2014 Kasım Anneleri

bencede takip açısından süper olurdu

hoşgeldin canım
ben günde birkez kullanıyorum folik asiti

çok teşekkür ederim,çok sağolun....Rahatlıyorum böyle cevaplarda...

selammm tatlı hamişlerrr haftasonu bakamadımmm hiç foruma okuyamadımm geçmişi
bugün duyduk bizde kalp atışlarımızı çok şükürrr darısı hepinize olsunn inşallahhhhh

arkadaşlar birde bazı konularda bilgi paylaşımı yapalım birbimizle

hamile olduğumuz öğrendikten sonra hayatımızda neler değişti??

nelere dikkat ediyoruz?

neler yiyoruz?

ne kadar uyuyoruz?

hangi ilaçları kullanıyoruz?

tavsiyer, öneriler?

kozmetik ürünler vs. :)

ben mesela en az 2 litre mutlaka su içiyorum, hr sabah haşlanmış yumurta yiyorum, ara öğünde süt içiyorum, akşamları pekmez içiyorum.

ilaç sadece folidoce folık asıt kullanıyorum bı tane hergun aksam

erkenden uyuyorum maalesef :) evde mumkun oldugunca kapalı gıyınıyorum usutmeyeyım dıye

bol bol yatıyorum, ama bazen unutup bırden oldugum yerden hızla kalkıyorum

temızlık yapıyorum ama evı supurmuyorum esım supuruyor, agır kaldırmıyorum

bırde hep mutlu olmaya calısıyrm :)

bulasık deterjanları zararlı mı acaba, sık sık kullanıyrm yanı hersey makıneye atılmıyor kı

camasır asıyrm yumusatıcı kokuo buram buram onunda kokusuna maruz kalıyorum

kuvetı banyoyu esım ovuyor, cunku cok kuvvetlı onlar cok kokuo camasır suları vb urunler

Tatlım çok güzel olmuş ben öncelikle troid hapı kullanıyorum gebeliğin başında olduğum içinde sık sık kan verip ilaç yetiyo mu diye baktırıyorum onun dışında folik asit başlamıştım gebelikten 2 ay önce onu içiyorum gebelik öncesi kan vermiştim iyikide vermişim çünkü b12 ve demir eksikliği çıktı ilk defa hemen iğne ve hap başlandı gebeliğe kadarda değerlerim düzeldi çok şükür ilaç olarak bunlar yaşam olarak ise sık sık az az yiyorum midem kaldırmıyor çünkü kocaman oluyor öğlenki ilk ara öğünümde 2 ceviz 2 fındık bir gün kurusu kayısı veya incir yiyorum ikinci ara öğün ise mutlak suretle KİVİ yiyorum sabah ve akşam öğünlerimin sabitleri ise yumurta peynir süt ayran sebze ve et oldu hayatımdaki değişikliklere gelince inanılmaz bir şekilde ağlamak geçiyor bazen içimden eşim ise geçici olduğunu bildiği için gülmekle şaşırmak arasında birde gün içinde yorulmuşsam ve öğlen uyumamışsam akşam çok çabuk uykum geliyor birde her gün felak nas ayet el kürsi şahmeran okuyorum bol bolda şükür duası tabii benimkiler bu kadar

bende öğrendiğimden beri sabahları yumurta süt peynir ekmek yiyorum işyerinde..
süpürge açmıyorum ama onu dışında herşeyi yapıyorum..
banyo lavobo temizliyorum ama hızlıca..çok fazla kokuya maruz kalmadan..
çamaşır astığım zaman evi havalandırmaya çalışıyorum..
bolca fındık ceviz badem ve beyaz leblebi kuru kayısı aldım karnım acıktıkça atıştırıyorum azar azar..
her sabah folik asit içiyorum..
öğlenleri ıspanak pırasa gibi sebzeli yemekler yemeye çalışıyorum..akşamlarıda etli tavuklu yemek yemeye çalışıyorum ya da tam tersi..
çaya 2 şeker atarken 1e indirdim zaten günde maximum 2 bardak içiyorum açık çay...her akşam çikolata yerdim onu azaltmaya çalışıyorum ya da öğlenleri yiyorum..
kahveyi bıraktım
makyaj zaten yapmıyorum..
uyku ahhhh uyku..hamilelikten öncede her daim uykum olurdu şu anda daha da fazla..
bacak ağrılarım da cabası...

Son düzenleme:
kizlar selam benim gibi hisseden varmi aranizda.. hafif bi bulanti ve bel agtidi haricj hic bir belirtim yok.. karnimda hic birsey hissetmiyorum ve bazen endisr duyuyorum acaba hrsey yolundami diye.. kesemizi gördük kalp atisi icin nisan 1 de gitcez doktora.. bu ikinci hamileligim ama ilkini unuttugumdan midir nedir arada bi huzursuz oluyorum

Canım mutlaka eldiven kullan mutfaktaparfüm deodorant kesinlikle kullanma ellerine krem sürerken paraben içiermeyenlerden kullan birde deterjanı yarım kapak koy yumuşatıcı yerine sirke kullan ha birde çamaşır serdiğin odayı mutlaka havalndır kuruyana kadar kapısınıda kapalı tut

Canım bende bulantı bile yok başlarda hafif kafamda sersemlik vardı o da azaldı bebeğin sağlıklıdır merak etme dr un sana risk olsa söyler önlemini alırdı zaten

bende en çok kozmetik ürünlere taktım kafayı
çalışıyorum mkyaj da yapıyorum mesala fondoten yüze sürülmemeli mi
oje nın bir zararı var mı gibi gibi.....

hayırlı olsun canım hoşgeldin sen azda olsa duymuşsun ne güzel ben daha hiç duyamadım

aa öylemi :44: yarın saat iki dediler ama canım
ama internetten bakabiliyosun canım

selammm tatlı hamişlerrr haftasonu bakamadımmm hiç foruma okuyamadımm geçmişi
bugün duyduk bizde kalp atışlarımızı çok şükürrr darısı hepinize olsunn inşallahhhhh

Gözünaydin canım hadi bakalım sırada bebişiii görmek kaldi))

Ben bugun gittim ama bi haftada kese 11 mm oldu sadece .haftaya anca duyarız dedi Dr.
Sancılarımdan bahsettigimde bana umutsuz konuştu gibi geldi.bilmiyorum moralim çok bozuk:'(

Canım bebeğini gördün mü yoksa keseyi mi gördün niye umutsuz konuştu ki

canım çok güzel bilgiler paylaşmışsın bunlar benimde kulağıma küpe oldu

Canım bebeğini gördün mü yoksa keseyi mi gördün niye umutsuz konuştu ki

6martta küçük görmüştüm, 10martta biraz daha büyümüş bugün birazcık daha ama kalp atışına bakmaya gerek yok kese hala çok küçük dedi.ck geç döllenme dedi.nolur fikir verin sat 28 ocak ama, son birlikteliğim 13 subat ta olmuştu. Duyulması kötü değilmi. Kese sanki CK yavaş büyüyor .bi bilgisi olan var mı delircem

Son düzenleme:

Canım kesenin içnde bebek var mıydı yoksa sadece keseyi mi gördün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…