2014 Kasım Anneleri

ikizlerde daha sıkıntı tabi cnm, yakın şahidiydim ablamdan. biran önce atlatırsın umarım büyük sabır diliyorum

Ayy tıpkı aynısı valla, dustan sonra bıraz duzelıyor yumusuyor. dun ılk kez krem surdum. krem surdugumde fark ettım ne kadar sertlestıgını cunku korkudan hıc dokunmuyordum

bu arada kızlar okuyn bakın ne guzel

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...doğumdan-çok-korkmama-rağmen-doğurdum.752577/

ayyy aynen benimde sol gogsum oyle cnm ucu bi de dikleşti ıyıce cıktı yanı

aynen bende de öyle, sarı su da geldi geçen, çıkıntılar felan var. garip bir şey oldu, bi de kocaman arada kaldırıp havalandırıyorum göbüşle memiş arasını ah ah bir zamanlar ne fittimmm , acayip mi değiştik ne

Canimm cok cok sirinlerr
kızlar bezi netten sipariş vereceğim de molfix göbek bağı oyuntulu ayrı mı satılıyor ki yoksa 1 numaraların hepsi öyle mi?
Canim son haftalarda alsan daha iyi degil mi
Kızlar idrardan sonra özel bölgemde hafif bir yanma hissediyorum böyle birşey yaşayan oldumu nedeni ne olabilir
Canim ben gitmeyince lavaboya cok acim oluyor yaparken de yapamayacakmisim gibi sanciyor

15 e nerden adlın canım. E bebekte sanırım 25 tl idi

canım bulunduğum yerden bi mağazadan aldık eşimle,manisadan.

ay yazı çok güzel okuyun mutlaka kızlar

bu arada hepinize günaydın..benim yanıma annişimle kardeşim geldi,çok güzel vakit geçiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…