Doktorlar bir şey söylemiyor zaten. Ben de buradan öğrendim :) sanirim doktorlara hep bizim sormamiz gerekeceksizin de bebeginiz tekrar hayirli olsun. Buradan birbirimize yardimci olup güzel haberlerimizi paylasiriz inşallah. Sevgiyle...
İnşallah canim. Bu arada karaca arkadasimiz da bizimle ayni gün :)
amin canım... çok sağol, peki hormon testi yaptırdın mı? Malum pkoda hormonlar düzensiz oluyor. Benim doktorum yaptırmadı, gerek yok dedi ama bence pkos hakkında tecrübesizdi :/ Başka bir doktorda yaptırmayı düşünüyorum ama bu seferde kan aldırmak bebeğe olumsuz etki yapar diye korkuyorum.
amin canım... çok sağol, peki hormon testi yaptırdın mı? Malum pkoda hormonlar düzensiz oluyor. Benim doktorum yaptırmadı, gerek yok dedi ama bence pkos hakkında tecrübesizdi :/ Başka bir doktorda yaptırmayı düşünüyorum ama bu seferde kan aldırmak bebeğe olumsuz etki yapar diye korkuyorum.
Oncelikle hayırlı olsun canım bende pcos hastasıyım doktorum da geçmişimi bildiği için ilk hormon testi yaptı kan vermenin bebeğe neden zararı olsun için rahat etsin yaptır bence
teşekkürlerr:):) sayfa dahada büyüsün herkes anne olsun:):)
Tuzlu bişeyler de mi yiyemiyosun, kraker vs.. Salatalık yeme zaten canım, sana yaramazki
ben de ne denediysem olmadı canımdün sağlık ocağına gittim hemşire çok kızdı yemezsen bebeğini kaybedersin dedi korkuyorum ama inan ki mutfağa burnuma kapatarak giriyorum eşim akşam geldi kendi yemeğini kendi hazırladı geldi yanımda yicekti odaya girmesiyle koku yayıldı burnuma dayanamadım hemen mutfağa gitti bana da kaşarlı tost yaptı onu yiyebildim çok şükür. süt içmek istedim içmez olaydım bikaç yudum aldım tekrar başladı bulantı. dediğini denicem şimdi zencefilim yok ama akşama eşime söylerim o getirir artık akşama kadar beklicem
nolduu neyin var bişimi oldu niye yatıosunnn :18:
Kizlar merabalar yazarim bugun dr dan sonra demistim .kimyasal gebelik gecirdim( kasim annesi olamicam.gecen yazmistim kimyasal gebelik ne diye sordum forumda cevap vermediler ins yasayarak ogrenmem demistim ama malesef yasarak ogrendim (( neden olur ? Tedavilik biseymi soramadim dr a saskinlikdan.insallah anne olabilirim bigun hepinizin bebeklerine allah omur versin ve kasimda anne olun ins.smdi acili regly oluorum (
Canım çok geçmiş olsun. Allah bi daha bu acıyı yaşatmasın, tez zamanda sağlıklı bir gebelik haberini alırsın inş canım...
belkideama senn şuan 400 lerde mi gerçekten 2 günde 2 kat artsa az sanki
1 oğlum var birde kızım olsun tükkanı kapatıcamtabi önce sağlıklı hayırlısı olsun öncelik o
onlar normal canım ateş basması kasıkta agrı 3 ay falan sürüyor endişe etme
Günaydın kızlarrrr hayırlı sabahlarrrrrrrbugün hepiniz için çoooooook güzel olsun benim saat 10 randevum var bebişimi görmekte bana nasip olsum
günaydınn güzel kasım anneleri...
yaa hala çok kabızımm yaaa off çatlıcammm artık berbatımmmmmillette mide bulantısı var bende de kabızz...artık nefes alamıyorumm yemek falanda yemek gelmio içimden..napayım içim dolu...
zeytinyağı içtim...her akşam kuru kayısı yiyorum..maden suyu içtim yok anacım tık etmedi yaa...
Canim benim hoş geldin sefalar getirdin.biz birbirimizi anlarız hayatım sen boşver kimseye canını sıkma sakinmutlu ol bizimle kal
Teşekkür ederim, 30 yaşındayım, bebeğin doğumu ile birlikte 31. yaş günümü kutlayacağım kısmetse :)o zaman diğerlerinin ne dediğini boşverin bu en çok ikinizi ilgilendiren bir durum boşverin diğerlerini takmayın hiç kaç yaşındasınız?
Cok yorucu olur senin icin.. ins daha uygun isler cikar karsina.. calismak para kazanmak gerekmese her anne cocuguna daha cok vakit ayirmak ister..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?