- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
canım bak kızlardan bırı yazmış kök zencefıı kaynatıp bulantı olunca yudumlamak işe yarıyomus dene istersen
merhaba canım rabbim mutluluğunu daim etsin bebişlinde sen mutlu oldukça kıpır kıpır etsinnnnherkese merhaba
nasılsınız..
gununuz nasıl gectı bu hafta cabuk gecsın ıstıyorum istifamı verdım sımdılık :))
mutluyum sanırım..
merhaba canım rabbim mutluluğunu daim etsin bebişlinde sen mutlu oldukça kıpır kıpır etsinnnn
Eki Görüntüle 1028656 kızlar bu şimdiki gebeliğim görüldüğü gibi bakın ufacıcık bi kese var 6+2 altındada yazıyo Eki Görüntüle 1028659 buda ilk gebeliğim 7+3 ne hadar fark var demi
kızlar buğün kan uyuşmazlığımız olduğunu öğrendim. ve kanamam vardı biraz hemen çağırdı doktorum gittik. kan uyuşmazlığı olan hamilelerin kanaması olursa hemen iğne yapıyorlarmış. uyuşmazlık iğnesi 28. hafta beklenmeden yapılıyor. ve bu iğne kanama başladıktan sonra 72 saat içinde yapılmazsa düşük olabiliyor.birdaha hamilelik olmuyormuş lütfen dikkat edin kızlar. kadın doğum acildeki doktora kanamam var ve kan uyuşmazlığım var diyorum 28. haftada yapıcaz diyor ÇOK DİKKATLİ OLUN
amin canım allah razı olsun baksana 1 hafta olmasına rahmen ne kadar büyük bir fark var
İnşallah canim. Bu arada karaca arkadasimiz da bizimle ayni gün :)
Merhaba arkadaşlar. Ben pkos'luyum. 7 aydır evliyim, hiç korunmadım ve çok şükür ki şu an hamileyim. Umre dönüşü hamile kaldım. Allahu teala'ya hamdolsun ki bana bu günü de gösterdi. Son adet tarihim 1 Şubat ama pkoslularda geç döllenme olduğu için ben satı 15 şubat diye hesapladım. doktorun dediğine de uydu çünkü. Şu anda 4+2' yim.Beni de ekleyebilirsiniz. Bu arada cuma günü Beta-Hcg 570, pazartesi 1822 çıktı ama vajinal ultrasyonla kese görünmedi. Yarın nasipse tekrar gideceğim keseyi görmek için. Sizce görünür mü? Ayrıca pkoslularda düşük riski çokmuş, ister istemez çok korkuyorum, hepinize sağlık ve sıhhat diliyorum Allah'tan... Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
ayyy csnım benim ya bu koyduğum şimdiki hamileliğim değil yani ufacık olan şimdiki içinde bebiş olan ilk hamileliğim arasındaki farkı göstermek için koydum bir haftanın farkını göstermek için
yaaaaaaaaaaaaaa masallahhh çok guzelll kocaman olmuş bebiş ağlayasım geldiiii
sağlıkla al kucağına canımmmmmm
tatlım ben daha görmedim bebişi koyduğum redim ilk gebeliğimin doğdu şimdi oğlum 1 yaşında ama 7+3 yszıyo CRL yani boyoda 1.24 cm yazıyo seninki ne kadarCanim Bende dun ilk defa bebegimi gordum kalp atislarinida duydum cok guzeldi. 7+3 dedi doktor.yalniz ben tup bebekliyim senin bebisin boyu kac
amin cnm inş.Benimde beta hcg 468 çıktı sat tarihimde 17 şubat kaç haftalık olmuş oluyor suan?
Merhaba arkadaşlar. Ben pkos'luyum. 7 aydır evliyim, hiç korunmadım ve çok şükür ki şu an hamileyim. Umre dönüşü hamile kaldım. Allahu teala'ya hamdolsun ki bana bu günü de gösterdi. Son adet tarihim 1 Şubat ama pkoslularda geç döllenme olduğu için ben satı 17 şubat diye hesapladım. doktorun dediğine de uydu çünkü. Şu anda 4+2' yim.Beni de ekleyebilirsiniz. Bu arada cuma günü Beta-Hcg 570, pazartesi 1822 çıktı ama vajinal ultrasyonla kese görünmedi. Yarın nasipse tekrar gideceğim keseyi görmek için. Sizce görünür mü? Ayrıca pkoslularda düşük riski çokmuş, ister istemez çok korkuyorum, hepinize sağlık ve sıhhat diliyorum Allah'tan... Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kulübü
ayyy csnım benim ya bu koyduğum şimdiki hamileliğim değil yani ufacık olan şimdiki içinde bebiş olan ilk hamileliğim arasındaki farkı göstermek için koydum bir haftanın farkını göstermek için
tatlım ben daha görmedim bebişi koyduğum redim ilk gebeliğimin doğdu şimdi oğlum 1 yaşında ama 7+3 yszıyo CRL yani boyoda 1.24 cm yazıyo seninki ne kadar
merhaba winda, hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. pkoslu ne demk bilmiyorum ama inş kötü bişy olmaz.
ben tüp bebekle hamileyim düşük olayı bizde de önemli..Allah ım korusun bebişlerimizi inşkeseyi 4+6 da gördüm ama bebek henüz görnmüyor dedi dr um.. şuan 5+3 teyim cuma ya randevum var inş görürüm bebeğimi
Amin, sağol canım cümlemize nasip etsin. Pkos (Polikistik Over Sendromu) bir nevi yumurtlama bozukluğuna, adet düzensizliğine neden olan bir hastalık. Dolayısıyla hamile kalmada zorluklar yaşanabiliyor. Ama nasip işte yeter ki Rabbim "OL" desin...
Senin de bebişin hayırlı olsun, haftaya gösterir kendini inşaAllah, daha var sanki :)
Çok saolun inş hepimize hayırlı uğurlu olur ;canım bnmde s.a.t. 8şubat ama bnm hcgm oldukça yüksek haftasına göre erken gözüktü kan testi sonucum ben 11 martta aldım hcg 5922,52 di en son
Bende pko luyum canim . Tup bebek yontemiyle hamile kaldim sukur. Insallah sonuna kadar gitmek nasip eylesin Mevlam hayirlisiyla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?