2014 Kasım Anneleri

inşallah rabbim o günleri gösterir hepimize bende 24 yaşındayım ve kasım doğumluyum allah nasip ederse inşallah bende 25 olunca gelecek ufaklık:)

inş.canımm hayırlısı olsunnn

Bende inşallah bu cumartesi gidicem doktora hanımlar. Bakalım hem test istemişti dr hemde bi ultrasona girerim yine Bu haftalarda ultrason resmini veriyormu doktorlar? doktorun dediğine göre 4 haftalığım şuanda.

Bende inşallah bu cumartesi gidicem doktora hanımlar. Bakalım hem test istemişti dr hemde bi ultrasona girerim yine Bu haftalarda ultrason resmini veriyormu doktorlar? doktorun dediğine göre 4 haftalığım şuanda.

sattan itibaren bakarsan 4 hafta üstüne 2 hafta daha koyman lazım yani 6ç haftan bitmiş 7desin bence..

kızlar bende hepinize teşekkür ederim...
işyerinde arkadaşlarım bile sizin kadar güzel yaklaşmıyorlar..
dün hamile olduğumu söyledim..
hayırlı olsun diyip kafalarını çevirdiler..
hepimiz yaşıtız ve şu anda benden başka hamilelerde var..
onlarda baya bir sevgi seli yaşanmıştı..
o yüzden biraz üzüldüm
neyseki bu site var

sattan itibaren bakarsan 4 hafta üstüne 2 hafta daha koyman lazım yani 6ç haftan bitmiş 7desin bence..

Canım en son adetim zaten 31 ocak başlangıcı. Düzensiz de oluyordum ona göre 7 haftalığım ama doktor geçen hafta 3 haftalık falan demişti. Şimdi haliyle 4 haftalığım. Bakalım hafta sonu ne diyecek..

Canım en son adetim zaten 31 ocak başlangıcı. Düzensiz de oluyordum ona göre 7 haftalığım ama doktor geçen hafta 3 haftalık falan demişti. Şimdi haliyle 4 haftalığım. Bakalım hafta sonu ne diyecek..

hmm anladım canım düzensizse doktor daha iyi bilir =) bebeğin ultrasondaki boyuna göre haftan kesinleşiyomuş..keseyi görürse ultrason çıktısı veriyo canım zaten..vermezse de iste..boyunu sor..

Est cabim ne demek :) hepimiz bu moraller icin burdayiz :)

inşallah rabbim o günleri gösterir hepimize bende 24 yaşındayım ve kasım doğumluyum allah nasip ederse inşallah bende 25 olunca gelecek ufaklık:)

Bu sabahın köründe eşim heyecanla uyandırdı beni, çok heyecanlıyım akşama kontrol var gene dedi :) Bu sözler bana yetti de arttı bile :)

merhaba son adet tarihim 14 yada 13 şubat tam hatırlamıyorum .Şu an itibariyle adet olmadım.T est yapmaya korkuyorum çoçuk yoksa üzülecem çünki. cumaya kadar da bekleyecem olmazsa sağlık ocağında kan testi yaptırcam .aşırı bel sırt ağrısı.adet oluyormus gıbı karın ağrısı çekiyorum üç gündür ve ara ara gelen yüksek ateş bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi?

ya tatlım doktoruna bi sorsana,folik asit ne içiyorsun bilmiyorum ama ben premesis içiyorum bulantı önleyici folik asit.
harika bi vitamin hemde bitkisel.sabah akşam içiyorum
bence bi sor bu sıkıntıyı çekme,benimkide çok kötüydü sanki hamile değil gibi yaşıyorum şu an mutlu mutlu sadece uykum var onun da çaresi yok henüz tıpta

hmm anladım canım düzensizse doktor daha iyi bilir =) bebeğin ultrasondaki boyuna göre haftan kesinleşiyomuş..keseyi görürse ultrason çıktısı veriyo canım zaten..vermezse de iste..boyunu sor..

Cumartesi günü bi gidiyim de inşallah o zaman kesin sorarım isterim de çktısını Saklıycam zaten ben

günaydınnnn minik mercimeklerin güzel anneleri nasılsınızz..

isyanım dün çok konuştukk bugün valla midem bulanıoo ya az bişi kahvaltıyı zor yaptımmm

Günaydınnn güzellikler sevimli bebişler:)ben okuldayım bu saat boşum yaqzılıları falan çektirdim dayanamadım bi de size bakınayım dedim:)
İnşallah her şey yolundadır

ahhhh canımmmm bilirim ya ben ilk 3-4 gün tuvalete çıkamadım karnım davul gibiydi dokunamaıyodum.şimdi bol yeşillik sebze kayısı gün kurursu yiyorum ama şimdide tuvalet düzenim yok her saçma sapana yerlerder geliyor((sabah arabayla okula gelene kadar kendimi sıkıyorum:))
Günaydın kızlarrrr hayırlı sabahlarrrrrrr bugün hepiniz için çoooooook güzel olsun benim saat 10 randevum var bebişimi görmekte bana nasip olsum
ayyyy çook heyecanlı canım ya:)Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahhh.valla ben şimdiden senin adına sabırsızlandım:)
benim Allah razı olsun ailem arkadaşlarım komşularım hepsi o kadar sıcak samimi ve anlayışlı ki:)kayınvalidem bile taaa amasyalardan sarma yapıp yolladı valla.komşular ne istersen söyle yapalım diyolar.arkadaşlarım benden heyacanlı nerdeyse:))ama işte daha kalp atışım bile yok(ben de ona üzülüyorum

canım benim öncelişkle Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.Malesef adet belirtileri ve gebelik belirtitleri aynı oluyor.ben de biraz farklı olarak aşırı gaz oldu.karnım şiş gezdi öğrenmeden önce.bi de batma tarzı sancılarım oldu.sanki karnımdan bişey dışarı doğru baskı yapıyor gibi de his geliyordu.ben predictor ile öğrendim gebeliğimi adetimin geciktiği 6.gün yaptım testi.2.çizgi kıpkırmızıydı nerdeyse pembe bile değildi yani.sen de eğer adetlerin düzenliyse durma yap idrarda da bakabilirsin ama sakın dandririk teslerden alma.
ben bebe time ile 3 ay farklı zamnlarda yanlış 2.çizgi gördüm(ve yıkıldım sonra

aman canım ne takıosunnn boşver sen bebeişini düşünn gözü olanın gözü çıksınn inşşş.hiç umursamaa yaa biz varızzz her zaman yanındayız burdan olabildiğincee merak etmeee..

günaydınnnn minik mercimeklerin güzel anneleri nasılsınızz..

isyanım dün çok konuştukk bugün valla midem bulanıoo ya az bişi kahvaltıyı zor yaptımmm

günaydınnnnn:))zorla bulnadırdın yani mideni:))bu elindekiş sigara mı????

Günaydınlar,
Aranıza yeni katıldım 5+3 günlük hamişim. 08.03.14 de kan testim 161.97 -10.03.14 de ise 302.32 çıktı. Doktor çok küçük dedi ve ultrasyonla kontrol için ayın 19undan sonra gel dedi. Ben çalıştığım için doktora cumartesi gidicem ama çok merak ediyorummm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım merhaba günaydın,
akşam kontrolümüz vardı keseyi gördük şükürler olsun ama çok küçüktü 5mm dedi dr benim hesabıma göre 5+1 di ama akşam dr un hesabına göre 4+3 falan çıktı iğneye kalp atışını duyduktan sonra başlıyacağız.1 Nisanda tekrar çağırdı hem kalp atışını duyarız hemde kesin tarih çıkar dedi.bir sürüde yasaklarım var mesela ilk 5 ay kesinlikle kilo almamam lazımmış gerekirse diyetisyene başlıcaz dedi..sanırım zor bir süreç beni bekliyor ama bebeğim bana tutunsun ben herşeye hazırım razıyım....Allah hepimize kolay sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…