aynen aynennnnn kadın sekreterlerle uğraşıyosun önce geçen haftadan beri ne uğraştım anlatamam ya özelden randevu alıp gidiyorum özel ya parasınıda veriyoruz yinede derdimizi anlatamadan dönüyoruz..erkek doktorlar sekreterlerini ön plana atmıyo çok ama kadın doktorların sekreterleri kendini yarıştırıyo doktorla bence..
aynen aynennnnn kadın sekreterlerle uğraşıyosun önce geçen haftadan beri ne uğraştım anlatamam ya özelden randevu alıp gidiyorum özel ya parasınıda veriyoruz yinede derdimizi anlatamadan dönüyoruz..erkek doktorlar sekreterlerini ön plana atmıyo çok ama kadın doktorların sekreterleri kendini yarıştırıyo doktorla bence..
Kızlar bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördüm Allahima şükürler olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne ağrın var canm senn benimde arada oluodu oturup kalkarken özellikle doktora sormuştum şiddetli değilse uzun sürmüosa takma ama geçmezse ve lekelenme olursa gel dedi normal diolar ama bazen karnım bazen kasığım gülerken falan bile çok oluo bi ağrı girio ki anlatamam bi anda.
Canım çok fena faz sancısı yaaa...
resmen burkuldumm dün gece berbattııı...
c.tesi akşam zeytinyağı içtim 1 tatlı kaşığı barsaklarım biraz oynadı iyi geldi..
bu kabızlık mahvetti benii yahuuu
paramızla rezil oluyoruz lafı tamda bu duruma uyuyor sanırım, doğru söylüyorsun erkek doktorlarda sekter olayını hiç görmedim bulunduğum yerde tek bayan doktor var onu da eledim kendimize düzgün bi dr buluruz inşl
doktor ve hemşire direk düşük dediler sat 29 ocak sanırım o yüzden bunu söylediler. bende artışı görebilmek için bugün kan verdim sonucu yarın alacağım inşallah umutsuzluğa kapılma sebebim ilk bebeğimi 9. haftalıkken eylül ayında kaybettiğim için aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum zaten pozitif bi insan değilim nerde olumsuz birşey varsa onu düşünürüm panik oluyorum. İnşallah yarın katlanmış değerimi yazarım
çok geçmiş olsun canımHerkese selam..pek uğrayamıyorum ama arada göz atıyorum geçmişe ne güzel yeni gelenler heyecanlı anneler ben daha o heyecanı yasayamadım kalp atımınıda duydum ama feci bulantılarım var benim bünyemde gebelik hormanu u fazlaymış öldüm 2 haftada canımdan bezdim 24 saat bir fiil bulanır mı yaa 2 kilo verdim çöktüm resmen allah yardımcım olsun.. Annemler geliyo bugün cocuğa bakmaya bir bitse su günler allahım hiç geçmicek sanki bulantısı olmayanlar ne kadar sanslı yaşamayan bilemez..biri bana hatırlatsın nolur desinki demet bitmicek demiştin bitti bak geçti desin nolurrr..daha dün acildeydim gec yarışarına kadar ondan iki gün öncede öle kollarım delik deşik daha şimdiden
inşallah canım benim gittiğim doktorun karşı odasında bi erkek doktor vardı bütün hastalara buyrun hoşgeldiniz falan dedi kapıda daha...ona gidicem haftasonu bide onu deniyim...
Herkese selam..pek uğrayamıyorum ama arada göz atıyorum geçmişe ne güzel yeni gelenler heyecanlı anneler ben daha o heyecanı yasayamadım kalp atımınıda duydum ama feci bulantılarım var benim bünyemde gebelik hormanu u fazlaymış öldüm 2 haftada canımdan bezdim 24 saat bir fiil bulanır mı yaa 2 kilo verdim çöktüm resmen allah yardımcım olsun.. Annemler geliyo bugün cocuğa bakmaya bir bitse su günler allahım hiç geçmicek sanki bulantısı olmayanlar ne kadar sanslı yaşamayan bilemez..biri bana hatırlatsın nolur desinki demet bitmicek demiştin bitti bak geçti desin nolurrr..daha dün acildeydim gec yarışarına kadar ondan iki gün öncede öle kollarım delik deşik daha şimdiden
inşallah ondan memnun kalırsın canım aslında bi devlette bi özelde kendimize doktor ayarlayıp ikisine de gözükmek lazım
canım gaz ağrısı resmen burkuluyorum...
çok fena kabız oldumm yaaa
o yüzdenmiş ağrı..
kesemizi gördük biraz daha büyümüş..
ama bebek yoktu henüzz...
Sizi anlıyorum, benim de çok çabuk kaygılanan, olumsuz düşünmeye çok yatkın bir yapım var.
Hele öncesinde de kötü bir tecrübe olunca, eminim içiniz titriyordur.
Ama elinizden geldiğince pozitif kalmaya çalışın. Yarın değerinizin gayet güzel arttığını görüceksiniz ve burda sevincinizi paylaşıcaz inşallah :)
Elimde olmuyor aklıma hep yine kötü bir şey mi olacak diye bir sürü sorular geliyor. 9. hafta geçmeden zaten içim rahat etmeyecek bi de böyle dedikleri için tuzu biberi oldu ama burada herkes içimi rahatlattı sağolun sonucu alır almaz burdayım :)
cuma günü 670 ise 2 gün sonra yani pazar günü yaklaşık iki katına gelmesi lazım (tamı tamına olmayabilir korkma) yani pazar günü 1400lerde olur..pazardan 2 gün sonra yani salı günü 2800 ler civarına gelir inşallah...
canım olumsuz düşünüp bebeğide olumsuz yönlendirme hissetmesin bebiş :) güzel şeyler düşünmeye çalış...biz ne yaparsak yapalım Allah ne kadar ömür biçtiyse o kadar ötesi yok...
canımmm yaaa inşallah dediğin gibi olmuştur...
aminnn arkadaşım sen hiç üzülme mormal tabi hem bu işler kişiden kişiyede değişiyobenımde dun1,22 cm cıkmıstı normal ozaman ben de uzulmustum neden goremedık dıye...bakalım salı gunu gıdıcem yıne kalp atışı falan duyuluyormuş aslında 6.haftadan ıtıbaren ama....ınsallh bır sorun olmaz allahım sag salım kavuştursun bızı ınsallh...
günaydın canım evet 6 haftalıksın bende 5+4 de gittim doktora doktor keseyi ölçtü 6+2 sin dedi 7 hafralık benimde erken döllendi sanırım ama göremedim daha bebişimiGünaydın kızlaaaaarrrrr
kendi hesapladığım doğum tarihi 17 kasımdı ama doktor 16 dedi o yüzden takvimmi değiştirdim..zaten sat a göre de 5+1 günlüğüz şu anda 6 içindeyim yani 6 haftalığım değil mi???
canım hadi hayırlısıyla görürsün güzel haberler alırsın inşallahmerhabalar
benim doktor randevum yarın akşam ilk defa gidicem nolur bana dua edin inşallah bizde sağlıklı bir şekilde keseyi görürüz.Daha önce kaybım olduğu için
şimdi çok korkuyorum hep bir terslik olucakmış gibi geliyor.Geçtiğimiz cuma kan testi yaptırmıştım beta hcg 670,52 çıkmıştı..Umarım herşey iyidir.
inş herşey yolunda gider, cuma günüde bnm hcg 1034 çıktı
ben haftaya gidicem doktora alttan baktırmak istemiyoırum
alttan bakacak sanırım degıl mı?
hayırlı olsun canım darısı ben ve bekleyenlerin başınaKızlar bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördüm Allahima şükürler olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlıııım sıkma canını inşallah yükselmiştir değerin az olması çok önemli değil düzenli artması önemli saplık ocağınamı kan verdinkızlar günaydın moralim çok bozuk değerlerim artmış mı diye sağlık ocağına kan vermeye gittim perşembe 107 çıkan değerime düşük dediler bugün verdiğim kanın sonucu yarın iki de çıkıcak içim içimi yiyor
bencede küçükken bebikler zıp zıp zıplıyolarya kesenin içinde işte o görüntüye bayılıyorumAmiiin bende bu ayın sonuna randevu aldım sabırsızlanıyorum daha önce keseyi ve içinde bebeğimi görmüştüm şimdi kalp atışı ve ilk hareketlerinde sıra bence en heyecanlısı o
ayyy alemsin canım ya bebişinbyuvasını görfün geldin şşmdiden böyleyiz ya biz bide bebişin yüzünü net görsek usg den çıkamıcaz vallakızlar doktoruma göründüm geldim...kan idrar testlerim temiz şükür..
dün geceki gaz ağrısında sordum...normal bazı hamilelerimizde olur ama yine bir bakalım dedi..
USG ile baktı kesemiz büyümüş biraz daha bebek yoktu daha erken öteki hafta görünür dedi..
ayy özlemişimm yavrumuu gördümde geldimmm
Tatlıııım sıkma canını inşallah yükselmiştir değerin az olması çok önemli değil düzenli artması önemli saplık ocağınamı kan verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?