- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Benim de öyle aşağıda gibi ama bence normalKızlar benim oğlumun hareketlerini çok aşağıda hissediyorum dün gece O kadar aşağıdaydı ki 3-4 cm daha aşağıya inse çıkıcak gibi sizlerde öyle çok aşağıda hissediyor musunuz düşücek gibi sanki birden o kadar aşağıda
Korktum bence canım sanki çok az zorlasa çıkıcak gibi etrafımda da sorabileceğim kimse yok bakıyım bizim kızlar ne durumda diye sormak istedimBenim de öyle aşağıda gibi ama bence normal
Ay sagolasin bi inceliyim..Carputi etiket arastirirken su siteyi buldum bir bak istrrsen bende yaptiricam ama fiyat konusunda piyasayi bilmiyorum sende ariyordun ya webtoprint.com
Ben yapamadim ya, nerden yaptiniz bunu,siteye giriyorum, cok etiket var yazilar falan degistiremiyorumcanım çok sağol ya ben de bir deneyeyim dedim gayet güzel oldu sanırım.. kendimizin bastırması da çok uyguna gelir çok iyi oldu bu :) Eki Görüntüle 1245369
fiyatt?Bebek sabunumuz da bu canım
canım bu etiketleri ne için kullanacaksın?canım çok sağol ya ben de bir deneyeyim dedim gayet güzel oldu sanırım.. kendimizin bastırması da çok uyguna gelir çok iyi oldu bu :) Eki Görüntüle 1245369
fiyatt?Eki Görüntüle 1245388 bebek sabunlarimiz
Rica ederim canim bide su site var fiyat digerine gore daha ucuz 50 tane 20 tl ozelgunbaskilari.com bi bende inceliyorum hala kendin ornek istedigin bi sticker gonderip yaptiradabiliyomussunAy sagolasin bi inceliyim..
bu stickerlar ne işe yarıyor fionacığımRica ederim canim bide su site var fiyat digerine gore daha ucuz 50 tane 20 tl ozelgunbaskilari.com bi bende inceliyorum hala kendin ornek istedigin bi sticker gonderip yaptiradabiliyomussun
Cok uyguna yaptirmissin canim ya hemen bakicam dedigin siteye tesekkurlerben de etiket için www.zazzle.com a bakmanı tavsiye ederim çok fazla seçenek var. hazırladığım etiketi print screen ile bilgisayara kaydedip ozalitçiye götürdüm, ince kartona bastı çok güzel oldu hem de 105 tane etiket 2,5 TL'ye maloldu sadece...
Mantar tipali siselerin uzerlerine yapisicak siseye de ister kolonya ister seker koyup mevlutte veya hastanedeki konuklarini hediye edeceksin canimbu stickerlar ne işe yarıyor fionacığım
canım çok sağol ya ben de bir deneyeyim dedim gayet güzel oldu sanırım.. kendimizin bastırması da çok uyguna gelir çok iyi oldu bu :) Eki Görüntüle 1245369
Ben yapamadim ya, nerden yaptiniz bunu,siteye giriyorum, cok etiket var yazilar falan degistiremiyorum
fiyatt?
canım bu etiketleri ne için kullanacaksın?
fiyatt?
hangi siteden yapıyorsunuz?beğenmeden sevindim :) ben yuvarlak olanlardan hazırlamıştım hep ama kalpli de hoş duruyor
canım sağ üstteki arama yerine "baby sticker" yaz. çıkanlardan beğendiğinin üzerine tıkla. açılan sayfada resmin altındaki "customise it" butonuna tıkla sağ tarafta seçenekler açılacak. orada yazının yanındaki "change" yazısına tıkladığında istediğin şeyi yazmana izin veriyor.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Dün akşamdan beri midem fena yanıyor. sıkıntılardayım
aynen bende de öyle, sarı su da geldi geçen, çıkıntılar felan var. garip bir şey oldu, bi de kocaman arada kaldırıp havalandırıyorum göbüşle memiş arasınıah ah bir zamanlar ne fittimmm , acayip mi değiştik ne
aynen bende de öyle, sarı su da geldi geçen, çıkıntılar felan var. garip bir şey oldu, bi de kocaman arada kaldırıp havalandırıyorum göbüşle memiş arasınıah ah bir zamanlar ne fittimmm , acayip mi değiştik ne
l nerden aldın ve kaça aldın ayrıca ziyarete gelenlere mi vercenEki Görüntüle 1245388 bebek sabunlarimiz
denemek için yaptım canım.. olur da keçeden bebek süslerimi yapabilirsem onları tüle sarıp arkasına magnet yapıştırıp etiketlerle süslemek istiyorum.. bunun gibifiyatt?
canım bu etiketleri ne için kullanacaksın?
fiyatt?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?