- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
..
medicanada kime gidiosun metin çaparamı...
canım sıkma canını yaa..
bende sizin gibiyim burada yazılanları okudukça endişelenmeye başladım....ne kadar detaylar varmış
Bu arada sağlık ocağına gittim.kayit için ve orada bayana söyledim. 11 günde kese 7 mm büyümüş dedim.hayirlisi sağlıklı değilse zaten vücut alacaktır. Yasin genç daha üzülme dedi((benim bu hafta geçmeyecek ya (
ıns testlerın sonucu ıyı cıkar, bu testler ne zaman yapılıyor, nasıl yapılıyor, kac test var ??
Dilerim temiz çıkar canım :)
Yarın bebişi görür görmez gel heee :)))
6martta küçük görmüştüm, 10martta biraz daha büyümüş bugün birazcık daha ama kalp atışına bakmaya gerek yok kese hala çok küçük dedi.ck geç döllenme dedi.nolur fikir verin sat 28 ocak ama, son birlikteliğim 13 subat ta olmuştu. Duyulması kötü değilmi. Kese sanki CK yavaş büyüyor .bi bilgisi olan var mı delircem
ay bi doğuran doktor oluo zaten onlara neymiş allah aşkına
bizim senle aynı herşeyimiz benc takma kafana kesende normal benimde 11,8 mm sıkam sen güzel canını ona buna takma
Canim hayırlı olsun aramıza hoş geldin.
Boş gebelik nasıl belli oluyor acaba? Nasıl anlaşılıyor? Ben kafayı yemek üzereyim ciddi şüphelerim var da:'(
Onca olumsuz şeyin arasında unutmuşum sol tarafta da miyim varmış ama şimdilik çok küçük dedi
Bu arada sağlık ocağına gittim.kayit için ve orada bayana söyledim. 11 günde kese 7 mm büyümüş dedim.hayirlisi sağlıklı değilse zaten vücut alacaktır. Yasin genç daha üzülme dedi((benim bu hafta geçmeyecek ya (
Çok teşekkürler hayırlısı olsun bakalım. Ah sormayın o sıralar durumlar belli olana kadar ne kadar üzüldümİlk başta hamileyim diye çok sevindim beta hcg güzel artıyordu, 6 haftalık oldum doktor kalp atışını görmek için çağırdı ama baktı yok. Belki geç döllenmedir dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama ben tabi bu sırada başka doktorada gittim o da kalp atışını göremedi. 7 haftalıkken gittim yine yok , doktor kesin görmemiz lazımdı artık dedi ama doktor beni çok üzgün gördüğü için 2-3 gün daha bekleyelim tekrar bakalım yine yoksa kürtaj dedi. Ben 7+4 olmuştum hafif kanama oldu ve doktoru aradım hemen gel dedi ve kürtaj yaptı. Sizin durumunuz nedir ? Ama üzülmeyin sakın ne olursa olsun. Çünkü doktor sağlıksız olacak bebek oluşmuyor, bence şanslısın dedi.
Canim senin imzanda 6. Hafta yaziyor yani aha 5 haftalik filan heralde. Doktor niye bu kadar strese soktu yok 11 gunde 7mm ilk yaptirdigin kac mm'di. Ben kendimi sat'a gore 5+4.saniyodum ama gec yumurtladigimdan eminim doktorda olctu tam 5+1lik kese buldu ve boyutu 6.1mmdi. Moralini bozma benimki bana kucuk geldi ama normal dedi doktor. Benim dusuklerim var yinede korkuyorum ama en kotusu olacaksa bile sagliksiz oldugu icin vucut reddediyor. Boyutlara takilma. Tahmin ettigin yumurtama tarihine simdiyi say ustune 2 hafta ekle. Kese boyutu icinde 4 hafta + (kese boyutu) atiyom 4 hafta 11mm ise o kese 5+4 oluyormus oyle okudum ama herkeste degisebiliyor canim uzme kendnni
Benim durum şu sırasıyla kese ölçümleri
6 Mart 3,9 mm
10 Mart 7,9 mm
17 Mart 11 mm (ve bugün Dr. A gittiğimde kese küçük diyip kalp atisina bakmadı bile)
1 hafta sonraya çağırdı. Benim korkum kese çok yavaş buyuyo((
aynı durumdayız arkadaşım bana da doktor öyle dedi ,okuldan arkadaşlarla paylaştım temmuzda doğum yapan arkadaşıma da doktor bize söylediklerini söylemiş(doktorlarımız farklı) ama şimdi nur topu gibi bebeği var,bekleyeceğiz hayırlısı diyeceğiz
Kese boyutlarını hatırlayamıyorum ama doktor bana kese çok küçük diyordu sanki benim 7 haftalıkken 11 mm gibi bir şeydi. Yolg sac kesesi oluşmuştu ama. Dediğim gibi dua edip Allah'tan hayırlısını isteyin, zaten her şey olacağına varıyor. Sağlıklı olacaksa olsun inşallah.
slm kızlar. belirsizlikler için sakın moralinizi bozmayın.yok kesem küçük, yok haftam tutmuyo, yok belirtim yok diye kendinizi yiyip bitirmeyin. bence netten de çok araştırma yapmayın. bilgi çöplüğünden başka bişey değil çünkü. hangi sitede doğru bilgiler yazıyo bilemeyiz. sakin sakin stressiz zamanın geçmesini bekleyin bence. yaptıgınız stres hem size hem bebeğinize zararlı. güzel şeyler nasıl allahtansa olumsuzluklarda allahtan. rebbim hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah. ama olmazsa da Allahın bi bildiği vardır deyip Ona sığınmak lazım. yoksa çok üzülür kendimizi harap ederiz. inşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberler vericez burdan. bende cumatresiyi bekliyorum kalp atışları için inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?