2014 Kasım Anneleri

Benim çok bulantım var banada dün verdi premesis başladım etkisi olmasını umut ediyorum ve inş. senin bulantın başlamaz çok kötü bişey hele çalışıyosan çok zorluyo gerçekten

benim daha erken olduğu için henüz pek bişey yok ara ara midem kalkıcak gibi oluyo ama üstüne düşmeyince geçiyo...
ilerleyen haftalarda bende de olabilir :26:
evet çalışıyorum geçen hafta yerleşme ağrılarım vardı gerçekten çok zordu..
rapor alabiliyosan al ben alamadım malesef
şimdide halsizlik başladı gözlerim kapanıyor sürekli ve çok başım dönüyor...

hoşgeldin canım. ben de tüp bebekle hamile kaldım. 5+5te gittiğimde kalp atışlarını duymuştum.. çok güzel bir duygu..

aaa niye zararlı dedi acaba:26:
ben de gördüm ama hemde dinletti
kızımdada duymuştumm bişi olmadı yahu :44:

hoşgeldin canım. ben de tüp bebekle hamile kaldım. 5+5te gittiğimde kalp atışlarını duymuştum.. çok güzel bir duygu..

ayy inşallahhh tatlım yaaa :) :)bende yarın gidersem duyarım inşaallahhh.Rabbim kucagımıza almayı nasip etsinn inşallahh

Günaydın güzel annişler
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz
Kontrolü olan arkadaslar güzel haberlerle gelin inşallah :)

aynen aynenn hangi şehirdesin özelde yazar mısın??

yok nerde rapor alabilmek
gerçi bunada şükür herşey normal tehlike yok dedi
o yüzden bunları çekmek zorundayım ben bir ay sonra geçmesini umut ediyorum sadece
halsizlik ve uyku durumu bende de sürekli var akşam erkenden yatarak bi şekilde baş etmeye çalışıyorum

ayy inşallahhh tatlım yaaa :) :)bende yarın gidersem duyarım inşaallahhh.Rabbim kucagımıza almayı nasip etsinn inşallahh

ultrasona göre haftası bikaç gün geriden gidiyor canım.. sen haftaya pazartesi fln git bence garanti olsun.. çünkü ben gittiğimde adet tarihime göre 6+2ydi, ultrasonda 5+5 göründü..

ben de erken yatıyorum ama eşimide ihmal ediyorum diye üzülüyorum

ooo süpermiş o yaa
ben whatsupu falan geçtim gittiğimde doğru düzgün bilgi verseler çok güzel olucak...

ultrasona göre haftası bikaç gün geriden gidiyor canım.. sen haftaya pazartesi fln git bence garanti olsun.. çünkü ben gittiğimde adet tarihime göre 6+2ydi, ultrasonda 5+5 göründü..

Doğru söylüyosun aslında sormadım bende ultrasonda ne kadarlık olduğunu ya..Haftaya garanti olur.Zaten karından kese göründüğü için kalp atısı görülür sandım ama sanırım olmayadabiliyormuş neyse artık bekliycezz

Gece bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim. Minik kanamam adet kanamasına dönüştü. Bugün kendi doktoruma gidiyorum. Yapılması gerekenleri o yapsın istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Sizinkileride sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Listeden çıkarabilirsiniz beni artık

Vücut öyle bir makine ki, bebek rahme düştüğü anda, onu zorlarmış bakalım tutunacak mı düşecek mi diye. Basitçe düşen yada sizin gibi kalbi duran bebekler, çok yüksek oranla sağlıklı olmayan embriyolar olduklarından tutunamazlarmış. Allahtan hayırlısını dileyin, sağlıklısınız ki gebelik oluştu, bir daha oluşur. Üzülmemeye çalışın..

merhaba yaşım 24 şehir istanbul ilk bebek 19/11/2014 :)

çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olmanızı sağlar tekrar çok geçmiş olsun.

günaydınnnn minik mercimeklerin güzel anneleri nasılsınızz..

isyanım dün çok konuştukk bugün valla midem bulanıoo ya az bişi kahvaltıyı zor yaptımmm

ayy sorma canımm ya benimde mide bulantımm başladı...şükür çıkarmam yok ama yemek görünce midem kalkıyor..yiyemiyorum hiçbirşeyyy

canım vallahi ben hala kabızım ya nolcak bu halim bilmiylrum...birde dünden beri midem bulanıyor yemek görünce..
sadece meyva ve kuru kayısı yiyorumm onunla duruyorumm yanii...
nolcak halimiz böle

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla tekrar kavuşursun bebeğine..

Gerçekten çok üzüldüm inş. yüce rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder çok geçmiş olsun

gerçekten çok üzüldümmm...
Ama işte demekki sağlıksız bir bebekmişki tutunamamış..
ama bak bebeğiniz oluyor..
en yakın zamanda inş tekrar hamile kalırsın..
inan şu anda çok üzüldümmm

Günaydın kızlar nasılsınız?

Ben grip oldum neyapıcam bilmiyorum ilacta içemiyorum hiç iyi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…