2014 Kasım Anneleri

Kızlar merhaba,Cumartesi kanamam olduğundan doktorum progesteron testi vermişti bugün sonucum çıktı 29,57 nasıl olduğunu konusunda bir fikriniz var mı bugün 5+6oldum bu arada

benim de seninle aynı zamanlarda olmuştu ama doktorum o testin ilacını vermişti üç gün kullanmıştım geçti çok şükür.. değer hakkında bir yorum yapamayacağım canım

moralini bozmana gerek yok bazı çalışanlar moral bozuyor malesef, benim de 434 olan değere hamilelik ne var ne yok deyip moralimi bozmuşlardı. ama 1 hafta sonra keseyi gördü. ama sat'a göre küçüktü, doktorum geç dölenme olabir dedi. sen canına sıkma içini ferah ttut. önemli olan değerin katlanması çünkü.

benim de seninle aynı zamanlarda olmuştu ama doktorum o testin ilacını vermişti üç gün kullanmıştım geçti çok şükür.. değer hakkında bir yorum yapamayacağım canım

Banada iğne verdi canım ve geçti Allah'a şükür,senin nasıl olmuştu kanaman ?

merhaba kasım annişleri

benim bulantılarımla başım dertte c.tesiden beri başladı doğru düzgün bi şey yediğim yok açım ama yemek görmeye dahi dayanamıyorum dün eşimin zoruyla bi şeylerr yedim daha da bi şey yiyemedim su bile içesim yok napıcam böyle bilmiyorum geçen hafta ne güzel canım bi şeyler çekiyo yiyodum ama şimdi yok hiçbi şey istemiyorum

sizde durumlar nasıl?

434 de bile öyle dedilerse bunların yaptıklarına ne denir bilemiyorum. moral bozmaya gerek yok haklısın canım zaten belli bi süre hamile olarak bile görmüyorlar şu an çok daha iyiyim :)

ben de haftaya pazartesi gideceğim. inşallah hepimizin her şey yolunda devam ediyordur.

Arkadaşlar merhaba
yalnız nedendir bilmiyorum ama ben burda yorumları okudukça daha fazla heyecanlanıp dahada stress oluyorum...Herkes keseyi görmüş ya ben göremezsem ya benim hcg değerim yükselmezse diye (( yarın akşam randevum var benim geçmiyor saatler....(

canım yapma böyle kendini üzme sakın daha çok ufaklar susam kadarlar annesiii...bende daha göremedim..doktor 16 kasım doğum tarihi dedi..ama benim yumurtlamam geç olduğu için ben 20si diye belirledim

kızlar iyi günler bende sabah gittim doktora keseyi gördük şükür ama embriyo henüz yok 10 gün sonra gel dedi satım 4 şubattı 4 martta hamile olduğumu öğrendim daha erken kalp atışları için dedi doktor benim gibi olan varmı 5 hafta yarın bitecek 6 ya gireceğiz siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını...

bende de fena baş dönmesi var..kafam sallanıyor resmennn...çalışmak işkence gibi geliyor sürekli yatmak istiyorummm..
mide bulantım yok ama acayip iştahsızlık var hiçbirşey yiyesim yok..zorla tıkıyorum ağzıma resmennn...
bu günler geçecek canımm inşş

benim cuma günü hcg değerim 670,51 di bilmiyorum bugün kaçlarda yarın akşam randevum var hayırlısı artık :)

bugün ozaman binlere yakındır bugün değerin ama karından ultrasonda 3bin civarında görebiliyolarmış vajinal bakarsa 1500den sonra görebiliyomuş...yani yine yarın akşamda göremezse sıkıntı yapma erkene almışsın randevunu bence...

Son düzenleme:

Keseyi görünceye kadar bana da öyle olmuştu. Dakika dakika forumu takip edip daha da heyecanlanmıştım.
Belki biraz zihninizi başka şeylere vermeye çalışsanız işe yarayabilir, sevdiğiniz türden bir kitap okumak, belgesel izlemek, hava müsaitse yürüyüş yapmak gibi. Yoksa saniyeler geçmiyor, anlıyorum :)
Ayrıca hiiiiç olumsuz düşünmeyi, eminim her şey yolunda gidecektir. Hem kesenizi görmezseniz bile üzülmeyin, her hamilelik, her kadın bambaşka. Önemli olan sağlıklı bir biçimde sürecinizin devam etmesi.

Benim son adet tarihim 1 Şubattı. Kese için 14 Mart'ta gittim. Kalp atışı için ise iki hafta sonraya, yani taaa 28 Mart'a gün verdi doktor.
Demek istediğim evet, kalp atışı için erken.

Sağlıkla ilerlesin de gebeliklerimiz, her ne kadar zor olsa da beklemek, ben razıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…