Kızlar merhaba,Cumartesi kanamam olduğundan doktorum progesteron testi vermişti bugün sonucum çıktı 29,57 nasıl olduğunu konusunda bir fikriniz var mı bugün 5+6oldum bu arada
kızlar günaydın moralim çok bozuk değerlerim artmış mı diye sağlık ocağına kan vermeye gittim perşembe 107 çıkan değerime düşük dediler bugün verdiğim kanın sonucu yarın iki de çıkıcak içim içimi yiyor
benim de seninle aynı zamanlarda olmuştu ama doktorum o testin ilacını vermişti üç gün kullanmıştım geçti çok şükür.. değer hakkında bir yorum yapamayacağım canım
sonuçları saat 4 gibi internetten öğrenebilirsin ben hep netten öğreniyorum
moralini bozmana gerek yok bazı çalışanlar moral bozuyor malesef, benim de 434 olan değere hamilelik ne var ne yok deyip moralimi bozmuşlardı. ama 1 hafta sonra keseyi gördü. ama sat'a göre küçüktü, doktorum geç dölenme olabir dedi. sen canına sıkma içini ferah ttut. önemli olan değerin katlanması çünkü.
yaa bende nolur nolmaz dıye baktırmak ıstemedım. bılıyorum sakıncası yokmus ama olsun, netten bakıyorumda 5000-6000 hcg degerınde abdomınal goruluyormus yanı karından,
benım cuma 1034 tü degerım, haftaya salıya randevu aldım gorulur snaırım
senın hatta kalp atısı falanda kesın duyulur gıbıme gelıyor :)
31.10.14 yaşım 24 ilk çocuğum istanbul
afy bnım basım donmuyor henuz, :) bence uzanabılıyorsan uzan dınlen :)
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. tam olarak kaç haftalık bebeğin, bi de ultrasona karından mı baktı.
Arkadaşlar merhaba
yalnız nedendir bilmiyorum ama ben burda yorumları okudukça daha fazla heyecanlanıp dahada stress oluyorum...Herkes keseyi görmüş ya ben göremezsem ya benim hcg değerim yükselmezse diye(( yarın akşam randevum var benim geçmiyor saatler.... (
canım yapma böyle kendini üzme sakın daha çok ufaklar susam kadarlar annesiii...bende daha göremedim..doktor 16 kasım doğum tarihi dedi..ama benim yumurtlamam geç olduğu için ben 20si diye belirledim
merhaba kasım annişleri
benim bulantılarımla başım dertte c.tesiden beri başladı doğru düzgün bi şey yediğim yok açım ama yemek görmeye dahi dayanamıyorumdün eşimin zoruyla bi şeylerr yedim daha da bi şey yiyemedim su bile içesim yok napıcam böyle bilmiyorum geçen hafta ne güzel canım bi şeyler çekiyo yiyodum ama şimdi yok hiçbi şey istemiyorum
sizde durumlar nasıl?
keseyi mi göremedin canım?
evet canım ctsi gitmiştik göremedik daha ama hcg değerimde 422ydi..haftasonu bir daha gidicem...
benim cuma günü hcg değerim 670,51 di bilmiyorum bugün kaçlarda yarın akşam randevum var hayırlısı artık :)
Arkadaşlar merhaba
yalnız nedendir bilmiyorum ama ben burda yorumları okudukça daha fazla heyecanlanıp dahada stress oluyorum...Herkes keseyi görmüş ya ben göremezsem ya benim hcg değerim yükselmezse diye(( yarın akşam randevum var benim geçmiyor saatler.... (
kızlar iyi günler bende sabah gittim doktora keseyi gördük şükür ama embriyo henüz yok 10 gün sonra gel dedi satım 4 şubattı 4 martta hamile olduğumu öğrendim daha erken kalp atışları için dedi doktor benim gibi olan varmı 5 hafta yarın bitecek 6 ya gireceğiz siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?