin hayatım,, geçmiş olsun öncelikle..
Bende çok hastayım yaa(( öksürüyorum çok kötü,, napsamki ne keser acaba gece
Eki Görüntüle 1025741 Eki Görüntüle 1025741
Kızlar Buda benim bebiş,doktorum kesenin içindeki bebek dedi,lekelenmemde bitti şükür cuma günü ordunda kalp atışlarını görelim inşallah🙏🙏🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?