- 4 Eylül 2013
- 129
- 32
- 43
Teşekkür ederiim :) :) Anneme kötü durumlar denk gelmiş, hamile kaldığında annanem bana güvenerek doğurma demiş, babanemde alsın çocuğunu filan demiş. annem zor zamanlar geçirmiş hamileliklerini yaşayamamış, şimdi ben azıcık mıy mıy edince sinirlendi galiba :)
Teşekkür ederim, 30 yaşındayım, bebeğin doğumu ile birlikte 31. yaş günümü kutlayacağım kısmetse :)
Evet, umarım herşey daha iyi olur da vakit ayırırım.. Teşekkürler verdiğiniz moraller için : )
geçen hafta salı günü 104 tü ctsi günü 422ydi yani tam 2 kat artarak gitmiş..
şu anda kaç bilmiyorum canım ama yine ctsiye 3000lere gelmesi lazım..
cuma günü doktora gidicem inşallah karından keseyi görür..
Bende inşallah bu cumartesi gidicem doktora hanımlar. Bakalım hem test istemişti dr hemde bi ultrasona girerim yineBu haftalarda ultrason resmini veriyormu doktorlar? doktorun dediğine göre 4 haftalığım şuanda.
sattan itibaren bakarsan 4 hafta üstüne 2 hafta daha koyman lazım yani 6ç haftan bitmiş 7desin bence..
Canım en son adetim zaten 31 ocak başlangıcı. Düzensiz de oluyordum ona göre 7 haftalığım ama doktor geçen hafta 3 haftalık falan demişti. Şimdi haliyle 4 haftalığım. Bakalım hafta sonu ne diyecek..
Est cabim ne demek :) hepimiz bu moraller icin burdayiz :)
inşallah rabbim o günleri gösterir hepimize bende 24 yaşındayım ve kasım doğumluyum allah nasip ederse inşallah bende 25 olunca gelecek ufaklık:)
Canım zencefili denedin mi merak ettim? Ben de biraz işe yarıyo yarım saat rahat nefes alıyorum ama birşey yiyecek kadar rahatlatmıyor. 1- 1,5 kg arası vermişim 1 haftada. sütü çok tüketirdim ben de ama şimdi yaklaşamıyorum. Zorla kızarmış ekmek yada senin gibi tost yada yağsız makarna tek yiyip midemde tutabildiklerim. Arda portakalla yeşil elma bi de... Diğer şeyleri yiyebilsem bile midemde max 15 dk tutabiliyorum
Hemşire abartmış sanki benim doktor ilk üç ay yiyemesen bile bebek senin depolarından tüketir endişelenme dedi. 3 aydan sonra da bulantı kalmıyor dedi. Hakketen de yemek yemedi diye kayıp yaşayan duymadım; ben de zaten yumurtalık kisti ve hipotiroidi riskli gebeliğe yol açıyor bi de bunu takmayayımSen de takma canım bu kadar bulantı gebelerin %30unda oluyormuş 3.-4. aya kadar. Düşük bir yüzde de ise doğuma kadar oluyormuş Allah vere de o yüzdede olmayalım...
hmm anladım canım düzensizse doktor daha iyi bilir =) bebeğin ultrasondaki boyuna göre haftan kesinleşiyomuş..keseyi görürse ultrason çıktısı veriyo canım zaten..vermezse de iste..boyunu sor..
bu sabahın köründe eşim heyecanla uyandırdı beni, çok heyecanlıyım akşama kontrol var gene dedi :) bu sözler bana yetti de arttı bile :)
ahhhh canımmmm bilirim ya ben ilk 3-4 gün tuvalete çıkamadım karnım davul gibiydi dokunamaıyodum.şimdi bol yeşillik sebze kayısı gün kurursu yiyorum ama şimdide tuvalet düzenim yok her saçma sapana yerlerder geliyorgünaydınn güzel kasım anneleri...
yaa hala çok kabızımm yaaa off çatlıcammm artık berbatımmmmmillette mide bulantısı var bende de kabızz...artık nefes alamıyorumm yemek falanda yemek gelmio içimden..napayım içim dolu...
zeytinyağı içtim...her akşam kuru kayısı yiyorum..maden suyu içtim yok anacım tık etmedi yaa...
ayyyy çook heyecanlı canım ya:)Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahhh.valla ben şimdiden senin adına sabırsızlandım:)Günaydın kızlarrrr hayırlı sabahlarrrrrrrbugün hepiniz için çoooooook güzel olsun benim saat 10 randevum var bebişimi görmekte bana nasip olsum
benim Allah razı olsun ailem arkadaşlarım komşularım hepsi o kadar sıcak samimi ve anlayışlı ki:)kayınvalidem bile taaa amasyalardan sarma yapıp yolladı valla.komşular ne istersen söyle yapalım diyolar.arkadaşlarım benden heyacanlı nerdeyse:))ama işte daha kalp atışım bile yokkızlar bende hepinize teşekkür ederim...
işyerinde arkadaşlarım bile sizin kadar güzel yaklaşmıyorlar..
dün hamile olduğumu söyledim..
hayırlı olsun diyip kafalarını çevirdiler..
hepimiz yaşıtız ve şu anda benden başka hamilelerde var..
onlarda baya bir sevgi seli yaşanmıştı..
o yüzden biraz üzüldüm
neyseki bu site var
merhaba son adet tarihim 14 yada 13 şubat tam hatırlamıyorum .Şu an itibariyle adet olmadım.T est yapmaya korkuyorum çoçuk yoksa üzülecem çünki. cumaya kadar da bekleyecem olmazsa sağlık ocağında kan testi yaptırcam .aşırı bel sırt ağrısı.adet oluyormus gıbı karın ağrısı çekiyorum üç gündür ve ara ara gelen yüksek ateş bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi?
kızlar bende hepinize teşekkür ederim...
işyerinde arkadaşlarım bile sizin kadar güzel yaklaşmıyorlar..
dün hamile olduğumu söyledim..
hayırlı olsun diyip kafalarını çevirdiler..
hepimiz yaşıtız ve şu anda benden başka hamilelerde var..
onlarda baya bir sevgi seli yaşanmıştı..
o yüzden biraz üzüldüm
neyseki bu site var
günaydınnnn minik mercimeklerin güzel anneleri nasılsınızz..
isyanım dün çok konuştukk bugün valla midem bulanıoo ya az bişi kahvaltıyı zor yaptımmm
ah canımmm üzüldüm seni çok iyi anlıyorum inan . inşallah herşey yolundadır. verir tahminimce iğne canım çünkü ben girdim daha birşey demeden hemen git ultrasona gel dedi iğneye başlıcaz dedi ki bende şuan senin saydığın gibi bir problem yok sadece anemi var oda düzeltilebiliyor kan ilaçlarıyla. rabbim inşallah dualarımızı kabul eder canım inşallah bu sefer kimsede bir sıkıntı olmadan kucağına alır yavrularını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?