2014 Kasım Anneleri

Ah canım keşke ya keşke. Farkında değildim ama meğer ne çabuk alışmışim gebeligeşimdi sonlandı veya aksi bir durum ihtimali beni bitirdi (

haklısın ama her şeye hazırlıklı olmalıyız , ben ailemle paylaşmadım inşallah duyarsak kalbini ve ilerleyen günlerde iyi olursa söylerim artık

çok teşekkür ederim doktor çok canımı sıktı daha değere bakmadan kese falan yok dedi değeri 1000 civarı görünce tamam o zaman dedi ama 1500 üzeri falan olayını sizlerden duyuyorum çok sağolun maalesef doktor böyle açıklamıyor demek üçümüz aynı günüz hadi hayırlısı tekrar teşekkür ederim cevabın için hayırlı olsun

ya malesef doktorlar hiç bir şey açıklamıyor

Merhabalar.. Ben her zaman yazamıyorum benim kurumun neti topiklere yazmamı engelliyor sadece girip okuyabiliyorum.. Bugün Vınn getirdim de gizli gizli giriyorum :)

Sizlere kendi durumumu paylaşacağım... Ben bebeğimi 2 aralıkta kalp atışı olmadığı için kürtajla kaybettim... 2 adet dönemi bekledim sabırsızlıkla bekledim ve yine gebeyim Allah'ıma bin şükürler olsun.. Arkadaşların da tavsiyesiyle 8 Mart(Bat günüm)'de hcg verdim ve sonuç 2779 çıktı.. O kadar çok korktum ki iki gün boyunca kesin mol gebeliktir diye ağladım.. İki gün sonra doktora gittim doktor da çok şaşırdı tekrar hcg verdim iki günde 6278di.. O gün bu değerle baktık düşünün yani bat ımdan iki gün sonra bu değerle keseyi göremedi hiçbişi yoktu.. Moral bozukluğuyla döndüm eve 3-4 gün sonra çağırmıştı gittim 13 martta.. Baktık ve şükürler olsun o zaman kesemi gördük 5+2... Yani kızlar değerlerle çok kendinizi strese sokmayın lütfen.. Düşünün benim kesemin görüldüğü tarihte hcg değerim belki de 20000 lerde felandı.. Şimdi perşembe günü kalp atışı için çağırdı... Rabbim duyanların gözünü aydın etsin bize de duymayı nasip etsin.. Çok korkuyorum haliyle endişeleniyorum Rabbime sığındım inşallah bu sefer duyarım yavrumun pıtpıtını..

ben de ne denediysem olmadı canım dün sağlık ocağına gittim hemşire çok kızdı yemezsen bebeğini kaybedersin dedi korkuyorum ama inan ki mutfağa burnuma kapatarak giriyorum eşim akşam geldi kendi yemeğini kendi hazırladı geldi yanımda yicekti odaya girmesiyle koku yayıldı burnuma dayanamadım hemen mutfağa gitti bana da kaşarlı tost yaptı onu yiyebildim çok şükür. süt içmek istedim içmez olaydım bikaç yudum aldım tekrar başladı bulantı. dediğini denicem şimdi zencefilim yok ama akşama eşime söylerim o getirir artık akşama kadar beklicem

hiç korkma canım rabbim bebeklerimizi korusun tüm kasım anneleri bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz

Hayırlı olsun canım bende kasımda anne olucam ALLAH nasip ederse ikiz mi seninki?

Çok teşekkür ederim canım... Kuzum valla doktor o yüksek hcg değerini görünce çok şaşırdı mol gebelikten şüphelendi önce şükürler olsun ki öyle çıkmadı.. Ama hiç çoğul gebelikten de bahsetmedi.. 13 martta tek kese gördük ama ben internetten araştırdım bazen çoğul gebeikler gizliyormuş birbirini 8.9. haftadan sonra da görülebiliyormuş.. Ya da bu kadar yüksek bu değer iri bi bebek yüzünden oluyomuş.. Yani anlayacağın doktor bi açıklama da getirmedi hala bu yüksekliğe.. Kesemi görünce "oh şükür kesemizi gördük içimiz rahatladı artık kandaki değerlere ihtiyacımız yok ultrasondan takip edeceğiz" dedi.. Bakalım Allah bilir.. Kalp atışını duyayım da ikiz mi üçüz mü Rabbim can versin de herşey kabulüm..

iki güncük kaldı canım geçer hemen endişelenme içini ferah tut ki bebişin de sana sımsıkı tutunsun ben de cuma günü gidicem kalp atışı için inşallah

Rabbimmmmmmmmm.. O duyguyu öyle merak ediyorum ki nasıl güzel bişidir kimbilir... Rabbim nasip etsin inşallah.. Bulantılarınız ne durumda ya benim cumartesi günü başladı biraz bulantım olmayınca korkuyoum acaba kalbi atmıyor mu diye :S

Anladım canım bende geçen hafta duydum bebeğimin kalp atışını 12 haftalık olunca tekrar gidicem artık

benim de c.tesi başladı canım çok rahatsız edici bi durumda dün bütün gün yediğim sadece bi çubuk krakerdi akşam 8 buçukta bi tost yiyebildim o kadar yarım kilo gitmiş kilo almam gerekirken veriyorum hala da bi şey yemedim mutfağa girmek eziyet. maalesef annem de yok yanımda başka şehire gelin geldim ben yardım edebilecek kimsem yok haftaya inşallah bugün annemler gelicek daha iyi olurum diye tahmin ediyorum

Anladım canım bende geçen hafta duydum bebeğimin kalp atışını 12 haftalık olunca tekrar gidicem artık

Gözün aydın ne kadar güzel.. Bizlere de nasip etsin Rabbim... Herşey yolunda gitsin inşallah..

Anladım canım işte benim o kadar değil mide bulantım çok hafif ama gün boyu sürüyor.. O yüzden korkuyorum bi anormallik mi var bende diye.. Yani ben midem birazcık bulansa da yemeğimi yapaabiliyorum bişiler yiyebiliyorum.. Ben de başka bi ilde gelinim.. Ailelerden uzak olmak o kadar zor ki.. Kendi başınasın..

Günaydın arkadaşcıklarım ve onların mmlik yavrucukları progestan kullanıpta rahmin alt tarafına vajinanın girşine doğru bıçak saplanması gibi ağrı yaşayan varmı?

c.tesiden önceye kadar ben de böyleydim canım hatta ben hamile kalmadan önce de devamlı bulantılarım olurdu kansızlığımdan. işte c.tesi daha bi arttı koku tahammülüm yok inşallah azalır artık. bulantı normal canım korkma benim ablam ilk bebeğinde sıkıntı çekmemişti ama ikincisinde çok bulantı çekmişti. çok şükür ikisi de sağlıklı doğdu maşallah

ahh ahh hele bi de kv bu kadaR yakın olup ilgisiz düşüncesizse daha beter. hep diyorum bi kadının eşi onu sevsin, ona değer versin, kıymet bilsin gerisi boş. dış kapının dış mandalı. şükür ki eşimden yana şanslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…