2014 Kasım Anneleri

Merhaba Kasım anneleri :) benim çok sık başım dönüyor içinizde bu durumda olan var mı? Geçmesi için ne yapıyorsunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba Kasım anneleri :) benim çok sık başım dönüyor içinizde bu durumda olan var mı? Geçmesi için ne yapıyorsunuz?

Merhaba canım:) benimde başım dönüyor gün içinde,, dün 20 dak. falan döndü bayılıcam sandım dışardaydım bide. Şuandada var uzanıyorum yapacak bişey yok bildiğim kadarıyla. Dün ebeye sormuştuk hastaneyi aradığımızda normal diyolar

herkese merhabalar :):) bugün son testimi de yaptırdım. ürkütücü oluyor yalnız. genetik testim için girdiğimde doktor eşimle benim sülalemde bebek ölümü düşük kürtaj var mı diye soruyorlar. 2 ay sonra test sonucumuz çıkacak. rabbim hayırlısını versin hakkımızda.

yarında inşallah kısmet olursa bebişi görebiliriz. doktora randevum var. fazla sayfalara göz atamadım ama bebeğini ve kalp atışını görenlere hem çok sevindim hem çok imrendim inşallah benimde yarın gözükür de bende müjdemi veririm burda.

Benim tüm gün boyunca dönüyor. Dengemi kaybetcek gibi oluyorum. Keşke tatil olsa diyorum

Dilerim temiz çıkar canım :)
Yarın bebişi görür görmez gel heee :)))

Benim tüm gün boyunca dönüyor. Dengemi kaybetcek gibi oluyorum. Keşke tatil olsa diyorum

Yok benim okadar sık olmuyor ama çok rahatsız edici cidden,, insan yalnız dışarı çıkmaktan korkuyor :/

asabiii

adet gunum 6 marttı 4 martta 19.33 çıktı 6 mart 49.38 çıktı hemen üzülmee sakin ol senin değer yüksek yani geç döllenmiştir bak ben kesemi gördüm 1 hafta bekle yıne yaptır

Son düzenleme:
arkadaslar aslında bir excel tablo yapılsa cok guzel olurdu

ısım, tahmını dogm tarıhı,sonra haftalar olsa suan en fazla aramızda 8 haftalık gebe var sanıyrm. mesela 8 haftaya kadar gıtse tablo, kese gorme haftası, kalp atısı duyması falan eklense, bırbırmıızı takıp ederdık,

TDT 4. HAFTA 5.HAFTA 6.HAFTA 7.HAFTA 8.HAFTA
LİLİPİT 15.11.2014 HCG TESTİ KALP ATIŞI X TESTİ

GİBİ BİRŞEY:)

ben çalıştıgım ıcın yapamam yalnız evde olsam neler yaprdımda işte :)

ıns testlerın sonucu ıyı cıkar, bu testler ne zaman yapılıyor, nasıl yapılıyor, kac test var ??

afy bnım basım donmuyor henuz, :) bence uzanabılıyorsan uzan dınlen :)

Kızlar iyi dilekleriniz için tsk ederim hepinize Allahım bu duyguyu hepinize yaşatsin

merhaba anneler ben de aranıza geldim.. ekim annelerinde mi kasım annelerinde mi olayım diye karar veremedim ama yorumları okuyunca burası daha

uygun sanırım çünkü ordakiler hafta olarak biraz önde benden.. bende miniğimin kalp atışını azıcık duyabildim doktor bir dahaki muayenede net duyarsın

dedi inşallah bakalım.. anneler folik asit kullanıyor musunuz günde kaç kez?

inş herşey yolunda gider, cuma günüde bnm hcg 1034 çıktı

ben haftaya gidicem doktora alttan baktırmak istemiyoırum

alttan bakacak sanırım degıl mı?

ben 5 haftalıkken gitmiştim alttan baktı, karından bakınca görünmezmiş. daha önce başka bi sağlık çalışanı beni gereksiz yere tedirgin ettiği için korktuğum halde tamam dedim ama korkulacak bir durum değil. şimdi 2 hafta sonra bebeği görmek için çağırdı. umarım karından görünür bu defa.

hg cnm, ben folıdoce folık asıt kullanıyorum hergun bı tane aksam yutuyorum

gebe kalmadan once bı ara eczanede folıdoce kalmayınca, eczacı folıc plus verdı, bende kan tahlılı ıcın gıttıgımde durumu soyledım doktor hemen bırak onu dedı

neden oyle dedı bılmıyorum.

folıdoce en ıyısı sanırım

31.10.14 yaşım 24 ilk çocuğum istanbul

yaa bende nolur nolmaz dıye baktırmak ıstemedım. bılıyorum sakıncası yokmus ama olsun, netten bakıyorumda 5000-6000 hcg degerınde abdomınal goruluyormus yanı karından,

benım cuma 1034 tü degerım, haftaya salıya randevu aldım gorulur snaırım

senın hatta kalp atısı falanda kesın duyulur gıbıme gelıyor :)

Kızlar merhaba,Cumartesi kanamam olduğundan doktorum progesteron testi vermişti bugün sonucum çıktı 29,57 nasıl olduğunu konusunda bir fikriniz var mı bugün 5+6oldum bu arada

Kızlar bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördüm Allahima şükürler olsun

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. tam olarak kaç haftalık bebeğin, bi de ultrasona karından mı baktı.

Acaba bugün kaçlarda? artış nasıl oluyor acaba? alttan bakmak istersede baktırıcam içim rahatlasın diye :)) çok teşekkür ederim güzel temennileriniz ve moralleriniz için...

benim 5 haftalıkken alttan bakmıştı ancak öyle küçük bir kese görünmüştü, çok da korkulacak bir durum değil. kafana taktığına değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…