2014 Kasım Anneleri

Merhabalar herkese,
Son adet tarihim 20 Şubat, ben bugün dayanamadım ve idrar testi yaptım, ikinci çizgi silikte çıksa baya belirdi. Kan testi için perşembeyi bekleyeceğim. Sizce ikinci silik çizgi hamilelik olduğu anlamına geliyor mu ?

%99 hamilesin sabrini hic zorlama bugun git kani ver bence canimm persembeye artisini takip etmek icin tekrar kan verirsinn.. kadin milleti olarak heyecan & merakla yasayamiyoruz)

aynen tatlım ya nie bakımsız hamile olalım bi hamile kaldı kendini saldı dedirtelimm
eyelinerımı bile sürüyorum vallahi

alt tarafta çıkmıormu smileylar mesaj simgeleri yazan yerle yazdığın yerin arasında kalanzi

bencede canım dr.uma herşeyi sorcam inşallah bi görseydim bıdıkımı daha çokvar

canım bencede test yaptır hamile olma ihtimalin çok yüksek

tmm canim yataktn ayrilip bilgisara gecebilirsem guncelliycem listeyi eklerim ozaman... ozelden de msjlar gelmis ama hala 50kotasini gecemedigim icin ben ozelden yazamiyorum

benim için sorun değil ne zaman istersen o zaman yap kuzu

%99 hamilesin sabrini hic zorlama bugun git kani ver bence canimm persembeye artisini takip etmek icin tekrar kan verirsinn.. kadin milleti olarak heyecan & merakla yasayamiyoruz)

:))) Öncelikle burda ki herkesin hamileliği hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Allah nasip ederse bu benim ikinci hamileliğim olacak. Ocak ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum. Sanırım evet perşembeyi bekleyemeyeceğim :)

bende sizin gibiyim burada yazılanları okudukça endişelenmeye başladım....ne kadar detaylar varmış

Sağolsun sosyal sorumsuz arkadaşım tarif etti, buldum ben de smileyleri

Evet gerçekten, sıfır makyaj olunca, gündelik giysilerle belki kurtarır ama iş kıyafetleriyle tam bir gudubet oluyorum
Azıcık bir şeyler yapmaya kendime izin vereyim ara ara. Öbür türlü insanlar hasta mısın neyin var diyor, moralimi bozuyorlar.

Bu kaçıncı kese hay Allah'ım sen sabır ver ya

Eklentiler

• $1395067293140.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 45
canım bencede test yaptır hamile olma ihtimalin çok yüksek[/QUOTE]

:)) en kısa zamanda yaptıracağım.

Bu arada sağlık ocağına gittim.kayit için ve orada bayana söyledim. 11 günde kese 7 mm büyümüş dedim.hayirlisi sağlıklı değilse zaten vücut alacaktır. Yasin genç daha üzülme dedi((benim bu hafta geçmeyecek ya(

Onca olumsuz şeyin arasında unutmuşum sol tarafta da miyim varmış ama şimdilik çok küçük dedi

umarım her şey istediğin gibi olur

Canim hayırlı olsun aramıza hoş geldin.
Boş gebelik nasıl belli oluyor acaba? Nasıl anlaşılıyor? Ben kafayı yemek üzereyim ciddi şüphelerim var da:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…