- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Valla uyumusum yazdiktan sonra bu saatte yeni uyandim. :) gece tek kalacam bakalim bu gece nasil olacak.
Teşekkürler canım ben kestirmiştim hamile iken saçımı ama neden sorun ki kestirilmez diye bişey mi var
Ya içimiz yanmış demekki. Televizyonda kar la ilgili eski programlara bakarken akh şurda olaydım diyorum eşim bi bakış atıyor manyakmısın dercesine.Kışlık hırkalarımı özledim
Önce sıcaktı canım işte sürekli yüzümü kollarımı yıkıyordum şükür serinledide rahatladık.yoksa çekilmiyordu.guiding1 ve perikanadi valla iyiymiş oralar, burda gece vantilatorsuz yattik ama baktim gece esim terlemis , actırdım ona..
Çok sogumadi ,geceleri serin azıcık..
damdan düşeni damdan düşen anlar misali. onlar hiç anlamıyor hiçççAynı tepkiDün akşam biz de karlar yağarken bi görüntü izledik ne güzel görünüyor dedim... Eşim de "biz kardan bıkmışız millet karın üstüne ne kadar zevkle oyun oynuyor" diyor
aynen cnm ben zaten en ufak bıseyde duygulanıyorum o mınnakların o ılk dogus anlarını izleyince kendimden geçtim ailelerin heyecanları fln aklıma ailemi getirdi inşallah bizde bi an önce minnaklarımızı alırız kucağımızaVarya bitirdin beni sabah sabah!
Hüngür hüngür ağladım her ikisinde de.
Bende mi böyle doğurucam dedim kendi kendime. Bebeğimi kucağıma alacağım o ilk anı düşündüm. Ben şimdiden böyleysem doğumda ne yaparım bilmiyorum.Ayy resmen şu ikon gibiyim şu an
Ben 2hafta önce kestirdim, hemde kısacik, kut yani, cokta mutluyum,eskiler öyle derlermiş hamileyken saç kestirilmez diye bende tereddüt ettim
İnşallah canım...Bebişler kısmetli gelir derlerBenimde yarn gece tek kalma durumum var, malum bu gece 12den sonra tv uydular Türksat 4a ya gececek ve uydudan tum kanallar silinecek, eşimin de kuzeni uyducu yarin esimde kendi isinden izin aldi, burda para kırmayı düsünüyorlar, insallah para kazanırlarda, eksikleri tamamlarz, eger dukkanda is cok olursa sabahlarlar dukkandaa..
Varya bitirdin beni sabah sabah!
Hüngür hüngür ağladım her ikisinde de.
Bende mi böyle doğurucam dedim kendi kendime. Bebeğimi kucağıma alacağım o ilk anı düşündüm. Ben şimdiden böyleysem doğumda ne yaparım bilmiyorum.Ayy resmen şu ikon gibiyim şu an
O ilk videonun linkini atar mısın canım bana? Turgay başyaylanın olan. Direk video olarak eklediğin için bulamıyorum hangi siteden olduğunu.aynen cnm ben zaten en ufak bıseyde duygulanıyorum o mınnakların o ılk dogus anlarını izleyince kendimden geçtim ailelerin heyecanları fln aklıma ailemi getirdi inşallah bizde bi an önce minnaklarımızı alırız kucağımıza
O ilk videonun linkini atar mısın canım bana? Turgay başyaylanın olan. Direk video olarak eklediğin için bulamıyorum hangi siteden olduğunu.
bende edıyrm o kadar zaman dayandım, ıkı ay daha durayım dıyorumeskiler öyle derlermiş hamileyken saç kestirilmez diye bende tereddüt ettim
Valla çoj güzel teselli ediyosun zeynepcim sağolCanım onun 5 kilosu karnındadır geriside ödemdir merak etme..son haftalara geldik 8 kilo ne ki..bende 11 kilo aldım
Geldi canım geçen hafta siparşi verdim ertesi gün elimdeydi ben yüzlü fiyonk birkaç kurdela silikon tabancası aldım ama hala etiket işini halletmesim fırsat olmadı internetten değilde matbaadan gidip bastırıcambirmax dan siparişlerin geldi mi birgen ben bugün tül kurdela uğur böceği siparişi verdim eminönüne gidemem valla bunlar için.. kavanozlarıda aldım toptancılar çarşısından 105 tane 44 lira.. bide etiket baskıyı ne yaptın.. ben bunun mavisini yapıcam
kızlar ya bnm sag gogus ucum bir garıp, böyle mınık mınık tepelerı var, ayrık ayrık, dokunuyorum cok sert, kabukumsu, bırde cırkın gorunuyor. diken diken sankı, cok acayıp bırseye donustu ya, soldakı o kadar degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?