2014 Kasım Anneleri

cok gaza geldım he, aslında bı tarafımda oyle dıyor gıt kestır dıye tarayamıyorm bıle bıde kıvırcık :s

Bak bende senin gibi dusunup 6ay kestirmedim.. dedim sabredeyim cenelernden kurtulayim milletin.
Ama her banyoda strese giriyordum.
Agladigim oluyordu sacima tarak girmiyordu, onu gectim, tum ev, ozellikle yatak odam tutam tutam kıl oluyordu.. ben aylardır kafamı öne egip sacimi taradim sirtima yapismasn diye, banyodan cktim, balkonda taradim, balkon kil oldu, orayi yikadim, ustumde hawluyla yerdeki killari supuruyordum.. Sac kurutmak desen zaten zor kuruyor, cok kalin telli saclarim. Yazin fön makinasi iskence, kurutmadan yatiyordum,bu sefer de migrenim,sinuzitim tutuyordu. 2hafta once de gittim kestirdim, dünya varmis, artk saclarim etrafa dokulmuyor sükür, ve daha bakimli duruyor , ben küt kestirdim bu arada.

Canım benimkide senin anlattığın Gibi oldu krem kullanınca düzeldi

buarada bı arkadas banyo tuzu ya da kolonya fıkrı vermıstı bnm cok hosuma gıttı

ayrıca hastane süsleme için neler yapmayı planlıyorsunuz ?yatağa tül bağlayalım dedik, kapı süsü ,çikolata götürcez başka değişik fikirler var mı ?

ben hastane kısmını guzel buluyrm ama korkutucu da, bebek hele bı sag salım dogsun da...haastanede vermeye gerek yok bence,

evet kolonya çok güzel oluyor da ben bu hafta baby shower yapıyorum orda dağıtçam süslü mantar kapaklı şişeler de kolonya.....banyo tuzu da o mantar kapaklı şişelerde mi olur ki
evet cnm oyle, nette var. cok tatlı duruyor cok begendım ben

evet kolonya çok güzel oluyor da ben bu hafta baby shower yapıyorum orda dağıtçam süslü mantar kapaklı şişeler de kolonya.....banyo tuzu da o mantar kapaklı şişelerde mi olur ki
bırde arkadasın masasında var kuzenı dagıtmıs emınonunden almıs, boyle bebek fıgurlu bırsey, kagıt tutacagı, hanı mandal gıbı ucu oluyor ya not kıstıyorsun oda cok tatlı bırsey

Zeyy genelde tokken uzaninca bulanti daha cok oluyor akşamlari az yesek daha iyi midemize

Dogumun ne zaman oldugu onemli degil canim erken dogum olursa zaten dogum sonrasina aktarirsin. 37 ye kadar dayanirsan dogum yaptigin tarihten 13 hafta izin kullanirsin yani 8 haftlik iznine calistigin 5 hafta eklenir 13 olur
Masallah size çok cici seyler fiyatlari biraz fazla ama kalitesi iyiyse gule gule kullan tatlim
Ben paylasmistim sarkhaneminonu.com birde birmax.com var bu sitelerde degisik seker cesitlerini bulursun canim. Hastane icin de bende cikolata lokum lolipop filan dusunuyorum. Ayrica ben bebek sekerini keceden yaptim buda sana bir alternetif. Umarim yardimci olabilmisimdir

Canikolar nasılsınız bakalım ?? Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım yine bayağı birikmiş

dahiliye doktorum gebelik şekerinden dolayı benden hba1c tahlini istemişti,bende pazartesi sağlık ocağına gidip kan vermiştim, bu sabah sonucu almaya gittim ve Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun aralarda kaçamak yapmama rağmen gayet iyi çıktı değerim,sağlık ocağındaki doktorumda dahiliye doktorumda hiç bir sıkıntı yok çok iyi dediler,benim de içim rahatladı valla,çünkü son zamanlarda nefsime hakim olamıyordum ve sonra da pişman olup ağlayıp sızlanıyorum bebeğime birşey olur diye...
ama çok şükür valla çok mutluyum şuan değmeyin keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…