2014 Kasım Anneleri

İnşallah canim. Bu arada karaca arkadasimiz da bizimle ayni gün :)

sabah bir soru listesi yapıp gitmeyi düşündüm doktora ama utandım :) bakalım artık iyi geceler ilerde bugünleri güzel hatırlarız bence galiba :)

Hormonlarla ilgili test falan duymadim. Ama kac senedir verdigim kanlarda problem olsa cikardi diye dusunuyorum canim.

Iyi akşamlar benim de son adet 10 subat adetim 1 gün gecince test yaptım silik çıktı hemen doktora gittik doktor daha küçük dedi beta hcg 90 çıktı bu perşembe tekrar gidicez kese için inşallah görür vajinal baksam görürüm dedi ben istemedim. Tahminen 5 haftaligim suan adet günleri çok kasik ve bel ağrım oldu ara dada adet sancısı gibi sancı giriyor sizce normal mi öyle bulantimda. Inşallah perşembe görünür kese çok heyecanlıyım

Oncelikle hayırlı olsun canım bende pcos hastasıyım doktorum da geçmişimi bildiği için ilk hormon testi yaptı kan vermenin bebeğe neden zararı olsun için rahat etsin yaptır bence

Oncelikle hayırlı olsun canım bende pcos hastasıyım doktorum da geçmişimi bildiği için ilk hormon testi yaptı kan vermenin bebeğe neden zararı olsun için rahat etsin yaptır bence

çok sağol canım seninki de hayırlı olsun. kansızlık açısından tereddüt etmiştim. yarın kısmetse ilk işim doktora gitmek olacak...

kızlarr dr size verdiği test listesi varmı elinizde oğlum yok etmiş listeyi bulamıyorum varsa resim olarak atarmısınız

Tuzlu bişeyler de mi yiyemiyosun, kraker vs.. Salatalık yeme zaten canım, sana yaramazki

çubuk kraker de kesmedi canım beni ya salatalık bulantıyı önler rahatlatır dediler diye yemeye çalıştım o da işe yaramadı zaten:)

Canım zencefili denedin mi merak ettim? Ben de biraz işe yarıyo yarım saat rahat nefes alıyorum ama birşey yiyecek kadar rahatlatmıyor. 1- 1,5 kg arası vermişim 1 haftada. sütü çok tüketirdim ben de ama şimdi yaklaşamıyorum. Zorla kızarmış ekmek yada senin gibi tost yada yağsız makarna tek yiyip midemde tutabildiklerim. Arda portakalla yeşil elma bi de... Diğer şeyleri yiyebilsem bile midemde max 15 dk tutabiliyorum

Hemşire abartmış sanki benim doktor ilk üç ay yiyemesen bile bebek senin depolarından tüketir endişelenme dedi. 3 aydan sonra da bulantı kalmıyor dedi. Hakketen de yemek yemedi diye kayıp yaşayan duymadım; ben de zaten yumurtalık kisti ve hipotiroidi riskli gebeliğe yol açıyor bi de bunu takmayayım Sen de takma canım bu kadar bulantı gebelerin %30unda oluyormuş 3.-4. aya kadar. Düşük bir yüzde de ise doğuma kadar oluyormuş Allah vere de o yüzdede olmayalım...

belkideama senn şuan 400 lerde mi gerçekten 2 günde 2 kat artsa az sanki

geçen hafta salı günü 104 tü ctsi günü 422ydi yani tam 2 kat artarak gitmiş..
şu anda kaç bilmiyorum canım ama yine ctsiye 3000lere gelmesi lazım..
cuma günü doktora gidicem inşallah karından keseyi görür..

günaydınn güzel kasım anneleri...
yaa hala çok kabızımm yaaa off çatlıcammm artık berbatımmmm millette mide bulantısı var bende de kabızz...artık nefes alamıyorumm yemek falanda yemek gelmio içimden..napayım içim dolu...
zeytinyağı içtim...her akşam kuru kayısı yiyorum..maden suyu içtim yok anacım tık etmedi yaa...

Günaydın kızlarrrr hayırlı sabahlarrrrrrr bugün hepiniz için çoooooook güzel olsun benim saat 10 randevum var bebişimi görmekte bana nasip olsum

1 oğlum var birde kızım olsun tükkanı kapatıcam tabi önce sağlıklı hayırlısı olsun öncelik o

onlar normal canım ateş basması kasıkta agrı 3 ay falan sürüyor endişe etme

günaydın çok teşekkür ederim ilk hamilelik olunca insan en ufak bişi olunca kötü bişi var sanıyor:)

Gunaydin arkadaslar

Nasilsinizzz

Nasil gidiyr gebelik

Ben sata gore 5+5 im

Mide bulantm falan yok kasik agrilarim da gecti

Midem ins hic bulanmaz

Roll on kullaniomusunuzz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlarrrr hayırlı sabahlarrrrrrr bugün hepiniz için çoooooook güzel olsun benim saat 10 randevum var bebişimi görmekte bana nasip olsum

İns cnm merakla bekliyrmm bakalim ne dicek dr sana :)

Cnm bi iki gun kati seyler yeme corba falan ic mutlaka

Gecmis olsun

Canim benim hoş geldin sefalar getirdin.biz birbirimizi anlarız hayatım sen boşver kimseye canını sıkma sakin mutlu ol bizimle kal

Teşekkür ederiim :) :) Anneme kötü durumlar denk gelmiş, hamile kaldığında annanem bana güvenerek doğurma demiş, babanemde alsın çocuğunu filan demiş. annem zor zamanlar geçirmiş hamileliklerini yaşayamamış, şimdi ben azıcık mıy mıy edince sinirlendi galiba :)

o zaman diğerlerinin ne dediğini boşverin bu en çok ikinizi ilgilendiren bir durum boşverin diğerlerini takmayın hiç kaç yaşındasınız?
Teşekkür ederim, 30 yaşındayım, bebeğin doğumu ile birlikte 31. yaş günümü kutlayacağım kısmetse :)

Cok yorucu olur senin icin.. ins daha uygun isler cikar karsina.. calismak para kazanmak gerekmese her anne cocuguna daha cok vakit ayirmak ister..

Evet, umarım herşey daha iyi olur da vakit ayırırım.. Teşekkürler verdiğiniz moraller için : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…