2014 Kasım Anneleri

Canım Günaydın benim perşembe 107 çıktı pazartesi 1010 iki kat artarak değilde daha fazla artış olmuş bu değerlerde mi değişiklik gösterir :what:

günaydın canım benimde bugün kasık ağrılarım geçti ve midem de bulanmıyor
aslında korkuyorum da inşallah kötü bişey olmaz

ben sabah akşam iki kez içiyorumm hayatım çok ama çok rahatım

Süpermiş! Doktorunuz mu o şekilde kullanmanızı tavsiye etti? Bir de, Premesis'e ek olarak başka folik asit ya da vitamin/omega 3 takviyesi alıyor musunuz acaba?

Bana doktor I-Mom diye bir omega-3, Folic 1, bir de bulantı için Premesis verdi, ama Premesis'i birden fazla içip içemeyeceğimi sormak aklıma gelmedi - çünkü o zaman hiç bulantım yoktu. Hatta niye verdi ki boş yere bu ilacı demiştim :)

Şimdi nerdeyse tüm gün içim dışımda, elimde torbayla geziyorum.

aman canım ne takıosunnn boşver sen bebeişini düşünn gözü olanın gözü çıksınn inşşş.hiç umursamaa yaa biz varızzz her zaman yanındayız burdan olabildiğincee merak etmeee..

sağol canım ailem arkadaşlarım hep istanbulda olduğu için kendimi yalnız hissediyorum burada..

Canım Günaydın benim perşembe 107 çıktı pazartesi 1010 iki kat artarak değilde daha fazla artış olmuş bu değerlerde mi değişiklik gösterir :what:

hehe daha fazla arttıysa çoğul gebelik İHTİMALİ olabilir canım çok sevinme ama ihtimal var

kıslar gunaydın bende dun öğrendim evde test ile hayırlı ugurlu olur inşallah allah hepimizinkini sağlıkla hayırlı ve kolay bir şekilde kucağa almak nasip eder inşallah

sizlerin ki de hayırlı olsunn.... :)

Hoşgeldin hayatim:) gozunaydin ne güzel duymuştum maşallah. RABBİm tamamına erdirsin inşallah. Bizim için de dua et. Ben daha duyamadim((

Hoşbuldum canım:) Amin inş. dualarım tüm anne ve bebişlerle hatta bu ara hamilelerin duaları kabul oluyo diye o kadar çok dua eder oldum ki sabah metroda gördüğüm şişman çocuk için bile dua ettim sağlıklı zayıflasın diye:)

benim 1 haftam var işte inş.duyucam kalp atışlarını mercimeğimin.rabbim o güzelliği herkese yaşatsınnn inşşş.

Amin inş. tüm arkadaşlarımız bu güzel duyguyu tadar bu arada sende benim gibi kalp atışı duymayla ilgili ses bekliyosan (ben öyle zannediyodum)
doktorum dedi ki bu dönemde ses vermiyoruz bebek için zararlı sadece ekranda inip kalkan kalp atışını gösterdi

bende sizden öğrendim bu premisisi...haftasonu doktora dedimki " bulantı kesen bi folik asit varmış" "evet vaaaarr" diyo bana manyak..varsa yaz ver işte neyse ben söyledim sonra yazarmısınız diye...enteresan yaa...
henüz bulantılarım başlamadı başlarsa ona geçicem..

Benim çok bulantım var banada dün verdi premesis başladım etkisi olmasını umut ediyorum ve inş. senin bulantın başlamaz çok kötü bişey hele çalışıyosan çok zorluyo gerçekten

Tatlım güm güm güm diye dinletmiyorlar mı ben öyle sandım youtube da hep öyle neden zararlı acaba ama zararlı olsa dr lar niye dinletsin ki kafam karıştı:26::26:

Canım aramıza hoşgrldinnn

Günaydın sevgili kasım anneleri,
Bende sizden biriyim inşallah rabbim nasip ederse..Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım bende.2 gün önce doktor 5 mm kese gördü.Ama daha küçük 10 gün gel bakalım iki tane mi dedi.Değerlerim hep yüksek çıkmıştı ama tek kese göründü..kalp atışlarını ne zaman duydunuz siz.Biz bugun 5+4 düz.

inşallah Allah hayırlısını versin yazarsın yine buraya

Amin inş paylaşırim canım. benimde bütün ailem herkes istanbulda burda kimsem yok senin gibi kendimi yalnız hissediyorum. Buraya yazdığım dan beri çok daha iyiyim en azından her sıkıntımızı, sevincimizi paylaşıyoruz :)

evvettt doktorumm verdii sabah akşam premesis.öğlenleride DECAVIT multivitamin içiyorumm
inşallah kurtulursunn çarçabukk ben bu ilacı içmeden bi kaç kez yaşadım aman aman yanii Allah bi daha göstermesinnn
ama şeyi anlamadım premesis zaten folic asit ,400 mg folik asit var içinde niye bi daha extradab folic 1 verdi ki..

Tatlım güm güm güm diye dinletmiyorlar mı ben öyle sandım youtube da hep öyle neden zararlı acaba ama zararlı olsa dr lar niye dinletsin ki kafam karıştı:26::26:

yok canım diğer arkadaşlar nasıl dinlediler bilmiyorum ama bende dün ses duymak için gittim açıkçası
ultrasonla bakarken sordum kalp atışını duyabilecekmiyim diye bu dönemde zararlı o yüzden ses vermiyoruz bak burada inip kalkan kalbi diye gösterdi sadece şimdilik bu ama

hepsi ayrı cins ya doktorların . iyi doktor şans işi gerçektenn benimki süperr inşallahh sende rahat sorabildiğin bi doktor bulursun için rahatla
vallahi ben her aklıma bişi takıldığında whatsupptan yazıyorum

inşallahhh atlatırsınnn hemennnn Allah yardımcın olsunn hayatımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…