geçen hafta salı günü 104 tü ctsi günü 422ydi yani tam 2 kat artarak gitmiş..
şu anda kaç bilmiyorum canım ama yine ctsiye 3000lere gelmesi lazım..
cuma günü doktora gidicem inşallah karından keseyi görür..
Gunaydin arkadaslar
Nasilsinizzz
Nasil gidiyr gebelik
Ben sata gore 5+5 im
Mide bulantm falan yok kasik agrilarim da gecti
Midem ins hic bulanmaz
Roll on kullaniomusunuzz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kok zencefil dediginiz taze olan mi acaba yoksa kuru kok zencefil mi?
Baya bir zorlamaya basladi dunden beri bulantilaruyanik oldugum sure boyunca toplam 2-3 saat ancak bulantisiz geciyor. O saatlerde de yiyebildigim kadar biseyler yemeye calisiyorum.
Doktor premesis vermisti, sabah iciyorum ama o da kisa sureligine kesiyor bulantimi. Acaba gunde bir tane ile mi sinirli premesis, bir kezden cok icebiliyor muyuz? Bilen var mi arkadaslar?
cnm tahmini günlerimiz birbirine yakın bu akşam doktora gidecekmişsin inşallah güzel sonuçlar alırsın bende cuma günü gidicem hayırlı haberlerini bekliyorum :)[/Q
merhaba cnm akşam keseyi gördük ama çok ufaktı dr tarih bile söyleyemedi 5mm dedi..benim hesabıma göre 5+1 di ama dr un hesabına göre 4+3 gibi çıktı :) 1 Nisanda tekrar bakalım hem kalp atışını dinleyelim dedi hayırlısı artık:))) seninde güzel haberlerini bekliyorum...
ben sabah akşam iki kez içiyorumm hayatım çok ama çok rahatım
aman canım ne takıosunnn boşver sen bebeişini düşünn gözü olanın gözü çıksınn inşşş.hiç umursamaa yaa biz varızzz her zaman yanındayız burdan olabildiğincee merak etmeee..
Canım Günaydın benim perşembe 107 çıktı pazartesi 1010 iki kat artarak değilde daha fazla artış olmuş bu değerlerde mi değişiklik gösterir :what:
Hoşgeldin hayatim:) gozunaydin ne güzel duymuştum maşallah. RABBİm tamamına erdirsin inşallah. Bizim için de dua et. Ben daha duyamadim((
benim 1 haftam var işte inş.duyucam kalp atışlarını mercimeğimin.rabbim o güzelliği herkese yaşatsınnn inşşş.
ben sabah akşam iki kez içiyorumm hayatım çok ama çok rahatım
hehe daha fazla arttıysa çoğul gebelik İHTİMALİ olabilir canımçok sevinme ama ihtimal var
:) o kadar çok isterim ki keşke öyle olsa
bende sizden öğrendim bu premisisi...haftasonu doktora dedimki " bulantı kesen bi folik asit varmış" "evet vaaaarr" diyo bana manyak..varsa yaz ver işte neyse ben söyledim sonra yazarmısınız diye...enteresan yaa...
henüz bulantılarım başlamadı başlarsa ona geçicem..
Hoşbuldum canım:) Amin inş. dualarım tüm anne ve bebişlerle hatta bu ara hamilelerin duaları kabul oluyo diye o kadar çok dua eder oldum ki sabah metroda gördüğüm şişman çocuk için bile dua ettim sağlıklı zayıflasın diye:)
Amin inş. tüm arkadaşlarımız bu güzel duyguyu tadar bu arada sende benim gibi kalp atışı duymayla ilgili ses bekliyosan (ben öyle zannediyodum)
doktorum dedi ki bu dönemde ses vermiyoruz bebek için zararlı sadece ekranda inip kalkan kalp atışını gösterdi
kıslar gunaydın bende dun öğrendim evde test ile hayırlı ugurlu olur inşallah allah hepimizinkini sağlıkla hayırlı ve kolay bir şekilde kucağa almak nasip eder inşallah
sizlerin ki de hayırlı olsunn.... :)
inşallah Allah hayırlısını versin yazarsın yine buraya
Süpermiş! Doktorunuz mu o şekilde kullanmanızı tavsiye etti? Bir de, Premesis'e ek olarak başka folik asit ya da vitamin/omega 3 takviyesi alıyor musunuz acaba?
Bana doktor I-Mom diye bir omega-3, Folic 1, bir de bulantı için Premesis verdi, ama Premesis'i birden fazla içip içemeyeceğimi sormak aklıma gelmedi - çünkü o zaman hiç bulantım yoktu. Hatta niye verdi ki boş yere bu ilacı demiştim :)
Şimdi nerdeyse tüm gün içim dışımda, elimde torbayla geziyorum.
Tatlım güm güm güm diye dinletmiyorlar mı ben öyle sandım youtube da hep öyle neden zararlı acaba ama zararlı olsa dr lar niye dinletsin ki kafam karıştı:26::26:
bende sizden öğrendim bu premisisi...haftasonu doktora dedimki " bulantı kesen bi folik asit varmış" "evet vaaaarr" diyo bana manyak..varsa yaz ver işte neyse ben söyledim sonra yazarmısınız diye...enteresan yaa...
henüz bulantılarım başlamadı başlarsa ona geçicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?