sabunlar çok güzel oluyor bende aslında sabun istiyorum ama çok mu olur diye düşünüyorum genelede 3.5 tl tanesi dimi e bebek görmeye baya kişi gelir bizim bütün akrabalar aynı yerde
. ipin ucu kaçmış durumda bide cumartesi günü baby shower yapçam ooooo abarttıkça abarttım görmemişin bi çocuğu olcak durumları ama dayanamıyorum herşey çok güzel bebişlerimiz herşeyi hakediyor e tabi anneleri de:)
Canım sorma kalitesini çok beğendim bende de bir huy var satıcı dilli olunca bi de azcık beğeneyim almadan çıkamıyorum kendimi mecbur hissediyorum... Ama geceliğimi giydim çok yakıştı dayanamadım napim...
Canım sabunlarını felan çok beğendim bi internet sitesinden mi alıcan eğer öyleyse bana da söyler misin sabunları çok beğendim..
Benim oğlum kalsik müziklerde çokk sakin çıtı çıkmıyor ama hap koydumu dinlettiğim an karnımda depremler oluyo resmenbir de mozart denesenben müziği dinlerken ayağımı uzattık sırtımda iki yastık ellerim başımın arkasında gözlerimde kapalı baya motive ettim kendimi. benimkinin en sevdiği pozisyon bu, karnımı sıkıştırınca hiç hoşlanmıyor, şimdiden aldılar bizi himayeleri altına
Carputi etiket arastirirken su siteyi buldum bir bak istrrsen bende yaptiricam ama fiyat konusunda piyasayi bilmiyorum sende ariyordun ya webtoprint.comya bende süslicem kavanozu kimse açmaz kayısı çekirdeğinden şeker varmış baya ucuz oluyor badem şekeri çok pahalı.. bebek şekeri yapanlar bundan koyuyormuş içine
Alemsin ya,:) bunada tepki vermedi kizim..Benim oğlum kalsik müziklerde çokk sakin çıtı çıkmıyor ama hap koydumu dinlettiğim an karnımda depremler oluyo resmenarada oynuyoruz
Benim oğlum kalsik müziklerde çokk sakin çıtı çıkmıyor ama hap koydumu dinlettiğim an karnımda depremler oluyo resmenarada oynuyoruz
kızlar dünde sormuştum yok mu içinizde puset alıpta memnun kalan?Kızlar herkes hazır alışverişini.yapmışken size bi kaç sorum olucak bizim bebek arabamız bu Eki Görüntüle 1244761 bunun içine uyabilecek puset istiyorum ben aslında oğlumun var ama hç memnun değilim sunyy baby künk gibi ağır bebeği koydum mu kaldıramıyorum şöyle alıpta memnun olduğunuz bi marka varmı hafif ve kibar çok büyük olmucak ki ben taşıyabileyim vede bebek arabasına sığsın bide canta iki bebeğin mazemelerini alabilecek kabiliyette bi çanta ama çok tuzlu fiyatıda olmucak
saol canım çok teşekkür ederizBen kestirdim:)
Hepsini çok beğendim. Güle güle giydir inşallah canım.
Canım ben bilmediğim için cevap vermedim ama güvenilir siteler de hep pahalıdır. Bimden falan alsan ucuzdur oralar.
Tam anlamıyla hemoroid olmasam da gebeliğimden beri kabızlık çekiyorum. Koyu renk erikler varya ondan yiyince biraz rahatlıyorum. Geçmiş olsun canım. Seni en iyi ben anlarım :)
ohhhhh muhteşem kokmuştur şimdi evinnn....canım çok yorma kendini dinlene dinlene yap offfff benim işim hiç bitmiyo ben topluyorum oğluş heryere tastık be oyuncak atıyo hergün bi makine çamaşır çıkıyo as ütüle dür yerleştir süpür sil yemek yap topla yıka yerleştir iki çocukla napıcam hiiiiiç bilmiyorummmmmkızlarrr bittimben temizlik yapıyorum biraz mola vereyim dedim ev de 2 katlı daha alt katı ancak bitirdim tabi ağır vasıtayım onun da etkisi var en cok zorlandığım yere eğilip bisey almak bısey yere dusmesın dıye resmen dua edıyorum bu arada bebısımın cıcılerı yıkandı dışarı asamıyoruz o yüzden ıcerı astım ev mıs gıbı bebek koktu harıka bı duygu ben e bebekten dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldım
Carputi etiket arastirirken su siteyi buldum bir bak istrrsen bende yaptiricam ama fiyat konusunda piyasayi bilmiyorum sende ariyordun ya webtoprint.com
ben aynı beden aldım, oldu banadoğum çantama koymak için emzirme atleti almayı düşünüyorum da beden olarak şimdiki bedeninizden büyük mü aldınız kızlar? benim göğüslerde pek bi değişiklik yok ama doğumdan sonrada mı öyle olur ki? bir beden büyük mü alsam acaba bir de marka tavsiyesi olan var mı? ben bir tane anıl balensiz emzirme sütyeni almıştım..
Canikolar nasılsınız bakalım ?? Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım yine bayağı birikmiş
dahiliye doktorum gebelik şekerinden dolayı benden hba1c tahlini istemişti,bende pazartesi sağlık ocağına gidip kan vermiştim, bu sabah sonucu almaya gittim ve Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun aralarda kaçamak yapmama rağmen gayet iyi çıktı değerim,sağlık ocağındaki doktorumda dahiliye doktorumda hiç bir sıkıntı yok çok iyi dediler,benim de içim rahatladı valla,çünkü son zamanlarda nefsime hakim olamıyordum ve sonra da pişman olup ağlayıp sızlanıyorum bebeğime birşey olur diye...
ama çok şükür valla çok mutluyum şuan değmeyin keyfime
Bir yürümeye baslasın horon öğretcem ona çok severim yspmasad da öğrensin babamız hiç bilmez böyle seyleriaynen biz canım
Cnm gözün Aydın ,bende de şeker çıkmıştı kaç çıktı değerin?benim 5,30 çıkmıştı doktorum gayet iyi dedi.
ayy bilmiyorum canım her dakka kapıya bakıyorum sanki birsey olacak gibiBen de gece korkuyorum ama sabah niye korkuyorsun kız
canım bnde sabah 7 de basımı bi koydum yastığa daha simdi uyandımValla uyumusum yazdiktan sonra bu saatte yeni uyandim. :) gece tek kalacam bakalim bu gece nasil olacak.
hastanede ve evde misafirlerimize nasıl hediyeler vermeyi planladınız ben magnet istemiyorum. herkesin evi buzdolabı magnetlerle doldu artık. orjinal fikirler isteim bir de hastane de ayrıca vercekmiyiz..bişeyler bir de mevlüt var tabii ki
canım bndede oyle oluyor yapıyorum ama acıyor sürekli deil ama arada oluyorCanimm cok cok sirinlerr
Canim son haftalarda alsan daha iyi degil mi
Canim ben gitmeyince lavaboya cok acim oluyor yaparken de yapamayacakmisim gibi sanciyor
canım çok sağol ya ben de bir deneyeyim dedim gayet güzel oldu sanırım.. kendimizin bastırması da çok uyguna gelir çok iyi oldu bu :)ben de etiket için www.zazzle.com a bakmanı tavsiye ederim çok fazla seçenek var. hazırladığım etiketi print screen ile bilgisayara kaydedip ozalitçiye götürdüm, ince kartona bastı çok güzel oldu hem de 105 tane etiket 2,5 TL'ye maloldu sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?