bilmem ki canım doğum çantama koymak için almak istedim.. dün nasılsa lazım olacak diye iki paket bir numara bir paket de iki numara molfix aldım umarım bebeğim kullanabilir..Canimm cok cok sirinlerr
Canim son haftalarda alsan daha iyi degil mi
Canim ben gitmeyince lavaboya cok acim oluyor yaparken de yapamayacakmisim gibi sanciyor
canım ben de sabah bi acıyla uyandım sanırım bende de olmuş yaakızlar yaaa cok afedersiniz ama bende sanırsam hemoroid olmuş off offfbenim gibi olan varmı
kızlar ya bnm sag gogus ucum bir garıp, böyle mınık mınık tepelerı var, ayrık ayrık, dokunuyorum cok sert, kabukumsu, bırde cırkın gorunuyor. diken diken sankı, cok acayıp bırseye donustu ya, soldakı o kadar degıl
cnm sanırım lınk gelmıyo bende anlamadım Google a acıbadem hastanesi bır doğum hıkayesı yaz videolara tıkla ali azem doğum hıkayesı dıye cıkıyo alttan ordanda bakabılırsınBen de de hiçbiri açılmadı videoların ya canım zahmet olacak ama bana da gönderir misin eve gidince bakarım
amin cnmmmSabah sabah hepimizi ağlattın çooook güzel Rabbim hepimize nasıl olursa olsun sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
hmm anladım çok teşekkür ederim canım...Dogumun ne zaman oldugu onemli degil canim erken dogum olursa zaten dogum sonrasina aktarirsin. 37 ye kadar dayanirsan dogum yaptigin tarihten 13 hafta izin kullanirsin yani 8 haftlik iznine calistigin 5 hafta eklenir 13 olur
Masallah sizeçok cici seyler fiyatlari biraz fazla ama kalitesi iyiyse gule gule kullan tatlim
Ben paylasmistim sarkhaneminonu.com birde birmax.com var bu sitelerde degisik seker cesitlerini bulursun canim. Hastane icin de bende cikolata lokum lolipop filan dusunuyorum. Ayrica ben bebek sekerini keceden yaptim buda sana bir alternetif. Umarim yardimci olabilmisimdir
cnm bende acı yok sadece elime geldi bi şişkinlik oyle hıssettım ama agrı acı yapıyosa bı doktora gorun derım kremı ve ılacı varmış sanırım dun ınternetten bıraz araştırdım coguda gebelikten sonra gecıyomuscanım ben de sabah bi acıyla uyandım sanırım bende de olmuş yaacanım çok yanıyor.. ne yapmak lazım acaba ben zeytinyağı fln sürdüm ama iyi gelir inşallah..
sabunlar çok güzel oluyor bende aslında sabun istiyorum ama çok mu olur diye düşünüyorum genelede 3.5 tl tanesi dimi e bebek görmeye baya kişi gelir bizim bütün akrabalar aynı yerdekızlar merhaba...
verilecek hediyelikler konuşuluyor sanırım. ben bu sabunlardan yaptırıcam
Eki Görüntüle 1245227
bir de bu buzdolabı süslerinden yaptırdım, aslında istemiyordum ama görünce çok şirin geldi, dayanamadım
etiket konusunda da sizlere süper bir önerim var. nette tesadüfen www.zazzle.com diye bir site buldum. milyonlarca etiket seçeneği var, kendiniz istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. arama kısmına "baby sticker" yazın ve çıkan sonuçlara bir bakın derimbenim hzırlayıp kullanacakalrımdan birkaç örnek...
Eki Görüntüle 1245230 Eki Görüntüle 1245231
rica ederim , müzik sizi rahatlatıp neşelendirdiyse ne mutlu :) artık ben de her gün gündüz oğluşumla dinlemeyi düşünüyorum.canımm çok güzelmiş öğle molasında dinledik kızımla teşekkür ederiz teyzesi...
bir de mozart denesenBizimkinde tik yokdinliyoruz ama.
bir de mozart denesenben müziği dinlerken ayağımı uzattık sırtımda iki yastık ellerim başımın arkasında gözlerimde kapalı baya motive ettim kendimi. benimkinin en sevdiği pozisyon bu, karnımı sıkıştırınca hiç hoşlanmıyor, şimdiden aldılar bizi himayeleri altına
sorma nsıl isterlerse öyle oturuyoruz akşam yemek yerken bi ara sofraya eğiliyorum küt bi tekme hemen doğruluyorum. o nasıl isterse öyle duruyorum. akşam eşime diyorum kızım artık oturmama karışmaya başladı. tam yatçaz o başlıyo hareketlenmeye karnım şekilden şekile giriyo uyu uyuabilirsen bekliyorum o uyusun diye....bir de mozart denesenben müziği dinlerken ayağımı uzattık sırtımda iki yastık ellerim başımın arkasında gözlerimde kapalı baya motive ettim kendimi. benimkinin en sevdiği pozisyon bu, karnımı sıkıştırınca hiç hoşlanmıyor, şimdiden aldılar bizi himayeleri altına
Canım iki katlı evi nasıl temizliyorsun yardımcı tutsaydınkızlarrr bittimben temizlik yapıyorum biraz mola vereyim dedim ev de 2 katlı daha alt katı ancak bitirdim tabi ağır vasıtayım onun da etkisi var en cok zorlandığım yere eğilip bisey almak bısey yere dusmesın dıye resmen dua edıyorum bu arada bebısımın cıcılerı yıkandı dışarı asamıyoruz o yüzden ıcerı astım ev mıs gıbı bebek koktu harıka bı duygu ben e bebekten dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldım
Dogumun ne zaman oldugu onemli degil canim erken dogum olursa zaten dogum sonrasina aktarirsin. 37 ye kadar dayanirsan dogum yaptigin tarihten 13 hafta izin kullanirsin yani 8 haftlik iznine calistigin 5 hafta eklenir 13 olur
Masallah sizeçok cici seyler fiyatlari biraz fazla ama kalitesi iyiyse gule gule kullan tatlim
Ben paylasmistim sarkhaneminonu.com birde birmax.com var bu sitelerde degisik seker cesitlerini bulursun canim. Hastane icin de bende cikolata lokum lolipop filan dusunuyorum. Ayrica ben bebek sekerini keceden yaptim buda sana bir alternetif. Umarim yardimci olabilmisimdir
kızlar merhaba...
verilecek hediyelikler konuşuluyor sanırım. ben bu sabunlardan yaptırıcam
Eki Görüntüle 1245227
bir de bu buzdolabı süslerinden yaptırdım, aslında istemiyordum ama görünce çok şirin geldi, dayanamadım
etiket konusunda da sizlere süper bir önerim var. nette tesadüfen www.zazzle.com diye bir site buldum. milyonlarca etiket seçeneği var, kendiniz istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. arama kısmına "baby sticker" yazın ve çıkan sonuçlara bir bakın derimbenim hzırlayıp kullanacakalrımdan birkaç örnek...
Eki Görüntüle 1245230 Eki Görüntüle 1245231
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?