2014 Kasım Anneleri

Bence senin doktorun moral bozmayi pek bi seviyor. 13 subatta yumurtlamis olsan 6+4 hadi 15inde desek 6+2 ama gec dollenme olsa yinede en fazla 6 gun gec dollwnmistir buda seni 5+4 yapar. Bence kese boyutu gayet guzel e yolk sac'te varsa boyutlara takilma cok derim ben. Keseler kitaplara gore her gun1 mm buyumesk gerek diyor ama herkesin degisik olabiliyor. Icinde bebek oldugu surece bence sorun yok canim.

sat'benimde 4 şubattı. geçen hafta keseyi görmüştük, ama sat'a göre daha küçüktü. sanırım geç döllenmeymiş. 15 gün sonra gel demişti. bakalım inşallah haftaya görünür kendisi de kalp atışları da. daha görünmemesi normalmiş ama insan tedirgin oluyor işte.

Canim cok güzel hesapladin) sanırım gerçek hesaplarım senin yaptığın gibi.yolk saç görünmüyordu daha.dr onunla ilgili hiçbişey söylemedi belki henüz görünmemesi normal diye seslenmek bilmiyorum.
Bugünkü kese

Eklentiler

• $1395074429232.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bende geçen hafta perşembe gördüm kesemi 2 hafta sonra gel beta hcg çok yüksek bebişi göremedim ikiz olabilir dedi.. Hepimize sağlıklı hamilelik ve bebişler nasip etsin Rabbim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim geç yumurtlama olduğu için sat.i 4 subat (gercek satan bir hafta sonra hesapladim)
Benim de bugun kalp atışı yoktu 24 martta bakicak

Canım benim geç yumurtlama olduğu için sat.i 4 subat (gercek satan bir hafta sonra hesapladim)
Benim de bugun kalp atışı yoktu 24 martta bakicak

selam kızlar merak ettim son hamişleri hayırlı olur inş hepimize meleklerimiz
kalp atışları bazen 8. haftaya kadar belli olmayabiliyr

selam kızlar merak ettim son hamişleri hayırlı olur inş hepimize meleklerimiz
kalp atışları bazen 8. haftaya kadar belli olmayabiliyr

ohh canım sana da maşallah hayırlı olsun sen baya büyütmüşssün:)cinsiyet de bellidir:)

ahhh ahh darısı başımıza inşallah.ben kafa yordukça kafayı yicek gibi oluyorum o yüzden rakamlara hesaplara günlere haftalara bakmıcam artıkhaftaya pazartesi gidicem dr.a bebişim hazırsa kalbini dinlicem .nasipse belki onu görürüm bilmiyorum artık hayırlsı

Arkadaslar, aslında hepimiz bi yanlışın içindeyizz.
Sağdan-soldan duyduğumuz, internette yazılanları okuduğumuz, başkalarının baslarına gelenlerle kendimizi bir tutup kıyasladığımız için...
Her bünye nasıl farkılıysa bu gebeliğede yansıyor. O şunu demiş, bu şunu yaşamış, ben surda böyle bişey okudum falan. Bilgilenmek yerine tam tersi kafamızı karıştırıyoruz, stres yapıyoruz ve bu yolunda olan seyleri değiştiriyor belkide, bunu hiç düşünmüyoruz.

Eskiden internet mi varmış, ailelerimiz bizi bunlarla mı dünyaya getiirmiş ki? Zamanı bırakıp gününü beklemekten baska ne yapmışlar ki?
Herşey olacağına varıyor, biz istediğimiz kadar yırtınıp dursakta bazı seyler değişmiyor.
Bi gebelik sonlanacaksa hiç bişey mani değil, hepimiz inançlı insanlarız, veren de Allah, alan da...

Kesem küçük, kalp atışı duymadım diyerek kendimizi yiyip bitirmeyelim. Suna emin olun bebekte, kesede bi kaç günde öyle hızlı büyüyor ki arayı kapatıyor.
Bunu ben bizzat yasadım, ilk gebeliğim de(düşükle sonuçlanmıştı gerçi kan pıh.sebebiyle) 1 hafta geriden gelen gebeliğim, bir daha ki muayenem de tam gününe denk gelmişti, sonra dedim boşuna üzmüşüm kendimi...
Ben 6+6 da duymuştum kalp atışını, benimle aynı anda hamile kalan arkadasım taa 8.haftasına girdiğinde duymuştu...
Her bünye farklı bunu aklınızdan çıkartmayın...

Lütfen hiç bişey olup bitmeden karalar bağlamayalım, dua edelim ve bekleyelim eminim ki burda üzülen bi çok arkadas pişman olacak güzel haberler alınca :)

çok şükür büyüyor canım kızımız olacak Rabbim nasip ederse
bende de vardı 13. haftaya kadar hep birşey olacakmış gibi Rabbim verdikten sonra çok pimpiriklenmemek lazım nasipde varsa olur
duyarsınız o pıtpıtları rahat olun

cok haklısın canım benımde bu 2. cocugum olucak ılkındede cok stres yaptım tedavı fln görmüştük uzun sürmüştü hamıle kalmam ondanda tedırgındım hep dıyodum 2. hamılelık olursa stres yapmıycam dıye bu gebelıgede 2 senede ulasabıldık kese için gişdiyorum fln dıyorum mıllete o ne fln dıyolar kımsenın bırsey araştırdığı yok bız takıyoruz benımde kese gecen hafta küçük dedı dr 1 hafta sonrası gıdıem erkenmı kı ebrıyo fln görünmezmı sat.a göre 6+3 olucak benım oğlumda 6+3te kalp atışı duyulmuştu kısmet artık

inşallah canım inşallah valla bunu çok istiyorum ama Rabbim hayırlısysa nasip edecek sonuçta
ayy maşallah ya kız mı ne güzel Rabbim hayırlı evlat eylesin,kolay doğum nasip ets,in inşallah.İnşallah Allah nasip ederse ben de kız olmasını geçiriyorum gönlümden ama hayırlısı bakalım devamı olsun inşallah öncede cinsiyet şimdlik aklımın ucuna gelmiyor bakalım

ben de ilkinde baya rahatmışım sanki ya:)rahat olmasaydım yok kese yok kalp atışı hatırlardım.demekki o dönemde pek araştırmamışım o yüzden kafa rahat bekleyip durmuşum.çünkü haftasını hatırlamıyorum ama bi gittim kese,bi daha gittim kalp atışı,bi daha bebekDdne rahatlıkmış haa
şimdi arkadaşın dediği gibi sağdan soldan duyduğum ve tecrübem bilgim falan arttıkça didiklemeye başladım:26:

amin inş bu gün 2.ke gördük bebişimizi allah herkeze nasip kısmet etsin çok harika ve tarifsiz bi duygu gerçekten

öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim kavusuruz hepimiz bebeklerimize benim sat 7şubat yani 5+3 cumartesi günü hcg 1000di ve kese görünmedi siz bebeği görmüşsünüz son hcg değeriniz kaçtı acaba

selam herkes nasıl..
ben kotyuyum bugun ılk kez ıstıfralara basladım yedıgımı cıkardım hep
sımdı mıdemı bastırmak ıcın tuzlu bıseyler yıuyprum soylemeyeyım sımdı

selam herkes nasıl..
ben kotyuyum bugun ılk kez ıstıfralara basladım yedıgımı cıkardım hep
sımdı mıdemı bastırmak ıcın tuzlu bıseyler yıuyprum soylemeyeyım sımdı

selam..öncelikle Allah herkesin bebişleri sağlıcakla doğsun inşallah.. fazla tuzlu şeyler yeme hem senin için hem bebek için çok zararlı..özellikle böbrekler için.

selam..öncelikle Allah herkesin bebişleri sağlıcakla doğsun inşallah.. fazla tuzlu şeyler yeme hem senin için hem bebek için çok zararlı..özellikle böbrekler için.

amin inşş..
farkındayım ama tuz mıdemı bastırıyor cıddı bır sekılde.
dehset mıde agrım ve bulantım var

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun :) Artık büyük ihtimalle keseyi görürsünüz. İki günde beta hcg değerleri 2 katına çıkıyor. 1500den sonra rahat görülüyor. ben doktora gittiğimde değerlerim bine ulaşmamıştı. 2 gün sonrasına çağırdı ve 2 gün sonra rahat gördük. bu arada benim de sat 7 şubat 5+3 aynıyız. onrpnr ın da aynı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…