- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
sağ üstte kullanıcı kontrol paneli-sol ortada hesabımın orada seçenekleri düzenle-alt tarafa doğru çeşitli seçeneklerden gelişmiş düzenleyici işaretle en altta değişiklikleri kaydet ve smile hazır
Hayirli olsun canim. Guzel dileklerin icinde cok sagol. İnsallah gepimiz miniklerimizi saglikla aliriz kucagimiza
hayırlı olsun arkadaşım. benim de 5+2 aynıyız :)
canım 32 yaşındayım ben eksik bilgiyi tamamlayayım dedim
Merhabalar herkese,
Son adet tarihim 20 Şubat, ben bugün dayanamadım ve idrar testi yaptım, ikinci çizgi silikte çıksa baya belirdi. Kan testi için perşembeyi bekleyeceğim. Sizce ikinci silik çizgi hamilelik olduğu anlamına geliyor mu ?
Aaa süper o zaman. Kazulet gibi gezmeme gerek yok yani, iyiymiş :)
Çok iyi etmişsiniz sormakla, teşekkürler. Bugün göz kalemi sürdüm diye vicdan yapmıştım resmen. İçim rahatladı şimdi :)
Bir de bir şey sorabilir miyim? Şu güzel, hareketli "smiley" leri nerden, nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar? Benim ekranımda görünmüyor da. Siz sevimli sevimli işaretler yapıyorsunuz, çok hoşuma gidiyor :)
bencede canım dr.uma herşeyi sorcam inşallah bi görseydim bıdıkımı daha çokvarTatlım bu konuda dr u didik didik soru yağmuruna tut bana cips asitli içecek soda hariç tabii kahve çay günde bir bardak dedi yasaklı listesine aldı kozmetik yasak dedi yoğurdumu kendim yapıyorum onuda takdir etti dışardaki yoğurttan besin alamazsın sende dene maya olarak probiyotik kullan tadı harika oluyor ev yoğurdunun ben evlendiğimden beri dışardan yoğurt almadım yumurta olarak serbest dolaşan bulamazsan s yada m boy al büyük alma mevsiminde olmayan hiç bir şeyide yeme ha bide konserve yasak
Merhabalar herkese,
Son adet tarihim 20 Şubat, ben bugün dayanamadım ve idrar testi yaptım, ikinci çizgi silikte çıksa baya belirdi. Kan testi için perşembeyi bekleyeceğim. Sizce ikinci silik çizgi hamilelik olduğu anlamına geliyor mu ?
tmm canim yataktn ayrilip bilgisara gecebilirsem guncelliycem listeyi eklerim ozaman... ozelden de msjlar gelmis ama hala 50kotasini gecemedigim icin ben ozelden yazamiyorum
tmm canim yataktn ayrilip bilgisara gecebilirsem guncelliycem listeyi eklerim ozaman... ozelden de msjlar gelmis ama hala 50kotasini gecemedigim icin ben ozelden yazamiyorum
%99 hamilesinsabrini hic zorlama bugun git kani ver bence canimm persembeye artisini takip etmek icin tekrar kan verirsinn.. kadin milleti olarak heyecan & merakla yasayamiyoruz )
Doktordan doktora da yaklaşım çok değişiyor gördüğüm kadarıyla.
Çoğu arkadaşımızın kese ölçüsü var mesela. Benim gittiğim doktor bana sadece ultrasonda bakıp "Çok iyi" dedi, ne ölçü ne hafta hiçbir şey söylemedi. 2 hafta sonra gelin kalp atışlarına bakalım dedi. Bir de muayeneden sonra idrar ve kan vermiştim. Bugün de telefonla aradı beni, "Sonuçlarınız gayet iyi, her şey normal sınırlarda" dedi. Hadi güle güle :)
Yani belki bana da detaylıca birşeyler söyleseydi, 2 hafta değil de 1 hafta sonraya randevu verseydi, ölçüp baksaydı filan keseye, ben de endişe edicektim.
Şimdi sizleri dinleyince böyle benim doktor çok mu hafife alıyor acaba diye düşündüm. Ya da diğer doktorlar çok mu detaycı bakıyor. Allah allah, kafam karıştı valla..
aynen tatlım ya nie bakımsız hamile olalım bi hamile kaldı kendini saldı dedirtelimm
eyelinerımı bile sürüyorum vallahi
alt tarafta çıkmıormu smileylar mesaj simgeleri yazan yerle yazdığın yerin arasında kalanzi
Bu kaçıncı kese hay Allah'ım sen sabır ver ya
Adetimin 17. gün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm.O gece ondan sonraki gecede de ilişki oldu. O zaman geç döllenme mi var?
İçime su serptin inan arkadaşım. İnşallah benim de öyle olur. Hala adet görmedim. 22 Mart Cumartesi tekrar teste gidicem. Umarım o zaman değerler yüksek çıkar senin gibi.
:))) Öncelikle burda ki herkesin hamileliği hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Allah nasip ederse bu benim ikinci hamileliğim olacak. Ocak ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum. Sanırım evet perşembeyi bekleyemeyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?