bencede takip açısından süper olurduarkadaslar aslında bir excel tablo yapılsa cok guzel olurdu
ısım, tahmını dogm tarıhı,sonra haftalar olsa suan en fazla aramızda 8 haftalık gebe var sanıyrm. mesela 8 haftaya kadar gıtse tablo, kese gorme haftası, kalp atısı duyması falan eklense, bırbırmıızı takıp ederdık,
TDT 4. HAFTA 5.HAFTA 6.HAFTA 7.HAFTA 8.HAFTA
LİLİPİT 15.11.2014 HCG TESTİ KALP ATIŞI X TESTİ
GİBİ BİRŞEY:)
ben çalıştıgım ıcın yapamam yalnızevde olsam neler yaprdımda işte :)
hoşgeldin canımmerhaba anneler ben de aranıza geldim.. ekim annelerinde mi kasım annelerinde mi olayım diye karar veremedim ama yorumları okuyunca burası daha
uygun sanırım çünkü ordakiler hafta olarak biraz önde benden.. bende miniğimin kalp atışını azıcık duyabildim doktor bir dahaki muayenede net duyarsın
dedi inşallah bakalım.. anneler folik asit kullanıyor musunuz günde kaç kez?
Keseyi görünceye kadar bana da öyle olmuştu. Dakika dakika forumu takip edip daha da heyecanlanmıştım.
Belki biraz zihninizi başka şeylere vermeye çalışsanız işe yarayabilir, sevdiğiniz türden bir kitap okumak, belgesel izlemek, hava müsaitse yürüyüş yapmak gibi. Yoksa saniyeler geçmiyor, anlıyorum :)
Ayrıca hiiiiç olumsuz düşünmeyi, eminim her şey yolunda gidecektir. Hem kesenizi görmezseniz bile üzülmeyin, her hamilelik, her kadın bambaşka. Önemli olan sağlıklı bir biçimde sürecinizin devam etmesi.
Tatlım çok güzel olmuş ben öncelikle troid hapı kullanıyorum gebeliğin başında olduğum içinde sık sık kan verip ilaç yetiyo mu diye baktırıyorum onun dışında folik asit başlamıştım gebelikten 2 ay önce onu içiyorum gebelik öncesi kan vermiştim iyikide vermişim çünkü b12 ve demir eksikliği çıktı ilk defa hemen iğne ve hap başlandı gebeliğe kadarda değerlerim düzeldi çok şükür ilaç olarak bunlar yaşam olarak ise sık sık az az yiyorum midem kaldırmıyor çünkü kocaman oluyor öğlenki ilk ara öğünümde 2 ceviz 2 fındık bir gün kurusu kayısı veya incir yiyorum ikinci ara öğün ise mutlak suretle KİVİ yiyorum sabah ve akşam öğünlerimin sabitleri ise yumurta peynir süt ayran sebze ve et oldu hayatımdaki değişikliklere gelince inanılmaz bir şekilde ağlamak geçiyor bazen içimden eşim ise geçici olduğunu bildiği için gülmekle şaşırmak arasındaarkadaşlar birde bazı konularda bilgi paylaşımı yapalım birbimizle
hamile olduğumuz öğrendikten sonra hayatımızda neler değişti??
nelere dikkat ediyoruz?
neler yiyoruz?
ne kadar uyuyoruz?
hangi ilaçları kullanıyoruz?
tavsiyer, öneriler?
kozmetik ürünler vs. :)
arkadaşlar birde bazı konularda bilgi paylaşımı yapalım birbimizle
nelere dikkat ediyoruz?
neler yiyoruz?
ne kadar uyuyoruz?
tavsiyer, öneriler?
bulasık deterjanları zararlı mı acaba, sık sık kullanıyrm yanı hersey makıneye atılmıyor kı
camasır asıyrm yumusatıcı kokuo buram buramonunda kokusuna maruz kalıyorum
kuvetı banyoyu esım ovuyor, cunku cok kuvvetlı onlar cok kokuo camasır suları vb urunler
kizlar selam benim gibi hisseden varmi aranizda.. hafif bi bulanti ve bel agtidi haricj hic bir belirtim yok.. karnimda hic birsey hissetmiyorum ve bazen endisr duyuyorum acaba hrsey yolundami diye.. kesemizi gördük kalp atisi icin nisan 1 de gitcez doktora.. bu ikinci hamileligim ama ilkini unuttugumdan midir nedir arada bi huzursuz oluyorum
arkadaşlar birde bazı konularda bilgi paylaşımı yapalım birbimizle
nelere dikkat ediyoruz?
neler yiyoruz?
ne kadar uyuyoruz?
tavsiyer, öneriler?
hayırlı olsun canım hoşgeldin sen azda olsa duymuşsun ne güzel ben daha hiç duyamadımmerhaba anneler ben de aranıza geldim.. ekim annelerinde mi kasım annelerinde mi olayım diye karar veremedim ama yorumları okuyunca burası daha
uygun sanırım çünkü ordakiler hafta olarak biraz önde benden.. bende miniğimin kalp atışını azıcık duyabildim doktor bir dahaki muayenede net duyarsın
dedi inşallah bakalım.. anneler folik asit kullanıyor musunuz günde kaç kez?
ama internetten bakabiliyosun canımaa öylemi :44: yarın saat iki dediler ama canım
Slm kizlar((((
selammm tatlı hamişlerrr haftasonu bakamadımmm hiç foruma okuyamadımm geçmişi
bugün duyduk bizde kalp atışlarımızı çok şükürrr darısı hepinize olsunn inşallahhhhh
Gözünaydin canım hadi bakalım sırada bebişiii görmek kaldi))
Ben bugun gittim ama bi haftada kese 11 mm oldu sadece .haftaya anca duyarız dedi Dr.
Sancılarımdan bahsettigimde bana umutsuz konuştu gibi geldi.bilmiyorum moralim çok bozuk:'(
Canım mutlaka eldiven kullan mutfaktaparfüm deodorant kesinlikle kullanma ellerine krem sürerken paraben içiermeyenlerden kullan birde deterjanı yarım kapak koy yumuşatıcı yerine sirke kullan ha birde çamaşır serdiğin odayı mutlaka havalndır kuruyana kadar kapısınıda kapalı tut
Canım bebeğini gördün mü yoksa keseyi mi gördün niye umutsuz konuştu ki
6martta küçük görmüştüm, 10martta biraz daha büyümüş bugün birazcık daha ama kalp atışına bakmaya gerek yok kese hala çok küçük dedi.ck geç döllenme dedi.nolur fikir verin sat 28 ocak ama, son birlikteliğim 13 subat ta olmuştu. Duyulması kötü değilmi. Kese sanki CK yavaş büyüyor .bi bilgisi olan var mı delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?