canım çok güzel bilgiler paylaşmışsınbunlar benimde kulağıma küpe oldu
çok teşekkür ederim,çok sağolun....Rahatlıyorum böyle cevaplarda...
Benim son adet tarihim 1 Şubattı. Kese için 14 Mart'ta gittim. Kalp atışı için ise iki hafta sonraya, yani taaa 28 Mart'a gün verdi doktor.
Demek istediğim evet, kalp atışı için erken.
Sağlıkla ilerlesin de gebeliklerimiz, her ne kadar zor olsa da beklemek, ben razıyım :)
bende en çok kozmetik ürünlere taktım kafayı
çalışıyorum mkyaj da yapıyorum mesala fondoten yüze sürülmemeli mi
oje nın bir zararı var mı gibi gibi.....
çok teşekkürler canım yaa sende bebişinin o tatlı kalp sesini en kısa zamanda hayırlı şekilme duyman temennisiyle sağlıklı hamilelik diliyorum sana ....Herkese...
Gözünaydin canım hadi bakalım sırada bebişiii görmek kaldi))
Ben bugun gittim ama bi haftada kese 11 mm oldu sadece .haftaya anca duyarız dedi Dr.
Sancılarımdan bahsettigimde bana umutsuz konuştu gibi geldi.bilmiyorum moralim çok bozuk:'(
Oje ve oje çıkarıcılar -asetonsuz bile olsa- çok sağlıklı değil diye duymuştum gebelik esnasında. Fondötenler de çok yoğun kimyasallar içeriyor, mümkün olduğunca kaçınmak gerek. Tabi bunlar hep kulaktan dolma ya da internetten okuma bilgiler, bilimsel bi makale var mı deseniz açıp gösterecek kaynağım yok.
Ben kullanmayı bıraktım. Makyaj da öyle ahım şahım yapmazdım ama iyice azalttım, toplantı vs varsa çok az allık ve göz kalemi kullanıyorum. (Ürünlerim organik, petro kimyasallar, paraben, vs içermiyor)
Ama feci solgun görünüyorum, ayrıca da çok bakımsız ve paçoz hissediyorum. Bu da moral bozucu oluyor tabi.
Canım kesenin içnde bebek var mıydı yoksa sadece keseyi mi gördün
ben makyajı bugün doktoruma sordum canımm
çok seviyorumm çünkü soluk solukta işe gelemem
hiç bi zararı yok dedi
ama ben yinede dermo kozmetik ürünler kullanıyorum içim çok rahat
allahalla nie denemediki duymayı çok saçma
benimde kesem 11 cm tatlım bence boşuna bekletio doktor seni :26:
Oje ve oje çıkarıcılar -asetonsuz bile olsa- çok sağlıklı değil diye duymuştum gebelik esnasında. Fondötenler de çok yoğun kimyasallar içeriyor, mümkün olduğunca kaçınmak gerek. Tabi bunlar hep kulaktan dolma ya da internetten okuma bilgiler, bilimsel bi makale var mı deseniz açıp gösterecek kaynağım yok.
Ben kullanmayı bıraktım. Makyaj da öyle ahım şahım yapmazdım ama iyice azalttım, toplantı vs varsa çok az allık ve göz kalemi kullanıyorum. (Ürünlerim organik, petro kimyasallar, paraben, vs içermiyor)
Ama feci solgun görünüyorum, ayrıca da çok bakımsız ve paçoz hissediyorum. Bu da moral bozucu oluyor tabi.
sadece kese canım zaten şu imza bölümündeki haftam falan da yalan oldu.dr. baya baya geç döllenmeiş dedi.ama kafayı yicem kese günde 1,1 mm büyürmüş benim bir haftada toplam 3 mm büyümüş ya((kesemi çeker koyarım ama şimdilik içinde hiç birşey görünmüyor.Dr. kalp atışı için kese çok küçük dedi.onu da duyamadım.ters giden bişeyler mi var ya (((nette kesenin yavaş büyümesi diyorum bi ton şey geliyor önüme.böyle devam ederse kürtaj diyor:'(((((((
sadece kese canım zaten şu imza bölümündeki haftam falan da yalan oldu.dr. baya baya geç döllenmeiş dedi.ama kafayı yicem kese günde 1,1 mm büyürmüş benim bir haftada toplam 3 mm büyümüş ya((kesemi çeker koyarım ama şimdilik içinde hiç birşey görünmüyor.Dr. kalp atışı için kese çok küçük dedi.onu da duyamadım.ters giden bişeyler mi var ya (((nette kesenin yavaş büyümesi diyorum bi ton şey geliyor önüme.böyle devam ederse kürtaj diyor:'(((((((
aslında doğru diyosun ne kadar kimyasallardan uzak durursak o kadar iyi
inşallah bende keseyi görmeye gittiğimde daha detaylı olarak dr.uma da sorarım
merhaba kasım annişleri
benim bulantılarımla başım dertte c.tesiden beri başladı doğru düzgün bi şey yediğim yok açım ama yemek görmeye dahi dayanamıyorumdün eşimin zoruyla bi şeylerr yedim daha da bi şey yiyemedim su bile içesim yok napıcam böyle bilmiyorum geçen hafta ne güzel canım bi şeyler çekiyo yiyodum ama şimdi yok hiçbi şey istemiyorum
sizde durumlar nasıl?
Aaa süper o zaman. Kazulet gibi gezmeme gerek yok yani, iyiymiş :)
Çok iyi etmişsiniz sormakla, teşekkürler. Bugün göz kalemi sürdüm diye vicdan yapmıştım resmen. İçim rahatladı şimdi :)
Bir de bir şey sorabilir miyim? Şu güzel, hareketli "smiley" leri nerden, nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar? Benim ekranımda görünmüyor da. Siz sevimli sevimli işaretler yapıyorsunuz, çok hoşuma gidiyor :)
ben de bir haftadir senin yasadiklarini yasiyorum ve yersem yada koku duyarsam aninda cikariyorum. sabahlari baslayip biter yaziyor hamilelik bulantilari icin benim bitmiyocubuk kraker, leblebi, peynir, kekik, tuzlu salatalik dediler hepsini denedim ise yaramiyor. bugun kok zencefil kaynattik bulanti olunca birer yudum icin demis saracoglu. biraz once onu ictim sanki ise yaradi dene sen de.
merh canım aynıyız bende 5+2 deymAllah'ım sağlıkla kavştrsn bebişlerimze inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?