2014 Kasım Anneleri

ben yakınlarıma birer tane hediye edicem, öyle herkese değil yani... zaten sabunlardan 30 tane falan yaptırıcam, fazlası maddi olarak çok zorlar çünkü...

yapan kişileri instagram üzerinden buldum ben canım. yapan çok kişi var, arama yerine "sabun" yazınca tonla ye çıkıyor. bu resmini koyduğumu miss_sabun diye biri yapıyor ama onda fiyatlar daha pahalı bilgin olsun... ben başka birine benzer konsepti neredeyse yarı fiyatına yaptırıcam.

Benim oğlum kalsik müziklerde çokk sakin çıtı çıkmıyor ama hap koydumu dinlettiğim an karnımda depremler oluyo resmen arada oynuyoruz

ya bende süslicem kavanozu kimse açmaz kayısı çekirdeğinden şeker varmış baya ucuz oluyor badem şekeri çok pahalı.. bebek şekeri yapanlar bundan koyuyormuş içine
Carputi etiket arastirirken su siteyi buldum bir bak istrrsen bende yaptiricam ama fiyat konusunda piyasayi bilmiyorum sende ariyordun ya webtoprint.com

doğum çantama koymak için emzirme atleti almayı düşünüyorum da beden olarak şimdiki bedeninizden büyük mü aldınız kızlar? benim göğüslerde pek bi değişiklik yok ama doğumdan sonrada mı öyle olur ki? bir beden büyük mü alsam acaba bir de marka tavsiyesi olan var mı? ben bir tane anıl balensiz emzirme sütyeni almıştım..

kızlar dünde sormuştum yok mu içinizde puset alıpta memnun kalan?

saol canım çok teşekkür ederiz

ohhhhh muhteşem kokmuştur şimdi evinnn....canım çok yorma kendini dinlene dinlene yap offfff benim işim hiç bitmiyo ben topluyorum oğluş heryere tastık be oyuncak atıyo hergün bi makine çamaşır çıkıyo as ütüle dür yerleştir süpür sil yemek yap topla yıka yerleştir iki çocukla napıcam hiiiiiç bilmiyorummmmm

Carputi etiket arastirirken su siteyi buldum bir bak istrrsen bende yaptiricam ama fiyat konusunda piyasayi bilmiyorum sende ariyordun ya webtoprint.com

ben de etiket için www.zazzle.com a bakmanı tavsiye ederim çok fazla seçenek var. hazırladığım etiketi print screen ile bilgisayara kaydedip ozalitçiye götürdüm, ince kartona bastı çok güzel oldu hem de 105 tane etiket 2,5 TL'ye maloldu sadece...

ben aynı beden aldım, oldu bana

Cnm gözün Aydın ,bende de şeker çıkmıştı kaç çıktı değerin?benim 5,30 çıkmıştı doktorum gayet iyi dedi.

Cnm gözün Aydın ,bende de şeker çıkmıştı kaç çıktı değerin?benim 5,30 çıkmıştı doktorum gayet iyi dedi.

canım benimde 5.5 çıktı değerim 4-6 arası olması gerekiyormuş referans değerlerinde...
çok şükür senin de güzel çıkmış benimde

Kızlar benim oğlumun hareketlerini çok aşağıda hissediyorum dün gece O kadar aşağıdaydı ki 3-4 cm daha aşağıya inse çıkıcak gibi sizlerde öyle çok aşağıda hissediyor musunuz düşücek gibi sanki birden o kadar aşağıda

Canım ben hastaneye gelenler için bir kaç şey hazırladım, bazılarını da izne ayrılınca halledeceğim. Ama kafamda belirlenmiş olması bile yeterli. Ben daha önce de paylaşmıştım, belki görmüşsündür.

Tabi ki bebek çikolatası olmadan olmaz, tavşanlı bir sepet aldım bu sepetin içinde lolipop şekerler olacak, bebek arabası şeklindeki servis arabasında da hediyelik melek kanatlı sabunlarımız, eşim lokum gibi kızımız olacak dediğin içi ikea'dan aldığım katlı servis tabağında gül lokumu ve pembe marshmallow olacak, bir de lohusa şerbeti tabi ki, onlar içinde süslü kadehler aldım.

Evde , lohusa şerbeti ve çikolata verilebilir ya da ev yapımı ikramlıklar. Göz aydına gelen herkese hediye vermeyi düşünmüyorum.

Bebek mevlüdümü dışarıda bir mekanda yapacağım, onun içinde organizasyon fiarması ile anlaşacağım için detayları şuan belli değil.

Resimler aşağıda belki fikir olur.

Eklentiler

• images.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 85
  • indir.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 80
  • Lohusa Şerbeti.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 113
  • _MG_1023.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 102
  • _MG_2607.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 76
  • _MG_48153.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 101
  • IKEA-365-SIK-UC-KATLI-SERVIS-TABAGI-IkeaMarket__26726261_0.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 84
canım çok sağol ya ben de bir deneyeyim dedim gayet güzel oldu sanırım.. kendimizin bastırması da çok uyguna gelir çok iyi oldu bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…