2014 Kasım Anneleri

Valla uyumusum yazdiktan sonra bu saatte yeni uyandim. :) gece tek kalacam bakalim bu gece nasil olacak.

Benimde yarn gece tek kalma durumum var, malum bu gece 12den sonra tv uydular Türksat 4a ya gececek ve uydudan tum kanallar silinecek, eşimin de kuzeni uyducu yarin esimde kendi isinden izin aldi, burda para kırmayı düsünüyorlar, insallah para kazanırlarda, eksikleri tamamlarz, eger dukkanda is cok olursa sabahlarlar dukkandaa..

Ya içimiz yanmış demekki. Televizyonda kar la ilgili eski programlara bakarken akh şurda olaydım diyorum eşim bi bakış atıyor manyakmısın dercesine. Kışlık hırkalarımı özledim

Aynı tepki Dün akşam biz de karlar yağarken bi görüntü izledik ne güzel görünüyor dedim... Eşim de "biz kardan bıkmışız millet karın üstüne ne kadar zevkle oyun oynuyor" diyor

guiding1 ve perikanadi valla iyiymiş oralar, burda gece vantilatorsuz yattik ama baktim gece esim terlemis , actırdım ona..
Çok sogumadi ,geceleri serin azıcık..
Önce sıcaktı canım işte sürekli yüzümü kollarımı yıkıyordum şükür serinledide rahatladık.yoksa çekilmiyordu.

aynen cnm ben zaten en ufak bıseyde duygulanıyorum o mınnakların o ılk dogus anlarını izleyince kendimden geçtim ailelerin heyecanları fln aklıma ailemi getirdi inşallah bizde bi an önce minnaklarımızı alırız kucağımıza

eskiler öyle derlermiş hamileyken saç kestirilmez diye bende tereddüt ettim
Ben 2hafta önce kestirdim, hemde kısacik, kut yani, cokta mutluyum, benim kv de diyordu kestirilmez.. kestirdigmde de Allah affetsn dedi
Bence Rabbim "sac kesilince ,bebegin omru kisalirmis" diyen beyinleri affetsinn. Cunku batil inanclara inanmak cok gunah..

İnşallah canım...Bebişler kısmetli gelir derler

Sabah sabah hem de iş yerimde ağlattın beni Allahım hayırlısıyla bize de yaşatsın bu mutlulukları inşallah...

gunaydın kızlar,

hepımız dertlıyızz herkes sıkıntılarda

gunler hızla gecsın, dayanmak cok zor, cok yıldım 5 ay mıde bulantısı, sımdıde baslayan yanmalar ıgrenc agız tadıı, hazımsızlık, kabızz... uykusuzluk

konuda paylasılan vıdeolardan bırnı ızledım bende agladım cok duygusal bırsey yaa, Allah hepımıze sıkıntısız gecmesını nasıp etsın

O ilk videonun linkini atar mısın canım bana? Turgay başyaylanın olan. Direk video olarak eklediğin için bulamıyorum hangi siteden olduğunu.

kızlar ya bnm sag gogus ucum bir garıp, böyle mınık mınık tepelerı var, ayrık ayrık, dokunuyorum cok sert, kabukumsu, bırde cırkın gorunuyor. diken diken sankı, cok acayıp bırseye donustu ya, soldakı o kadar degıl

Canım onun 5 kilosu karnındadır geriside ödemdir merak etme..son haftalara geldik 8 kilo ne ki..bende 11 kilo aldım
Valla çoj güzel teselli ediyosun zeynepcim sağol ama seninkiler ikiz bide 1 haftada 2 kilo gelince tırstım her hafta böyle olursa 20 kilıyla kapatırım ben;-( tonron anne olmak istemiyorumm

Doğumu Kolaylaştırmak İçin;Sanırım bu da doğuma giderken, sancınız/suyunuz geldiğinde hemen suya koyuluyormuş ve anne adayı o sudan birazcık içiyormuş.Ama içse de suyu bitmemeli sanırım koyduğunuz camda...Ve o ot açıldıkça anne adayının rahmi de açılıyormuş ve doğumu kolay oluyormuş...Okuduğuma göre de doğum bitince, hemen evdeki kişi bu bitkiyi sudan çıkarmalıymış ki rahim kendini toparlasın diye...ismi...:fatma ana otu

Geldi canım geçen hafta siparşi verdim ertesi gün elimdeydi ben yüzlü fiyonk birkaç kurdela silikon tabancası aldım ama hala etiket işini halletmesim fırsat olmadı internetten değilde matbaadan gidip bastırıcam
Bu arada senin etiket çok güzel yalnız ben leylekli yaptırıcam sanırsam
Onun dışında kapak kısmını böylemi yapacaksın ben bunu görmemiştim çok hoş

Benimde oyle cnim bu zamanlar artik osekilde olmasi normalmis benden sari bi akintifa geldi gecen hafta doktora soylrdim hatta gosterdim vok normal anne olmaya onlarda hazirlaniyor sıkma kesinlikle dedi dusta ilik suyla yika tahris etmefeb dedi geken ilk sutmus etragida sivilce cikmis gibi birde kahverengi alan buyudu baya bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…