Inşallah Rabbim hayırlısıni verir.cok çabuk sevinmisim fazla acele etmişim. Keşke eşimin ailesi doymamış olsaydı. Nasip ya[/QUOTE
o duydu bu duydu diyede hic dert etmeyin, benim duymayan kalmamisti ama sonra durum degisincede kimse birsey sormadi bile.zaten daha kotu dusunecek bir durumunuz yok ,sanirim 6 haftalik hamilesiniz, gebelik saglikliysa kese cok hizli sekilde buyuyup normal haftasini yakalayabiliyor.
Inşallah Rabbim hayırlısıni verir.cok çabuk sevinmisim fazla acele etmişim. Keşke eşimin ailesi doymamış olsaydı. Nasip ya[/QUOTE
o duydu bu duydu diyede hic dert etmeyin, benim duymayan kalmamisti ama sonra durum degisincede kimse birsey sormadi bile.zaten daha kotu dusunecek bir durumunuz yok ,sanirim 6 haftalik hamilesiniz, gebelik saglikliysa kese cok hizli sekilde buyuyup normal haftasini yakalayabiliyor.
Sata göre değil de bi hafta geç hesapladim 5+6 oldu ona göre gelişim normal gibi ama nasip artık zaman gösterecek. RABBİM ol dedi oldu.yuru ya kulun derse de devam edecek bakalım. Ailemde olumsuz gebelik yok ama yine de nasip kısmet artık. Bir hafta var.bu hafta ödevler var yazılılar falan derken kendimi okula vericem artık. Kafamı dağıtım ve düşünmemeye çalışıcam insallah
Benim durum şu sırasıyla kese ölçümleri
6 Mart 3,9 mm
10 Mart 7,9 mm
17 Mart 11 mm (ve bugün Dr. A gittiğimde kese küçük diyip kalp atisina bakmadı bile)
1 hafta sonraya çağırdı. Benim korkum kese çok yavaş buyuyo((
kızlar iyi günler bende sabah gittim doktora keseyi gördük şükür ama embriyo henüz yok 10 gün sonra gel dedi satım 4 şubattı 4 martta hamile olduğumu öğrendim daha erken kalp atışları için dedi doktor benim gibi olan varmı 5 hafta yarın bitecek 6 ya gireceğiz siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını...
Bence senin doktorun moral bozmayi pek bi seviyor. 13 subatta yumurtlamis olsan 6+4 hadi 15inde desek 6+2 ama gec dollenme olsa yinede en fazla 6 gun gec dollwnmistir buda seni 5+4 yapar. Bence kese boyutu gayet guzel e yolk sac'te varsa boyutlara takilma cok derim ben. Keseler kitaplara gore her gun1 mm buyumesk gerek diyor ama herkesin degisik olabiliyor. Icinde bebek oldugu surece bence sorun yok canim.
sat'benimde 4 şubattı. geçen hafta keseyi görmüştük, ama sat'a göre daha küçüktü. sanırım geç döllenmeymiş. 15 gün sonra gel demişti. bakalım inşallah haftaya görünür kendisi de kalp atışları da. daha görünmemesi normalmiş ama insan tedirgin oluyor işte.
Canım benim geç yumurtlama olduğu için sat.i 4 subat (gercek satan bir hafta sonra hesapladim)
Benim de bugun kalp atışı yoktu 24 martta bakicak
selam kızlar merak ettim son hamişleri hayırlı olur inş hepimize meleklerimiz
kalp atışları bazen 8. haftaya kadar belli olmayabiliyr
ohh canım sana da maşallah hayırlı olsun sen baya büyütmüşssün:)cinsiyet de bellidir:)
ahhh ahh darısı başımıza inşallah.ben kafa yordukça kafayı yicek gibi oluyorum o yüzden rakamlara hesaplara günlere haftalara bakmıcam artıkhaftaya pazartesi gidicem dr.a bebişim hazırsa kalbini dinlicem .nasipse belki onu görürüm bilmiyorum artık hayırlsı
Arkadaslar, aslında hepimiz bi yanlışın içindeyizz.
Sağdan-soldan duyduğumuz, internette yazılanları okuduğumuz, başkalarının baslarına gelenlerle kendimizi bir tutup kıyasladığımız için...
Her bünye nasıl farkılıysa bu gebeliğede yansıyor. O şunu demiş, bu şunu yaşamış, ben surda böyle bişey okudum falan. Bilgilenmek yerine tam tersi kafamızı karıştırıyoruz, stres yapıyoruz ve bu yolunda olan seyleri değiştiriyor belkide, bunu hiç düşünmüyoruz.
Eskiden internet mi varmış, ailelerimiz bizi bunlarla mı dünyaya getiirmiş ki? Zamanı bırakıp gününü beklemekten baska ne yapmışlar ki?
Herşey olacağına varıyor, biz istediğimiz kadar yırtınıp dursakta bazı seyler değişmiyor.
Bi gebelik sonlanacaksa hiç bişey mani değil, hepimiz inançlı insanlarız, veren de Allah, alan da...
Kesem küçük, kalp atışı duymadım diyerek kendimizi yiyip bitirmeyelim. Suna emin olun bebekte, kesede bi kaç günde öyle hızlı büyüyor ki arayı kapatıyor.
Bunu ben bizzat yasadım, ilk gebeliğim de(düşükle sonuçlanmıştı gerçi kan pıh.sebebiyle) 1 hafta geriden gelen gebeliğim, bir daha ki muayenem de tam gününe denk gelmişti, sonra dedim boşuna üzmüşüm kendimi...
Ben 6+6 da duymuştum kalp atışını, benimle aynı anda hamile kalan arkadasım taa 8.haftasına girdiğinde duymuştu...
Her bünye farklı bunu aklınızdan çıkartmayın...
Lütfen hiç bişey olup bitmeden karalar bağlamayalım, dua edelim ve bekleyelim eminim ki burda üzülen bi çok arkadas pişman olacak güzel haberler alınca :)
inşallah canım inşallah valla bunu çok istiyorum ama Rabbim hayırlısysa nasip edecek sonuçtaçok şükür büyüyor canım kızımız olacak Rabbim nasip ederse
bende de vardı 13. haftaya kadar hep birşey olacakmış gibi Rabbim verdikten sonra çok pimpiriklenmemek lazım nasipde varsa olur
duyarsınız o pıtpıtları rahat olun
cok haklısın canım benımde bu 2. cocugum olucak ılkındede cok stres yaptım tedavı fln görmüştük uzun sürmüştü hamıle kalmam ondanda tedırgındım hep dıyodum 2. hamılelık olursa stres yapmıycam dıye bu gebelıgede 2 senede ulasabıldık kese için gişdiyorum fln dıyorum mıllete o ne fln dıyolar kımsenın bırsey araştırdığı yok bız takıyoruz benımde kese gecen hafta küçük dedı dr 1 hafta sonrası gıdıem erkenmı kı ebrıyo fln görünmezmı sat.a göre 6+3 olucak benım oğlumda 6+3te kalp atışı duyulmuştu kısmetartık
amin inşbu gün 2.ke gördük bebişimizi allah herkeze nasip kısmet etsin çok harika ve tarifsiz bi duygu gerçekten
selam herkes nasıl..
ben kotyuyum bugun ılk kez ıstıfralara basladım yedıgımı cıkardım hep
sımdı mıdemı bastırmak ıcın tuzlu bıseyler yıuyprum soylemeyeyım sımdı
selam..öncelikle Allah herkesin bebişleri sağlıcakla doğsun inşallah.. fazla tuzlu şeyler yeme hem senin için hem bebek için çok zararlı..özellikle böbrekler için.
öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim kavusuruz hepimiz bebeklerimize benim sat 7şubat yani 5+3 cumartesi günü hcg 1000di ve kese görünmedi siz bebeği görmüşsünüz son hcg değeriniz kaçtı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?