ikizlerde daha sıkıntı tabi cnm, yakın şahidiydim ablamdan. biran önce atlatırsın umarım büyük sabır diliyorumYok canım bi kaç gündür süt yoğurtta geri geliyo daha kötü oluyo..bebekler çok hareketli sanırım midemi itiyolar çok kötü durumdayım uyusunlar diye bekliycem..
Öyle yaptım canım telefonda takılıyorum işte..
geçicek inşallah bu günler..
Aynen ben 2 aydır böyleyim gavisconda geri geliyoki artık etki etmiyo..ilk defa bu kadar şiddetli oldu işte..
günaydın güzel hamiş arkadaşlarımmmm..
cnm gonderdimO ilk videonun linkini atar mısın canım bana? Turgay başyaylanın olan. Direk video olarak eklediğin için bulamıyorum hangi siteden olduğunu.
Ayy tıpkı aynısı valla, dustan sonra bıraz duzelıyor yumusuyor. dun ılk kez krem surdum. krem surdugumde fark ettım ne kadar sertlestıgını cunku korkudan hıc dokunmuyordumBenimde oyle cnim bu zamanlar artik osekilde olmasi normalmis benden sari bi akintifa geldi gecen hafta doktora soylrdim hatta gosterdim vok normal anne olmaya onlarda hazirlaniyor sıkma kesinlikle dedi dusta ilik suyla yika tahris etmefeb dedi geken ilk sutmus etragida sivilce cikmis gibi birde kahverengi alan buyudu baya bende
isyan sanada gönderdim cnmbendede açılmadı yaa merak ettimmm
ayyy aynen benimde sol gogsum oyle cnm ucu bi de dikleşti ıyıce cıktı yanıkızlar ya bnm sag gogus ucum bir garıp, böyle mınık mınık tepelerı var, ayrık ayrık, dokunuyorum cok sert, kabukumsu, bırde cırkın gorunuyor. diken diken sankı, cok acayıp bırseye donustu ya, soldakı o kadar degıl
Benimde oyle cnim bu zamanlar artik osekilde olmasi normalmis benden sari bi akintifa geldi gecen hafta doktora soylrdim hatta gosterdim vok normal anne olmaya onlarda hazirlaniyor sıkma kesinlikle dedi dusta ilik suyla yika tahris etmefeb dedi geken ilk sutmus etragida sivilce cikmis gibi birde kahverengi alan buyudu baya bende
isyan sanada gönderdim cnm
Canimm cok cok sirinlerr
Canim son haftalarda alsan daha iyi degil mikızlar bezi netten sipariş vereceğim de molfix göbek bağı oyuntulu ayrı mı satılıyor ki yoksa 1 numaraların hepsi öyle mi?
Canim ben gitmeyince lavaboya cok acim oluyor yaparken de yapamayacakmisim gibi sanciyorKızlar idrardan sonra özel bölgemde hafif bir yanma hissediyorum böyle birşey yaşayan oldumu nedeni ne olabilir
Sabah sabah hepimizi ağlattın çooook güzel Rabbim hepimize nasıl olursa olsun sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar baya bilgilendirici bana çok şey kattı bu video...
15 e nerden adlın canım. E bebekte sanırım 25 tl idi
Ayy tıpkı aynısı valla, dustan sonra bıraz duzelıyor yumusuyor. dun ılk kez krem surdum. krem surdugumde fark ettım ne kadar sertlestıgını cunku korkudan hıc dokunmuyordum
bu arada kızlar okuyn bakın ne guzel
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/normal-doğumdan-çok-korkmama-rağmen-doğurdum.752577/
bende edıyrm o kadar zaman dayandım, ıkı ay daha durayım dıyorum
cok gaza geldım he, aslında bı tarafımda oyle dıyor gıt kestır dıye tarayamıyorm bıle bıde kıvırcık :scanım kestir Allah aşkına ben 2 3 ay önce kestirdim bi rahatladım .batıl inanç buu
Slm ben geldim arkadaşım bu hurafelere kanma ben kestirdim sende rahat et kestir kardes batıl inanç bu yaa ben ortasında kestirdimcok gaza geldım he, aslında bı tarafımda oyle dıyor gıt kestır dıye tarayamıyorm bıle bıde kıvırcık :s
cok gaza geldım he, aslında bı tarafımda oyle dıyor gıt kestır dıye tarayamıyorm bıle bıde kıvırcık :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?