valla ya psikolojimi bozdu bu doktor benim salı günü gittim kese yok dedi tahlil yaptı baktı değer 1000,0 çıktı cuma tekrar çağırdı yine baktı kesebyok kan ver dedi eşim sinirlendi kan verdirmedi cumartedi lekelenmem olunca hemen özele gittik adam cihazı koydu tak gördü nasıl görmez diyede şaşırdı 5+ 3 ken kese boyuna göre 6+2 çıktı erken döllendi sanırım yada doğum papalı daha bir yıl olduya rahim sıkılaşmadığı için çabuk açılıp mı büyüyo bikemedim şimdi diğer doktara sırf meraktan gidiyorum ama seninkide güzel büyümüş maşallah gerçi haftanı bilmiyorum bende telden giriyorum pazartesi dener kalp atışlarını duymayı inşallah duyarsıncanım doğru hatırlamışım ama bebiş deyince inşallah dedim embriyo mu görüncekti acaba diye(telefondan girdğimde aşağıdaki haftalarda çıkmıyor ya)
canım ben de dün gittim kese 1,13 cm olmuş benim de ama ne yolk sac ne başka bişiy yok.DR. kalp atışı duyulmaz erken dedi denemedi hiç.haftaya pazartesi sabahtan randevıum var aç karna gidip tahlil de yaptrıcam hatta.bakalım kısmet artık.
gözünaydın canım ne güzel maşallah kesen çok güzel büyüklüğü falan sen duyarsın inşallah.ama bi hafta önce nasıl görmedi acaba demekki cihaz ii değildi.çünkü bi hafta öncede küçük de olsa görüncek büyüklükte bir kesen olması lazım.
amannnn bu dr.lar ömrümü yedi özeli de devleti de yaşadığımız heyecan ve kaygıyı anlamıyor hep başından savıyor(
valla ya psikolojimi bozdu bu doktor benim salı günü gittim kese yok dedi tahlil yaptı baktı değer 1000,0 çıktı cuma tekrar çağırdı yine baktı kesebyok kan ver dedi eşim sinirlendi kan verdirmedi cumartedi lekelenmem olunca hemen özele gittik adam cihazı koydu tak gördü nasıl görmez diyede şaşırdı 5+ 3 ken kese boyuna göre 6+2 çıktı erken döllendi sanırım yada doğum papalı daha bir yıl olduya rahim sıkılaşmadığı için çabuk açılıp mı büyüyo bikemedim şimdi diğer doktara sırf meraktan gidiyorum ama seninkide güzel büyümüş maşallah gerçi haftanı bilmiyorum bende telden giriyorum pazartesi dener kalp atışlarını duymayı inşallah duyarsın
1 oğlum var birde kızım olsun tükkanı kapatıcamhmm kız mı istiyosun yoksa ozaman rabbim inş.gönlüne göre önce eli ayağı düzgün sağlıklı sonrada istediğini versin inş..
benimde başımdan kötü olay geçti canım 1 yıl oldu onun için sabretmen lazım herşeyi tam zamanın da gitki görünemedi yok kçük biraz daha bekleyelim falan lafları ile karşılaşma daha çok merak edersin.
minikPrensim sana bişey sorucam bende böyle birden bire ateş basması oluyor 1,2 dk sürüyor sonra geçiyor birde ara ara adet olcakmışım gibi ağrılar oluyor normalmidir bunlar.
kızlar buğün kan uyuşmazlığımız olduğunu öğrendim. ve kanamam vardı biraz hemen çağırdı doktorum gittik. kan uyuşmazlığı olan hamilelerin kanaması olursa hemen iğne yapıyorlarmış. uyuşmazlık iğnesi 28. hafta beklenmeden yapılıyor. ve bu iğne kanama başladıktan sonra 72 saat içinde yapılmazsa düşük olabiliyor.birdaha hamilelik olmuyormuş lütfen dikkat edin kızlar. kadın doğum acildeki doktora kanamam var ve kan uyuşmazlığım var diyorum 28. haftada yapıcaz diyor ÇOK DİKKATLİ OLUN
İnşallah görürüm ama 3 günde ne kadar büyümüştür ki kese 2,5 olmuşmudurkese 1-1,5 cm iken kalp atışı
ortalama 2cm iken yolk sac
2,5 cm iken yolk sac ın bitişiğindeki embriyo izlenebilirmiş
eğer benimki gibi yavaş büyümezse sen yarın inşallah embriyoyu bile görürsün inşallah.
ve bu değerler karından ultrasonla görülme değerleri vajinal bakılsa daha erken belli olur
Hmmm geç döllenme olmuş senin canım benimde sat 4 şubat 31 günde bi oluyorum Ama erken yumurtlamışım heralde 17 şubatta kaldığıma eminim senimde geç döllenmeyle uyuşuyo değerlerin ama geç döllenme sonra daha hızlı geliŞiyo miyom büyümezse sorun değil canım zaten Sezeryan olursan miyomuda alıyolarcanım ben haftamı inan bilmiyorum zatennn
son adetin ilk günü 28 ocak ama en erken 30 günde adet görüyordum zaten.bir de geç yumurtlama ıolayı var ve yumurtam geç çatlıyordu bazen.bilmiyorum bu ay ne oldu.Dr. sata göre bu kese küçük kesin geç döllenme dedi.
ben de haftamı bir hafta geri hesapladım.bir hafta geç hesapladığımda bugün 6+0 hafta
git yaaa boşver önden de randevuluysan zaten şansını dene inşallah.yazdığım değerleri okuduysan eğer,senin inşallah duyulur yaa,hatta ben Allah nasip ederse yolk sacı da göreceğini düşünüyorum.inşallah güzel haberlerle gelirsin.benim bi de miyom çıktı ama şimdilik önemsemiyorum çünkü küçük dedi
ayyyy çok heycanlıı:) olabilir tabi canım niye olmasın İnşallah ikizdir tek yumurta ikiziKızlar selamlar ben de 6. Haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim beta hcg yaptı 516 dan 1 hafta içinde 11.500 e çıkmış ikiz olabilir dedi keseyi de gördük o gün haftaya perşembede bebişi görmek için çağırdı.
Kafama takılan şu ne benim ne de eşimin ailesinde ikiz bebek yok. Ama doktor olabilir dedi. Bilginiz var mı konuyla ilgili çok heyecanlıyım cvplarsanız sevinirim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok geçmiş olsun arkadaşım ucuz atlatmkşsın vallakızlar buğün kan uyuşmazlığımız olduğunu öğrendim. ve kanamam vardı biraz hemen çağırdı doktorum gittik. kan uyuşmazlığı olan hamilelerin kanaması olursa hemen iğne yapıyorlarmış. uyuşmazlık iğnesi 28. hafta beklenmeden yapılıyor. ve bu iğne kanama başladıktan sonra 72 saat içinde yapılmazsa düşük olabiliyor.birdaha hamilelik olmuyormuş lütfen dikkat edin kızlar. kadın doğum acildeki doktora kanamam var ve kan uyuşmazlığım var diyorum 28. haftada yapıcaz diyor ÇOK DİKKATLİ OLUN
ayyyy çok heycanlıı:) olabilir tabi canım niye olmasın İnşallah ikizdir tek yumurta ikizi
çok geçmiş olsun arkadaşım ucuz atlatmkşsın valla
Slam kizlar masallah sayfalari okumaya yetisemiyorum. İnsallah hepiniz iyisinizdir. Dunden beri tansiyonum surekli dusuyor biraz once yine cok kotu oldum olctuk 10'a 6 cikti. Niye boyle oldu anlamadim.
selam herkes nasıl..
ben kotyuyum bugun ılk kez ıstıfralara basladım yedıgımı cıkardım hep
sımdı mıdemı bastırmak ıcın tuzlu bıseyler yıuyprum soylemeyeyım sımdı
ne zaman kontrolün canımHem de ne heyecan ya uyuyamıyorum geceleri meraktan :)
ne zaman kontrolün canım
Hem de ne heyecan ya uyuyamıyorum geceleri meraktan :)
evet bayada çokmuşş dayanamazdım heralde benAyın 27 sinde canım bakalım ne olacak zaman geçmek bilmiyor :)
çok teşekkür ederim doktor çok canımı sıktı daha değere bakmadan kese falan yok dedi değeri 1000 civarı görünce tamam o zaman dedi ama 1500 üzeri falan olayını sizlerden duyuyorum çok sağolun maalesef doktor böyle açıklamıyor demek üçümüz aynı günüz hadi hayırlısı tekrar teşekkür ederim cevabın için hayırlı olsun
amin arkadaşım inş güzel bi dönem geçiririz hep beraber
Eki Görüntüle 1028656 kızlar bu şimdiki gebeliğim görüldüğü gibi bakın ufacıcık bi kese var 6+2 altındada yazıyo Eki Görüntüle 1028659 buda ilk gebeliğim 7+3 ne hadar fark var demi
amin canım allah razı olsun baksana 1 hafta olmasına rahmen ne kadar büyük bir fark varMaşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?