2014 Kasım Anneleri

paramızla rezil oluyoruz lafı tamda bu duruma uyuyor sanırım, doğru söylüyorsun erkek doktorlarda sekter olayını hiç görmedim bulunduğum yerde tek bayan doktor var onu da eledim kendimize düzgün bi dr buluruz inşl

paramızla rezil oluyoruz lafı tamda bu duruma uyuyor sanırım, doğru söylüyorsun erkek doktorlarda sekreter olayını hiç görmedim bulunduğum yerde tek bayan doktor var onu da eledim kendimize düzgün bi dr buluruz inşl

Kızlar bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördüm Allahima şükürler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözün aydın canım, darısı başımıza inşallah..

canım gaz ağrısı resmen burkuluyorum...
çok fena kabız oldumm yaaa
o yüzdenmiş ağrı..
kesemizi gördük biraz daha büyümüş..
ama bebek yoktu henüzz...

kabızlık varsa kuru kayısı ye canım hem bebeğe faydalı hemde kabızlığa çok iyi geliyo...

inşallah canım benim gittiğim doktorun karşı odasında bi erkek doktor vardı bütün hastalara buyrun hoşgeldiniz falan dedi kapıda daha...ona gidicem haftasonu bide onu deniyim...

Herkese selam..pek uğrayamıyorum ama arada göz atıyorum geçmişe ne güzel yeni gelenler heyecanlı anneler ben daha o heyecanı yasayamadım kalp atımınıda duydum ama feci bulantılarım var benim bünyemde gebelik hormanu u fazlaymış öldüm 2 haftada canımdan bezdim 24 saat bir fiil bulanır mı yaa 2 kilo verdim çöktüm resmen allah yardımcım olsun.. Annemler geliyo bugün cocuğa bakmaya bir bitse su günler allahım hiç geçmicek sanki bulantısı olmayanlar ne kadar sanslı yaşamayan bilemez..biri bana hatırlatsın nolur desinki demet bitmicek demiştin bitti bak geçti desin nolurrr..daha dün acildeydim gec yarışarına kadar ondan iki gün öncede öle kollarım delik deşik daha şimdiden

Sizi anlıyorum, benim de çok çabuk kaygılanan, olumsuz düşünmeye çok yatkın bir yapım var.
Hele öncesinde de kötü bir tecrübe olunca, eminim içiniz titriyordur.

Ama elinizden geldiğince pozitif kalmaya çalışın. Yarın değerinizin gayet güzel arttığını görüceksiniz ve burda sevincinizi paylaşıcaz inşallah :)

çok geçmiş olsun canım ( benim bulantım olmuyo pek ama tahmin edebiliyorum ne yaşadığını peki yapabileceğin bişey yok mu,, ya da yapabilecekleri bişey?? Hep hastanelik mi olucan geçmezki zaman böyle

inşallah canım benim gittiğim doktorun karşı odasında bi erkek doktor vardı bütün hastalara buyrun hoşgeldiniz falan dedi kapıda daha...ona gidicem haftasonu bide onu deniyim...

inşallah ondan memnun kalırsın canım aslında bi devlette bi özelde kendimize doktor ayarlayıp ikisine de gözükmek lazım

Oy çok geçmiş olsun Tahmin bile edemiyorum, eminim çok eziyetlidir. Benim daha yeni yeni başladı ama hayatı felç eden bir şeymiş resmen bulantı, yaşayıp gördüm. Allah kolaylıklar, şifalar versin tez zamanda.
Şöyle teselli bulun, bebeğiniz iyi, sağlıklı gelişiyor. Ve bu durum geçici. Bir kaç hafta daha dayanacaksınız, sonra rahat, konforlu günler başlayacak bebeciğinizle :)

inşallah ondan memnun kalırsın canım aslında bi devlette bi özelde kendimize doktor ayarlayıp ikisine de gözükmek lazım

benim bulunduğum ilde devlete 1 kere gittim cildiyeye hiç muhatap bile olmuyolar ya devlete gitmem sanırım...

canım gaz ağrısı resmen burkuluyorum...
çok fena kabız oldumm yaaa
o yüzdenmiş ağrı..
kesemizi gördük biraz daha büyümüş..
ama bebek yoktu henüzz...

küçük daha senn demek ki ben boyutunu hiç bilmiorum valla sorun yok olması gereken yerde dedi o anki mutlukutan soramadım heralde.1 hafta sonra kalp atışlarına gidicez ya inş.ozaman sorıcam herşeyi tam günün falan.sen ne güzel ya hemen git doktoruna görün bizim öle şansımız yok bekliyorzu sabırsızlıkla.aman ii sevindim önemli bişi olmasında.

Elimde olmuyor aklıma hep yine kötü bir şey mi olacak diye bir sürü sorular geliyor. 9. hafta geçmeden zaten içim rahat etmeyecek bi de böyle dedikleri için tuzu biberi oldu ama burada herkes içimi rahatlattı sağolun sonucu alır almaz burdayım :)

canım olumsuz düşünüp bebeğide olumsuz yönlendirme hissetmesin bebiş :) güzel şeyler düşünmeye çalış...biz ne yaparsak yapalım Allah ne kadar ömür biçtiyse o kadar ötesi yok...

canımmm yaaa inşallah dediğin gibi olmuştur...

canım olumsuz düşünüp bebeğide olumsuz yönlendirme hissetmesin bebiş :) güzel şeyler düşünmeye çalış...biz ne yaparsak yapalım Allah ne kadar ömür biçtiyse o kadar ötesi yok...

ahh canım çok haklısın da gel de bunu içime anlat :) yarına kadar kendime uğraş bulayım da düşünmemeyim en iyisi

aminnn arkadaşım sen hiç üzülme mormal tabi hem bu işler kişiden kişiyede değişiyo

günaydın canım evet 6 haftalıksın bende 5+4 de gittim doktora doktor keseyi ölçtü 6+2 sin dedi 7 hafralık benimde erken döllendi sanırım ama göremedim daha bebişimi

canım hadi hayırlısıyla görürsün güzel haberler alırsın inşallah

inş herşey yolunda gider, cuma günüde bnm hcg 1034 çıktı

ben haftaya gidicem doktora alttan baktırmak istemiyoırum

alttan bakacak sanırım degıl mı?

Kızlar bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördüm Allahima şükürler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun canım darısı ben ve bekleyenlerin başına

Tatlıııım sıkma canını inşallah yükselmiştir değerin az olması çok önemli değil düzenli artması önemli saplık ocağınamı kan verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…